Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2010 15:46 - Невидимите български "Либийски сестри"
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 41494 Коментари: 112 Гласове:
6

Последна промяна: 26.08.2010 09:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Невидимите български "Либийски сестри"

De osynliga "Lybiens systrar"

(Страничка в блокаж!)

(Blockerad sida!)


Още не са изминали 2 месеца откакто излагаме семейната ни диагнозофалшификационна и идиотизационна история от мафиотска групичка от 3-ма доктори и социална секретарка в гр. Уддевалла, Швеция от юли-авг. 2007-ма година.

Очаквах да намеря най- ама най-елементарна и зачатъчна форма на подкрепа в България. Изхождах от личния опит в чужбина, от засвидетелствуваното там, че...
Та... ако шведски граждани бяха засегнати така в чужбина, то Швеция би била буквално залята от протести из медиите, по телевизията, по улиците. Швеция дори би скъсала дипломатическите си връзки със съответната престъпна държава, за да я накаже и за да предизвика дипломатическа, политическа и социална реакция отсреща. Шведите се грижат за нацията си. Шведите се грижат за националните си интереси! Шведите се грижат за сънародниците си по света и за добруването на всичките си граждани, независимо дали се намират в бедна (неуредена) или "уредена" държава по света. За това им свалям шапка.

Какво се получи, обаче, в нашия случай като реакция (моето становище се споделя и от г-н Танушев, който ме предхожда с няколко месеца опит в разочарованията си от българските реакции).


Уви, в наша България Овчедушието и Безразличието са победителят днес над човешките и гражданските права на българите по света. А съвсем не каквато и да е форма в заченък на справедливост, Хуманност и Съчувствие, Взаимопомощ или Състрадание към съдбите на бългрските сънародници в чужбина.

За мое голямо учудване, вместо към случая ни да подходи един-единствен официален български източник, в рамките на 2 месеца това лято - лятото на 2010 г. буквално бях "залята" от подобни случаи - на сем. Танушеви във Франция, на г-жа Бисерка в Норвегия, на г-жа Надежда в Швейцария. Тук съм отворила този постинг, за да опиша техните случаи и нашия накратко. Ако те не са съгласни с някое мое описание, или имат да прибавят нещо - моля да ми се обадят отдолу с коментар за  да доуточним картината.

Бях поканена единствено от господин Елтимир, който също е жертва на геноцид в България, да гостувам на сайта му, който фокусира върху геноцида на българите днес Г-н Борис Танушев също така ме покани да образуваме заедно няколко организации за защита на човешките ни права в чужбина, и намирам предложенията му за невероятно добри и добре замислени и смятам ако той продължи по тази линия, да се присъединя към тях.

(Либийските сестри умишлено ги пропускам, тъй като те са преекспонирани, и са далчеч от единствените потърпевши българи зад граница).


Не ни остава нищо друго освен да се обединим сами в някаква форма на организация след като България нехае и се прави на глуха и сляпа за нас! 
Ние и без друго тука на тоя блог си съдействаме с идеи и обмяна на линкове и информация. От този сайт и от г-жа Бисерка научих също така и за първата скандинавска лекарка и писателка, която в подкрепа на думите ми, че не Ви говоря празни приказки, г-жа Килде (има я под формата на интервю сред клиповете ми тук назад в блога), потвърждава геноцида в Скандинавските държави днес.
 




СЕМЕЙСТВО БОРИС И ДАНИЕЛА ТАНУШЕВИ (СТРСБУРГ, ФРАНЦИЯ)


Г-Н БОРИС, ЦИТИРАН:
От "Грозде от тръни (още по темата за децата)":

 "Вече почти втори месец откакто отправих зов за помощ към различни медии и отделни журналисти – може би около 40-тина на брой, без в това число да влизат различните сезирани институции. С изключение на Иво Инджев, Ангел Грънчаров, администраторът на Иде.ли и допълнително включилата се Сашка Журков, никой не откликна.
Случва се това, за което Евангелието предупреждава « Истина ви казвам: Понеже не сте направили това на нито един от тези, най-малките [децата], то и на Мене не сте го направили. »(Матей 25:45) - пълно медийно затъмнение, което със сигурност не е свързано с политически убеждения защото въпросът за взимане на отношение по случая е от морално естество.   
 
Но както още е казано « Бере ли се грозде от тръни, ...? » (Матей 7:


 "Единственото печатно издание, което се позова  в публикация на статията ми за децата, беше излизащият в Австрия на български вестник  «Виена днес». Ако не друго, това поне е свидетелство, че встрани от «страстите български» нормалността на реакциите ни все още не е изгубила очертанията си. В това и виждам надеждата за журналистиката ни."

Г-ЖА БИСЕРКА (ОСЛО, НОРВЕГИЯ)

 

Г-ЖА НАДЕЖДА (ШВЕЙЦАРИЯ)

ЦИТИРАНА:
От  "Съобщения" в блог.бг:

"Вие може да знаете само пет жертви на майнд контрола, но аз само такива виждам и те са милиони, даже милиарди, но по страшното е, че се мислят свободни, а няма по-страшно нещо от роб, който има илюзията, че е свободен."


"Нямам намерение да се съюзявам с никой, защото установих, че жертвите са също и палачи, най-голямото постижение на майнд-контрольорите. Съюзът трябва да е на ментално ниво по-скоро и съзнанието да се спре с слугинясването, точно от жертвите."

"За голямо съжаление малцина са способни на това, въпреки че и те са жертви, но са бъзльовци и не искат да се изправят пред сатанинската реалност, в която сме потопени. Изглежда, че жените са по-куражлии при всички случаи от мъжете и не случайно майнд-контрола при жените е винаги по-суров и неотклонен.

Казала съм много неща в блога, който иска ще чуе, който иска ще види !!!"

"Много поздрави на Шебеция, ох пардон, на Швеция !!!
То и в Свинландия, пардон Финландия е същата гадотия, в Мания, пардон в Дания хептен манипулация и така на всеки километър все майнд-контрольори от тук та до края на света.

Забравих да ви кажа, ввъобще не подценявайте възможностите на вашите майнд-контрольори, защото имат зад гърба си поддръжката на държавата и на световния елит, както и цели банди от специалисти от всякакъв вид. Те точно това искат, да си мислите, че сте ги изхитрили, но не е така, намерили са ви цаката по друг начин, който не подозирате и там им е трика, нали се сещате. Вие да си мислите, че сте блокирали тяхните машинки, докато друга е влезла в действие. Нито за миг не ги подценявайте, защото имате пред себе си цяла армия, а вие сте самичка с дечицата. Ние сме си българчета и при всички случаи и винаги ще си останем по-интелигентни от тях, но те са много и винаги успяват да вземат връх, това им е специалността, а ние само се отбраняваме сам самички, без никаква подкрепа от абсолютни НИКОЙ."



Г-Н ЕЛТИМИР

СЕМ. ТОМОВИ (УДДЕВАЛЛА, ШВЕЦИЯ)  

Hajde otblokav mamma wi


Тагове:   Невидимите,


Гласувай:
6




1. анонимен - Майка си ли търсите на майната си, ...
24.08.2010 15:55
Майка си ли търсите на майната си, уроди безродни? Като сте избрали да живеете някъде си, не ни търсете да ви оправяме бакиите, имаме си по-важни неща, които да свършим тук, в България.
цитирай
2. анонимен - Госпожо,
24.08.2010 16:01
Изришно ви казах, че не желая да участвувам в никакви организации и още по-малко друг да ме включва в тях. Не ви дължа никакви обяснения, но все пак ви казах, че съм с особено мнение за жертвите. Също така ви написах, че и за медицинските сестри в Либия. Междудругото те бяха защитени от България, която изхарчи много пари за тях.
цитирай
3. анонимен - Забравих да се подпиша на предния месаж, така че това съм аз Надежда.
24.08.2010 16:11
Вие ме цитирате и въпреки това ме слагате в организация. И междудругото как може да искате България да ни защитава, като тя е малкото учениче на тия от уредените държави и слушка с вдигнати лапички ? Аз много елегантно ви казах, че ви липсват много още знания, за да схванете кокло е ужасяваща ситуацията и тук в случая, явно съвсем не ви е ясно и има още много да учите, че точно елитните държави сдокара България до това положение и ако те не желаят, никога няма да получите никаква подпрепа, ама никаква. Веднага ви давам пример, в моя блог дори никой не смее да остави най-елементарен коментар, включая вие самата, Елтимир с който имам предълга кореспонденция и който и да е друг. С две думи при истинските жертви блокажа и изолацията са тотални, в тоталния смисъл на тази дума, но ако не друго на човек поне може да му стане ясно, че от мен палач не става. Дано разбирате тази конфигурация на майнд-контрола. Е това е, нямам нищо против да взимате материали от блога ми, като цитирате източника, но нищо повече, защото аз съм се напатила от жертви най-вече. Днеска си мислех даже да ви пратя няколко страници, които ги няма в блога и които са със смайлис, струва ми ще ви са много интересни
цитирай
4. анонимен - Продължение
24.08.2010 16:19
Страниците са страшно много, но ще ви изпратя само няколко, просто за да имате представа за някои неща и най-вече за стила и неговото онагледяване. Мисля, че ще ви бъде интересно от всички гледни точки. Пратете ми вашия имейл като коментар в блога ми или директно на моя имейл isis@infomaniak.ch и ще ви пратя един отрязък да се посмеете и да поплачете едновременно. При желание мога да ви пратя повече страници. Всичко е въпрос на афинитет и ако го имате ще ви е страхотно кефско. Позволявам си да ви предложа това, защото виждам, че по принцип имате такъв афинитет, но ще трябва още много да учите, много още има да наваксвате, макар че с тия мъки от всеки ден, само по себе си е даже предостатъчно за бедните ни изтерзани душици. Но това е лептата, която трябва очевидно да плащат свободолюбивите хора, които имат особено голям афинитет към ИСТИНАТА !!!

Е това е, завършвам лекцията.
Надежда
цитирай
5. semtomovi - За съжаление изглежда, че модераторите за сетен път при мен, са БЛОКИРАЛИ или ЗАКЛЮЧИЛИ ТЕМАТА
24.08.2010 16:20
защото не мога да Ви я довърша, не мога да добавя никакви цитати повече, нито да дописвам в нея. И да си пиша - нищо не се появява там! Замисълът ми беше да изложа на кратко проблемите на всеки 1 случай. Но както виждате съм блокирана от модераторите (кой знае защо?!?!?!?!?) да продължа!!!

Ще се опитам да продължа темата отдолу под "Коментари".

Ако и това е възможно!
цитирай
6. semtomovi - 1. Да, да слушате чалга и да ядете мръвки и да гоните
24.08.2010 16:22
мацките по дейтинг-сайтове за сексуално разкрепостени. Ясно ни е какво толкова са заети българите да вършат в България днес. то си личи и се вижда и от странство.

Вие модератора ли сте, който ми заключи и блокира постинга, за да не си го допиша, току-що, че ВЕДНАГА на минутата отговаряте така емоционално ангажиран?

"Уроди безродни", "на майната си".. подобни думички не съм чула в Швеция от шведи към шведи за 22 години! Много са ми интересни като диалог от модератори в България 2010 г! Все пак и ние сме родени в БГ и имаме някаква биография и култура! Не сме висели на Луната! А Вашата култура къде е?

Както виждате, едва ли съм "урод" и още по-малко "безроден" щом като в позицията ми на не-медия и на не-модератор се боря да защищавам правата на другите ни пострадали сънародници по света. А вие като модератор на медия в България блокирахте темата за защита на отнети неправомощно и откраднати български деца и наричате при това родителите им "уроди безродни".

Думите ви са самопоказателни кой какъв е!
цитирай
7. semtomovi - 3. Спокойно, г-жо Надежда не се притеснявайте за членство в организации
24.08.2010 16:36
Не ви слагам сама в организация. Организациите първо трябва да се създадат от жертвите, да се учредят, да се регистрират легално, както му е редът. След това да се подпишете сама. Членство не може да се наложи никому насила от друг човек.
Просто се опитах да обобщя историите на тия хора, на които се натъкнах тука в блог.бг като други пострадали. Както виждате - ме блокираха модераторите и не мога да си продължа темата!
Много съм научена на ред в чужбина и исках да внеса малко ред и за читателите ми. Но не ми го позволиха. До толкова за цензурата днес в България или не. Преценете си самите.
цитирай
8. semtomovi - 2. Либийските сестри
24.08.2010 16:39
да, за тях се застъпиха всички медии и бълг. партии. Те са третирани с ПРЕДИМСТВО.
въпреки, че аз лично, смятам да е престъпление България така колективно и безотговорно да бие гръб на децата на Танушеви, а да приоритира стари хора.
Той г-н Танушев хубаво им цитира Библията да се анализират в България малко сами кои са. Като бивш учител и педагог ми се къса сърцето за подобна нагласа към жертви-деца!
цитирай
9. misbis - ехооо,чук-чук..има ли някой тук.....по друг начин не знам как да те коментирам
24.08.2010 16:44
анонимен написа:
Майка си ли търсите на майната си, уроди безродни? Като сте избрали да живеете някъде си, не ни търсете да ви оправяме бакиите, имаме си по-важни неща, които да свършим тук, в България.

цитирай
10. semtomovi - 4 Вашия блог
24.08.2010 16:44
Г-жо Надежда,
Блогът ви започва много добре и съм безкрайно любопитна какво точно е станало. Имате писателски талант. Но ще съм благодарна ако просто ми пратите накратко фактите, за да се запозная с тях. Какво точно ви се е случило. Много е жалко, ако са ви тровили. Аз писах из нашия блог също как през последните седмици ми нашпрейваха стаята с някакъв шпрей нощем в Отделение 67 докато спях и сутрин миризмата беше на оборска тор, невероятна (аз постоянно се къпех, защото мисслех, че се потя, ама не беше това!). После по правило когато ни сервираха риба или месо в столовата с бял пипер, то започваха нощем да ми горят кокалите - от гръкляна "пожара" се пренасяше надолу към кокалите на цялото тяло Потушавах го с 10 литра вода на екс. Днес имам ужасни проблеми със сърцето и кръвообращението в резултат на това, и кардиологът ми е предписал много страшно лекарвство за сърце и хранит. добавка, която няколко пъти ми спасява живота. А предиз затварянето сърцето ми беше много здраво.

В Блога Ви и в този на г-н Елтимир обещавам да пиша. Просто съм ПРЕТРУПАНА с линкове - и то много добри и полезни, и ако модераторите ме блокират тука, то винаги мога да пиша за тия неща от собствени сайтове и книги, които ще последват в неограничени количества. Аз съм ужасно справедлив и искрен човек и съм правила само добро на другите хора в живота ми и не е това начина да ми се "отблагодаряват" учрежденията за добрините ми към граждани и към държавите ни!

Чип нямам! Вече никога не бих се подложила на операция с пълна упойка в Швеция, след като прочетох за няколко имплантирани шведи!

Са сънищата не се притеснявайте! Развих медиални способности след прекарно ППС във Втора градска болница през 1989 г. в София, по време на спонтанен аборт напусках тялото си. От тогава се развивам духовно. Тяхните илюминатори не ми влияят никак за сега!

Е-мейл ще ви пратя на лични!
С подрав
Марийка Томова
цитирай
11. misbis - Г-ЖА НАДЕЖДА (ШВЕЙЦАРИЯ) бих желала да я познавам
24.08.2010 16:48
Това е едно изключително точно,вярно заключение. Това е една невидима война с нашето съзнание. Аз упорито търся средства-било то техники, устройства,каквото и да е то...за защита от излъчвателите.
Ще се смеят непознаващи ситуацията,но в периода на най-жестоката атака срещу мен, познати извън Бг,които са добре запознати, ми препоръчаха да увивма главата си с алуминиево фолио. Толкова беше напрегнато около мен,че го пробвах.Като че ли понамалява за период действието.
Но съм убедена,че има технология за противодействие.Иначе как щте се пазят те един от друг в тази луда игра
цитирай
12. semtomovi - 9 Мисбис
24.08.2010 16:49
Ще ми се да събера пари за Паметник на жертвите на Западния геноцид. И тоя цитат от номер 1 с обяснение на постоянно блокирането ми тук като официална бълг. реакция, да го издяламе на паметника отпред. Не знам дали да сложа "Модерацията от блог.бг" отдолу или кой? Виждате простаците са винаги безименни!

А може и по 1 виртуален паметник да ни сложите на собствените ви сайтове!! Предварителни благодарности ако го сторите! Това е най-голямото ми желание сред такива безнадеждни самодоволни сънародници!
цитирай
13. misbis - не бъди сигурна за чипа...микрочипа могат чрез ръкостискане да ти го праснат
24.08.2010 16:51
semtomovi написа:
Г-жо Надежда,
Блогът ви започва много добре и съм безкрайно любопитна какво точно е станало. Имате писателски талант. Но ще съм благодарна ако просто ми пратите накратко фактите, за да се запозная с тях. Какво точно ви се е случило. Много е жалко, ако са ви тровили. Аз писах из нашия блог също как през последните седмици ми нашпрейваха стаята с някакъв шпрей нощем в Отделение 67 докато спях и сутрин миризмата беше на оборска тор, невероятна (аз постоянно се къпех, защото мисслех, че се потя, ама не беше това!). После по правило когато ни сервираха риба или месо в столовата с бял пипер, то започваха нощем да ми горят кокалите - от гръкляна "пожара" се пренасяше надолу към кокалите на цялото тяло Потушавах го с 10 литра вода на екс. Днес имам ужасни проблеми със сърцето и кръвообращението в резултат на това, и кардиологът ми е предписал много страшно лекарвство за сърце и хранит. добавка, която няколко пъти ми спасява живота. А предиз затварянето сърцето ми беше много здраво.

В Блога Ви и в този на г-н Елтимир обещавам да пиша. Просто съм ПРЕТРУПАНА с линкове - и то много добри и полезни, и ако модераторите ме блокират тука, то винаги мога да пиша за тия неща от собствени сайтове и книги, които ще последват в неограничени количества. Аз съм ужасно справедлив и искрен човек и съм правила само добро на другите хора в живота ми и не е това начина да ми се "отблагодаряват" учрежденията за добрините ми към граждани и към държавите ни!

