Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2010 21:03 - Джулиан Асандж - жертва на "меден капан"?
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3427 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 31.12.2010 17:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Джулиън Есендж, основател на WikiLeaks.

Снимки: БГНЕС

Сайтът на Асандж:
http://wikileaks.org/

клип с шоу на Тед със субтитри на бълг. език, тук: 
http://www.ted.com/talks/lang/bul/julian_assange_why_the_world_needs_wikileaks.html



 

Ето, че краят на шеметната кариера на чилийският тенор  Тито Белтран в Швеция сполетя и Джулиан Асандж - основателят на сайта изобличаващ войната в Афганистан - Уикиликс.  Сравнявам поредната жертва разбира се с тенорът Тито Белтран - на  който колежка постави "меден капан" с детегледачката си. Та Тито Белтран понастоящем се намира в затвора, откъдето неотдавна заплаши (писала съм и за него в блог.бг), че веднага щом като излезе от затвора ще организира публична конференция,  на която ще си скъса шведския паспорт и се откаже от шведското си гражданство. Мога да си призная, че нелепи опити да сторя това съм правила и аз несправедливо затворена в критична за моя живот и за живота на децата ми ситуация в погрешно "отделение" - лагер на смъртта - през август 2007.Шведите не прощават на емигрантите си никакви критики, провинения - наказват ги възможно най-строго. И е на място да спомена, че според сайтът по човешките права www.kmr.nu както и според психотерапевтът д-р Магнюс Е. в бр. 27 от 2007 г. на сп. Доогенс Медисиин, Швеция и САЩ убиват по 100 000 "неудобни им социално и политически" граждани годишно с принудителна лоботомия. Да се надяваме че няма да я упражнят върху Джулиън Асанжд, в което аз лично се съмнявам. Съмнявам се той да оцелее физически капана, уви!

За мен се касае за шведски "расизъм", така и за  неуважение на Западните лидери и свят към работата на собствените си журналисти и журналистиката си като техен собствен бранш - това е скандалът "Джулиън Асандж" който засяга свободата на словото и човешките права на всеки един и представлява "преюдикат" за човешките и професионалните свободи по света! Затова и изходът му е толкова важен - за вас и за всеки гражданин на планетата.

По абсолютно подобен долнопробен начин авторът е обвинен в петък вечерта в "изнасилване" и "сексуален тормоз". Може да се каже, че шведските власти са власти с опит в подобни гонения на Вещици и фалшиви "диагнози", обвинения, клевети, чернилки (вижте моля за сравнение и за да добиете бегла представа за шведските "способности" на властите в Швеция и в нашия случай за съпоставка - 10 години гражданска война, изолация, геноцидни атаки и саботажи - с болна жена, с жена на легло, с деца в критична ситуация при остра хелминтоза и 3 месеца диария, от 5 до 11 месеца живот с три деца без пукнат грош с нарочно прекратявани систематично помощи, неизплащане на законополагащи се детски помощи, нагли укривания на 15-сантиметровите им червеи, проби, документацията, кражба на биографията ми, и др. гадости които не ми се изброяват дори. А дори не съм била и 1 грам и милиметър политически активна. Но просто презимето ми не им звучи "добре" в шведските им високохомоогенни и високоарийски "чисти" уши! - Ето такива неща прави "толерантната", "солидарната" и "демократичната" Швеция вътре в самия си прословут "шведски модел". Та един Асандж ли ще им се опре на тях, професионалните палачи!).
Та в тази им пародия на социална политика,  по капаните шведите са най-добрите в света! Световни шампиони! Номер Едно са - без преувеличение! Главорезите по света могат само да им завиждат! Хубави речи по телевизията и по форумите на ЕС от шведските им министри -но, ах, каква на каква морбидна мърша смърди вътре в страната им! Дори в Северния лед и студ!

 Затова поднасям моите лични съболезнования и съчувствия на г-н Асандж, като вътрешно запозната с шведския модел и система!!! 

Шведите са експерти по капани и фалшификации - при това в колективни масови акции на координирана масова фалшификация и на невъзможни в български условия саботажни фронтове (вижте нашия случай че не говоря празни приказки) ! Тъй като и аз станах на 17 авг 2007 г. жертва на типичен шведски капан нищо не подозираща при посещение в кабинета на местното ми джипи, вярвам на това, което днес написа шведският ежедневник в. Доогенс Нихйетер за "Медения капан за Есендж"  - тази вечер, днес значи, пресна новина, на 21 авг 2010 г. в 19.19 ч: 

"Есендж най-вероятно е жертва на сексуален капан.

