Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2010 01:56 - Вижте какво филмче за нашия случай ни направи 1 приятелка!
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5482 Коментари: 15 Гласове:
6

Последна промяна: 26.08.2010 09:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Харесва ли ви? :)
Tycker Ni om den  :)

Не е нещо особено, ама важното е, че разказва...
Inget sдrskilt, huvudsakligen, att den berдttar...

Ако не, или искате да проявите творчество, или да го превеждате на други, Ваши езици, може винаги да се чувствате добре дошли да помогнете с още някое филмче за нас!! Хайде, знам че има тука прекрасни филмови творци, преводачи и други творци!
Om inte gцr det, eller om Ni vill sjдlva uppvisa prov pе skapande fцrmеga, eller цversдtta den till andra sprеk,  Ni kan alltid  kдnna Er vдlkomna fцr att hjдlpa till med nеgon mera film om oss!! Jag vet att hдr finns det fantastiska filmskapare, цversдttare och andra skapande mдnniskor!
 
На филм  се оказа  къде-къде било по-лесно човек да си оплачете геноцида срещу ни! 
Pе film har det visat sig betydligt lдttare fцr en mдnniska att grеta ut genociden mot en!


Ще сме благодарни за коментар и гласуване в Ютууба! 
Vi kommer att bli tacksamma дven fцr kommentar och rцsta pе Youtube!

И дано Бог ви спести нашите страдания в странство по подобен начин!
Och mе Gud spara Er vеra lidanden i utland pе ett liknande sдtt!


Що се касае за коментара към събитията сполетели ни в емигрантското гето Доалаберг и царящата местна социална политика там:
Vad det gдller vеr kommentar fцr hдndelserna, drabbande oss i emmigration i invandrarghetot Dalaberg och den rеdande lokala sociala politiken dдr:

Уверени сме, че преди да нападнете едно непознато Ви семейство, един непознат Ви  човек, непознати Ви болни хора, непознати Ви хора в епидемична критична ситуация с обиди към психиката, желание да им изземете децата, диагнозите, документацията - не би трябвало с автоматика да изхождате от традициитв в Швеция, в кв Долаберг властвуващи против родната им страна, би трябвало да се представите първо, това първо и задължително, и второ задължително в общуването е да положите елементарни усилия от Ваша страна на социални служители, джипита и инфекциозни лекари  да опознаете първо съответното лице преди да вложите милиони средсства данъци по Лов на вещици и Руска рулетка в нелечение  и в преследване на епидемично болни деца в критическа ситуация! В противен случай се касае за мафия, за апартейдна антиемигрантска гражданска или социална война! Както това е описано във филмчето, че се случи на нашето семейство през август 2007 в кв. Доалаберй, Уддевалла, Швеция, където Апартейдът е спечелил и царува!
Vi дr цvertygade, att fцre man angripper en okдnd fцr Er  familj, en  okдnd fцr Er mдnniska,, okдnda fцr Er sjuka mдnniskor, obekanta fцr Er mдnniskor, befinnande sig tydligt i epidemisk kritisk situation -  via fцrolдmpningar pе deras psyke - bцr man dе ej utgе frеn fцddelselandet  ur ren automatisk tradition i Sverige eller pе Dalaberg, utan man bцr sjдlv fцrst presentera sig, detta дr nummer ett, och obligatoriskt, och nummer tvе дr att uppvisa elementдra anstrдngningar i kommunikationen som social tjдnstoch distriktsvеrd (-lдkare) och infektionslдkare att framfцr allt lдra kдnna fцrst den motsеende personen -  fцre man lдgger miljoner skattemedel pе Hдxjakt och Ryssk roulette pе obehandling och fцrfцljning av epidemiskt sjuka barn i kritisk situaion! Sеsom det дr beskrivet i filmen att det hдnde vеr familj under augusti 2007 pе Dalaberg i Uddevalla, dдr Aparteiden har vunnit och rеder!