Чип нямам! Вече никога не бих се подложила на операция с пълна упойка в Швеция, след като прочетох за няколко имплантирани шведи!

Са сънищата не се притеснявайте! Развих медиални способности след прекарно ППС във Втора градска болница през 1989 г. в София, по време на спонтанен аборт напусках тялото си. От тогава се развивам духовно. Тяхните илюминатори не ми влияят никак за сега!

Е-мейл ще ви пратя на лични!
С подрав
Марийка Томова

цитирай
14. semtomovi - 11, до Мис Бис, аз обещавам
24.08.2010 16:52
още днес да й драсна по някой линк и да й копирам някоя тема и да й я пусна в блога й. За да види че не съм от тия мекотели като номер 1 тука отгоре, които обиждат или се страхуват, нито изолират страдащи сънародници никъде по света.
цитирай
15. misbis - трябва да направиш паметник на цялата планета мила....тъжно,тъжно,тъжно
24.08.2010 16:53
semtomovi написа:
Ще ми се да събера пари за Паметник на жертвите на Западния геноцид. И тоя цитат от номер 1 с обяснение на постоянно блокирането ми тук като официална бълг. реакция, да го издяламе на паметника отпред. Не знам дали да сложа "Модерацията от блог.бг" отдолу или кой? Виждате простаците са винаги безименни!

А може и по 1 виртуален паметник да ни сложите на собствените ви сайтове!! Предварителни благодарности ако го сторите! Това е най-голямото ми желание сред такива безнадеждни самодоволни сънародници!

цитирай
16. semtomovi - Като ни блокират постоянно тука да си доизкажем случаите
24.08.2010 16:54
един собствен сайт на Жертвите на Западния Геноцид днес с Виртуален паметник там
винаги е добра идея да продължим диалога от тука, ако ни блокират хептем тука и си упражнят до край цензурата?
цитирай
17. misbis - къде е блога на г-жа надежда
24.08.2010 16:56
имаш ли възможност да ми пратиш адреса.-))))
цитирай
18. анонимен - с ТОЛКОВА МНОГО ДЗВЕРОВЕ ОКОЛО МЕН, ...
24.08.2010 16:57
с ТОЛКОВА МНОГО ДЗВЕРОВЕ ОКОЛО МЕН, ДЕНЕМ И НОЩЕМ, НЕ СЕ ПЛАША ЛЕСНО И СЪМ МНОГО СПОКОЙНА, НО ИМАМ ЛОШИЯ НАВИК ВСИЧКО ДА АНАЛИЗИРАМ И НЕ ОБИЧАМ ДА МЕ ПРЕДЛАГАТ И ВКЛЮЧВАТ В КАКВОТО И ДА Е БИЛО, БЕЗ ДА СА МЕ ПИТАЛИ.
Сега за господина, който не счита че трябва да има помощ от България бих искала да кажа за мен, за другите не знам, избягала съм от България защото бях подложена на тотален терор, без дамима никаква вина и каквито да е участия в каквото и да е било, като наивно смятах, че ще се отърва. Да, нооо се оказа, че точно на Запад, се намираш баш майсторите, тия които учат българите на майнд-контрол и терор и поради тази причина сега терора е още по виртуозен и тотален. Но по принцип господине вие сте прав, защото България е много тежко положение и с тези политици няма никакви шансове нито да се помогне на българите в самата Българи, нито на тези, които като нас са избягали далече. С две думи, на всички ни е зле, щом сме българи, поради простичката причина, че сме подложени на особено голям и настървен геносид.
Много лошо се получи, че изтекоха много мозъци от България и най-вече млади хора специалисти и въобще се започна обезлюдяването на родината ни и Господина донякъде има право да ни праща по дяволите, особено след като не знае точно историята на нашите съдби. Всеки си има някакво оправдание, но по-важното е, поне всички и тези в страната и онези извън нея, да започнат да осъзнават колко е страшно, че Елитът управлява целия свят и никъде няма мир и спокойствие за нас.

Semtovi, вярно е, че западняците са по-възпитани от нас по принцип, но затова пък са още по жестоки и перфидни, така че не ги превъзнасяйте толкова шведите с тяхната учтивост, защото много добре сте видяли на какво са способни, докато любезничат лицемерно. Не е хубаво така да си противоречите. Важно е какво правят, а не какво говорят, по действията ще ги познаете сатанинските същности, които са винаги много учтиви. Опитайте се ивие да разберете реакциита на другите, те също са зле и жертви
цитирай
19. semtomovi - до номер 15, Мис Бис
24.08.2010 17:00
ШВедите са ме научили да съм много решителна и дисциплинирана. Като тях!

Тъй, че реша ли нещо, си изпълнявам намеренията.
Следвам принципите на Майка Тереза: "АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ПОМОГНЕТЕ НА ЕДИН-ДВАМА ДУШИ".

Аз на целия свят не мога да помогна, но мога да помогна на децата на Танушеви, на моите деца, на Вас с г-жа Надежда, като създадем един Сайт за жертвите на геноцида.

Ние сме хора от плът и кръв. Геноцидът е забранен по света с международни конвенции за защита на човешките права, които Франция, Страсбург, Швеция, Норвегия и Швейцария са подписали. Г-н Танушев много е наясно защото ако сте на неговото място и са ви отнели 4-те деца, няма и да допуснете да биете гръб на кражбата на децата ви.

Аз такъв сайт ще създам и бих искала да ми изпратите Е-мейли, та ако ме блокират тука да Ви съобщя къде съм и там да пишете и излагаме заедно. Не е организация. Просто място за жертвите, където ще си плащам сървъра, и няма да ви блокирам както това жалко бе сторено тук днес!
цитирай
20. misbis - те просто ти гледат сеира в момента и на всички нас,които сме се усетили
24.08.2010 17:02
Права е Надежда,че те вече са готови със следващия удар. Бъди внимателна с изживявания като излизане от тяло, телепатични контакти,видения...те имат техника за всичко

semtomovi написа:
един собствен сайт на Жертвите на Западния Геноцид днес с Виртуален паметник там
винаги е добра идея да продължим диалога от тука, ако ни блокират хептем тука и си упражнят до край цензурата?

цитирай
21. semtomovi - до Мис Бис, до 17
24.08.2010 17:02
Ами, нека ако обича тя да ви го прати, за да не я "пренебрегвам". Не искам да пренебрегвам никого! Предполагам, че тя е тук в момента под номер 18.
цитирай
22. misbis - госпожа Ндежда
24.08.2010 17:04
имате ли против да ми изпратите блога си. Много точно сте описали механизма на майнд контрола тук в дискусията
цитирай
23. semtomovi - 18
24.08.2010 17:07
НЕ смятам че си противореча!
Хубавото и справедливото го хваля, докато морбидното и престъпното го порицавам. А в Швеция имат и добри хора, не амо зверове. Но за съжаление точно тези две градчета на Севера са извести с палежите си на домове за бежанци и със скинарските сбирки на шведски скинари (Троллеттан). Пък ние сме жерви на законодателство, зад което е цялото шведско правителство, въпреки, че се правят на ни лук яли, ни лук мирисали... както виждате моите писания дадоха резултат и в кмр.ню и предполагам дори решението на съда с което за пръв път в шведската история има преюдикат срещу Принудтата по шведсктие домове от закона на Ансерсш Милтон.

Но Швеция и е родина на много защитници на човешките права. Спомнете си Улоф Палме! За изказванията му против войната във Виетнам! Имаме и много хубави организации, като тези за защита на правата на животните.

Имаме и смели хора, но разбира се, те се държат под око, защото лошите взеха превес след 90-те години много драстично.
цитирай
24. misbis - все още само Швеция ти е първообраз за злото
24.08.2010 17:11
а то за съжаление е много,много по-голямо. Цялата картина обхваща цялата планета-затвор. И най-страшното е,че е затвор за душите ни......там трябва да ни е фокуса вече.Как да се измъкнат душите ни от този капан
цитирай
25. semtomovi - Фактът, че се събрахме тука 4 потърпевши и то на ограниченото и малко пространство на 1 и същи блог
24.08.2010 17:12
само е показтелен,
че имаме някаква временна победа!

А удари на мен ми нанасят от 2001 г. насам, само защото са решили да унищожат физически болен от ревматизъм емигрант.

На Шведското правителство му трябват млади и здрави и глупави емигранти, зашото му трябват работници из фабриките, да кара шведките на бик в събота вечер, да бършат дупетата на родителите им.

Не че много им разбират мозъците от Майнд контрол тука, прекалено дървени чукундури са за да го научат, но затова пък расизма не си е отивал в много градчета тук от времето на Хитлер.
Не мисля да са напреднали.

Но просто самия факт че се изразявам добре (е, аз съм завършила журналисстическо образование дори и те са наясно) ги дразни. Журналистически напъни от страна на един емигрант са наказуеми с измислени психически диагнози и принудителна химична лоботомия в Швеция днес.

Това и г-жа соц. секретарка Катарина Рандрюп си го призна в дивана ми, нали ви преписах звукозаписите, където тя казва, че "да си вербално надарен" било равно на "диагноза параноя" (значи тя прати в психиатриите всички даскали, журналисти, политици, писатели и прочие ползващи дар слово)!
цитирай
26. misbis - няма как да се свържа с Надежда
24.08.2010 17:12
тя е анонимна тук в дискусията
цитирай
27. анонимен - от Надежда
24.08.2010 17:16
Ето го, http://enkade.blogspot.com/
цитирай
28. semtomovi - 24, Мис Бис, да, да, права сте наистина!
24.08.2010 17:16
Аз съм локален човек, още не съм живяла в САЩ и Великобритания. Но и тия контакти от блог.бг с г-н Танушев и с Вас двете ме ужасиха!
Канех се да емигрирам във Франция (!), ама като по 1 случайност се запознах с филма на Мартин Карбовски за Борис Танушев по бълг. телевизия - ми настръхна косата и си казах "Ми, че Франция била абсолютно същия Социален Ад и фашизъм като Швеция!". А то, хората които не са били потърпевши не могат й да си представят че тука е Ада на Земята. Бедна им е фантазията на тия модератори!
цитирай
29. semtomovi - За физическите недъзи, ЕС и поданството
24.08.2010 17:20
Моята "вина" е че се разболях физически и че вече не мога да чистя в шведските училища като завършила в България учителка с неоценени в Швеция дипломи.
Напразно си хабиха барута да се напъват на първия разпит при доктор Дорин Борота в Отделение 67 в НЕЛ в Троллеттан да ме разпитват дали съм полит. активна.
Затова не мисля, като модератор номер 1, че една майка на три деца става "урод" и сама си е виновна, само защото се е разболяла от ревматизъм и не може вече да върши мръсната емигрантската работа на Запад.

Днес сме в ЕС, номер 1, и България и Швеция сме значи една държава!

Затова не може да ни пращаш на Гъза на географията по дяволите като ни блокираш тука! Отговорност сме на ЕС и на двете държави следователно! Още повече че аз съм си с българско поданство! Ангажимента на 1 държава или не се решава от поданството, а не от обидите на модератор в блог.
цитирай
30. анонимен - Надежда
24.08.2010 17:21
Въобще не се заблуждавайте, че не им разбират мозъците от майнд контрол, вие сте в тотална грешка и мисбис явно също повече ги разбира тези неща. ИМа майндконтрольори и в джунглата. Вие доста се заблуждавате по тези въпроси или просто са ви намалили капацитета на добро виждане в дълбочина. Освен това с излизанията от тялото и провиденските сънища, може да сте абсолютно сигурни, че става въпрос за майнд контрол, просто няма начин да не са ви чипирали, няма начин. Обръщайте внимание известно време от тази гледна точка на нещата около вас и ще видите са, че сте чипирана, ама никакъв проблем няма да е така, никакъв. Не питай старило а патила, а аз съм и двете накуууп.
цитирай
31. semtomovi - Аз съм реалист!
24.08.2010 17:27
За да съм чипирана, трябва да са ми отваряли главата, пък те не са!

Сънищата са ми спасявали живота! Тази способност я развих от СТРАХ от тях!
Всеки божи ден в Швеция е изпитание! Ще се върнат ли децата ми невредими у дома? А надали децата ми изобщо ще се върнат днес? Мъжът ми е загазил със странни нападатели от фирми? Кой се крие зад тях?
Защо ме затварят сега? Защо ме снимат полицаите на улицата?
Защо става това и онова?

Нямате начин да не живеете нащрек.
Ако и вие живеехте ежедневно в ситуация на Тотална Апартейдна гражданска война където учителки и директорки атакуват беззащитните ви деца и ви обиждат на нация "Всички българи си връзвате децата за кухненнските столове и ги биете" (директорката на детската градина Снеккан, Уддвалла, кв. Доалаберй) и ако на мед. сестра в училище социалът е дал преки указания да изкара децата ви идиоти с медицинска диагноза, и децата ви ги е страх да ходят на училище всеки божи ден... няма как мили да не заживеете нащрек и да не развиете интуция. Като майка.

ако 2 месеца Инфекциозната ви клиника отказва инфекциозна помощ за умиращите ви у дома от 2 месеца с по 10 воднисти диарии на ден и повръщащи деца, отказва им лекарство за Тения, отказва им хидратиране с 1 литър евтина бутилка Рингер интравенозно - вие се питате как да им помогнете за да оцелеят (докато същевременно пък соц. секретарка лъже бълг. си колеги, че сте "риск и агресивна към деца"). Това е Майнд-контрола тук под формата на членството на този морбиден главен инфекц. лекар д-р Улафр ЩАйнум от Инфекц. клиника към Болницата в гр. Уддевалла. Днес от профила му във Фейсбуук разбирам че бил член в някакъв Морбиден комитет международно важна клечка. Органи за трансплантация ли продава тоя човек чрез този комитет там, като не лекува деца и майки от чужбина в клиниката си? Е те това е Майнд контрола във физическа морбидност тука. Но аз ще съм последния Боклук майка ако не го разкажа и му сложа капак като модератора днес!

Тази интуция, на свой ред, е вече придобитат от СТРАХ, страх пред количеството и пред интензивността на атаките и изпитанията на които ви подлагат ежедневно многото ви расисти-врагове, интуция, ви отваря път към Духовността, към сънища, сеанси, и каквато и техника да решите да развиете.

Вече съм медиална благодарение на Гражданската война против мен и Апартейдса против Емигрантите в Швеция. А не благодарение на чипове. Не успяха да ме чипост.

Но затова пък в момента чипосват всички български паспорти в България? Знаете ли за тях?
цитирай
32. анонимен - не
24.08.2010 17:30
Не се заблуждавайте, вашето разболявае е само повод да ви разкажат играта и в никакъв случай това не е ваша вина. ИЗвинявам се, но вие очевидно не сте наясно с нещата и че сте подложена на съвсем открит майнд контрол. Това е ясно не само с това което се случва с вас и как вие го виждате, но най-вече от държанието на всички около вас. Просто е повече от очевидно. Но с времето ще се убедите сама, нека не прескачаме етапите. Аз затова ви казах да четете много и добре все пак си подбирайте информацията, защото ще изгубите много време, без да научите най-необходимото и да си дадете сметка в каква ситуация се начи,ате;
цитирай
33. semtomovi - 32, не съм съгласна с това, не виждам връзка между чип и ревматизъм!
24.08.2010 17:35
и дядо ми и майка ми страдат от Ревматоиден Артрит. Това заболяване е много коварно. Още повече че у мен се е събрало и по бащина и по майчина линия! То е автоимунно и наследствено заболяване! Просто медицината ни е още допотопна и не отбира от ревматизъм и не може да го лекува!

А пък Майндконтрола на шведите се състои в това, че не желаят болни емигранти на които да плащат помощи. И в това, че в момента са оставили трите ми деца без детски помощи да живеят от въздух, както го правят от 2001 г насам срещу децата и нали ви разказвах, как 4 учреждения още ни четат конско защо не съм абортирала сина ми и как му се нахвърлиха докато ме затвориха в Секретното им Затворено отделение.

Та "Майнд-контрола" им е че физически унищожават недъгавите си емигранти. Без значение дали са майки и деца (нещо което ние като славянска нация не одобряваме по принцип, въпреки обидите на модерацията тук другите българи сме родени с уважение към семейството, децата и майчинството в България). Това на Шведите им е историческо наслество от Принудителната стерилизация на чужденки и на бедни работнички до 1979 г. 70 000 жени са бездетни. Както и е наследство от расово-биологическата им идеология от 50-до 80-те години на семейство Мирдоол (тази Нобелистката, моля ви се!).

Но в международен план, разбира се, че САЩ дърпат конците и Швеция е само пионер на Запад, въпреки че са за суверенитет и неутралитет, и не щат НАТО като нас. Ние в Бг сме по-зле в смисъл че имаме вече 4 ам. бази на наша територия и офиси на ЦРу в София днес. Но аз не съм ги изследвала тия взаимовръзки така добре като вас и ще ми е интересно да намеря време да се задълбоча. За сега са ми интересни връзките с Хитлеризма в исторически план и как това историч. наследство пасва на модерния Майнд Контрол от Запад, който вие сте изследвали.


И през 2003 г. когато живеех в гр. Малмьо швеската държава ми назначи "Група против Стрес" - където физиотерапевт и специалист по работните условия се опитваха да ми внушат, че ревматизма ми се дължал на "стрес". Но така и не пожелаха да ме учат някакви упражнения с гимнастически уреди за увредените стави. Разпитваха повече дали съм доволна от комшиите и държавата. Ровчеха се да открият "конфликти". Още тогава разбрах че не желаят администрацията на ревматизма и я саботират. Ама си нямах и понятие че го правят като затварят болни, майки и деца в най-критичния момент по време на семейна епидемия от морето и ги убиват с невролептици, вместо да им дадат Рингер, стиснатите Зверове! Сега вече го знам. И мога да ви кажа, че ако има такъв Майнд контрол, той се упражнява в тия суперсекретни и абсолютно тайни за шведското общество Затворени психиатрични отделения. И за него пише сега сайта за човешки права www.kmr.nu.