Основателят на Уикиликс Джулиън Есендж  може да е станал жертва на класическия, така наречен "меден капан". Днес той е заподозрян за сексуален тормоз над две шведски жени. 
Сега разбира се, има риск Есендж да е виновен, но по-близо до логиката е да вярваме, без да страдаме от прекалени конспирации, че се касае за сексуален капан",  на който той става жертва, както и че жените, в такъв случай, са били изпратени, по силата на договор от разузнавателните служби. А защо пък не и от шведската?

...
Аз не знам дали Джулиън Есендж е невинен, но вярвам това да е така. Таймингът е прекалено добър. Той е прекарал разбира се две приятни нощи в Швеция, но не е изнасилил или безпокоил никого.

Но сега имаме дума срещу дума както често се случва в разузнавателния свят. -
писа Андерсш Джалай във в. DN.

Още на шведски от същия вестник и за поканите на Асандж в Швеция, както и видеоклип на шведски и английски език тук:
http://www.dn.se/nyheter/varlden/sverige-viktigt-for-wikileaks-1.1153833

Линк, озаглавен "Защитата на източниците на журналистите е застрашена дори в Европа" на шведски език тук:
http://www.dn.se/debatt/skyddet-for-journalisters-kallor-hotas-aven-i-europa-1.1153794
 
Четете повече на български тук тук:
http://www.dn.se/nyheter/varlden/assange-ar-sannolikt-utsatt-for-en-sexfalla-1.1157242

Да къде другаде, за Бога, може да прокарате подобни тъпи фалшификационни Капани осевн в Швеция днес:?! Въпросът не може да бъде отговорен по друг начин. Все едно господина е попаднал в Инквизицията или в Концлагер на Гестапо и трябва да се изкара невинен! 

Що му е трябвало екскурзия до Концлагер?!???

Асандж - човекът дръзнал да защитава правата на деца и ранени във войните в Ирак и Афганистан? Трябва ли да приключат живота си по толкова трагичен начин хората, които милеят за болни, ранени деца? В животни ли се превърнахме ние?

Още за патилата на невинния Асандж и в дневник.бг в 19.00 ч. на 21 авг 2010:

Шведската прокуратура анулира заповедта си за арест на създателя на сайта WikiLeaks ("Уикилийкс") Джулиън Асандж, като заяви, че подозренията в изнасилване са се оказали неоснователни, предадоха асошиейтед прес и ДПА.

По-рано днес бе съобщено, че в Швеция за Асандж има издадена заповед
за арест по обвинения в сексуален тормоз и изнасилване.

В разпространено днес кратко изявление на главния прокурор Ева Фине се казва: "Не мисля, че има основания да се подозира, че е извършил изнасилване", предаде Асошиейтед прес.

В сайта на прокуратурата се посочва, че днес главната прокурорка няма да даде повече информация за решението.

WikiLeaks предизвикаха световна сензация, когато през юли публикуваха
секретни документи на американските военни за войната в Афганистан.

Асандж, който е австралиец, миналата седмица беше в Швеция, за дискусии, свързани с работата на WikiLeaks, както и за да защити намерението си
да публикува още документи по темата за Афганистан. В момента местоположението му е неизвестно.

Самият Асандж коментира в Туитър, че "обвиненията са неоснователни". В имейл до шведския всекидневник Dagens Nyheter той също обясни, че полицията не се е свързала с него.

"Защо тези обвинения изскачат точно сега е интересен въпрос. От полицията не са се свързали с мен. Тези обвинения са фалшиви", пише още той до шведския вестник.

WikiLeaks подкрепя изтичането и публикуването на секретни документи, за бъде разкрита корупцията на държавно или корпоративно ниво. По-рано тази година уебсайтът публикува секретно видео, показващо атака на военен хеликоптер през 2007 г., който убива над 12 души в Ирак, включително двама журналисти на агенция Ройтерс.

Ето повече и за сайта Уикилинкс от
http://bolgari.net...





 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage Ловецът на тайни WikiLeaks със създател загадъчният Джулиън Асандж Автор: Б. Григорова, По "Дойче веле" и "Сега" - П.П. 