Продължение следва за  униженията в още 2 здравни места у колегите-приятели на този д-р Щайнум!
Fortsдttning fцljer! angеende fцrnedringen och krдngningen pе 2 till sjukvеrdsstдllen hos kollegorna-vдnner hos denne dr Steinum!



Тагове:   Направи,   Нашия,   Какво,   Др Тимчев,


Гласувай:
6



1. анонимен - Не може да ме впечатли някой,
23.08.2010 04:26
който пише Укрива, живее в най-добре уредената държава на света и я плюе. Жокер: не живея в БГ :)
цитирай
2. semtomovi - Ми твоя си е работата
23.08.2010 04:34
Господине,
това не е Ви е роман или художествена литература. Имам си звукозаписи и документи за всичко. Пък Вие елате тука и ако мисляте че нито ще стареете, нито ще се разболявате от възрастови болести и епидемии - може тогава и да не се "впечатлите" ако умирате и те ви третират като луд и престъпник.

От шведите съм се научила да не се срамувам от диалекта и следователно от корените си. тука и най-големите им артисти си говорят всеки на диалекта си без да се срамуват. Те нямат комплекси като нас! Колкото по-диалект, по-близо си до корените си!

На Тома Неверниците и Бог не може да помогне тогава!
Аз съм ви предупредила, пък всеки си има глава на раменете да си преценява по-нататъка проблема не е мой!

Швеция от поне 15 години е една от последно уредените в Западна Европа. Имаме 800 000 семейства под прага на бедността, въпреки 45 г. социализъм в държавата и 80% държавна собственост върху всичко.
В сравнение с България е "уредена", но законите и домовете й "хитлеристки". Не е имало истинска демокрация, щом миналия месец принудата в домовете на Милтон отпадна с преюдикат от шведски съд за ПРЪВ ПЪТ от век насам!

Не плюя а Ви разказвам, как бяха "излекувани" децата ми след 2,5 месеца водниста диария, повръщане и живот на "Лоперамид" и на бульонена диета.

Мафиоти има навсякъде по света. И ако си мълчим и не разказваме как сме пострадали от тях, значи сме по-долни и от тях за да защитаваме разни перверзни типове.

Значи да искаш от една майка да си даде живота на децата, само защото се намираме в Швеция... е най-леко казано мазохистично, нихилистично и садистко изискване и показва липсата ти на най-елементарно самочуствие. Робска психика, която ми е чужда. Пък не съм и за Садо-Мазото...

Имам си човешко достойнство и като майка съм задължена три живота да живеят а не да ги подарявам на първите дърти и умрели от скука местни селски расисти, само защото сме в чужда държава!

Говориш български, пък си се дал предварително на някакви немити, невчесани, необразовани северни отрепки, само защото са с титли в едно малко расистко градче и район... Жалка картинка сте номер 1!

Продължвайте да лежите на Ушите на Митовете и Легендите! След 30 статии тука! В едното май Ви влиза - а в другото... излиза?

A и не съм тръгнала да "впечатлявам" никого... По-скоро търся помощ, защото не сме престъпници, а ни принуждават да се страхуваме и криеме като престъпници. В най-"уредената" държава по света? Уредена на какво???
Не е на лечение. За нас лечение никога няма и не е имало, освен там белия лук, чая и аспирина, който всеки втори лекар ми изписва след като му платя 200 крони. Уредена е да ми взима парите и да ме третира като престъпник и луда, защото се боря за живота на децата си а не ги оставих да измрат и да развъждат в органите си 8 вида червеи, както им бяха планирали.

До толкова е "уредена" Швеция че разполага с 5 броя ревматолози за 1 000 000 ревматици в най-ревматичната държава и че се чака по 20 години на опашка у хирурга.

До толкова беше "уредена" община Уддевалла за нас, че 4 години обжалвам нежеланието на лекарите да ми изпишат направление до ревматолог, догато ревматизма не ми обхвана уши, очи, челюсти, цялата глава и не пропътувах в чужбина.