Аз нито ще мога да го кажа по-добре от www.kmr.nu нито разполагам с факти за останалите хора колккото тях. Затова ви го превеждам. Но по едно време и тия преводи тук ми бяха блокирани. Та, ще имам собствени сайтове където тия неща да се излагат и да пращи от линкове, за да видят че не си измислям нищо от казаното. аз си разполагам със звукозаписи и с документи, където случая ми се доказва от документацията ми.
цитирай
34. анонимен - Внимание
24.08.2010 17:48
За една секунда точно се слага чип в ухото, под претекст да ви проверят ушите. Абсолютно никаква нужда няма от отваряне на черепа, това е много остаряла техннология, много. Както ви каза мис бис, дори само с ръкостискане могат да ви сложат чипчето, а за инжекции пък да не говориме, шибват ви не един ами пет чипа накуп даже, ако сметнат за нужно. Нямайте никакви илюзии по този въпрос. Впрочем, вие може да си намерите инфорвмация специализирана по въпроса, без никакъв проблем за потвърждение. При мен също има много в блога.
Всичко, което описвате говори че сте под тотален майнд контрол и сте чипирана мното точно. Колкото до снимането по улиците и различни форми на терор, това ми е до болка познато. Изключиха ми кирилицата при вас, така че трябваше да го напиша това като месаж в имейла и да го копирам, за да ви го пратя. Пуснете и това което ви писах за спецченгетата, които само това работят да влизат по къщите и мажат с отрови де що сварат, даже и боклука проверяват, влизат дори и когато ключовете са на вратата, много им е специална технологията, въобще пълен ужас. Хората трябва да знаят, че са тровени, дори без да го подозират и нямат представа, че ченгетата знаят дори и колко ликета има на гащите им. Никакви аларми не ни спасяват, особено пък тези, които са имали глупостта да си ги вържат с полицията. Въобще картинката е супер сатанинска и дори е далеч по страшно от всичко написано не само от нас, но и от много други жертви по света. ИЗпратих ви ситове и форуми на майнд-контрол жертви на английски, но може да намерите такива и на шведски и ще видите, че работата е много дебела и страховито дяволска.

Няма да ви пиша моите перипетии защото много се разстройвам, а и те са още от България и с много тежки последствия, но се опитвам да държа фронта. То и във всяко лошо нещо има нещо добро, ако не бях подложена цял живот на буквално гонение и блокаж по всички линии, нямаше да стигна това ниво на съзнание и щях да си рупам тревица като глупава овчица, така че ... Истината иска жертви и ние ги даваме всеки ден с поредното издевателство от страна на майндконтрольорите и съответното поредно страдание. То просто няма край, като един кошмарен сън, който няма край за съжаление.
Опитайте се да преодолеете залудите си и да си дадете сметка ясна и точна, че сте майнд-контрол виктим сто процента. Много е страшно и това в допълнение човек да осъзнае, но няма как, като сте тръгнали да търсите истината, тръгнете от тук. Бързо ще се уверите в това което ви казвам, ако потърсите и почнете да гледате от този ъгъл. Първото което трябва да направите е да видите дали често нямате шумове в ушите, ако да, никакви смнение повече не може да имате.

Това е. Надежда.
цитирай
35. semtomovi - 34, абсолютно сте права!
24.08.2010 17:57
Ама тия хора в България сега си се мислят за свободни с чалгата и със сексуалната си революция да сменяват виртуални партньори всяка нощ и да се напиват към салатката. Те няма да ни разберат. След няколко години ще се сетят! Ама ще е прекалено късно, защото сега спят и ни обиждат и ни бият гръб!

Госпожо Надежда,
съжалявам, че са ви опропастили живота! Но понякога е нужно да ги игнорирате и да им слагате капак! Това много ги дразни - покривайте се като мен от време на време и не ги информирайте къде сте. Тука веднага започват да нервничат. Сега се бях покрила от 2 год. насам - веднага миналия месец ново разследване, веднага спират парите на децата за да изровят къде съм, с кого, какво правя, много са гадни! Но нали знаете, игнорирането е божия благословия. Аз така когато не издържам с опашки след мене и с дебели гъзове пред дома ми да дремят на столчета от соц. служби умрелите им то скука беззработни дебелани, Улите, се покривам и те стават толкова нервни, че гии избива на лични шпионски нации в чужбина. Дори ми бяха търсили пенсия в България от мое име и ми подправили личните данни и аз напразно набедих една бълг. роднина, а тя госпожата от телк ми каза, че бил този расиста, шефът от Швеската Здравно осигурителна каса в гр. Уддвалал, Хенриик Свенман. Те са добре платени , и като ви имат зъб, че са изгубили някое и друго дело в съда и разследване както са намислили да се изгаврят до инвалидна количка и гроб с нащето семейство, то Рандрюп и Свенман бяха бесни и бяха взели незаконово закона в личните им ръце през свободното им време и агираха полицаи като лъжеха наляво и надясно пред учрежденията в България, нали и без другото учрежденият в БГ не са наясно с общественото устройство в Швеция. Кажат 2 думи и изменят на 360 градуса съдържанието на цели архиви, архивоунищожители са те, по-скоро отколкото чипители тука.

Но искам да ви питам нещо друго,
когато бях затворена вече за 34 дни в Отделение 67 към НЕл в Затвореното отделение в Болницата в Троллеттан у доктор Дорин Борота, там когато се хранехме в столовата, аз нарочно ставах и заварвах мъжа който го представяха за чистач, да си е сложил гумени ръкавици (от тия тънките, медицинските, пък аз съм чистила самата, и никога не ползваме медицински ръкавици). Та го заварвам няколко пъти да ми обръща дюшека и да ровчи за бележчици и тетрадки, за записки там и всичко това го фотографираше. имаше вид на полицай, сигурно беше секретната служба. Щом сме в столовата и ядем обяд - и той хоп е в стаята ми. И аз се връщах и го заварвах в какви ли не полицейски пози да ровчи като спец вътре. Срамна история. Ето това име чипирането че всичко вкарват в един Огрооомен Компютър и че всеки един в Швеция си има досие от някоолко метра дължина!!! Можете да си представите че искат да ни знаят и мечтите - и това се хвалеше г-жа Рандрюп, че видите ли, знаела мечтите ми, има го в Е-мейли до мъжа ми черно на бяло да видите колко са посредствени. Аз не си знам мечтите, те ми ги знаели, представете си за какво им плащаме като данъкоплатци!
цитирай
36. анонимен - Пак да попитам - майка си ли търсите ...
24.08.2010 17:58
Пак да попитам - майка си ли търсите на майната си?
цитирай
37. semtomovi - 36 каква "майна" бе идиот?!?! Мъжа ми е швед!
24.08.2010 18:02
Ти ако си вземеш рускиня за жена и нея я малтретират така или шведка, мислиш ли че нейните сънародници ще й изръсят твойта глупост ако й се случи подобно нещо в България????

Не мислиш ли че ако е американка, САЩ няма дори да бомбардира България??

Еле, до сега се въздържам 2 месеца да не обиждам никого, ама ти му пишеш 1 книга и той пак не разбира...

Швеция и България са и двете ЕС днес!
цитирай
38. анонимен - И ако се беше омъжила за магаре, в ...
24.08.2010 18:08
И ако се беше омъжила за магаре, в обора ли щеше да живееш? Кой ти е крив, че си отишла на майната си? И кой ти е крив, че дори и сега си там? Щом ти харесва, налягай си парцалките там и не ни занимавай със себе си.
цитирай
39. semtomovi - Оставям ви на модерация да премисляте на спокойствие и да четеме линковете на г-жа Бисерка,
24.08.2010 18:09
на г-жа Надежда, на Елтимир и на прводите ми от www.kmr.nu

дайде да бързаме бавно и да се образоваме малко!
Може и г-жа Бисерка и Надежда много да са прави!

Но аз не се давам нито за отрови, нито за чипове!
От 2001 г живея нащрек и участието ми тука е само потвърждение че не съм им се нито предала, нито още дала! С мене експерименти няма! 34 дни съм им отказвала по 3 пъти на ден приндуителните лекарства! За това вече писах! С ясен разсъдък много ясно ви пиша мемоарите си! Не съм подложена на каквото и да било! Дори мобилен телефон не ползвам!

Но модераторите не знаят колко ценна и актуална информация губят като ме блокирт. Аз превеждам само актуални новини. С днешна дата. Но щом искат да живеят в неведение - избора си е техен!

Аз ще ви отворя в близко бъдеще сайт и всички подобни жерви на Геноцид си оставете Е-мейлите и сайтовете ви да ви имам за да се свръжа с Вас. Вие ще си пишете сами! Аз няма и да ви цитирам. Ако искате.

За сега ми предстои участие в сайта против Геноцид на г-н Елтимир тия дни!

Ако искате заповядайте там, след като тука ми писнаха блокировки и цензура!
цитирай
40. semtomovi - 38
24.08.2010 18:12
Еми значи ли това, че смяташ Швеция, Франция, Швейцария и Норвегия за "обор"???
Три пъти ти повтарям че с тия дръжави сме вече 1 държва. Казват й Европейски съюз!

И нали ти обясниха дамите че майнд-контрола идвал и в България?
цитирай
41. анонимен - Аз не казвам, че те са ви разболяли от ...
24.08.2010 18:12
Аз не казвам, че те са ви разболяли от ревматизъм, а че това е повод да ви третират по тяхните си майндконтрольорски начини.
Но няма да настоявам, вие трябва сама да си откриете истината.
А майндконтролът включва и това да ви оставят децата без помощи и да ви травмират както вас така и дечицата, това също е част от контрола, даже съществена част.
Тука не става въобще въпрос за жалене или за нежалене да се лекуват емигранти, тука става въпрос за чиста проба майнд-контрол, това трябва да ви е ясно, за да може и по-лесно да избегнете някои удари, но по принцип не е възможно някакво отърваване, гоненето ще е до дупка.
Не ви го казвам, за да ви плаша, а да се стегнете и да виждате нещата такива каквито са. В последна сметка само вие си решавате в какво да вярвате.

Казах каквото имам да ви кажа и се считах задължена да ви кажа като човек в същото положение и също извън родината, а вие сама си преценете. Имайте предвид, че това което ви казвам сега, ще го плащам утре с още по голям терор, така се възползувайте и научете нещо повече, защото за мен не е гратис цялата тази работа.

Това е, няма какво повече да ви кажа тука, иначе ако прочете блога ми, може и да ви просветне, там където явно още не сте наясно със сатанинските действия на майндконтрольорите, които са навсякъде и няма отърваване от тях, като се има дори в предвид, че и те самите са под същия контрол, но в по-мека форма, за да си вършат сатанинската работа. Всички са под контрол, но ето дори такива като вас, които много патят от него не вярват, а какво да кажеме за другите, които ги контролират по по-меката система ? Да, има и такива "щастливци", само че мозъците съм им тотално промити и нямат нужда от голям терор, за да ги държат под контрол, така че и те не са за завиждане.

Надежда
цитирай
42. semtomovi - 39 "Не ни занимавай със себе си"
24.08.2010 18:15
Някой да ти е искал помощ? Иди да ми прочетеш отново профила заради кого участвам в тоя ваш постоянно блокиран и цензуриран Блог.бг. Трябвало е да го кръстите "Блок-блог", щото всеки ден блокирате.

Аз не искам помощ от никого! Както виждате се оправям и сама!

Да се върна в България децата ми да зимат по 30 лв детски и аз да ги храня като болна с подписи, при 120 лв сметки за ток? А това не е ли геноцид, също подобен, но пък е финансов против българското население?

Та къде да ходя - от трън та на глог?

Ще се покриваме тука и ще живееме в нелегалност като престъпници! Нали искат от нас СТРАХ!

Никой не ти търси помощта! Ти не можеш да си помогнеш в България на децата да взимат нормални детски помощи и на безработните, на мене ще помогнеш!
цитирай
43. анонимен - И аз не се давам, но това не пречи да ...
24.08.2010 18:22
И аз не се давам, но това не пречи да съм чипирана и го знам със сигурно хиляда на сто. Това че не се даваш не пречи ама никак, напротив насъсква ги и ще обърнат света и ще те чипират, точно защото не се даваш, разбираш ли ?
Ще ти дам един съвет, опитай се малко да се абстрахираш от всичко което ти се е случило с убийците с бели престилки и почвай да четеш тук и там и да преосмисляш нещата, за да ги откриеш докрай и не си въобрязявай въобще, че не си достижима, защото така още по лесна плячка ще им станеш.
Не се връзвай и на такива провокатори като тоя тука дето се е сврял, нещо съвсем логично, къде има истина, веднага идват полицейските плъхове провокатори, просто го прескочи като кравешко лайно и не му отговаряй. Аз му отговорих, като мислех че е случаен, но сега е повече от ясно, че плъх. Това е !!!
цитирай
44. semtomovi - 41,
24.08.2010 18:24
благодаря! Оценявам напълно приноса ви! Това го писах тука и в блог.бг че участвам най-вече за да помогна на България и българите, да не пострадат като нас днес. Но вижте само как ме посрещат "не ни занимавайте". Ние нашето си знаем! Ние сме си потърпевши. Но ти се опитваш да им отвориш очите и да им помогнеш у дома, да не допускат тази геноцидна система у дома си! Те мислят, че им искаш помощ и да се отделят от Сливите, салатата и Ракията за 5 минути и да сторят нещо за Вас!

Да. знаете ли г-жо Надежда, права сте. Дори гледах тия хора дето си играеха на мед. сестри в Отделение 67 в Болницата в Троллетан. Сред тях имаше и добри хора. Но бръмкането с Мерцедесите и печенето на дупето по Малорка блазнеха, пред помощта на майки, болни и деца. Дори имах една сестра от Контактната ми група - Ангйета. Толкова й беше зле работейки тая "работа". Лицето й издаваше че страда. Изражението й го издаваше А продължаваше да съдейства на Морбидната машина. Дори не си призна че количката за мъртъвци я ползват, излъга ме че си "миели цветята в саксии в нея". Хората лъжат днес за да не са безработни. По същия начин и шведската полиция - 2 часа им обяснявах по време на капана на 17 авг 2007 г. в кабинета на д-р Юнас Лундберй вътре в Здр. централа Долаберй в Уддевалла, когато той ги извика за да ме "закарат принудително" там "където червеи ще ти ядят главата докато си жива"- както се кискаше д-р Юнас Лундберй докато им звънеше по телефона триумфиращ. Та нито тия хора имаха някакви човешки сърца. Роботи! За тях заполатата е над труп, както шведите тук казват.

цитирай
45. анонимен - "Уви, в наша България Овче...
24.08.2010 18:25
"Уви, в наша България Овчедушието и Безразличието са победителят днес над човешките и гражданските права на българите по света. А съвсем не каквато и да е форма в заченък на справедливост, Хуманност и Съчувствие, Взаимопомощ или Състрадание към съдбите на бългрските сънародници в чужбина. "

Не търсиш помощ ли? А това какво е - публикуване на тарифата ти ли? Долна емигрантска паплач - избягахте от родината си, клеветихте я, а когато видяхте дебелия, пак тя ви е виновна!!!
цитирай
46. semtomovi - 38
24.08.2010 18:27
Ако България не е "на майна си" и не е "обор" според теб, защо всичките й медии и платени с по 40 000 евра месечно еврокомисари СПЯТ така дълбоко и непробудно в случая на Борис и Даниела Танушеви? Харизаха на лудите френски соц. служби 4 българчета и се правят че не са чули и чели (извинявай, ама ако не са магарета, това им влиза в професионалните задължения, именно да четат, да се информират и реагират)?

Аз помощ не искам за нас в момента, ние сме се покрили за момента, нас само ни наказват със същия ГЛАД, с който наказват всяко бълг. семейство да напусне България и да се продаде Бел роб за жълти стотинки на Майнд-господарите си от ЕС и САЩ!

Аз съм тука за да търся помощ за Танушеви (е, покрай тях и разказах това и онова, защото замисълът ми беше да превежам от кмр.ню на Танушеви законодателтвото по света от шведски език, ама при тия блокировки, здраве му кажете!)
цитирай
47. анонимен - Не ви съветвам да излезете в неле...
24.08.2010 18:31
Не ви съветвам да излезете в нелегалност с децата, това ще ви даде илюзията за сигурност, но те винаги ще знаят къде сте и ще ви залагат вълчи капани, в които ще влизате лесно, като си мислите че като сте в нелегалност сте решили проблема и ще им избягате. Напротив, но все пак ще е много по-добре да си смените местоживеенето, идете далече някъде от този град, но не се надявайте, че ще ви оставят, но евентуално ще намалят натиска над вас, което е все пак е нещо. Когато няма риба и ракът е риба, все пак. Няма такова нещо днес като нелегален, запомнете, всичко се знае и за всички, а това че някои си въобразяват, че го могат е друг въпрос вече, но няма общо с реалността.
Дайте блога на Бисерка от Свинландия, моля, да видимме тя какво пише, аз нищо не знам. Тук като гледам не се появи в тази дискусия и не мога да я помоля лично. Мерси. Приятна вечер. Надежда
цитирай
48. semtomovi - 44, ние специално живеем и в Бг, от никъде не сме избягали
24.08.2010 18:33
А някъде да посочиш където да съм я "клеветила"???? Цитирай ми го, моля!

Напротив, опитвам се да й правя услуга, като ви информирам навреме!

И въобще не мисля, че адреса на местоживеене е гаранция дали ще сте патриоти и дали ще дадете на родината си нещо, или не!

Познавам много хора от чужбина като г-жа Бисерка и г-жа Надежда, които работят много по-яко за родината си отколкото Овчедушни българи, които само пият и гледат да забият нещо из дискотеки и барове. Патрииотизмът не можете да го откриете по адреса. Би било прекалено просто ако беше така, ама не е!
цитирай
49. semtomovi - Ами, ще изчакам тя да се върне, тя се връща често и преглежда
24.08.2010 18:36
и да ми РАЗРЕШИ.
Всичко върша с лично РАЗРЕШЕНИЕ!
За да не засегна някого!
цитирай
50. semtomovi - 45 - Въпрос от първа степен на повишена трудност!
24.08.2010 18:37
Не мисля, че човек със 7 месеца подписи,
може да си плати 1. тока, 2. водата, 3. телевизора 4, телефона,

камо ли да се абонира за Интернет и да е полезен на държавата си като пише дори по Интернет!! Е, какво като е вътре в България тогава? Като няма пари да си купи вестник дори да прочете какво става в София? Ми тя София стана все едно сме във Феодализма, все едно е на Друга планета днес!