 Родом от Австралия, днес Джулиън Асандж май пребивава основно в Кения Доскоро малцина бяха чували за WikiLeaks - сайта, публикувал видео от Ирак, показващо американски вертолет да открива огън по невъоръжени хора.
Кои други скандали са били разкрити от WikiLeaks, зад който стои загадъчният му създател  Джулиън Асандж? От 4 години насам те са кошмарът на редица правителства - сътрудниците на WikiLeaks. 

Името на организацията се състои от думите Wiki, като онлайн енциклопедията Уикипедия, където всеки може да се включи, и Leak - от английски "теч”, “изтичам".
 
WikiLeaks има само една цел - да разкрива тайни, подчертава един от германските  представители на сайта Даниел Шми и допълва:
 
"Ние запълваме определена ниша. Повечето хора не знаят към кого да се обърнат, ако са информирани за корупционни или неморални практики - независимо от това дали познават журналисти, на които могат да се доверят."

Над 1 млн. документи с експлозивно съдържание
 
Качването на документи във WikiLeaks е лесно - всеки потенциален информант може да направи това съвсем анонимно.
 
В компютъра се задава само следният IP-адрес: 88.80.13.160. Досега нито един информант не е бил разкрит, защото WikiLeaks пази информацията си с военни стандарти.
 
Над 1200 души работят за сайта на доброволни начала. Между тях журналисти, програмисти и правозащитници. Освен опазването на информацията, задачата им е да проверяват достоверността на подадените от юзърите документи.

"Можем да потвърдим, че той се издирва. Той беше обвинен миналата вечер", заяви Карен Росандер, директор на отдела по комуникации към прокуратурата в Швеция. "Едното (обвинение) е за изнасилване, а другото за сексуален тормоз", допълни тя, без да даде повече подробности.

...
WikiLeaks подкрепя изтичането и публикуването на секретни документи, за бъде разкрита корупцията на държавно или корпоративно ниво. По-рано тази година уебсайтът публикува секретно видео, показващо атака на военен хеликоптер през 2007 г., който убива над 12 души в Ирак, включително двама журналисти на агенция Ройтерс.

Американски представители определиха изтичането на над 70 хил. документи с детайли за войната в Афганистан като един от най-големите пробиви в сигурността в историята на американските военни.

По-рано през август Пентагонът излезе със заявление, в което казваше, че би било "върхът на безотговорността", ако WikiLeaks публикува и останалите документи, които има за войната в Афганистан. Пентагонът настоява сайтът да премахне публикуваните в мрежата класифицирани документи и да
върне всички писмени доказателства за тях на американското правителство.

Над 1 млн. документи са публикувани досега във WikiLeaks, а съдържанието им е експлозивно. Като видеото от Ирак, на което се вижда как американски войници стрелят по невъоръжена тълпа.
 
През 2007 г. WikiLeaks публикува наръчник за поведението на американските войници в затвора в Гуантанамо.
 
С него се доказа, че сътрудници на Червения кръст умишлено не са били допускани до определени затворници. Нещо, което дотогава се отрича от Вашингтон.
 
2 години по-късно WikiLeaks разкрива неморалните практики на сътрудници на исландската Кауптинг Банк, малко преди тя да фалира. Разкритието води до масивни протести в страната и до оставката на правителството в Рейкявик.
 
Публикуван е и тайният доклад на Бундесвера за бомбардировката на 2 цистерни в Афганистан, при която имаше много цивилни жертви. 

Враг на Пентагона?
 
Ето защо е разбираемо, че сътрудниците на организацията искат да останат анонимни.
 
Даниел Шмит всъщност е само псевдоним. Защото онези, които разкриват подобни тайни, си създават врагове на високи постове и живеят в опасност.
 
Сред противниците на онлайн портала са например "Военният контраразузнавателен център", който работи за Пентагона.
 
Съдебни дела срещу организацията завеждат и сциентолозите, и дори иранското правителство - но без успех.
 
Главният човек зад сайта - Джулиън Асандж - е активист и журналист, макар според "Вашингтон пост" да е с минало на хакер, което повече му приляга.

Основава сайта преди 3 години заедно с група съмишленици, сред които има журналисти, математици, техничари и даже китайски дисиденти. 

В хронологически план тия прокуратурни действия са били предхождани от Лов на "вещицата" Асандж през месец юни тази година: Ето какво пише сайтаhttp://www.ivanstamenov.com/2010/06/1878/

15.06.2010 г.