До толкова бе уредено здравеопазването в гр. Уддевалла това лято на 2007 г. че оставиха и то съвсем организирано и колективно, предвождани от социалните конструкторки децата ми да измрат като кучета без грам инфекциозно и венозно здравеопазване при остра хелминтоза, без диагноза, без идентификация на проби, без признания на пробите, в комбинация с диагннозофалшификация и с укриване на 3 години здравния ни архив в местната Поликлиника и в Бърза помощ, с укриване на 12 проби на мен и на 2 от децата които умираха у дома, и че така и не можах да открия един инфекциозен доктор в Богатата им иначе и препълнена с хора Инфекциозна клиника целия месец юли след 100 писма с молби всеки ден по 3, се молех да спасят живота на децата ми!
Та накрая след поне 20 факса-писма от мене тази докторка инфекциозната д-р Анн Тепез сигурно зад гърба на заповедите на това чудовище д-р Щайнум се смили и лично ни прие и ни предписа от съжаление лекарството. Така е уредена, че без рецепта не можеш да си купиш дори лекарство за глисти. И като попаднеш на расисти доктори си умираш прав.

До толкова е богата тя, че нямаше ресурси да спаси живота на някой от нас и си поигра Руска рулетка и остави изхода от страшната болест в ръцете на Съдбата (да е жива и здрава голямата ми дъщеря и касиерката в ИКА, че я пусна да пазарува с картата на мама, щото аз не можех да си подигна главата от възглавницата, вече си отивах...)

До толкова е уредена и богата Инфекц. клиника в гр. Уддевалла, че не можа да отпусне стиснатия си анус и да дари 1 банка с 1 литър Рингер за децата ми когато припадаха, докато бедната болница в гр. монтана от вратата в най-голямата епидемия на баба Шарка дарява и на тежко и на леко болните, на млади, стари, цигани - не прави разлика, бедната българска инфекциозна клиника. Хайде, да спреме, че ме сбира яд!

Бог да Ви пази от подобни наредби! Да не подредат и България по тоя начин! Че и малкото деца които са й останали ще идат за дониране на органи!
цитирай
3. анонимен - Не може да ме впечатли някой, който ...
23.08.2010 11:34
анонимен написа:
Не може да ме впечатли някой, който пише Укрива


Как се пише според теб, хахахахха! Изожи се жестоко, хахахах!
цитирай
4. semtomovi - 1,3
23.08.2010 13:08
Ако ще се вманиачваме на нивото на "господина" който търси под вола теле, трябва да му обясня българска граматика, "укрива" се пише с "у". Ама той нито е ходил в Швеция, нито на българско училище, но "ъкъл дава". И преди всичко показа отношението си към детеубийци - че е ОК да си убиват деца там, стига въпросните мафиоти и расисти да са родом или живущи в "уредена" държава!
цитирай
5. анонимен - Един блог, един живот, един тотален терор !!!
23.08.2010 21:10
Eто ти един блог, където ще научиш още доста много неща за геносида над българите по света :

http://enkade.blogspot.com/2007/12/blog-post.html

Ориентирай се и по заглавията, за да попаднеш и на инфо с конкретика, защото има и много други анализи на общата ситуация в света. Никак няма да ти е излишно да попрочетеш всичко по диагоналната система, защото е наистина много, но съм сигурна, че човек като тебе няма да съжалява и ще разбере в дълбочина демонската ситуация, не като тоя по-горе с уредените държави. Нека и той да прочете какво става в една друга уредена държава, макар че на промити до блясък мозъци и после програмирани, нищо не помага, най-малко четенето.
Е това е, аз вече не коментирам тези неща, защото ми писна пък и повечето са като тоя с уредените държави, така че няма смисъл. Всичко съм написала не само за мен, но и за цялия свят какво става и какво не става.

Това е, ако не те мързи много да четеш, приятно четене, има какво още много да научиш, но се приготви за дългото четене от зоната на здрача, наречена от мен с кодовото название Швайнария, ох пардон - Швейцария.