В такъв случай шведите са по-малко геноцидни, защото все пак по нещо ни плащат и можеме да си поплачеме тука как са се гаврили тоя и оня самозабравил се властоимащ.

Камо ли да си плаща глобите в общината и по пътищата...

Ако България се устройва да живее от принудителен труд на населението - е друго.. ама и то е каторжен труд и връщане назад във Феодализма!!!

Е как може един каторжник да е полезен за родината си? Ще си ревеме един на друг в България ще речете! Ми хората по селата и градчетата само това правят в България днес!! Реват си един на друг веднага щом се заговорят! Ама нещо да се е променило!??

Интернет и владеенето на чужди езици все пак пренася информация по света! И оценявам предимствата които двуезичието ми дава пред едноезичието. Едноезичието за мен е минало. Нямам предпоставка да се срамувам от него. Защото и да сте Националист от Атака и тия партии и те ви набутаха най-много в ЕС, не съм АЗ!

И националистите ви в България от Парламента си пратиха синовете на по 40 000 в Брюксел! Ама какво сториха тия хора за деца в беда в ЕС, като тия откраднатите с подобна идиотодиагнозофалшификация деца на сем. Танушеви?!? - Отговор НИЩО! В крайна сметка ние другите пострадали и Мартин Карбовски сме тия които първи се притекохме, и г-м Елтимир. (За себе си потретвам - помощ не търся, така или иначе България не ми е дала от 22 г. една стотинка, само инвестирам в нея, че сега ли!)

Блога ви печели от да вземете страната на хуманността и демокрацията. Ама до сега демокрацията беше клише което кънти на кухо покрай пожарите около Мавзолеи и министерства!

Хайде покажете, че го пълните със съдържание! Хайде да Ви видя ЕвроСъюзния ПАтриотизъм!

Мекерета!То не е само да скачаме по площадите и да се бием в гърдите и да пеем като г-жа Михайлова, къде е тя сега? Ако си вършеше тя работата , да не се самоорганизираме тука и да не си строим Паметници като жертви на Западния Геноцид, в тая същата ви държава ЕС от която и България е част.

Аз ще им върша мръсната несвършена работа, те си строят сега Замъци и Плувни басейни и бръмкат със самолетите по света да си пекат бутовете в бикини. После аз съм им виновна. Слепци!

Продължавайте да блокирате! Модератори! Много ви отива! Драйфайте на децата на България, обезлюдявайте я с безразличието си! И изпирайте 40 000-те хиляди и подкупите на Безразличните Властници и медиите. Пишете за сънища и цици, мръсни вицове. В тях ви е "патриозъма" и силата!
цитирай
51. semtomovi - Оставам ви сега на модерация, можете да пишете на лични или да изчакате
24.08.2010 18:49
Г-жо Надежда,
а бихте ли ми препратили отново Вашия линк, на блога ви, нещо ми се е изтървал тука?
цитирай
52. анонимен - Вашата идея за сит "Геносид над българите" е направо супер и там всички да пишат своите перипетии !!!
24.08.2010 19:02
Приветствам тази идея, като се пише само от тази гледна точка, макар че това ще ползува прекалено много баш майсторите контрольори и ще ги ориентира коя жертва има нужда от още контрол, но явно няма как иначе, повечче хора да узнаят какво става и да си дадат сметка, какво става всъщност и че всички сме подложени на геносид.
В САЩ от много години има такъв форум даже с точните имена на хората, те не се крият, защото знаят, че няма къде да се криеш, всичко знаят за нас до най-малките подробности и криенето си е напълно безполезно. В него самите жертви си описват всичките неволи и който иска чете, мисли и осмисля.
Аз мога да ви помогна с типичните за мен отметки и наметки, от които сигурно ще има нужда. Е това е като за последно днес, дърпам шалтера. Едно време седях по осем часа да изучавам технологията на майнд-контрола и да пиша дължи излияния, но вече нямам този ентусиазъм като виждам, че нищо не достига до съзнаннието на повечето. Дано вие успеете да разбудите повече хора, аз ще помагам да разбутаме гнездото на осите, но те много опасно жилат, все пак и това трябва да се знае.
Ех, днеска отворихме много работа на преводачите в Шебеция и Швайнария, да му мислат българчетата, които са се продали за трийсет сребърника да работят за майнд-контрольорите, ще има да изплащат и те много грехове. Напълнихме си досиетата с още листове !!!
цитирай
53. анонимен - http://enkade.blogspot.com/
24.08.2010 19:03
http://enkade.blogspot.com/
цитирай
54. анонимен - http://enkade.blogspot.com/
24.08.2010 19:07
http://enkade.blogspot.com/
цитирай
55. semtomovi - 52 Да, г-жо абс съгласна с последните ви редове които искам да коментирам
24.08.2010 19:09
То г-жа Слава Севрюкова им посочи как ще плащат тия сега с 40 000-те сребърника тогава ще бъдат разкрити. Ама ще е късно. Вече България ще е загубила Родопите. А ние сме просто няколко от милионите геноцидни жертви на България. Ми от 8 милиона държавата за 22 години се е стопила на 4 милиона! къде са другите? - половината слугуват Бели роби на Запада за жълти стотинки! С точно тая психика на примирение!
Другата половината гладни и жадни, недолекувани из гробищата ни! Няколко деца тук или там! Важното е оправдания да има, да не станеме от масата с шишето и мезето!

С Ваше позволение им се изсирвам от сега натам на Досиетата. Те и без друго са пълни само с глупости лъжи, клевети и измишльотини. Все едно чета за друг човек. Аз вече не си правя труда да ги отварям. То е комедия. Да се чудиш да плачеш ли или да се смееш когато прописват соц. служби и докторите на Шебеция днес! Вече спрях и да ги чета. то е хумор над Хумора. И госпожа Ширин Местан получи такъв Хумор през февруари 2008 и се беше разстроила. Добре че шефът на соц. служба в България се оказа човек здравомислещ и с 2-та крака на земята и ме познава от дете, както и моето семейство! Иначе направо й бяха заврътли главата и на Местан! Направо жив късмет извадихме! Пък и познатите ми още не са измрели като ветерани и знаят коя съм и кво струвам.
цитирай
56. semtomovi - Пратих ви линка на г-жа Бис там
24.08.2010 19:11
чака вашето одобрение. Надявам се че тя няма да има нищо против още 1 неин обожател във ваше лице и съмишленик?
цитирай
57. semtomovi - 52. Да, сайт ще има. Малко съм мудна, много голямо домочадие чака все на моите ръце...
24.08.2010 19:14
... претоварена българка съм като всички майки. Но сайт ще има. Знам и HTML и нищо няма да ме спре!


Но и ПАМЕТНИК ще има! За нас, за децата ни, за тия 4 млн българи дето напуснаха България зарди пподобен терор!
Защото демократите, хи хи, знаете ли... разбрах го и това от странство благодарение на интернетния ми абонамент, премного обичали паметниците на разни жертви днес в България!!!
Да, ще кажете, ама на жертви преди 45-та година а не след 1989-та година! Да, ама не! Ще им го построим и нашия да си го гледат! Паметник на колективното овчедушно мълчание в държавата пред гаврите на запада с български граждани!

Няма да мреме все измъчани, все невидими! Който оживее геноцида, там, да личи!

Но ако ще да обсъдим днешната коварна модераторска цензурираща реакция с блокажа им. Мисля си, че те реагираха на изобора ми на ЗАГЛАВИЕ? Така ли е, г-да Модератори? И госпожи модераторки??
Че избрах да ни свържа, кои сме ние, някакви болни, някакви майки, някакви деца, по Гугъла с името на "Либийските сестри"? Че и Невидими на всичко отгоре? На кой му пука за нас?Ч? Вие мрете без пари вътре в България от геноцида западен, та ние в уредените ли платени държави да Ви молим за помощ?
Най-лесно е да блокираш. Пръста на копчето и няма мъркане. А иначе цензура в българия няма. Неее, тука е демокрация.

Включително посолства и дипломати всичко живо ни завижда за заплатите, и не им пука в какви нечовешки условия и среда ги получаваме, на концлагеристи?! То за превисоките цени и наеми пък изобщо не им пука. Та за бедните хора по модераторските форуми ли? Къде сме тръгнали ние?

Споко, ще си се прибера на моите си сайтове и ще си пиша от тях. То аз най-съвестните българи ги срещнах вече. Другите за какво са ми? Стадо овце? Колкото полза от Бека и Галина в обора, толкова и от тях (вас, те).

Ах тия Либийски сестри са Златни за България, че един от тях уби стотици деца със спин получен от британски офицер в инжекции и епруветки. Къде ти 4 невръстни деца на Танушеви или моите да се мерят с тях?

Ама нашите деца за тор на тиквите! Нали сме в "уредена" държава!

Голяма е разликата? Защо да ни бутате с такива хора? А и кой ли ще тръгне да тича да се връща да се заселва в Държавата на Непокисите? Ето, г-н Танушев получи подкрепа от Българи, даааа, ама българи живееши в Австрия писаха първи за неговите деца. Докато нашите изчисляваха и продължават още до днес да изчисляват дали ще са на сметка или на загуба в идеологията, във връзките, в тиража, също като тоя блог днес си прави изчисления. Само Елтимир така се и оказа най-щедрия и най-бащиснкия Български българин за момента. А от тук натам???

Яжте сега, гнетете, пийте и мърсувайте, като сте си вътре в България.

Ама утре вашите собствени деца и жени ще пропищят! Само защото вие днес си затискате ушите пред трупове и пред гавра с болни, майки и деца. И тогава да не идвате на нашите сайтове да ревете и да искате преводи и съвети. Защото съм срещала българи в какви ли не ситуации в чужбина и съм молена за всичко това и знам как е.

Да не кажете че не съм Ви предупредила навреме!
цитирай
58. semtomovi - МОДЕРАЦИЯ! Но не преставайте да пишете! продължавайте Гаврата! Много ви отива!
24.08.2010 19:26
Цялата Ви гавра ще публикувам дословно! За да четат и в чужбина що е български патриотизъм! Те такъв не са виждали другаде по света!

Тия хора са толкова примитивни и си мислят, като помагам на еди коя си значи помагам на друг човек! А то не е така! Когато помагаш в един случай, ти помагаш на себе си, на твоите близки и роднини, които могат утре да се окажат в абсолютно същата ситуация. Това шведите са го осъзнали и затова реагират така задружно когато швед изпадне в немилост в която и да е точка по света, веднага медиите като една отварят Дипломатическа Война на съответната държава! За да не намалят правата си като нация в съответната ситуация! А Българите си продават ето с какви обиди и гаври сами четете, с блокажи собствените си права! То не е за вярване! Не е за вярване, че трябва да седя и да обучавам! На мене никой не ми плаща като на Нейски и като сина на Волен Сидеров по 40 000 да ви уча на човешките ви права в България и пред света! СРАМОТА!

Позицията на модераторите днес, запазвайки анонимност и с обиди е като в онзи анекдот за казана на българите в Ада - никои не пазел казана защото ако някои решил да се покаже от казана другите българи го връщали обратно.

Защо му е Пазач на Казана на Българите? На тех чипа им е вграден по рождение?

Дори на дискусии съм присъствала. На форума на партия Атака, където млади български националисти нападаха емигрантите си (нешо подобно на по-горния анонимен).
Първо сами са на власт и на шалтера са иззели социалната мрежа на българчетата и са ги изгонили по този начин в ЕС за да си плащат тока на монополистите от ЧЕЗ. И после ги обвиняват заради собствената си политика на геноцид! И се нахвърлят върху жени и деца!

Ама че тройна гавра!

Къде ви отиде човешкото? На животни ли ви превърна тази Демокрация???
цитирай
59. semtomovi - г-жо Надежда
24.08.2010 19:53
За съжаление сте права да се страхувате.

Но аз съм безстрашен човек! Невероятно безстрашен и в най-големия ми страх! И винаги апелирам в малкото останало човешко у човека като група, а не отделно! Защото съм сигурна, че заради този овчен стаден робски страх се таи искрица достойнство и смелост у всеки един. Но трябва да го чуят от другите за да тръгнат след тях.

Тука открих 4-5 чудесни смели и честни българи и съм горда, че за 2 месеца успях да открия хора, които не успях да открия за 22 говини в Швеция!

В България, както Слава Севрюкова го казала навремето се раждат души много различни. От профански животински до Небесно извисени и си съжителстват на 1 малка брулена територия!

Не се доверявайте лесно и слушайте интуицията си! Тя никога не е управвлявана от майнд контрола! Тя ви съхранява физически за да оцелеете.

Истинските хора изискват време да се опознаят и да им се доверите. Но жертвите никога не губят ако се обединят на 1 място! Такива са времената - съюз за тия, съюз за ония. Ако не си търсим правата, никой няма да ни ги сервира готово на тепсия никъде по света, дори у дома!

А що се касае за това, че ни следят, ами че те ни виждат ID-тта и сега!? Има нещо което се казва Ешелон.

Ако не притежавате криптиращи (военни) програми в компютъра си - смятайте че компютъра ни е отворена книга.

На мене не ми пука. това ми влиза в човешкие права - да живея един НОРМАЛЕН живот!
Ако на Вас ви пука, трябва да си криптирате компютъра по препоръките и на Европейския Съюз, чиито политици също са следени от Ешелон.

На мен в Швеция също ми подслушваха телефона и го разбрах без да искам. Но не знам дали беше моя или на роднините, защото не живеехме у дома си.

Но ако искате да не ви подслушва Ешелон, то не ползвайте компютър, телефон и се дръжте настрана от чипове (е, сега чипа влиза в българския ви паспорт и лична карта, които трябва и сме задължени в БГ да носим навсякъде (!) с нас!)

Най-много следят гаджетата си тия от ЦРУ! Даже филм даваха на български за това!
цитирай
60. semtomovi - 2.
24.08.2010 20:38
Г-жо Надежда и останалите потърпевши от списъка на геноцидно малтретираните!

имах намерението да изложа възможно най-сбито фактите на всеки от горните случаи. Просто за да сумирам в КАКВО се състои геноцида над тия хора, и защо сме в ролята на Черни овце. Може би щеше да излезе някаква Мостра наяве - нещо общо помежду ни? Защо в различни държави гоненията са сходни?


Но така или иначе модерааторите са ме блокриали и не мога да попълвам. Но мога да си отворя един Word-документ и да сторя сравненията си там при тази нечовешка цензура тук!

Ако желаете мога да ви го пусна за да одобрите.

Както виждате, и тази практика е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪЛГАРСКА, позната ми е и от форума на партия Атака и там процедират по абсолютно същия начин. Модераторите и българските организатори на форумите влизат под чужди профили в случая като анонимни и обиждат. Целта на обидите е да се осуети диалога на дадена тема. И така да отвлекат вниманието. И най-често тази животинкска практика успява да шокира жертвите и да ги отклонява по-най-маловажни въпроси, тъй че те да забравят за какво бяха се запътили и тръгнали да отварят тази си тема. Както в случая стана. А то беше да изложа фактите на геноцида ви. На всеки един от вас с два-три реда. Не успях! Не ми позволиха! Цензурираха ме! Не желаят да се обединяваме, значи като Черни Овце и жертви! Не желаят светът да научи за нас! А то трябва!

Това е много тъпа, селяндурска практика и непозната ми от Швеция, защото шведският народ дори като модератори по форумите не е толкова див и прост, за да се възползва от подобни животински саботажни методи. Но е ежедневие в България днес. Казвам ви го само за да знаете, защо чак сега ви отговарям на постинг 2. Защото с обиди до последния ми постинг ме предизвикват на какви ли не теми за да ми отвлекат вниманието. Затова.

В Русия знам за подобна жертва господин Андрей Луговой. Канила съм го и него да се обединним в 1 книга, форум сайт за да излагаме заедно от позицията на Жертви, но той не пожела да отговори. Призивите ми остават в сила и срещу други жертви в славянските държави. Сигурно сме хиляди!
цитирай
61. semtomovi - Госпожо Надежда - за сайта
24.08.2010 20:50
Нека ни следят! То не може хем да сме жертви! Хем да мълчим и да не се обаждаме!
Вие внимавайте най-вече с вирусите и разните анкети! Почна ли да излагам страданията си съм нападната от някакви уж, "социологически проучвания'. И програмата ми за вируси все свети в червено срещу линковете им!
цитирай
62. анонимен - Отишли станали роби на западняц...
24.08.2010 22:25
Отишли станали роби на западняците, после стягали им оковите.
Че кой ви е карал да си напускате България. Ей зарад такива като вас лаячи дето си мислят че като отидат на запад и ще превземат света България не може да неаме. Вие там сте им чужди. Я кажете колко от вас дето сте отишли навънка сте научили децата си на български. Повечето говорят по зле и от циганета. Не ви ли е срам. С вас свършва българската нация. И за нас българите които възпитаваме българското в децата си и е чест и привилегия, че вашите деца няма да знаят нашия език. Вас ви проклева българския бог да ви заровят далече от всичко мило и родно и да няма кой да ви погледне, нейде забравени от Господа. Не ни трябвате. Не сте достойни за България. Предатели. От кого търсите помощ? От кого? От родината която презряхте? Никога! Няма място за вас тук. Но нека ви тъпчат и мачкат, щом презряхте своето. Нека ви покажат по всички начини какво е наказанието за безродните предатели. Помош и съдействие от нас да не чакате. Ние ще умрем тук, бедни, отрудени, но горди че сме българи и ще умрем на родната земя с една мисъл само, че моите деца са тук и те ще крепят България!
цитирай
63. semtomovi - 62
24.08.2010 22:31
Отидоха си 3 000 000 българи, които прокудихте за да им продадете имотите и защото нямат пари да си платят сметките. ДА проклинаш 1 човек е едно, но да проклиняш 3 000 000 говори за тотална липса на мозък, здрав разум, логично мислене.

Второ - децата ми говорят български и тримата!

Трето, България днес не е отделна държава, а част от Европейския Съюз. Ако това ти говори нещо. Или ти не си в течение???
Ми ти като си станал част от ЕС, какво има да обвиняваш "ЖЕРТВИТЕ" че са роби. Жертвите от народа не ти коват политиката на ЕС, която снабдява ЕС с роби. Отново бъркаш обект със субект, и подлог и сказуемо, и жертвата с престъпника. Казах ти го вече, и под другата тема, че е все едно да срещнеш изнасилена жена в парка, и да я изнасилиш повторно. Това направи ти тука с постинга ти!