Какво трябва да си мислим, когато американското правителство, президентът и служителите на най-голямата военно-разузнавателна организация в историята на човечеството предприеха глобална мисия за залавянето на Джулиан Асандж, създател на сайта WikiLeaks? И какво да си мислим за корпоративните американски журналисти, които атакуваха единствената сериозна журналистка с акредитация за пресконференциите на Белия дом, защото единствено тя имаше куража да говори истината? (Бел. Стопанина: Авторът има предвид Хелън Томас, която беше принудена да напусне работата си, след като върху нея се изля порой от упреци в “анти-семитизъм” заради това, че смята палестинските територии за окупирани от израелците.)

На лов за Джулиан Асандж


Неговият популярен сайт WikiLeaks разпространи видеото, показващо как екипът на боен хеликоптер през 2007 г. стреля и убива група невинни иракски граждани, включително двама журналисти на “Ройтерс”, като това е съпроводено със смях и подигравки към умиращите жертви. Сега същият този сайт сега се кани да разпространи стотици хиляди каблограми на Държавния департамент, които, наред с другото, включват срамни коментари на американски политици за лидерите на други държави.

Не е ли странно, че журналистите от масмедиите, които би трябвало да задават въпроси, не го правят? Не е ли странно, че Пентагонът може да отприщи целия си разузнавателен потенциал за лова на австралиеца Асандж, но не може да се посвети по същия начин за залавянето на Осама бин Ладен – мъжът, за когото се твърди, че е зад атаките срещу Световния търговски център и самия Пентагон, а също и зад съпротивата срещу САЩ в Ирак и Афганистан?
Не знам кой е по-големият скандал тук: Потресаващите приоритети на Пентагона или нежеланието на масмедиите да отбележат абсурда.

Да разгледаме случая на Асандж – основателя на сайта WikiLeaks. Даниел Елсбърг – човекът, който разпространи документите на Пентагона – предупреждава, че Асандж е в опасност. Ако бъде намерен, Асандж ще бъде “неутрализиран” от ловците на Пентагона. Първо, нека едно да бъде пределно ясно: Той не е “виновен” за никакво престъпление, а просто прави това, което би трябвало да прави всеки американски журналист – да изобличава престъпленията на щатското правителство.

Няма поводи да се смята, че WikiLeaks плащат на някого да разкрива тайните на САЩ – това не го твърдят дори от самото правителство. Всъщност правителството твърди, че няма интерес да арестува Асандж, а просто се “опитват да го убедят” да не разпространява каблограмите. (Ама разбира се! Вярвам на това, колкото вярвам, че правителството иска честни изслушвания на тайния военен трибунал в Гуантанамо – бел. автора.) Тайните, които WikiLeaks разпространява, са предадени доброволно от представителни лица на правителството и военните.

Един от тези хора е специалният разузнавач Бадли Манинг, който сега е арестуван в Кувейт, васална страна на САЩ, където няма никаква защита срещу мъчения. Държа да отбележа, че дори действията на Манинг не могат да се смятат за престъпления в едно справедливо и открито общество. Той не е застрашил националната сигурност на САЩ, както се твърдеше, а всъщност разкри едно престъпление – убийството на цивилни от американски военни. Това е престъпление, което правителството отказваше да признае и да разследва. (Манинг казва, че е опитвал да подпомогне правосъдието, като първо е потърсил съдействие от висшестоящи офицери, но е бил пренебрегнат. Затова накрая е потърсил WikiLeaks.)

 

Какъвто и да е точно случаят, едно нещо е очевидно. Администрацията на Обама става същата като тази на Никсън в опитите си да заглуши всички “предатели” от своите редици. А в същото време корпоративните медии за масово осведомяване не проявяват никакъв интерес да се изправят срещу този зараждащ се фашизъм.

Сега всичко е в ръцете на смели души като Асандж и журналистите от независимите и алтернативни медии, поддържащи съпротивата. Можем само да се надяваме, че Асандж е на сигурно място и добре скрит, както и че неговите сподвижници от WikiLeaks ще продължават да изобличават грозните тайни на Американската империя.

Автор: Дейв Линдорф
Източник с подробности за Хелън Томас: Counterpunch

 

Етикет (tag): Войнолюбие и масмедии

Публикувано на 15.06.2010 г. г. в 17:21 ч. в раздел Власти и страсти.