Аз прочетох твоя блог и също понаучих нови неща, трябва да призная и са поднесени по един добър начин.

Поздрави

http://enkade.blogspot.com/
цитирай
6. semtomovi - Огромно благодаря!
24.08.2010 00:18
Трогната съм!
Предусещам безценен линк с безценна информация!?

Разбира се, че ще попрочета. То човек в моята ситуация в която държавата му е отворила тотална война на всички фронтове, за това че се е разболял от ревматизъм, има нужда да научи защо подобен автоматичен геноцид така безскрупулно, безсрамно и безстрашно го прилагат върху нас, без оглед на хуманизъм към майки, деца, болни, толерантност, демокрация и др протрити клишета.

На оня с "уредените държави", мога да допълня само,

да, Швеция е уредена, но за 2-те си милиона полицаи, психиатри, психолози, кюратори и соц. работници и информатори.

За 800 000-те си хиляди ревматици, астматици и др. Швеция е била тотален гръб и ги е оставила на самолечение и на медицински туризъм по света (тук живеят и хиляди хора с подправени диагнози, в т нар. Отворено здравеопазване, на които им е забранено да напускат дома и града си, въпреки че не съм от тях, и бях ревматик, имах случай на който секретарки към Касата са ме дякали че съм ходила в болницата да извършвам тест за Сьогрен синдром и се опитаха да го осуетят, като се карали на децата ми по телефона, защо на въпросния ден съм излизала от дома си! Странностите им тука са ежедневие! Държат се като гестаповци в Концлагер и се ГАВРЯТ с нас и гаврата е поголовна).
Та на действително болните нищо не е уредено.

Диагнозофалшифицирайки им диагнозите и стопирайки направленията им за специалисти и лечение. Това е геноцида над болните, който си върви в Швеция, без нито един техен журналист да смее да ръчка в тази тяхна държавна колективна тайна. Това е геноцида над болните на Швеция, които им трябват за да им подправят диагнозите с психо-соматични, за да напълнят Хитлеристките си полу-концлагери полу-домове с нови клиенти. Твоята смърт - е моят хляб ("Дит дьоед ер мит брйед", както шведите казват.

Ние българите сме учено племе. Цял живот ни обучават. След което сами се самоусъвършенстваме. Не съм си намерила мозъка на пътя, нито съм родила децата ми за да сме им опитни зайчета за наркотични лекарства, които си правят от нашите мафиотски чували с амфетамин. Един биг дърти биснис пред който световната журналистика спи.

Поднесох нещата без да планирам нищо особено като подход. Просто съм искрена и спонтанна. И след като гаврата с нас е многомилионни случаи и подфакти, то имам какво да разкажа стига да ми се даде думата. И сигурно сте чули една четвърт от тоталната гавра. Който не ме е срещнал от 2001 г. насам, откакто се разболях, той не се е изгаврил с мене и със семейството ми. Убедена съм, че тия хора са родени садисти.
цитирай
7. semtomovi - До г-жата Надежда
24.08.2010 01:26
Г-жо
Приятно ми е да се запозная и с Вашето ходене по мъките чрез блога Ви!
Знаете ли кое е странното тука? Че до сега откакто предствям случая ни опитвайки се да търся подкрепа и помощ от по-висшестоящи и управници,
обаче първите хора които откликнаха бяха еднакво ПОТЪРПЕВШИ като мене - г-н Танушев, г-жа Бисерка, г-н Елтимир, Вие! Все репресирани невинни хора! Все смазани и бити от съдбата като нас самите! Но нито един управник! Нито 1 медия! Нито 1 журналист! Нито 1 организация по човешките права! Нито 1 еврокомисар с по 40 000 Евро заплата! Къде са тия хора? Няма ги! Мъртви са за тероризма над невинни от държавните системи!

За това човек няма друг изход освен да вземе властта и медиите в свои ръце и да излага случая и защитата си сам!!!
A аз пиша защото се страхувам за живота си! И за живота на децата ми! В уредената за мафиотите държава. В Швеция!