Мерси много! От дръвени чутури тая държава ето до къде е стигнала.

Имам благословията да живея с къде-къде по-солидарен с жертвите си народ какъвто е шведския. Бог се е смилил достатъчно над мен да ме е дарил да прекарам 22 години от живота ми сред далеч по-човечна към сънародниците си държава, която им е създала социална мрежа и разни права, каквато иначе е шведската и не забравяй, че България,, при всичките тия патриоти и родолюбци като Вас, дето се изпикаха тука в тоя форум върху 4-те деца на Танушеви в лицето, е все пак на астрономически години разстояние от най-елементарната им наченка на организация, общество, социална мрежа. Но се е омотала в корупция, подкупи и крадящи лъжеполитически семейства.

Та...Такива клетви аз ги обичам )))

Но бългагринът освен да кълне и блокира като модератор по форумите и да разваля чужди дискусии със саботажни нападения с обиди - не може да си извади пръст от гъз и да се организира за да си пооправи положението? Аз може да съм пооовин българка ама организирам жертвите тука и съм сред първите които им предлагат помощ и съчувствие. Пък ти продължавай да плюеш. Някои са се родили да недоволстват докато са живи. те за друго не стават!
цитирай
64. анонимен - Ти си жертва на собствения си страх и ...
24.08.2010 22:45
Ти си жертва на собствения си страх и на нищо повече. Въобразяваш си разни работи и се правиш на интересна тука да ти четат хората глупостите и да се вайкат.

Щом като са 3 милиона, нека са три милиона. Като не им изнася да са българи, да се изнасят. Като не си искат имотите, ще им ги продадем разбира се. Впрочем вие сами си се отказвате от тях, като не ги стопанисвате. Земята е на този които я населява. Да не говорим че не ги и заслужавате. Като се отказваш от родината си нямаш никакво право да търсиш помощ от нас. Нали знаеш че предателите винаги са били най-презряните хора. Може да съм тъп, да работя за малко пари, но не съм безродник. Страшно кънтят тези думи, ако дори малко родолюбие е останало у вас. Като сте толкова алчни за пари стойте си там. Западняците ще ви уморят, защото те са собственици на територията си, а не като вас свъртяни. Точно свъртяни е точната дума за вас.
На България и трябват малко хора, които да миляет за нея. И от една страна е хубаво че нашия народен организъм се пречисти от такива люспи като вас, мързеливи нихилисти и продажни и алчни същества без родова памет. Вечен позор да тегне над вас и семето ви. Позор! и пак позор!
цитирай
65. semtomovi - и да имаше поне смелост да си говориш от ника или като модератора който си
24.08.2010 22:47
анонимен написа:
Ти си жертва на собствения си страх и на нищо повече. Въобразяваш си разни работи и се правиш на интересна тука да ти четат хората глупостите и да се вайкат.

Щом като са 3 милиона, нека са три милиона. Като не им изнася да са българи, да се изнасят. Като не си искат имотите, ще им ги продадем разбира се. Впрочем вие сами си се отказвате от тях, като не ги стопанисвате. Земята е на този които я населява. Да не говорим че не ги и заслужавате. Като се отказваш от родината си нямаш никакво право да търсиш помощ от нас. Нали знаеш че предателите винаги са били най-презряните хора. Може да съм тъп, да работя за малко пари, но не съм безродник. Страшно кънтят тези думи, ако дори малко родолюбие е останало у вас. Като сте толкова алчни за пари стойте си там. Западняците ще ви уморят, защото те са собственици на територията си, а не като вас свъртяни. Точно свъртяни е точната дума за вас.
На България и трябват малко хора, които да миляет за нея. И от една страна е хубаво че нашия народен организъм се пречисти от такива люспи като вас, мързеливи нихилисти и продажни и алчни същества без родова памет. Вечен позор да тегне над вас и семето ви. Позор! и пак позор!


ми сигурно аз сама се и бия на звукозаписа?
О, ти вече показа с постинга ти как "милееш за Българите". По-скоро си алчен да докопаш чуждите им имоти. Тази алчност Ви погуби!
На човека му взели 4-те деца, той ги нарича "люспи" ама иначе не смее да си пише от ника. Ти пък си гнида! нямаш смелост колкото 1 гнида!

Ами семето ми е полушведско-полубългарско! Какво лошо има в това?? Иди да видиш в САЩ от колко държави са им семействата и родовете?
Като се срещнем родата тука имаме хора тук от всичките континенти! И не се кълнеме един другиго според кой от къде е дошъл. Шведите особено си уважават шведските колонии в Испания, Англия и се грижат бащински за тях. Не ги кълнат. Защото се иска култура за да ги проумее човек тия работи. Защото средата е културна и възпитана.

Но завистта българска е голяма работа да знаеш. По света втора като нея няма.

Пък ела и ти да помързелуваш тука бря, да видиш колко лесно се мързелува тука пререгистрирайки се всяка седмица по учрежденията и дали ще те оставят изобщо да бездействаш като в България!

И сигурно само ти си най-работния на тоя свят??

А и си учил, разбирам, "точно като мене" поне 36 години за да изкараш гимназията и си работил на 2-3 места едновременно?
Сигурно не си на толкова години, аз колкото съм работила, ама ти ще ме научиш да работя няма начин. Ти ако знаеш тоя народ колко работи тука, и няма бар и пивница на всеки ъгъл като в България. Тука се пие на нова година и на рожден ден! Самознайко!

За каква "България да милеят хора" бълнуваш? Ти си в ЕС днес! Политиците ти са продали нашата България на ЕС. Финиш! България Капут!
България е част от ЕвроСъюз-а.

България е част от Съюза от години насам! България финито! Брюксел командва а не народа ти от България, нито моя от Швеция! Толкова ли е трудно да се проумеят последствията на политиците ни?

Да, и аз мисля като тебе! Ужасно е "хубаво" че ЕС изгони от България 4 млн българи и че си изпъди английските и ирландски пенсионери да си живеят старините там на евтиния! "Чудесно е", няма що!

Не може да искате от политиците Ви да водят 1 политика, пък от народа - ви друга. До кога ще го правите този народ на глупав???
цитирай
66. semtomovi - До оня с обидите дето го изтрих!
24.08.2010 23:20
До сега не бях трила хора! Ама има родени такива за природни недоразумения! 101 пъти обясних вече, ама на тоя специално му обяснявам за сто и втори път тука, че не съм с мисия тука да моля Сульо и Пульо да ми помага на мене.

Тук съм за да превеждам на сем. Танушеви някои статии от сайта kmr.nu по молба на Борис Танушве.

Но от завист към емигрантите някои хора си отвориха чак Денонощни Плювалници и плюят ли плюят сънародниците си, вместо да проумеят, че никой не ги моли за помощ. Те на себе си не могат да помогнат, че на сънародници в беда ли. НЕ им пука че деца са пострадали, по-важното им е да се изсерат на поредния сънародник. И комшия да им беше на такив пак беля ще замислят по цял ден.

НА мен не ми пука от къде са хората. Ако са добри хора ги уважавам и ако мога им помагам, а да си само чешем езиците с Вас и да кълнеме и плюеме от завист не ви прилича. Границите са отворени. Ела и ти да видиш колко е "лесно"!

И без другото България не ми е дала 1 стотинка, само иска да инвестира от нас, емигрантите, глоби, такси и какви ли не глупости - всичко е двойно и тройно за нас в България като цени. Това ако не е политика на гонене, не знам друго какво е...

И пак му повтарям, че мене българи не са ми дали нищо, няма и да ми дадат!До сега само искат и искат услуги и където мога - помагам.

Шведите ме прехранват все още и все пак дават на болните си някакви пари. В България на ревматиците си не дават нищо. Дори ги искат на работа в това тежко състояние.

Аз не съм тука за да плюя шведската система, нито българската, ами конкретно няколко мафиота, които злоупотребяват с пълномощията си. Такива си има и в България. И където и да са - не бива да си затваряме очите пред тях.

А за ученето - да, България е платила на всички българчета обученнието. На мене 14 години! Но и шведите ми са платили 22 години! Е, какво има да се пъчиме и да се репчиме кой какво ни бил платил тогава? Шведитe си дават и стипендии на студентите си, а вижте следването в България как е днес? И родителите на бълг. студенти се претрепват да работят за да им платят квартири и стипендии. Тука тия неща ги поема шведската държава.
Нормално е в тази държава, в която сте да й ползвате някои услуги да плаща за народа си! Ама то нали е завист, то е злоба, то е чудо!
цитирай
67. анонимен - На никой не му пука за вас. Моите п...
24.08.2010 23:22
На никой не му пука за вас. Моите политици, аз съм ги избирал и каквото решат аз подкрепям. И правилно решават да не хабят ресурс за полу-нещоситам някво поколение с не-български характер. Ама напълно съм зад политиците ми. Те са хора като мен. И недей да наричам България наша. Ти отдавна вече не си част от нея, макар и понякога да ти се иска. Свиквай
цитирай
68. semtomovi - Ами хубаво, аз съм си свикнала, не се оплаквам, какъв ти е проблема на тебе?
24.08.2010 23:24
Да, бе, и аз все това слушам из България колко много народът си подкрепя политиците и как им се радва на 40 000-те хиляди заплата, докато самият наш роден български народ си умира от кеф как брои за ориз и сол с по 120 лв пенсия. Имам си родители в България. Знам го тоя телешки възторг и аз, запозната съм, не вися на Луната!

ама пък ти още не си осъзнал, че политиците ти са влели България като част от ЕС и че тя вече е Европейски Щат и че всичките й решения не се гласуват от "твоите политици" ами директно от Брюксел. Твоите политици само са някакви фиктивни марионетки и посредници с по-скоро преводаческа и фиктивна функция! Пък ти може да си бъдеш горд колкото си искаш с тях!

Що се касае за твоя израз "с небългарси характер" аз не съм срещала 2-ма души в България с един и същи характер. Всички българи сме големи индивидуалисти. Което го виждаш и сред жертвите тука колко различно разсъждаваме. Шведите са по-хомогенен народ, и системата ги е унифицирала, ама за днешните българи това не важи, защото приватизацията ви е пълна и всяка коза сама е оставена да се спасява.

А ти си модератора, който се опитваш да ме предизвикаш и изриташ от форума, така ли да тълкувам (и други се оплакаха от тоя ви метод тука!)??

Много "умна" тактика си имате, няма що? )))
Моите поздравления!
цитирай
69. анонимен - бе какъв модератор те гони тука. и ...
24.08.2010 23:39
бе какъв модератор те гони тука. и тебе май те е хванала параноята като тоя елтимир дето си мисли че ДС ЦРУ и КГБ имат за цел да го разрушат, а голата истина е че е просто един алкохолик, който използва своя скромен дар слово, за да се издържа на гърба на поклонниците си, които не липсват.
Както и да е, спасявай се. Пътувай с вятъра.
Ние не ви завиждаме на жалкото ви съществуване, Ние ви презираме, затова че имаме общо с вас. Затова че говорите езика ни, Затова че нашата земя ви е хранила. Презираме ви. Срамуваме се от вас. Нихилисти.
цитирай
70. semtomovi - 69 Мерси
24.08.2010 23:41
Шведските скинари също ни презират като Вас - българските скинари.
Разлика няма.

Но утре и ти може да се влюбиш в човек от друга държава и етнос и по абсолютно същия начин и ти да се ожениш. Гаранция-франция.

Та може да дойде ден сам да се срамуваш от това си презиране. Господ винаги ни праща за изипитание това което мразиме.

Нормално е - завистта, злобата и ниската култура (които ти най-безсрамно ми демонстрираш последните 2 часа) да водят единствено до... презрение. Мене не ме учуди ама хич след всичката ти помия дето съм принудена да чета и трия тая нощ.

Що не си намериш някое хоби за 24.00 през нощта поне?
цитирай
71. semtomovi - След като този от 2 часа се опитва да саботира темата с обиди
24.08.2010 23:45
и да отвлича вниманието от темата, я оставям на модерация. А директните обиди направо ще ги трия.
Ако обичате, придържайте се към темата!
цитирай
72. анонимен - Аз съм нищо, Родината е всичко. Б...
24.08.2010 23:47
Аз съм нищо, Родината е всичко.
България е над всичко.
Аз съм задължен да създам потомство от етническа българка. Кого ще обичам е без значение. Аз никога няма да се оженя за чуждоземка.
Дългът към България е най-големия.

Ние ще ви презираме, но и шведите ви презират, блудници разни, без дом и огнище, без памет и корени. Обрекли сте се на забрава и самоунищожение. Позор за вас.
цитирай
73. анонимен - аз само се упражнявам в реторика, ...
24.08.2010 23:51
аз само се упражнявам в реторика, плюс това съм на работа дежурен, така че освен да си губя времето пишейки тука, нямам друга работа. трии колкото искаш, не си го слагам на сърце. всичко изтрии най-хубаво, ако искаш няма да пиша повече, ама истината от съзнанието си не можеш изтри.
цитирай
74. semtomovi - е коя е тази "етническа" Българка??
24.08.2010 23:52
ако мога да попитам.

В моя род е имало и цигани, и саксонци и какви ли не. България не е етнос а територия.

Я се порови назад пък в историята. Чувала съм една полска историчка на работа тук в Стокхолм как разказа как е било през Средните векове из Европа. Женели са се между културите в много по-голям процент от днес. Направо си е било нормалност.

За корените си съм изследвала сигурно повече от тебе и на родово ниво и на племенно ниво, но не искам да влизам в отчет с Всезнайковци.

Сега те оставям на Модерация да си репчиш патриотизма на друго място. И все пак Родината ти днес е Европейския Съюз.
цитирай
75. semtomovi - 73, Няма ми нищо на съзнанието. Прочети повече за случая ни
24.08.2010 23:55
Отвличаш ми работа с глупости. По-добре си гледай форума. Има къде-какво да направиш за него. Хайде, превключвам на модерация. Европа е глобална история, и аз съм патриот ама не бива да издребняваме и да се пъчиме и да се бием в гърдите кой бил по-патриот. Като си толкова патриот, отиди да помогнеш на тия 4 българчета, на които Франция забранява да говорят български вместо да се препираш с мене нощем. Малко рационално мислене се иска, грам!

Аз моите си ги уча на български и съм си ги укрила. Та нямам нужда от гордата ви патриотична "помощ' в момента!
цитирай
76. анонимен - майко мила, както си и мислех, ти си ...
24.08.2010 23:59
майко мила, както си и мислех, ти си си била мелез отпреди.
те в полша и разните му славянски населения мен не ме интересуват какво са правили, и без това се размножават като хлебарки. Не случайно през втората световна славянките са ползвани за задоволяване на потребностите на войската.

За разлика от мен, етнически българин с проследено родословие, без нито един мелез дори в рода ми. Ти затова не можеш да проумееш какво ти приказвам. Нямаш нужните предпоставки.
Комуникацията с теб приключи.
Бъди забравена.
цитирай
77. semtomovi - 76 същите "славянски населения" са съставлявали 80% от генетичния фонд на Балканите
25.08.2010 00:39
та чак до Солун. Ама твоето семейство е "прескочено". Ами мелез съм, като всички истински българи. Ама ти нали не си ходил на училище и не знаеш кои са българите.

Вие сигурно сте чистокръвни афганци от Афганистан? Никакви мелези.. Чистокръвна Афганистанска кръв, а?.Снимка няма ли да пратите, г-н Модератор? Обещавам да я поместя, за пример за "чиста българска кръв". България едва ли е преживявала по-чистокръвен обект от Вас. Ще ви овековеча.

А и знанията ти за Втората световна война са впечатляващи. И коя е тази войска с която си толкова горд, ако не е тайна?

Ти не решаваш дали ще съм забравена, ами читателите. Освен че си афганистанец-немелез, монголец и почитател на Хитлер през Втората светована, се яви най-вече и в основния ти елемент - Супердиктатора на Вечерта )

А пък ако си толкова чист афганистанец- суперпатриот, можеше вместо да си хабиш енергията да плямпаш глупости цяла нощ и да ми саботираш темата като модератор, да я беше насочил към по-рационални неща, като помощ на сънародниците ти в чужбина. Без да ги делиш на "наши и ваши", на което ти реши да заложиш плямпането.

Виж тука колко сме си полезни три жени - една от Норвегия, една от Швейцария и една от Швеция без да си проследяваме генеалогически родословното си дърво до колко е пресякло Афганистан, и до колко не е и без да се бием като Тарзан в гърдите на коя били по-чистокръвни и български, си помагаме на сънародниците в странство на хиляди километри от нас. Помагаме си без да искаме никакви генеалогични карти и от никой нищо.

А ти още малко ще запечаташ България само за Берлинчани и Кабулци. Разбирам го аз тоя стремеж. Не си труден за проумяване! )

А и знаеш ли къде е Монголия - ако толкова не ти харесва да се мешаш на мултикултуралните Балкани с другата мешания тука - хоп на г-жа Кобилята и я в Монголия я в Бангладеш, там отдето ти е прародината!

А тук форума е за жертвите на геноцид в западна Европа днес. Ако не ти е ясно. И това ще трябва да ти го почетвъртвам. Три пъти го обясних днес. Ама няма кой да чете.

Само плямпане. От пусто в празно. Модераторски патриотизъм!
цитирай
78. анонимен - Онази същата войска, освободила ...
25.08.2010 00:49
Онази същата войска, освободила земите от Охрид до Черно море и от Дунав до Бяло море. Тя си е имала потребности. Имаше дори предаване на Михаил Топалов, които подробно описваше как точно, германската армия е била задоволявана, и как ръководния състав се е грижил за войниците си.
Чудно, ако аз съм славянин, както доказах с изследването си и с родословното си дърво, защо не приличам на руснак, поляк, сърбин и прочее.
Не, аз приличам на българин и само на българин.

Действително имам сертификат дори и по генеалогическите изследвания, която още един път доказва моята принадлежност към иранските народи, за разлика от теб, която сама не знаеш каква си. Не, ти си глобалистка, от всичко по малко, мешана скара. Както вече казах, нямаш предпоставки да спориш с мен.
цитирай
79. semtomovi - Оо, така и предположих, че без Хитлер и Татарите
25.08.2010 00:51
няма да минеш! Покажи го. моля, ама съвсем ми разби темата.