Имаме информация и за хостинга на сайта Уикиликс: Шведската пиратска партия хоства WikiLeaks от сайта днес.бг

18.08.2010 07:41 8 Сайтът предизвика медийна буря и гнева на Пентагона с публикации

Уебсайтът WikiLeaks ще разположи няколко нови сървъра при шведската Пиратска партия, съобщи групата, която се обявява за повече свобода в интернет.

Пиратската партия ще осигури хостинга за WikiLeaks безплатно като част от политическата си мисия, се посочва в изявление на формацията.

Споразумение по въпроса е било постигнато на среща в Стокхолм през уикенда с основателя на придобилия световна известност сайт Джулиан Асанж. „Приветстваме помощта, предложена от Пиратската партия“, казва той в изявлението.

„Организациите ни споделят много ценности и аз очаквам бъдещи действия, с които да си помагаме взаимно за един по-добър свят”.

WikiLeaks предизвика медийна буря и гнева на Пентагона с публикуването на 76 000 класифицирани американски документа за войната в Афганистан.

До няколко седмици създателите му възнамеряват да публикуват нови 15 000 документа, за които се очаква да са още по-чувствителни откъм съдържание.

Шведската Пиратска партия, създадена през 2006 г., за да пропагандира повече свобода в интернет пространството, направи пробив на изборите за Европейски парламент през 2009, получавайки 7,1% от гласовете в скандинавската страна.

Ето такъв е Джулиън Есендж (източник днес.бг):

Появява се с подскачаща походка, още преди да поздрави, се оглежда за контакт за малкия си черен компютър.

Той е съвсем обикновен лаптоп за най-много 300 долара. Тайните служби по целия свят биха дали много да могат да го прегледат.

Мъжът, на когото принадлежи, се казва Джулиън Есендж. Тъкмо пристига от Стокхолм, преди това за малко е бил в Брюксел, а преди това за няколко седмици – неоткриваем, пише Spiegel. Австралиецът е доста търсен тези дни. Човек може да си помисли, че се е криел.

 

Когато преди две седмици се налага да говори на една конференция в Ню Йорк, там се отбиват и петима агенти от тайните служби. Напразно, Есендж остава в Англия. Адвокатът му го предупреждава, че и няколко американски служби искат спешно да си поговорят с него. Американският министър на отбраната Робърт Гейтс наскоро го определя като „безотговорен“.

Есендж е основателят на интернет платформата wikileaks.org – "wiki" като свободната интернет енциклопедия  Wikipedia и "leak" от английската дума „изтичам, процеждам се“.

Заедно с неколцина постоянни сътрудници и много доброволци той прави страницата от 2007 година. Тя е нещо като пощенска кутия и витрина едновременно – събира и публикува материали, които компании и държавни институции са определили като секретни. Форум за анонимни информатори. Без слухове, нищо съчинено, само оригинални документи.

Там кандидатката за вицепрезидент на САЩ Сара Пейлин може да прочете мейлите си, кенийците откриват разобличаваща информация за бившия си лидер Даниел Арап Мой, има и документи от Гуантамо. В началото WikiLeaks е по-скоро за посветени.

Международен пробив страницата прави едва през април. WikiLeaks събра журналисти във Вашингтон и Есендж им пуска едно видео. На него се вижда смъртоносната атака на американски хеликоптер „Апачи“ срещу група от десетина цивилни в Багдад през 2007 година, между тях и сътрудник на Ройтерс (вижте видеото).

Чуват се и гласовете на екипажа в хеликоптера. Циничните им коментари правят кадрите още по-непоносими. От инцидента през 2007-а информационната агенция Ройтерс се опитва напразно да се сдобие с видеото.
 
С това Есендж прави голямата си сензация.

Оттогава за някои Есендж и колегите му са герои, борци за тотална свобода на словото и срещу всяко форма на цензура. За другите са предатели.

От гледна точка на американските служби австралиецът е сериозна заплаха за националната сигурност, има го дори писмено. Още през 2008 година американската армия определя  WikiLeaks като сериозен проблем за сигурността и обсъжда как най-добре да се бори със страницата. Дори и този документ изтекъл към Есендж и след това бил публикуван на wikileaks.org.