А тия които "не ни вярват" утре ще ни последват. Ние само проправяме пъртината за стадото...

Зачетох се малко там за бравите ви, ами знаете ли, само месец преди да ме затварят с капан и побой 1 г-жа която работи като чистачка към фирмата, дето ни дава жилищата под наем тука на ул. Хиггестроукет - на фирма "Уддеалла Хйем" ("Дом в Уддевалла"), уж дойде да ми монтира апаратче за измерване на "Радон" в жилището, но пласира 2 странни устройства - едното срещу спалнята ми в спалнята, а другото - до дивана в хола, сред всичките стаи които обиколи си избра тия. И нея я сънувах месеци преди как се прави че мете а наднича под прозореца, дори сънувах прозореца на апартамента, месеци преди да го видя тоя апартамент и преди да съм го намерила, живеех във вила по това време.
И глупакът може да си представи че се интересува от разговорите и какво става в кревата и в дивана ми, а не от радона. Взех нещата и така с чувалчето - 3 месеца студуваха на балкона ми. Нека да подслушват свистенето на северните ветрове.

Тъпи шпиони дилетант-агенти са те, селяндурски дръвници за кралски медали!

цитирай
8. semtomovi - До г-жа Надежда!, постинг номер 5
24.08.2010 02:07
Ау, вие имате дар-слово! Госпожо, няма майтап! Това си е направо готов материал за книга!!!

Защо не го издадете? Започва много заинтригуващо!!!
А и хиляди хора в България ще искат да научат повече за нас - новите им "Либийски сестри" и книгата би Ви пасвала перфектно вместо да сменяваме страници в сайт!

Не се майте! Издавайте книгата!

Докато не са ни докопали ония Касапи! (Моите Локални Касапи се опитват да се Интернационализират и си продават лъжите и сранетата вече в ЕС, като последните им акции в лъжливото писмо на г-жа соц. секретарка Катарина Рандрюп до Ширин Местан, дето в него нямаше ама 1 думичка истина за моя живот, така ми открадна идентитета че вече не се разпознавам изобщо под големото й навито Лайно върху ми).

И ако има там на блога, някакво филмче като клип, непременно ми пуснете линка му за да го намеря. Ако нямате и докато чакате издаването на книгата си... непременно направете. Става само за 2 часа време!
цитирай
9. semtomovi - Г-жо, Шапка ви свалям!
24.08.2010 02:22
за Вашия цитат (а ще ми позволите ли да ви го изцитирам в 1 от книгите ми посветена на нашите патила?):

"...Имаше един такъв психо-анализ от един български специалист от сорта, за Първанов и Първия на Атака - Сидеров. Ако ги намеря, някъде съм ги записала, ще ги пусна тук за сравнение и яснота, на това което искам да ви кажа. И този анализ беше прекалено точен за съответните лица, също жертви на психо-мутацията и контрола, за да ги превърнат в удобни политически марионетки за водевили и съпунки, въобразяващи се, че нещо от тях зависи.

Тука държа да отворя още една скоба и да питам.
Какво е пък положението в главите на всичките тези психолози и прочее подраздели там, да не ги изброявам, че свет ми се завива, специалисти по психотронен контрол и прочее учена паплач без никакво съзнание и морал, след като участвуват в такива програми за психоконтрол над милиони хора ?
Какво е пък тяхното тотално видоизменяне и превръщането им практически в двукраки управляеми мутанти, които нямат нищо общо с човека, даже не и с маймуните ?

Нещо средно между двете, накичени и лустросани с науката и нейните постижения и превърната от тях в чиста отрова за цялата планета. Науката и политиката се труфат с награди и се тупат по гърдите като истински маймуняци за развитието на цивилизацията, но не отчитат, че възходящата линия е в обратната посока, само надолу към дверите на ада. Всичко, което би могло да ги спре, им е изчистено от главите.