Саботаж по модераторски! Нави 1 голямо Хитлеристко-Татарско лайно на темата ми по Модераторски накрая!


Покажи ни пък как изглеждал най-българския българин. Ние с г-жа Бисерка и с г-жа Надежда надали сме родени в България! Сигурно сме висели над 1 Лунен кратер цял живот!

Да, позна. Всички емигранти сме правени от Марсианци. )
цитирай
80. semtomovi - Уважаеми читатели
25.08.2010 00:55
1 Модератор се опитва да саботира темата. Всички анонимни постинги ще бъдат трити занапред заради Опит за саботаж на темата! Приемам крайни мерки! Сами виждате че си правят ташаци от сутринта до нощта не разрешават да се пише по темата. Темата я саботират всячески. Сега я оставям на нощна модерация.

Тоя модератор от последните 5-6 постинга до номер 78 дано изтрезнее и до сутринта да се замисли какво върши!
цитирай
81. анонимен - Стига си ме наричала модератор, ...
25.08.2010 00:59
Стига си ме наричала модератор, дразниш ме вече.

Някой ден ще ме видиш.

Голямата работа като сте родени в България. За вас тя е територия.
За мен България е всичко. И България я има заради такива като мен, ген. Луков, Владо Черноземски, Ванчо Михайлов и Тодор Александров, а не заради такива като вас мелези, станали слуги на самия дявол.

Татарите нямат общо с Хитлер, ма никак.
цитирай
82. semtomovi - 81 Пиши си от ника Последно предупреждение!
25.08.2010 01:29
опааа!! !Още един взе да се изживява, че и в него е реинкарнирал Васил Левски и Христо Ботев едновременно е обсебен. Може и реинкарнация на Цар Борис да излезе!

Кога ще те видя, когато станеш президент ли? Да не си Волен Сидеров?

И кой е "дявола" според тебе?
И пак излезе от темата. За кой ли път?
Или пиши по темата или трия!

Само внимавай, ако си г-н Сидеров да не ме поканиш на кафе в БГ ил в Луфтханза, или в централата му в Страсбург. Предварително му отказвам тука най-официално.

И внимай, за мене тоя форум е най-официална работа. Това не ми е за личен кеф да си чешем езиците.

Аз съм състрадателен човек и помагам. И знаеш ли на колко българчета съм помагала в беда в Швеция, за които нашето посолство и шведското правителство не си мръдна и пръстчето?

И като не си модератор, отивай си у нико да си пишеш от там или те трием!
цитирай
83. semtomovi - Г-жа Надежда!
25.08.2010 01:54
Бихте ли повторили линка за английските жертви!??? Къде сте го пуснали??? Май го пропускам нещо?

Трябва ли да се регистрирам на вашата страница за да ви отговарям там??? Не виждам директно копче за анонимни?

Не, шумове в ушите нямам. Въобще живея много здравословно заради ревматизма съм наясно.

Но, в Отделението където ме задържаха 34 дни незаконово ни вземаха принудително кръв и урина. Принудително, значи против волята ни идваше количка със сестра до леглото в стаята и спиш не спиш те будят и боцкат. Много ме беше страх от тия инжекции, не знаех дали взимат кръв или вкарват отрови вътре. И от тогава съм си все болна.

После жилището ми в Швеция го имаше в гугъл Мапс снимано. Също много странно моя прозорец попадна там. Само че аз си бях вече сменила адреса (дълъг нос).

Въобще. нелегалността си е винаги за предпочитане. Всичко живо иначе от политик до последния безработен ще се следи!
цитирай
84. semtomovi - Онази същата войска, освободила ...
25.08.2010 02:20
анонимен написа:
Онази същата войска, освободила земите от Охрид до Черно море и от Дунав до Бяло море. Тя си е имала потребности. Имаше дори предаване на Михаил Топалов, които подробно описваше как точно, германската армия е била задоволявана, и как ръководния състав се е грижил за войниците си.
Чудно, ако аз съм славянин, както доказах с изследването си и с родословното си дърво, защо не приличам на руснак, поляк, сърбин и прочее.
Не, аз приличам на българин и само на българин.



В моето село на монголци приличат досущ само 1 семейство, което се занимава с коне и с животни и не си гледа дома, повече са на улицата, и си чешат езиците. Типично монголско поведение. Ако е имало прабългари из тоя край е 1 къща. Другите са половината типични славяни руси със сини очи и много славянски външен вид. Иначе ни викат турлаци. Това са Белодрешковци. Ще ви отворя живот и здраве тема и за тях, ама ако пак ми я блокирате, само си хвърлям труд на вятъра?
цитирай
85. semtomovi - майко мила, както си и мислех, ти си ...
25.08.2010 02:25
[quote=анонимен]майко мила, както си и мислех, ти си си била мелез отпреди.
те в полша и разните му славянски населения мен не ме интересуват какво са правили, и без това се размножават като хлебарки. Не случайно през втората световна славянките са ползвани за задоволяване на потребностите на войската.quote]

Трудно е да криеш, някакви садистически наклонности и первертни такива.
Напротив, всяко българско семейство е имало в миналото из нашите земи по 5-10 деца. Моите родове са все с много деца из нашия край.

А днес албанците имат тука по 15 деца. Те се размножават като хлебарки.

Тука като българи извън нацията много ни защитават и ни съчувстват русняци, сърби, македонци и поляци. При това няма нужда да си кълчим езика на шведски. Говоря им на български, те си ми говорят на своя си славянски диалект. В пералнята си правиме голяма седянка и си говориме за какво ли не. Дори книги и статии си обменяме понякога или песни, информираме се за концерти. Третираме се като земляци в германската северна държава. Иначе другите нации нещат да се родеят с нас. Пъл съм имала приятели и немци но от там никак уважение. За Ваше съжаление славяните сме си една рода и в чужбина много се родеем. То общуването и взаимопомощта стават между нас спонтанно. Както се получи тук с другите невидими либийски сестри от Норвегия и Швейцария днес. Помагаме си. По братски. Нали сме си от една кръв и от един и същи език!? )

Абе, въпреки разните ви партийни пропаганди в България, извън България кръв на вода не става!
цитирай
86. semtomovi - НЕ на забраните
25.08.2010 02:39
[quote=semtomovi][quote=анонимен]майко мила, както си и мислех, ти си си била мелез отпреди.
.quote]

Еми мелез съм. Като населението на цяла България. Българското население не е етнос. Ако мислиш че си протобългарин, да са дошли най-много 1600 души с Аспарух. Другите са най-многобройни били славяните. После траките. После е имало и ромеи и гърци и турци и цигани и хазари и какви ли не. дори саксонци преди 2 века и викинги. тъй, че ние не сме толкова хомогенни като шведите. то и шведите са импорт от цял свят, това е първото което учителите ни учиха по шведски език, че езика им е импорт, думите им шей и килле са например от Индия и там за валоните и германците през Средните векове. Езиково обаче се родеем пък и не само езиково, изследвала съм обичаи и традиции и сме горе долу едни и същи. Славяните и скандинавците са братовчеди и от 1 етнос в крайна сметка разликата не е голяма. Все европейска култура си е. Но българите можем да изглеждаме сякак - външно сме и руси и мургави, а шведите до преди 40 години са били всичките им деца със сламеножълти коси. Дори 1 учителка на децата ми възкликна "Боже, какво ще правя сега! Това са ми първите черни деца!" (вие сте виждали тука в блога сина ми на снимка!). Викам й "Госпожо, как така, в България децата ми минават за руси и светли". Ама тя си беше доста шокирана. Вече за пенсия но не ще да спре, и свикнала с белите шведчета от онова време, то аз и нея я рабирам... Но там у вас в БГ никой не реагира на външността, можеме да бъдеме всякакви. Шведите са си по-хомогенни и си реагират на всичко несеверно, въпреки че и този им тренд се разби днес с осиновените им деца. Учат ги на толерантност и тях малцинствата им.

А Вие недейте се опитва да забранявате. Българинът е любознателен и отворен към света. колкото повече му забранявате- прави точно обратното. И на времето милиционерите ни забраняваха на нас момичетата да говорим с чужденци, като вие от партиите днес. Това не вещае нищо добро за българските жени!

Ще правят точно обратното! Щото така е устроен човекът да пристъпва забраните му отвън!

Забраненият плод е най-сладък! Ето виждате и нашите "Невидими либийски сестри" как атакуват забраните сячески! Забраната е направо подтик за действие на човешкото същество защото е основана на лично насилие, на насилие към правото му на Избор!

Ей, много обичам да бърборя и да пиша когато ме следят, мама му... що така?
цитирай
87. semtomovi - Въобще не се заблуждавайте, че не им ...
25.08.2010 03:00
анонимен написа:
Въобще не се заблуждавайте, че не им разбират мозъците от майнд контрол, вие сте в тотална грешка и мисбис явно също повече ги разбира тези неща. ИМа майндконтрольори и в джунглата. Вие доста се заблуждавате по тези въпроси или просто са ви намалили капацитета на добро виждане в дълбочина. Освен това с излизанията от тялото и провиденските сънища, може да сте абсолютно сигурни, че става въпрос за майнд контрол, просто няма начин да не са ви чипирали, няма начин. Обръщайте внимание известно време от тази гледна точка на нещата около вас и ще видите са, че сте чипирана, ама никакъв проблем няма да е така, никакъв. Не питай старило а патила, а аз съм и двете накуууп.

Брей аз ако съм чипирана, да са ми заповядали да се върна отново и да са ме изкарали в ковчег или инвалидна количка от там от отдавна. Нали това целяха.
Госпожо Надежда, Вие ми звучите като една позната от Свидетелите на Йехова. За нея моите умения са пък от Дявола. Хубаво, ама аз предпочитам истината която Едгар Кейси, Ванга и Слава Северюкова поднасят, защото моят живот е много по-близък до техния отколкото на другите хора. И дори съм влизала в контакт с добри медиуми в България (имате много добри такива днес пер капита тука нямат никак!). И всички ми казват "С колежка ли говоря", "Вие имате дарбата" "Ми питайте си вие, по-си знаете". Веднага ме надушват че имам способности и дори съм ги била по някои неща.. които сме разследвали заедно. Не искам да се хваля защото не искам да гледам официално на никой и още по-малко да сътруднича на власти и на полиции. Но за себе си се ориентирам веднага в каквато материа или човек си поискам. Малко е страшничко. Но има нещо на което му викат "Акашови записи", "енергийни полета" и прочие. Тия техники много модерни книги ги обучават и не е трудно мозъка да се приведе на алфа вълни. При мене концентрацията става за 2 минути без да се хваля развивам си нещо. Ама то започна у мене още през 1989 г! Докато тия започнаха да ме гонят през 2001 г!

А, аз не съм от тия дето си излизат от тялото. Но съм спец като Едгар Кейси по много контакти насън и при заспиване и събуждане, когато тялото е отпуснато и "изключено".

Но левитацията определено не е за мене нито визуализацията! Макар че визуализацията развива и тя тия способности у начинаещи и ги подсилва у по-напреднали като моя милост.

Гледам си на семейството и на приятелки понякога, ако се закучи неприятност. Когато срещам нови хора, също ги проверявам що за стока са.

Най-често ми потвърждават 80-90 процента от това което при първа среща "виждам у новите си познати". Но то всеки може. Това са ВРОДЕНИ способности, които са били нормални за хората от миналото на планетата, но са забравени от днешната цивилизация. Не е необходимо да ви чипират. Всеки може да ги доразвие, стига да засили наблюдателността си над интуцията и вътрешния си глас. Той е най-истинския!

Много съм горда и благодарна за способностите ми! Знаеш ли колко труд съм положила и книги съм изчела за да се уча! То не е дошло даром с някаква инжекция! Иска се къртовски труд. сигурно съм изчела 3 кораба с кнниги за да открия учители и да се уча директно.
цитирай
88. semtomovi - г-жо Надежда! А какво според Вас става като промяна у тялото
25.08.2010 03:09
когато сте чипирана?

Вие самата чипирана ли сте?
Или сте чела за тия неща?

Това, което АЗ съм ЧЕЛа за чипосването е, че могат да ти пращат
1. електро-магнитни вълни и да ти предават разни състояния на объркване и т н
2. или да ти пращат гласове под формата на команди

СЕГА: ПОВТАРЯМ ТУКА ВСИЧКО ЗАРАДИ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА Г-ЖА НАДЕЖДА КЪМ ТЕМАТА, КОЯТО ИЗГЛЕЖДА НЕ Е ЗАПОЗНАТА С НАШИЯ СЛУЧАЙ, ТЯ СЕ БЕЗПОКОИ ЗА ЧИП НАЙ-ВЕЧЕ, НО ИСТОРИЯТА МИ НЕ КАСАЕ ЧИП И ЛИПСВА ТАКАВА ПРАКТИКА В ШВЕЦИЯ ИНАЧЕ WWW.KMR.NU ДА Е АЛАРМИРАЛ И ТОЙ ОТ ОТДАВНА. НИЕ СИ ЗНАЕМЕ ПРЪДНИТЕ ТУКА В ДЪРЖАВАТА!

Е, тука няма такива неща. Тука аз разполагам с тотален контрол над мозъка си и тялото си. Много книги съм изчела именно по медицина и здравословно хранене и начин на живот. Направо съм си половин доктор и се грижа и за мозък и за тяло, нали съм с ревматизъм трябва да се храня анивъзпалително, например, за да разредя възпалителнит атаки върху ставите, там се съблюдават простагландините в храната, правя и пречистване от време на време и гладуване. Следя сигналите на тялото си. И като казах, "сигнали" се сетих, че те моя майнд контрол се опитяаха да го сторят първата седмица, защото тогава в отделениеето дойде една подлекарка - млада руса северна расистка, сигурно беше женена за китаец. Защото се казваше доткор Лий. та аз съм описала и на шефа на соц. служба в България. Тази много ме мъчеше. То такава степен че ме караше да плача, просто беше страшна. Караше ми се с часове защо съм ходила по разни лекари, защо съм набавила лекарски епикризи, защо съм поосещавала дори психотерапевт, защо ми са издали здравни свидтелства за психиката, защо съм си била слушала сигналите на тялото. Та тази д-р Лий беше най-голямата расистка и открито си личеше че ненавиждаше емигрантите и искаше физически да ги унищожи. Тя много се ядосваше на моите лакарски документи но нищо вече не можа да стори. Късно беше, аз ги имах! ако ги нямах да са ме унищожили без да им мигне окото, предполагам. Та тя положи особени усилия във време измерено и разговори да ми гостува в "стаята" и да ми "внушава" да "не слушам сигналите на тялото си". Един вид искаше да ме пренастрои да сис саморазрушавам тялото. Е, не може да сте с ревматизъм в тежка форма и дане слушате тялото си, ставите ми сами се издуват, парят, сковават се. Ща не ща трябва да ги слушам. Ей, такива глупости беше "майнд контрола и чипосването" в Отделение 67 и ужасния им парещ сос и шпрея с оборската тор нощем, ако някой знае какво е това, нека ми обясни!

Но случаят ни касае друго - насилствени дроги в отделението. ако се бях доверила на лекаря, като другите "пациенти", днес да ми е развалил мозъка с Респирдоола, като на тях. Много ги деградира. Видях как става пред очите ми. Но аз му отказах.

Значи тука беше борба за контрол над мозъка. То мозъка е и единственото нещо което имаме ценно.. Като ни го вземат какво остава... остава чучело в инвалидна количка. Затова се запнах като магаре на мост и не пожелах никакви лекарства. но сестрите така се гавреха. Много им беше кеф. "Хайде Марийче ще си хапнеш ли лекарството". Представям си ако е бил друг човек направо да не е издържал и да им е пристанал накрая. Ама нали съм български инат магарешки. Подлудих ги!

Но мен се опитаха май да ме тровят с нещо заради паренето при соса. Обаче то там тялото те кара да поемаш огромни количества вода. Навярно се пречистих и доктора вдигна ръце. Направиха опит да ме очистят най-вероятно но не успяха. Вие опитвали ли сте да изпиете 10 литра вода наведнъж?

Швеция е известна с това, че не чипосва ами с принудителните си ДРОГИ под формата на тия хапчета, дето сестрите ви тъпчат по време на хранене в столовата, (ако не знаете правото си да им откажете като мене, ви лъжат че сте "задължени" да ги пиете, опитаха се да ми внушат и в това отделение "безпокойство" всички сестри се изредиха като на ревю и тука в стаята ми, то си беше борба с психотерапевта да му доказвам от разпит на разпит че не страдам нито от безпокойство, нито от депресия от нищо). И накрая той ми даде една книжка озаглавена "депресия" да съм я чела, за да си внушавам най-вероятно. Така я заврех под дюшека, забутах я някъде не я и отворих. И добре, че си улучих правата да не им приемам хаповете. Адвокатката вика "добре си сторила, закона е на твоя страна".

А другите ми интелигентни нови приятели от отделението сред "пациентите" се предовериха и всички пиха "респирдоол" и станаха животни точно за 3 седмици.

Шведите не чипосват иначе. Те продават балканските синтетични наркотици на населението си НАСИЛА с тая система. Те от чипове не печелят. Но от хаповете печели правителството и лекарвствените монополи тука са големи концерни, с огромни хиляди квадратни километри офиси из страната са малки "градчета" гледала съм ги около Гьотеборй. После писах и за това как градчето Уддевалла е имало корабостроителница като поминък. Закрили я. И населението остава безработно ако не напълни общите апартаменти с лудите си с хора от някъде - значи трябва да затварят цялата община и да изселват хората. Градчето върви на зле от прекалено високата безработица без тия изкуствени диагнозофалшификации и идиотизации и разбира се, шведското правителство ги управлява и си имат дори квоти от горе и черни списъци кой да "гепнат" в какъвто съм се най-вероятно оказала.