Оттогава има хора, които се притесняват за сигурността му и дори за живота му. Не е съвсем ясно дали той е повече опасен или повече в опасност. Във всеки случай обаче прави впечатление – сух, със сламеноруса коса и неестествено бяло за лятото лице, което сигурно може да се обясни с това, че от седмици подготвя новия си проект и по цял ден не излиза.

В стаята в сградата на издателството The Guardian дава на британците, на  New York Times и Spiegel да погледнат в 90-те хиляди доклада от войната в Афганистан, повечето от които са с печат „секретно“.

Публикуването на тези документи, казва Есендж, ще промени не само общественото мнение за войната, но и това на „хора с политическо и дипломатическо влияние“.

Това бил „прожектор върху ежедневната бруталност и страдание на войната“ и ще „промени не само гледната ни точка към тази война, а и към всички модерни войни“.

Архивът съдържа много секретни информации, оценки и много имена – на военни, но и на информатори.

Превръщането в обществено достояние на военни документи, които никога не са били предвидени за обществеността повдига няколко въпроса.

Дали това е журналистика, покриваща правото на информация на обществото, легитимен поглед зад кулисите на пропагандната машина на войната?

Или е шпионаж, който прави Есендж и сътрудниците му виновни за издаването на секретна информация, която в края на краищата застрашава международните сили и афганистанските им помощници?

Главните редактори на The Guardian, New York Times и Spiegel решават да не публикуват в изданията си имената на афганистанските информатори и данни, за които преценяват, че заплашват сигурността на войниците. 

След тоя пореден шведски  "Лов на вещици" а ла Асандж, изведнъж тая вечер пристигна новина, че ловът е отменен. Вижте тук http://news.v2.bgnes.com/view/856845:

Сам, г-н Асандж обаче се оказа достатъчно смел, направо герой, смело да заяви в най-големия калибалик пред световната общественост, че "очаквал подобни мръсни номера от Пентагона" и не бил хич изненадан:
http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=501005

Интервю на шведски език от в. Афтонблоодет с Асандж: "Всичко беше по взаимно съгласие":
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7711303.ab

Ако разполагате с нови линкове и искате да разширите темата  - моля споделете ги, тук е мястото където се питаме дали останаха човешки и граждански права на Запад днес!

Предлагам също така всички журналисти в България да се притекат на помощ за защита свободата на словото и стартират петиция в защита на г-н Асандж!!! Който има опит нека ни отвори една петиция и я пусне тук отдолу като линк! Чакаме я с нетърпение!


 


 





 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - то и твоят блог е нещо такова. Дерзай
21.08.2010 22:11
то и твоят блог е нещо такова. Дерзай
цитирай
2. semtomovi - 1. Благодаря Ви! Да, правилно сте отбелязали
21.08.2010 22:14
Поради сходство влизам напълно в ситуацията на г-на и му съчувствам до безкрайност! Ще се моля за него и Ви моля и Вие да го правите! Дано да има полза от молбите ни! Не пожелавам и на най-големите си врагове (ако имам такива, пък аз не мразя никой и нищо), тоя 34-дневен Ад, който прекарахме ние цялото семейство! "Свободаата на словото" не бива да бъде погребвана така трагично пред очите на цялата световна общественост! Правилно сте забелязали, и в нашия конкретен случай, съм се нагледала как шведите се бият 22 години в гърдите всяка вечер по телевизията и се хвалят със "свободата на словото в Швеция". Но на практика тя се оказа "запазена марка" само за тях. Свободата на словото в устата на един емигрант е равносилна на насилствено изчезване, насилствено отравяне и смърт. Уви! Дори тя да касаеше единствено молбата ми за коректно администриране за 2 минути работа на действителните ми ревматични диагнози се оказа 10-годишенн екшън не по-страшен от тоя на господина! После дайте да говорим за "западни ценности" след толкова случаи от които бъка Модерна Швеция!
Блог.бг или не. Истината накрая стига до ушите на хората, желаещи да я чуят. Добри хора има на всякъде, сигурна съм!
цитирай
3. анонимен - ббб
10.12.2010 18:41
Браво.От няколко години следя такива събития,никога не вярвах,че някои ще има смелост да го направи публично.Хората коио опитваха или умираха(от естествена смърт)или бяха престъпници(педофили,изнасилвачи и.т.н).Макар и истината да става ясна все още спим,седим и пишен.Както с казва „кучеъо като лае не хапе"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1440993
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930