Вместо да се фейкат по лияни, фърчът с мерцедеси, вместо да им дават дресьорите бананчета за награда, им дават скъпи играчки, медали, известност и пълната илюзия, че имат наистина някаква власт над хората и събитията.

Е, да ама, неее !!!

Власт имат единствено кукловодите или по точно матричарите на Матрицата, която е захапала здраво човечеството и явно няма никакво намерение да го пуска. Човечеството пък, от своя страна, много не се натиска да се отърве, напротив само се навира у шамарите.
..."

ДО ТАКАВА СТЕПЕН ИЗРАЗИХТЕ ТУКА СОБСТВЕНИТЕ МИ МИСЛИ, ЧЕ МИ СЕ ДОПЛАКА!

Прав е г-н Танушев, той има много хубави идеи за разни организации. Дайте да правиме организация или Дружество или Клуб на Потърпевшите от Западния Геноцид някакъв щото вече сме се сбрали 1. Танушеви, 2. Томови 3. Вие 4. Елтимир 5. г-жа Бисерка

Еми 5 потърпевши случая. 5 разбити живота. 5 нови Либийски сестри на България. Това не е никак малко!

Или поне от Вашия Блог отворете му 1 ново копче там да препращате директно към другите пострадли българи от западния Геноцид!
цитирай
10. анонимен - Съжалявам, нооо
24.08.2010 09:45
книга никой няма да се съгласи да издаде, писана от мен, аз съм под особено строг режим и чудо трябва да стане, за да я отпечатат. Би станало всъщност само, ако в един момент манипулаторите решат, че имат нужда, но тогава пък аз бих отказала, защото точно на тях не бих искала да услугвам, нито да слугувам. Ако си направите труда да четете още много в блога аз обяснявам не веднъж, защо въобще ни дават все пак да имаме блогове и за сега само те профитират всъщност от четенето. Пиша нееднократно, че не е достатъчно само да си информиран, а да вържеш истината с реалността, иначе всичко е залудо работа.
Вие може да знаете само пет жертви на майнд контрола, но аз само такива виждам и те са милиони, даже милиарди, но по страшното е, че се мислят свободни, а няма по-страшно нещо от роб, който има илюзията, че е свободен. Да осъзнаеш фактът, че си хванат в капан и те принуждават да си роб е вече не малка работа.
Нямам намерение да се съюзявам с никой, защото установих, че жертвите са също и палачи, най-голямото постижение на майнд-контрольорите. Съюзът трябва да е на ментално ниво по-скоро и съзнанието да се спре с слугинясването, точно от жертвите. Писала съм много по въпроса в последните глави за този аспект на палачи и жертви. Докато е имало само палачи и жертви нещата са били ясни и е било по-добре, но сега когато успяха да превърнат и жертвите в палачи, рабботата много загрубя.
Такива ми ти работи. Намирам, че имате още много какво да научите и да искристализира във вас изцяло Истината, така че четете, ако не друго виждам, че разбирате многто точно и ясно за какво става дума. За голямо съжаление малцина са способни на това, въпреки че и те са жертви, но са бъзльовци и не искат да се изправят пред сатанинската реалност, в която сме потопени. Изглежда, че жените са по-куражлии при всички случаи от мъжете и не случайно майнд-контрола при жените е винаги по-суров и неотклонен.

Казала съм много неща в блога, който иска ще чуе, който иска ще види !!!

Надежда
цитирай
11. анонимен - Много поздрави на Шебеция, ох па...
24.08.2010 09:59
Много поздрави на Шебеция, ох пардон, на Швеция !!!
То и в Свинландия, пардон Финландия е същата гадотия, в Мания, пардон в Дания хептен манипулация и така на всеки километър все майнд-контрольори от тук та до края на света.