От къде ще вземат "лудите"? Ако държавата няма, ще си произведат такива! От емигрантите, разбира се, те са черните овце за мръсната им работа! И от социално недоволните и активните, от гражданите с гражданска позиция или активисти ряазни. В отделението имаше здрави хора Биргита като мене беше заради че беше отвърнала на лекар и се опонирала на лечение, един младеж заради заплаха хрускаше Риспердоол и той, и една дъщеря на соц. секретарка майка й я беше предала, защото беше забегнала с гадже в Испания и нямаше пари за самолет всеки месец, държаха я като животно и момичето след 3 седмици започна да вика от лекарството, аз тичах да й помагам, изкара ми ъкъла, но тя се доверяваше и на майка си и на доктора. Аз й викам, пуснат ли те - обратно при гаджето и Гудбай Сверийе! Да не си се върнала при тия палачи ти луда ли си ма? Тя вика, заради майка и сестра си съм тука? Това биологическа майка ли ти е, да те предава на лоботомия, майка й мръсна? - я питам. Осъзнах я и нея. Ей, родила съм се да обучавам хора, какво да се прави все гледам да съм от полза.

Чипове се слагат рядко тука по време на операции в мозъка - за това имаше статии ако искате ще ви поместя.

Това чувствам по въпроса - че чип нямам За ваше разочарование не мога да допринеса по темата. Темата е насилстени наркотици и тровене! Биг биснис тука са лекарствата именно, а не чиповете. И сега ще започнат с амфетамин в училищата принудително на 25% от учениците от 6 и 9-те класове самите шв. соц. служби след кратък идоитизиращ тест. "Въртиш ли се на чина? - диагноза АДХД. Мъчно ли ти е за родината - диагноза безпокойство. Всяка дума днес е изкривена на диагноза. Това го превеждахме някъде назад в блога ми също.

Четете превода ми назад от www.kmr.nu за да разберете повече. Четете тоя им сайт, ако отбирате английски и шведски,

той е много реалистично отразяващ ШВеция, ако не ми вярвате на мене! Но аз не съм Лукова глава! Била съм нащрек непрекъснато! Чиповете дават странични ефекти. А моите проблеми са със сърцето днес, а не с главата! С главата никога не съм имала проблем. Дарбата си ми е дарба но не е от чип. Няма смисъл да ме увещавате пък вие двете. Това е някаква ваша фикс-идея!

България е пълна днес и вчера със Сибили. И че сме си духовно надарени е много хубаво за България и българите. Не е порок. гордейте се с това! Не са чипове!
цитирай
89. анонимен - Българите над всичко в нашето съзнание
25.08.2010 07:34
Госпожо Сентонови, вместо да нападате Българите в Отечеството, да пълните страниците с тиради и излияния, много Ви моля, вземете и потърсете истинската Българска история, за да Ви стане ясно, че понятието славяни е първоначално една Византийска, по-късно използувана от Петър първи фалшификация. Така нареченото славянство сме от един корен, ТРАКО-СКИТИ-САРМАТО-САКИ. Всички тези наименования в далечното минало, преди две хиляди години е било едно и също тесто. От това тесто, вследствие настъплението на различните религии са се пръкнали Руси, Украинци, Дунавски и Волжки Българи, Поляци, Чехи, Словаци и цялата Балканска палитра от =славяни=. Естествено въз основа не само на релииите, но и на различните Родове и племена, от които е била съставена Българската група народи. Сега сме различни, в някои случаи дори твърде много. В идейно отношение винаги съществуват крайностни възгледи. Най.важното е да се направи така, че да спасим Българското, където и да се намира. Вие търсите помощ от нас, които живеем в България. Но самите ние в момента се нуждаем от подкрепа. На път е замислено ново по-нататъшно раздробяване на Народа ни, осъществявано от външни сили, с помоща на вътрешни Сорсовисчета. На път е геноцид, осъществяван не само върху Вас, но и върху номинолния Българин в България. Що се отнася до чистотата на народа ни, самият интернационалист Тодор Живков е правел такова изследване през седемдесетте години на 20-ти век - над 85 процента са се оказали чисти Българи. Не само България над всичко, по-вярното е БЪЛГАРИТЕ НАД ВСИЧКО в нашето съзнание.
цитирай
90. анонимен - Вземи бръснача на Окам. И отрежи ...
25.08.2010 10:51
Вземи бръснача на Окам. И отрежи всички мисли за чипове. Няма доказателства за чипове. Ако имаше.. Щяхме да знаем.. И изобщо какво прави този чип. Тоест.. Технически.. Какво прави? Изглежда че страдате от някаква страшна болест. Параноя ли? Що ли? Вярно е че има конспирации. Но вие прекалявате.. Те.. Това искат.. Да се държите като луди.. И нормалните техни разобличители.. Да бъдат помисляни за луди..
цитирай
91. semtomovi - 90 И аз така викам, за какво им е да ни вкарват чипове подкожно...
25.08.2010 11:13
... като вече ги вкарват в Паспортите ни в БГ? И ни следят GSM-ите и компютрите тотално?

А пък аз и трън усещам, камо ли чип! Веднага ще го изрежа с 1 бръснач и хич не ми пука! Да не съм им животно!

Човекът се е родил с душа, дух и сънува. Всеки е преди всичко дух дошъл в тяло. Не може да отричаме духовното и във всичко да се усъмняваме. Ако имахме чипове в духовното те най-лесно ще се усетят. Ако намеря 1 статия ще ви я публикувам следващия път да видите там чиповете колко много и неприятно се усещат и какви странични ефекти дават.
цитирай
92. semtomovi - 89, на мене това ми е ясно
25.08.2010 11:15
То и тука се вижда по езика и културата че скандинавците са някакви много близки братовчеди на славяните (само че самите скандинавци по-искат да се искарат днес братя и братовчеди на ония от САЩ и Ейре, ама езиково си прозира!)

само че не се предоверявайте на разните там "генетични проучвания".

Всичко е идеологически оцветено у тях. И всичко е нагласено според нуждите.

Наскоро намерих 1 проучване от тоя род в ютуба, беше смешно. Бяха забравили до шушка циганската кръв в Еропа на 40 млн цигани и ги бяха "пропуснали" в него! Пък ни изкарваше всичките албанци едва ли не! (Правете си изводите сами).
цитирай
93. semtomovi - 89 дайте подробности
25.08.2010 11:28
за тоя "план за раздробяване на бълг. народ"! Как ще го "доусъществят"? Кои са социалните инженери?

И защо не се държи контрол от властоимащите? Ако 1 политик не е отговорен за геноцид и раздържавяване - тука на Запад да си отива и друг по-къдърен да се грижи за колективни и национални интереси! И как можа Г. Първанов в конференцията си да пледира пред бълг. народ да напуска България за да "инвестирал пари както емигранти после". Който напуска, напуска, какви пари внася. Тука шведите моментално да са го отстранили подобен държ. глава. Всичко тук е добре обмислено за да се задържа народа и да си плаща данъците в пределите на Швеция. С тази цел подбират и новините - излъчват изключително негативни новини за света - само за болести, войни, пожари и позитивни за Швеция. Тук много отговорни са тв и журналистите за да задържат шведите у дома. Иначе те до 1 биха се изселили в Испания на топло и евтино. А у нас само се плюе, плюе, плюе. Плюенето трябва да е отговорно и да излезат закони да се съди за него като за "измяна на родината", както правят тука шведите - вижте че ни затварят още преди да сме проплюли в Психиатрии и арести. И аз дори ги питах, викам "Така ли, за това ли ме затворихте тука 34 дни, защото говорех само позитивни неща за Швеция дори 1 колежка в Бг през 80-те години ме трови и ходих на оня свят, от злоба и завист че живея тука и че говорих положителни неща за Вас само! Каква ирония само на съдбата!"
цитирай
94. анонимен - "А у нас само се плюе, плюе, плюе."
25.08.2010 14:06
Не бива да се чудиш ,че културите са космическо различни ! Не очаквай нищо от Родината ! Криворазбраната култура и отнешение към човека цъфти с грозни думи и гледки.Злобата е ръководен фактор .Не се натоварвай допълнително ! Можеш да прецениш разликите не само на живот между двете взаимно изключващи се общества . Не се разпилявай между тях . Помощ от злобни и бедни хора с изкривен мироглед не търси . . . Те мислят различно . . .
Това отношение от българи го гледам и изпитвам години .Добре ,че съм се реализирала на север и не се нуждая от тяхната помощ !
За Швеция не зная подробности ,от теб ги научавам с изумление !?
Северните държави имат своя си политика за живот и развитие .
Адаптацията е трудна по много причини , но когато я имаш си щастлив.
Не се заплитай в допълнителни проблеми с хората , а ако ти е трудно да разрешиш твоите обърни се към Комитет за правата на човека ,не давай разните мнения в блога да те разпиляват и изнервят . Те са на светлинни години от теб и по инерция завиждат , без да знаят защо . Много от хората тук в блога са с психически отклонения и изпитват удоволствие да ругаят и да се правят на важни . Гледай трезво и ми ела на гости в щастлива и спокойна уредена Финландия. Най - важното са семейството и децата .Света не можеш оправи .
Малко или много всеки има вина за положението в което е . А живота е кратък и не си заслужава да се люшкаш между двата бряга на две различни култури и да се изнервяш от разликите .
Ами свържи се с фински медии или организации ,да ти помогнат ,ако смяташ че е наложително .Фините са човечни и точни .

С поздрав Лидис
цитирай
95. semtomovi - 94
25.08.2010 22:01
Благодаря за хубавата идея! Сама не бих и предположила подобен вариант, но човек никога не знае от къде ще дойде помощта.

За всеки случай Родината и сънародниците ни от отдавна са ни отсвирили. Уникални са като явление по света!

Има ли "нация" там където има територия от хора които не се грижат за народа си?

Благодаря за позитивното гласуване на посетителите тук! ) Хубаво е, че сте дали вече 6 палци нагоре, когато у модераторите темата е в блокаж! Показателно разминаване между ръководството и популярността сред посетителите!

Благодаря и за поканата! Никога не съм била във Финландия! След като ги разгромиме тия мафиоти, непременно ще дойдем!
цитирай
96. semtomovi - 69
28.08.2010 17:06
Аз вашето партийно-националистическо "презрение" обаче не го приемам никак лично. По-добре е презрение и храна на масата за децата ми, отколкото трънки и глогинки, гладна бедност, доставена от вашите националистически ЕС-любвеобилни политически политици за многодетните майки в България.

Господине,
в мое лице вие презирате 3 милиона български следдесетоноемврийски емигранти - плод на Вашата демокрация! Презирате следователно, ЖЕРТВИТЕ на Вашите "любими" и нежалки политици-Шуробаджанаци!

А няма ли да ни се представите поне от коя партия сте?
цитирай
97. анонимен - смешна си. Вие мързеливци избяг...
29.08.2010 16:56
смешна си. Вие мързеливци избягахте, защото бяхте свикнали синовете на фашистите да работят за вас и да ви издържат, докато вие ставахте спортисти, артисти, партийци и синдикати. Зад вашия живот имаше армия от отрудени хора към която вие не спадахте. После дойде демокрацията и се оказа че ще трябва да поработвате. Обаче на дебелите ви дирници им се видя нанагорно. И решихте да ходите назад напред. Западняците ви скъсват от работа и ви плюят, но за вас дъжд вали. Не струвате и пукната пара. И ти многодетна ли се имаш? три деца, пфу. И то поне да бяха българчета, а то някакви мелези, неустановени.
Ти на какво си жертва, освен на собствения си мързел. Вместо да благодариш на Родината че те е изхранила и изгледала, ти сега плзеш връз и. Но Родината няма да загине никога, но ти ще бъдеш забравена. В България никой не е умрял от глад. Гладуват само мързеливите, като вас, но и те се изселиха и видяха че лесно няма.
Уви такива като тебе не могат да усещат великите неща в живота като това да обичаш Родината. Защото за тебе Родината е света. Ти нямаш Родина, само ползваш един език, който за нещастие е българският. Паразит с паразита ти, добре че си спряла да смучеш от народните ресурси и си се изселила. Дано не се върнеш никога.
А такива като мен ще бъдат не щат награда. За тях наградата е че са родени българи и това е достатачно за да работим винаги за България.
Моята партия е България.
И въпреки всичко България ще пребъде.
цитирай
98. semtomovi - 97
29.08.2010 17:01
Ама съгласна съм, бе, Рожбо! Откакто си изпратихте националистическите водачи за 40 000 евро еврокомисарска заплата в Брюксел те си оправиха положението и "България за тех пребиде"! Това, че 1 милион българчета гладуват на "хляб, лук и сол" -и че мразиш в мое лице 3 000 000 емигранти, които политиката Ви е изгонила от България "не е Ваш проблем". Важното е Вие, лично да "пребидете" в националистическите ви скапани партии! Другите българи - кучета ги яли, многодетни майки, болни и деца днес в България без най-елементарна социална мрежа! Кво Ви пука? Нали в партийните касички дрънкат по 10 милиона долара и вие се клатите с Мерцедесите нагоре и надолу и си организирате гласуванията и конференцийките! Другите - кучета ги яли! Вашите "най-българските" деца да са добре!

За биографията ми не си познал. Ако 36 години учене и 40 работни места за тебе е "мързел", то не знам ти колко си работен. сигурно в някой местен бар или кръчма си изплю предубежденията.

Децата ми сигурно знаят повече български език и култура и са по-българи от тебе, който нямаш смелостта дори да си пишеш от ника.

За всеки случай не сме страхливи мекотели като тебе.

Твоята "България ще пребъде" е прибидела вече като ЧЛЕН от ЕС - Европейски Български ЩАт и член на НАТО - ведно с Турция, Румъния и Албания. Честито! - Ако не си го осъзнал, членството ни е факт от години. При ментално и интелектуално отсъствие - можеш да потърсиш с търсачката на Гугъла.

А за трите деца, просто трябва да си жена, за да ги родиш, откърмиш и възпиташ, за да осъзнаеш какво е три деца, какво са две, що е едно или ни едно. Тука от мъже ъкъл не щЪ! :)

Още предразсъдъци и завист имаш ли?

От както България си премести столицата и политиците в Брюксел и взеха от там да й орязват Родопите и да й подкокоросват малцинствата - много я пребидва. То си личи! Ние от чужбина от патриотизъм като тебе не разбираме! Ние сме лукови глави от първия до последния с шведско образование и весници не читем! :))))

Но ако не си пишеш от ника, това е последния анонимен постинг. Вече трия анонимните.
цитирай
99. анонимен - Щом си учила 36 години, явно си с д...
29.08.2010 17:15
Щом си учила 36 години, явно си с доста ограничени възможности. а като гледам че си сменила 40 работи, явно доста са те уволнявали, или ти си напускала, щото си мързелива.
Твоите деца може да станат и магистри по български и какво от това. Тяхната кръв не е българска. И никога никога никога никога никога НЯМА да бъде. Свиквай. Защото ние сме господарите на тая земя българска, а не ти. Ние, тя е нашата земя, и ние определяме правилата и езика ако щеш.
Останалото е няма да коментирам защото не е важно.
Ако щеш ме трии, аз не искам да бъда четен. Важното е че ти ще ме прочетеш. щеш не щеш
цитирай
100. semtomovi - Хайде стига саботажи! Анонимните ги трия, съжалявам, последен постинг!
29.08.2010 17:22
аз не поставям условията, нито продължителността или дължината на сроковете в Образователната Система в Швеция. Тя се планира централно, и не подлежи на Индивидуален избор. Дори изпитите са централно решавани за всеки вид обучение. Не можеш да ми препишеш дължината й по никакъв начин. Има строго регламентирано обучение по различни линии. Нищо не решаваш сам тука като студент.

40 работи съм сменила не защото "са ме уволнявали". Напротив. Имам прекрасни отзиви (тук се получават писмено след всяка работа). Собственици са ми купували торти и пеели в редица за рождения ден. Това трябва да ти говори нещо. Но един емигрант трудно получава "постоянна работа".

Емигрантите сме дискриминирани на работния пазар заради етническит шведи и работим поради ДИСКРИМИНАЦИЯ "временните работи". Те са от 3 месеца до към година, горе-долу. Значи имаш желание да работиш - няма постоянна работа - това обяснява 40-те работни места. Отново нямаш собствен избор. Нито съм уволнявана някъде, колкото и да ти се ще.

Ами децата ми са половин българи (то българска кръв няма, българското не е етнос, а територия, не знам да има "чиста българска кръв" и са половин скандинавци). Много са горди с трите си родини.

Ами, щом ти "определяш правилата и езика на тази българска земя" трябва да поемеш и ПОСЛЕДСТВИЯТА, като си изгонил 3 милиона българи в емиграция от 1989 г. насам, и не си им осигурил най-елементарна социална мрежа.

То не може да изпращаш само синовете и дъщерите си и политическите ти Водачи в Брюксел за Високи европейски заплати по 40 000 евро на месец, пък да воюваш с обикновените си сънародници по форумите. Двуличен си! Ако си казал А ще кажеш и Бъ. Не може 2 дини под 1 мишница да ги носиш!

Ами, да, принудена съм да трия от УВАЖЕНИЕ към читателите си, които са сериозни до сега и пишат от блогове и собствени сайтове и никове в тоя блог. Все сериозна атмосфера е царяла. Аз маймунджилъци не понасям. Та дори и от най-българи като тебе дето от анонимност обиждаш и се стремиш да ми саботираш темата.
цитирай
101. semtomovi - да, ама всичкко е документирано
29.08.2010 17:51
анонимен написа:
Ти си жертва на собствения си страх и на нищо повече. Въобразяваш си разни работи и се правиш на интересна тука да ти четат хората глупостите и да се вайкат.

!


Значи, разполагам с 1 куфар със звукозаписи и още толкова документи, където черно на бяло други хора говорят и пишат. Напротив, точно моята смелост разби всичките им планове на пух и прах до сега!
И ти като шведските расисти твърдиш, че всичко е плод на "въображение". Да, ама в случая всичко е документирано! И може много ама извънредно много лесно да се провери! Който му трябвам - винаги имам какво да покажа, без аз самата да си отворя устата със собствен коментар! Не е нужно!

Жалко е само когато шведските расисти се съюзяват с българските скинари против нормалните хора и "мравките в обществото". Срамота!
цитирай
102. semtomovi - При мързел тука не издават Дипломи и удостоверения
29.08.2010 17:55
анонимен написа:
Щом си учила 36 години, явно си с доста ограничени възможности. а като гледам че си сменила 40 работи, явно доста са те уволнявали, или ти си напускала, щото си мързелива.
щеш не щеш



Мързелът тука не се оценява. А аз си разполагам с нещо което се нарича "Дипломи" (диплум) и "Удостоверение от работодател" (арбйетсгииваринтииг). Там всичко е оценено (макар и по 5-балната система).

