Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2010 13:30 - Свердлов: Те всички са против свободата ти
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1390 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.08.2010 14:48


Свердлов: Те всички са против свободата ти

image
  Предлагам още 1 клип в изследователска насока, на интервю със Стюарт Свердлов,  с преведени субтитри на български от ника bisserka. Натъкнах се на него, опитвайки се да търся причините в интернациионален план, поради които невинни хора се затварят днес - без да им се разрешава да уведомят семействата си къде изчезват  - и върху тях шведската държавна машина извършва грозни средновековни лекарствени експерименти насилствено, фалшифицирайки диагнозите им и крадейки идентичността им, анамнезите им, биографиите им, истинските им симтоми (както в случая с моето семейство и мен от 17 авг 2007 г. в гр. Уддевалла-Троллеттан Швеция при доктор Юнас Лундберй - фашлификатор на Воординтиига, унищожител на 3 години здравен архив на работното си място на семейството ми и укривател на 15 сантиметров червей изкаран от дъщеря ми след 2 месца остра и критична хелминтоза). Това диагнозоземсстване и идиотизиране става в съкооперативна дейност между Шведската застрахователна каса, Местните социални служби и Затворените отделения (непознати до тази година дори в самата Швеция, поради секретноста им).

Модерните човеконенавистнически лекарствени престъпления срещу невинни емигранти и социално слабите граждани на Швеция (и Норвегия), според г-жа Рауни-Леена Лукаанеен Килде, са "от нацистки тип" и касаят експериментиране върху невинни хора с цел "установяване на страничните ефекти" (Швеция и Норвегия не си внасят като България лекарства, а си произвеждат сами и тук вече съществуват огромни лекарствени монополи, облагодетелствуващи с много пари като суми отделни лекари и социалните департементи, за да пласират синтетични балкански дроги и афганистанска макова продукция под формата на невинни цветни капсулки лекарства за различни "психиатрични диагнози", които според шведският държавен психотерапевт д-р Магнюс Е. в книжле номер 47 от 2007 г. на шв. списание "Доогенс Медисиин" дори не съществуват чисто медицински, а са измислени от властта под различни кодове.) на нови лекарствени препарати.

Становището на г-жа Килде се покрива напълно и с моето предположение и становище, изложено преди месец тука в блог.бг за раздавания Респирдоол на всичките толкова различни хора  с тоолкова различни диагнози в отделението 67 в Троллетан през август-септ 2007 г, когато ме задържаха незаконово там с фалшив Воординтииг-документ за принудително задържане. Бях попаднала на незаконово тестване на страничните ефекти от Респирдоол върху цяло едно отделение - следователно и имам смелостта да ви разкажа какво съм преживяла.

Толкова многи измъчвана, бита и преживяла страх от отказ на здравеопазване за деца в критична ситуация след 3 месеца водниста диария и повръщане, майка и човек в моята ситуация не може да не търси ПРИЧИНИТЕ зад човешкото падение на лекари, медицински персонал, социални служителки, полицаи, социални юристи и министри и журналисти в гр. Уддевалла, Швеция, в гр. Тролллетан, Швеция и управниците и журналистите са пък от гр. Стокхолм, пак Швеция и от гр. Гьотеборй. 
 
Опитвам се да потърси отгвор защо през 2007 г. всичко това бе възможно? -  С подозрителното мълчание на интернационалните медии - вестници, телевизии, журналисти? (Ето от интервюто с г-жа Килде става ясно че сп. "Тайм магазин" е писало още през 1975 г. за подобни експерименти на психиатриите в Норвегия).

Но говорено ли е 35 г. след това по тия въпроси на Запад?

 - Отговорът е, не. Страх е сковал тази част на света в областта на разсекретяване на мръсната психотерапевтична геноцидна практика на Швеция и Норвегия, САЩ.

Интернационално погледнато следите неминуемо водят от Швеция до сходна ситуация в съседна Норвегия, Дания и САЩ.

Какви идеологии се дисектират там, се оказа една прекалено огромна като количество област и тема за ориентиране на новак в тази област като мен.
 
Поне от клиповете на Джордж Грийн и Свердлов разбирам, че се касае  за власт над планетата и унищожаване и заробване на населението й - е поне моят досегашен предизследователски извод. Свердлов подчертава подхода и ни призовава да не свикваме с примирението ни на "жертва" от управляващата планетата открита и скрита върхушка. Всеки трябва индивидуално да извоюва свободата си и аз се радвам, че се натъквам на будни българи като Мисс Бисс и Елтимир в България които са го вече сторили и са пример за останалите българи.

Както и да е. Госпожа Биссерка върши една неимоверно голяма и новаторска преводаческа и изследователска работа за България! Моите почитания и поздравления и надявам се Вие да й благодарите заради всеки от нас!

Г-жа Килде, г-жа Бисерка и г-н Грийн са само пътеводни камъни по пътя на собстеното ми пътуване в търсене на истината зад този геноцид днес в Швеция над невинни майки, болни и деца. Благодаря Ви че Ви има! 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1440806
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930