Забравих да ви кажа, ввъобще не подценявайте възможностите на вашите майнд-контрольори, защото имат зад гърба си поддръжката на държавата и на световния елит, както и цели банди от специалисти от всякакъв вид. Те точно това искат, да си мислите, че сте ги изхитрили, но не е така, намерили са ви цаката по друг начин, който не подозирате и там им е трика, нали се сещате. Вие да си мислите, че сте блокирали тяхните машинки, докато друга е влезла в действие. Нито за миг не ги подценявайте, защото имате пред себе си цяла армия, а вие сте самичка с дечицата. Ние сме си българчета и при всички случаи и винаги ще си останем по-интелигентни от тях, но те са много и винаги успяват да вземат връх, това им е специалността, а ние само се отбраняваме сам самички, без никаква подкрепа от абсолютни НИКОЙ.
За сънищата ви предупреждавам, много внимаателно подхождайте към тях, защото по моя преценка ви са спускани изкуствено. Направете си едно анализче от тази гледна точка и ще видите сама, че съм права. Аз ви вярвам напълно, че имате медиумни способности, защото и аз ги имам, но точно тука и точно затова се намесват баш-майсторите матричари и почват да си играят на богове и да спускат разни съънища с разни внушения и прочее, заависи от случаите. Само вие може да анализирате и стигнете до правилните изводи, като ги гледате от тази гледна точка, че са ви спуснати изкуствено чрез психотронните апаратури. ИМате нужда да попрочетете доста информация по тези вдъпроси и ще ви се изяснят още много неща, които очевидно не са все още ваше достояние.
Това е свършвам. Не ми се повтаарят нещата, четете в блога ще намерите всичко, което е необходимо, та съвсем да ви просветне.
За разлика от вас, аз най-страшните неща не съм ги написала, няма тази сила още.
Надежда
цитирай
12. анонимен - Продължение. Пак съм аз.
24.08.2010 10:14
Колкото до либийските сестри, те са вопиющ пример на жертви, които са станали и палачи, вярвайте ми, като всички с бели престилки.

Нямам никакви клипове и нямам намерение да правя. Имам албуми към блога само с лични снимки.
И не забравяъте никога, това че ако някой е жертва, той непременно ще е на ваша страна и не е палач, като му дръпнат сиджимката !!!
Днес всички са програмирани и фактически жертви, но малцина са тези, които могат да надвият програмите си и не ги изпълняват, за да слугинясват на собствените си палачи, така че ... ??? Та точно такива силни духом хора са подложени на особено голям и непоносим терор и геносид.
В блога ми има и едно изложение да Европейския трибунал от мен, като естествено това до нищо не доведе, дори не регистрираха официално жалбата ми, както е по правилника и съответно да публикуват в сита им цялата история. Всичко стана напълно зад завесата така да се каже и се потули всичко, като ме зачаткаха с още по-голяма сила.
Майнд-контрольорите са над законите и слагат своите жертви извън законите.
Впрочем те измислят законите, които за тях са като врата в полето и за да се кефят, че могат да бъдат над тях и покрай тях. Навсякъде е така защото те са навсякъде и ще бъде така, докато жертвите престанат да слугинясват на собствените са палачи. ТЕ са малко, но слугинажа им е много и затова успяват да държат светът в хищните си лапи. Няма нужда ние да се съюзяваме, по-важно е всеки да спре да им слугинясва, докато останат без свукраки овци, които да им вършат черната сатанинска работа и тогава и ние ще им погледаме сеира. Това е по-важното, най-важното даже осъзнаването, всичко останало е само бла, бла, бла, докато едно се приказва, а съвсем друго се върши зад кулисите. Приключвам.
На всичките ви евентуални въпроси ще намерите отговори в блога ми, ако имате търпението да прочетете всичко с напълно отворено еспри. Пиша нарочно в народен стил, често дори арго, за да е лесно за четене, пък и имам алергия от яловия академичен стил.
цитирай
13. анонимен - Продължение
24.08.2010 11:07
Всичко опира до майнд-контрола с всичките там психотронни апаратури, психотропни вещества, чипове и какво ли още не.
Тука има форуми за жертви на майнд контрола, може да хвърлите едно око, човек всеки ден понаучава по нещичко, който търси набира, особено ако знае какво търси.

http://www.google.ch/webhp?sourceid=navclient&hl=fr&ie=UTF-8#hl=fr&source=hp&q=minde+control+victims&btnG=Recherche+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=minde+control+victims&gs_rfai=&fp=15214f8144ed41cf

Аз съм изключена от всички форуми по света, включая и България, ако това ви говори нещо.