По математика и по немски език дори бях първенец в класа, учителите ме поздравяваха. Не може да си отличник по всичко в чужда държава на чужд език. Въпросът е, че не разполагам с нещо, от което да се срамувам )

Значи, тука всичко се документира писмено след всеки завършен курс или обучение, работа, или практика. Имам сигурно 1 куфар с дипломи само и не ми се прави отчет пред бълг. население на всичките. Учила съм предостатъчно за изходна база за всестранна култура. За да хвана от многото зубрене "ревматизма" - значи от мързел ревматизъм не се хваща, нито се схващате от него.

Днес съм обаче с много "ограничени възможности" поради физически заболявания засегнати стави и проблеми със сърцето и кръвообращението и синузит. Имам куп диагнози където и това при добро желание може да се прочете. Дори пиша с усилие от болки в ставите на ръцете. Ходя с усилие и болки. При влошаване на времето ревматизъма ми се влошава. През зимния период страдам често от вирусни инфекции - понякога съм по 5-6 месеца на легло поради грип който не минава. Няма инфекция да ме подмине. През лятото страдам от стомашно-чревни инфекции. При лошо време се сковавам. Понякога ходя с патерици (в България съм обаче по-добре от топлината и не ги ползвам, в Швеция без тях не минавам).

Не мога да танцувам нито да бягам, както сънувам и си мечтая, обаче. Голяма част от времето си прекарвам в самомасаж на скованите или възпалени стави, за да се раздвижа и предотвратя изкривяване. Голяма част от времето си прекарвам по зъболекари и болници (имам и Синдром на Сьоегрйен) за разни изследвания понастоящем. Патриотизъма в това състояние е излишно натоварване за мен. Аз се фокусирам да го върша в семеен план - да помагам на децата с българския. То е предостатъчно. Или както Майка Тереза каза "Ако не можеш да помогнеш на целия свят - помогни на един-двама души!". За мене ми стига да съм полезна с родолюбие и патриотизъм на децата си и да ги обуча в българщина.

В България се грижа за диабетичната си майка. В момента й заплатих 180 лв за кръвни проби за кръвна захар и преливане на лекарства, заради полиневропатия - усложнение от диабета в краката. Там ниските пенсии не й стигат днес сама да си поеме лечението, нито да се нахрани нормално, камо ли да води диета. Без моите "небългарски" средства -- надали ще може да стопира инвалидизирането си. Значи моите шведски крони са й доста добре дошли в България, които родните й политици не са й осигурили при това заболяване, например.

Когато човек се инвалидизира то диагнозите сами започват да си му личат по тялото и без колективните диагнозозаместителни атаки на фашисти, расисти и родоотстъпници от двете държави. В крайна сметка идиоти и расисти има навсякъде..

Нищо тайно или нередно в моя случай. Нищо от което да се срамувам. Напротив!

Колкото и да те разочаровам!

Хайде ако нямаш собствен Ник, ако обичаш, си отвори тука един и от него ще ме питаш за подробости ако те интересуват. Нищо тайно няма в Швеция. Тук мързел не се търпи от институциите дори сред малцинствата, водят ни на отчет всяка седмица и не го позволява самата система.

Но като заключение няма да е пресилено ако констатирам, че, уви, шведиската колективна идиотизационна кампания сред малката мафия от 3 доктори и соц. секретарка през авг 2007 против мен бе прокарана - днес го проумявам като говорим с Вас за тия неща тука - и за да СТОПИРА кариерата ми, на която залагах! Начетени емигранти просто не желаят, ако не са идиоти ги водят такива, за да ги премахнат и да не им позволят кариера - е жалката ми констация и извод. И тогава ще ви припомня и как шведите стопираха кариерата на грамофонния магнат и водещия телевиз. програма Били Бут и на чилийския тенор - като те са мъже и при тях веднага като при Д. Асандж аплицираха автоматично традиционния предразсъдък че, виж ти са "изнасилили шведски жени" и ги затваряха в затвори. Пробивни емигранти в Швеция все още не търпят и кариери трудно се позволяват на самостоятелно мислещи хора, които не упражняват връзкарство, злословие (плюене срещу Родината), вазелин.

В такъв аспект трябва да сте горди с мене, че съм идиотизирана заради неплюенето на родина, корен, род, вместо да ме нападате. Търсете предателите на България сред реализиралите се емигранти тук - е моят съвет към Вас. За съжаление!

Абсолютно погрешен "обект" съм за националистически "атаки"!
цитирай
103. semtomovi - Българският патриотизъм и шведското кошче за боклук
29.08.2010 19:01
Ако сте чак такива патриоти вместо да се заяждате по блоговете с пострадали несправедливо сънародници в чужбина и да ги натискате надолу в Катрана вместо Гяволчетата у Ада,

няма ли по-да Ви прилича да се погрижите българските шофьорски книжки и дипломи да не отиват с днешната 20-и кусургодишна автоматика в кошчето за боклук в шведската оценяваща чуждите дипломи институция Вйе Хо Ес, Ю Хо Ве????????

Или за това не Ви стигат 40 000-те хиляди еврокомисарски евра месечно в Брюксел?
Или ще трябва да си разтърсите задниците, пък то не е лесно...???

Разбира се, че Вие, гордите български политици, желаете да гледате как Вашите сънародници чистят в чужбина, но не и да управляват за да "побългаряват" света. Ако превъзмогнете собвтвената си "Завист" ще откриете полезни думички като "солидарност" и "служба на родината" по цял свят, не само из нашите територии. Ама то се иска малко по-малко завист за да прогледне кьоравото!

цитирай
104. semtomovi - смешна си. Вие мързеливци избяг...
29.08.2010 19:56
анонимен написа:
смешна си. Вие мързеливци избягахте, защото бяхте свикнали синовете на фашистите да работят за вас и да ви издържат, докато вие ставахте спортисти, артисти, партийци и синдикати.


Аз напуснах България 1987 г. По това време в България нямаше нито 1 фашист в страната. Те се навъдиха след Демокрацията там.

Пък и не съм била нито спортист, нито артист, нито партиец, нито синдикат. Работех като обикновена учителка в България (имам си и Трудова книжка от това време за доказателство)

Но няма какво да доказвам на простаците.
Дори да съм представител на тия групи - вие кой сте че да ДИСКРИМИНИРАТЕ определени социални групи в България днес? Това ли Ви е политиката? защо не се представите с име и фамилия, титла, като провеждате подобна дискриминационна политика в България 2010-та година?? А?

Защото нямате право да лишавате от справедливост и да крадете документацията, идентитета, диагнозите на никой спортист, партиец, синдикалист и човешките и граждански права на определени професионални групи в обществото, както вие с такава лека ръка го сторихте тук. Тук, в Швеция тия групи си вършат съвестно работата и ако Ви чуят по света как искате да изземате гражданските права на тия групи, направо няма да Ви слушат повече и ще ви врътнат с ръка, все едно сте Ку-ку. Как се казвате вие толкова невежество сте концентрирали накуп? И ако не ми се представите, ще смятам постингите Ви за опит за саботаж на темата!
цитирай
105. semtomovi - Тая простотия ще ни затрие!
29.08.2010 19:59
анонимен написа:
Твоите деца може да станат и магистри по български и какво от това. Тяхната кръв не е българска. И никога никога никога никога никога НЯМА да бъде. щеш не щеш


Напротив. Щом майката е българка - децата са си с "българска кръв".

В това отношение българските нацисти като теб, имате още много какво да учите от ирландските политици и от вашите колеги-националистите там.

Държавиците Ирландия и Северна Ирландия издават ирландски паспорти за всички чужденци по света във всички държави стига до там не знам 9-то или кое по ред поколение да са имали родители, баби, дядовци и прародители с ирландска кръв. Вижте се колко сте жалки само! Не се ли срамувате да отричате широките западни практики, лъжейки сънародниците си за тях по блогове?? Ааа?

В това отношение Ви препоръчвам да се запознаете с така наречените "паспортни офиси" на г-н Мартин МакГиннесс за ирландски граждани на островите Ейре и Англия, като именно тия роднински връзки самоопределят "ирландската кръв" в неговата родина на острова му (които Вие току-що ги отричате) и по света! (Моля, един от многото линкове на английски озаглавен "UK demand for Irish passport service", сред множествто други на тази тема, например тук: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/388028.stm
и тука:
http://www.anphoblacht.com/news/detail/34556

Той е умен човек и политик и очевидно си е взел поука от научни работници, не си е изсмукал фактите от пръстите си! Само 1 пример за 1 от западните практики, без да навлизам в повече подробности, само защото ми писна днес от такава шовинистическа антисънародническа и нихилистична простотия без аналог нито в Швеция нито по света тука в странство! Уникален сте!

Но аз и Вас ви "разбирам". Разбирам Ви, че ако сте лидер на националистическа партия или модератор - много по-лесно е да бълвочите глупости като не си пишете името. Анонимно глупостите Ви са по-лесносмилаеми - надявате се. Само че аз не съм Лукова глава. Нито Ряпа. За да се храня с глупости!

Очевидно политиката Ви е не да разширявате България, и да увеличавате българските граждани! Ами да ги пъдите и отблъсквате???? А може би сте етнически турчин или ром, който цели това с тия ви сранета тука?
цитирай
106. анонимен - Достатъчно. Не ми се четат примери ...
29.08.2010 21:29
Достатъчно. Не ми се четат примери на западната цивилизация. Тя далеч не е най-добрия модел за живеене. Нейните практики са вредни за националната държава.
После. Проблема с непризнаването на книжките е проблем на шведите. В никой случай на българската държава.
Пенсиите и лекарствата в България се плащат от държавата до някаква степен. Вие Се възмущавате че пращате пари за болната си майка. Но ако вие всичките си бяхте стояли тука и плащали данъци в България, нямаше да има нужда от това. Държавата не печата безразборно пари. Тези пари трябва да се изработят от някой, който е тука в България.
Искрено съжалявам за вашето здравословно състояние и не ви желая лошо, но това не ме спира да ви укорявам за дето сте напуснали Родината. Още по обидно е да наречете България територия. Би трябвало да ви е срам.
Нека спрем с диалога. Не мисля че имаме повече какво да си кажем.
Желая ви здраве. И все пак би било да размислите градивно правите ли добре със отдалечаването на вас и поколението ви от България. Едно е да знаят български, а друго е да почувстват България. Освен ако не ги учите че България е само територия.
Моля, не ми отговаряйте повече и аз няма да пиша.
цитирай
107. semtomovi - Криво сте ме разбрали или съм се изразила
29.08.2010 21:35
анонимен написа:
. Още по обидно е да наречете България територия. Би трябвало да ви е срам.
Нека спрем с диалога.


Ама не, НЕ АЗ го мисля. Опитвам се да Ви отворя очите, какво мисли ЕС за новия си ЩАТ! България е част от Европейския съюз, както и да го извъртате! Вече не сме суверенна и неутрална държава! Като Норвегия и Швейцария и други държавици по света - Ватикана и др. Това имах впредвид. Ние сме част от ЕС днес! И толкова!

Имаше и още по-негативни представи за него там в някаква творба изобразяваща България като тоалетна. Аз съм си предостатъчно патриот, така че с личния ми патриотизъм мога да отворя втори блог. Но темата не касае мене. На запад на никой не му пука какво си мислим ние.

Само Ви обясних, че няма "чиста българска кръв" в един народ който е съставен от 20-тина и кусур етноси - славяни, траки, прабългари, ромеи, роми, римляни, саксонци, викинги, арменци и т н. Четете историческите книги. Това е всеизвестен факт.Диалогът премного издребня и за мен. Не ми се отговаря на останалите ви подобни "анализи".
цитирай
108. semtomovi - Без книжка си е личен проблем! Как?!?!
29.08.2010 21:42
анонимен написа:
Достатъчно. Не ми се четат примери на западната цивилизация. Тя далеч не е най-добрия модел за живеене. Нейните практики са вредни за националната държава.
После. Проблема с непризнаването на книжките е проблем на шведите. В никой случай на българската държава.


Не мисля като Вас. Този "шведски" проблем засяга всеки пристигнал наш емигрант-собственик на шофьорска книжка. Тя се признава до 1 година време! След това трябва да кара курсовете наново, все едно идва от непроходима джунгла! Тука курсовете са сигурно днес по 90 000! И по принцип ви късат първия път. Биг Биснис. Ако ни бърка в джоба, проблема определено ни засяга!
Така книжките стават достояние само за ЗАМОЖНИТЕ емигранти. Аз виждам и в това дискриминация. Нашите власти или не са информирани, или нехаят, или просто не разбират езика (някои от посланниците ни не го говорят). Не знам каква е причината но не съм чула да има натиск отвън и по този тривиален въпрос!
цитирай
109. semtomovi - 106
29.08.2010 23:52
Госпожо, а Вие самата, като новоизлюпен български фашист-"полезен за националната държава", не Ви ли прави впечатление, че вземате страната на арийските палачи над Вашите сънародници в чужбина? И по този начин вземате отношение против българските интереси и интересите на България, подкрепяйки чуждите расисти???

Имайте впредвид, че в чужбина човек не представлява вече себе си и собствената му личност, а преставлява българската държава като цялост. Той става "представител на България".

Та, не ви проумявам, как можете хем да сте за национална държава, хем воювате по форуми с националните интереси на България по света? Ако може, обяснете ми мотивите Ви зад това нелогично, според мене, и нерационално Ваше поведение!
Предварителни благодарности!
цитирай
110. semtomovi - Искрено съжалявам за вашето з...
29.08.2010 23:59
анонимен написа:

Искрено съжалявам за вашето здравословно състояние и не ви желая лошо, но това не ме спира да ви укорявам за дето сте напуснали Родината. Още по обидно е да наречете България територия. Би трябвало да ви е срам.
Нека спрем с диалога. Не мисля че имаме повече какво да си кажем.
Желая ви здраве. И все пак би било да размислите градивно правите ли добре със отдалечаването на вас и поколението ви от България. Едно е да знаят български, а друго е да почувстват България. Освен ако не ги учите че България е само територия.
Моля, не ми отговаряйте повече и аз няма да пиша.


Ами, отговарям на всички които питат под 1 или друга форма.

Ами, когато се ожените за човек от друга държава и създадете семейство избирате една от държавите - неговата или Вашата. Сега сме тука, но това не означава че няма да се върнем в Бг или пък да се ориентираме някой божи ден към Трета държава. Европейския съюз е създаден на основата на свободното придвижване, без мита, границите стават фиктивни. Тия неща не са тайна в България, след като България е член на Ес и Швеция е член на ЕС. Значи вече дори не сме в 2 различни държави. Де факто сме част от 1 и съща държава с регионални различия. Мисля си, че е време да осъзнаете, че България е част от Ес, дори и на Вас или на мен този факт да не ни е особено приятен.

За да "почувствате" една държава като култура, трябва първо да й научите езика. Това си е нещо, което никога не се прескача. Без език и познанията и "чувствата" бих казала за държавата се изкривяват. Аз преди да науча пълноценно шведски език, бях със съвсем други представи над 20 години за шведската държава. Като пък родих децата - осъзнах че има и 1 друга, непозната ми до сега изобщо и скрита дори бих казала, Швеция.

Днес дори разбирам, защо в часовете по шведски език не са ни преподавали нищо за шведската история (да, едва днес го осъзнах това, когато се ровичках заради Вас в темата за евгениката и биометрията в последния ми pостинг от 29 авг. 2010тук доразвита). Тъй, че човек се учи докато е жив и може всеки ден да си разширява кръгозора с нещо ново.

Човек никога не бива да казва "никога"! Съвет от мене! Вие можете да се заречете да се жените за българин и само българин. Да, но Вашите деца могат да изберат противоположен път на развитие. И тогава Бог ви говори чрез избора им - за да Ви даде урок по "толерантност" и да ни попречупи малко мирогледа.

Такива примери на расистки госпожи с децата им руси шведи 20 г. по-късно обаче женени за тъмнокожи китайки и индийки тука кат подпораснат младежите - бол.

Няма да Ви отговарям повече. Но нима не разбирате че в най-висок процент съдействате на шведски расово-биологически (против моята и вашата раса, българската) агресивни хора в цялата Ви ваша съпартийна съколегиалност??? Tо е все едно сте самоубийствен кандидат и се натискате да си правите Харакири! За съжаление, така изглеждат Вашите напъни тука 2 дена след толкова труд да превеждам материали, сигурно нищо не сте прочели, ако бяхте чели щяхте да се срамувате!
цитирай
111. semtomovi - боже, боже!
30.08.2010 01:22
анонимен написа:
Пенсиите и лекарствата в България се плащат от държавата до някаква степен. Вие Се възмущавате че пращате пари за болната си майка. Но ако вие всичките си бяхте стояли тука и плащали данъци в България, нямаше да има нужда от това. Държавата не печата безразборно пари. Тези пари трябва да се изработят от някой, който е тука в България.


Не се сдържах да не отговоря и на това. Ами тая жена си е работила в България. Никъде не е живяла по чужбина. Този тип усложнение при диабет не се поема от Касата. Лекарствата й не се плащат от никой. Глюкомер не й се издаде, дори обикновени стикери не й отпусна джипито, които по закон и се "полагали". Аз купувам и тях.

Какво трябва на теория из вестниците, госпожо, не е това, което цари на практика из бълг. провинция сред селските джипита.. Можете сама да се запитате къде е проблема... да не опростявам темата... (А някои хора строят замъци, на чий гръб?)
Държавата ни не печати пари, ама и малкото пари които отпуска отиват не в джоба по предназначение....
цитирай
112. semtomovi - 64, Мързел? Не Ви ли е срам?
03.09.2010 00:15
64, Вие сте показателен пример как като българска фашистка подкрепяте традицията на шведските расисти против сънародниците в Швеция, че:
че "емигрантите сме или мързеливи, или изнасилвачи и насилници! Май Вашето място не е в България? Не сте ли умували да емигрирате?
Ще се чувствате като риба в собствени води в Раситка Швеция с останалите хитлеристи там - идеалното Ви общество, разбирам?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436259
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031