Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2010 14:13 - 783 000 умират от лекарства
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1760 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 12.06.2010 15:44


783 000 умират от лекарства
(превод от шведски език)

image
 
2010-04-15
Никой не умира от хранителните добавки. Но затова пък  - от лекарства. Е, а защо в такъв случай искат да спрат хранителните добавки?


Над половината от всички американци вземат някакви хранителни добавки. Съгласно последна статистика от Отровната информационна централа на САЩ, то нито  един-единствен смъртен случай не е причинен от хранителна добавка. Затова пък съществуват съобщения за 783 936 американци, които да са умрели от лекарства. В рамките на една година. 


image


При все всичките предупреждения на медиите за хранителните добавки, никой не е починал от тях. Последният доклад за 2008 година от американската Отровна информационна централа, който бе представен от Clinical Toxicology,  показва, че никой не е умрял от мултивитамини, нито от минерали, нито пък от витамините А, В, С, D, или Е.  http://orthomolecular.org/resources/omns/v06n04.shtml


image


Не е имало нито пък смъртни случаи, докладвани в резултат на билки, аминокиселини, китайска медицина, аюроведическа медицина, синьозелени водорасли (огромна медиална аларма в Швеция), нито пък от хомеопатия. Въпреки това те ще бъдат спрени.

Американската информационна централа за отровите е най-голямата и най-достоверната в света. Над целите Северно-американски Щати съществуват 61 такива централи, които държат много строг контрол над всички случаи на отравяне. Ако всичките 154 милиона души, които използуват хранителни добавки всеки ден, щяха да приемат по 1 хапче дневни - то това са 56 милиарда дози годишно. Ако те приемат по 3-4 хапчета, което го и правят повечето от тях, то цифрата става  вече астрономическа.
Никакви смъртни случаи.

Тогава от къде идва алармата в медиите? Рубрики на нож във вестниците. Къде са труповете?

Ако донесенията на журналистите бъдат подложени на анализ от страна на произхода им? От кои медии е докладвана положителната новина: "Никакви смъртни случаи"? 

В такъв случай те щяха със сигурност да достигнат до екстремно обезпокояващата новина, че страничните ефекти от лекарствата по рецепта стигат до 2,2 милиона, и че количеството "иатрогенни" (предизвикани от лекари) смъртни случаи в САЩ достигат до цифрата 783 936 трупове. Разходите за тези са еднакво астрономически. http://www.doctoryourself.com/deathmed.html

Тези високи цифри могат със сигурност да бъдат подложени на съмнение относно тяхната точност. Но цифрите са, официално погледнато, вече високи. Освен това съществува и затъмнено количество случаи, което пък никога не е рапортувано до централата за страничните ефекти FDA, които са далеч не така точни като тези от информационната централа за Отровите. Смята се, че  докладите за страничните ефекти към DFA  съставят единствено 1 процент от действителните цифри.  

Но връзката между алтернативната медицина и училищната медицина е действително интересната при тези цифри. И тогава може да се разбере как и защо медиите биват манипулирани. 

Може освен това да се полюбопитствува защо китайската медицина и аюроведическата медицина ще бъдат забранени (нула смъртни случаи) в Европейския Съюз, както и всичките билкови препарати и на практика всичките хомеопатически средства. Европейският Съюз е решил всичките рафтове да бъдат изпразнени от тези средства (EC Directive 2004/24/EC).

Същевременно се продават отровни лекарства и ваксини съвсем без забрана. Само да вземем психиатричните антипсихозни лекарствени средства, които са чисто и просто големите "убийци-мошеници" и там са споменати цифрите на стотици хиляди смъртни случаи. Пациентите стават жертви на наднормено тегло, диабет и прекалено ранна смъртност.
 

 

image
 

Много лекарствени компании са осъдени, между другото AstraZeneca с лекарството "Risperdal",  където един процес с 26 000 пациенти и роднини изискват милиардна сума обезщетение.

В алтернативната медицина съществуват алтернативи на отровните дроги на психиатрията. Новото "зелено ментално здравеопазване", което е съвсем освободено от дрогите, е крайно ефективно.

Защо тогава желаят да ги спрат?
Последвай парите!

 

image

Kommittйn fцr Mдnskliga Rдttigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan fцr att undersцka och avslцja psykiatriska brott mot de mдnskliga rдttigheterna och fцr att rensa upp inom den psykiatriska vеrden.
Fцr mer information gе till KMR:s hemsida:
www.kmr.nu
Комитетът за Човешки Права е основан през 1969 г. в САЩ и през 1972 г. в Швеция от Сциентологическата църква, за да проучва и разобличава психиатричните престъпления против човешките права и за да измете двора на психиатричното здравеопазване.

Адрес:
Den internationella цvervakaren av psykiatrin
Kommittйn fцr Mдnskliga Rдttigheter
Box 6039 , 129 06 Hдgersten

 




 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436381
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031