Ако искате да останете винаги без отклонение на правия Път към истината, гледайте нещата откъм манипулацията, колкото и да изглежда параноячно на овцете, поради простата причина, че тя е навсякъде и засяга абсолютно всичко и всички, без изключение. Точно манипулаторите са маняци и паранояци, защото знаят, че всичко което правят е нечовешко, сатанинско и илегално, дори според тяхните собствени закони и се страхуват и от сянките си. Всъщност това е и единственото им човешко проявление, което са им оставили, като са ги програмирали и превърнали в абсолютните роботизирани палачи.

Надежда

http://enkade.blogspot.com/
цитирай
14. анонимен - Продължение
24.08.2010 12:22
И като последно, нещо важно, намерете си информация за специалните полицейски екипи, които влизат абсолютно нелегално в домовете на своите жертви, магжат отрови навсякъде, слагат отрови в козметиките, хладилника и питиетата, чупат крадът и какво ли още не, даже със направо смешни и немаловажни на пръв поглед детайли, нооо винаги заредени с ключове, никога не разбиват. Аз имах доста информация, но изчезна као дим и не ми се търси повече, така или иначе от личен горчив опит при това от години наред, та до ден днешен, така че нямам нужда повече. Тези екипи си имат даже точно английско наименование, което за съжаление незапомних, за да ти е по-лесно.
Това е много важен момент, който трябва да се знае и никакви аларми, особено пък тези вързани с полицията не помагат, при всички случаи влизат, специалните ключове и брави още по малко. По-важно е внимателно да се вглеждаш и много бързо ще установиш, дали си обект и на такиваа посещения. Аз лично мисля, че е цяло чудо ако не си и също така не си чипирана. Дано да е така и да се лъжа, пожелавам ти го от сърце. И не забравай, че повечето жергтви са и палачи или най-малкото ги използуват за капан за други мишки /жертви/.
И наистина като последно освен, че не ме допускат до никой форум в света, никой и не оставя коментари в моя блог, което също е показателно. Но от друга страна, блогове на жертви или ситове за конспирация, които са много посещавани са признак, че не са самостоятелни и майнд-контрольорите са им сложили ръка, в противен случай те даже не биха съществували. Е това е. Радвам се, ако се окаже в последствие при положение, че прочетеш повечко и искаш наистина да откриеш истината, цялата истина, че съм ти била от полза. С това завършвам комуникацията и имат много ссерриозни причини да не я продължавам. Мисля, че ви казах най генерално най-важното, останалото си го намерете, така или иначе истината е най-добре сам човек да я намери и да я почувствува със сърцето и душата си.

Кураж !!!
Надежда
http://enkade.blogspot.com/
цитирай
15. samvoin - "Атака" е една ултра...
06.10.2010 18:36
"Атака" е една ултрапредателска - крайноглобалистична партия, водена от българофоб - демоНОкрат, бивш редактор на израелско син вестник.
Ако тази партия е като "Атака", значи опазил Бог Швеция и шведите от нея, ама май не е, щом не е предпочитан "партньор" на глобалистите, които държат първенство, както "Атака" у нас е на крайните глобалисти от ГЕРБ.
Аз Сидеров не съм го чул да говори срещу чужденците, нахлуващи у нас да ни поробят, както и срещу небългарската емиграция в България, но съм прочел на форума им само и единствено омраза срещу български граждани и етнически българи по света и такива в частност с друга религия и от определени региони, при това...
Кои са тези националисти, които демонстрират откровена омраза, срещу собствения си народ и нация, срещу собствените си пенсионери, безработни и бедни /обикновено електората на националистите в Европа/ - причинени от националните предатели и еничари?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436196
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031