Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2010 13:23 - "Шведските демократи" на партия Атака: "Искаш ли да убиеш някой емигрант?"
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5935 Коментари: 18 Гласове:
2

Последна промяна: 26.08.2010 13:58


Предлагам малко актуални предизборни разсъждения из моята втора родина Швеция днес...



ПРЕВОД КЪМ ВИДЕОКЛИПА "КАКВО МИСЛИ ШВЕДСКИЯ НАРОД ЗА ЕМИГРАНТИТЕ СИ?" (автор никът PREZIMUSIC),
www.youtube.com !


Репортер на "Шведски демократи": Популярността на Сверийедемукроотерна  (Шведски демократи) значително расте. Затова сме поставили въпросa към шведския народ "Какво мислите за пришълците?"

Момичето с черното цвете в косите (0.08)Те са ужасяващи!

Репортер: Само ужасяващи ли са? Или са и малко отвратителни?

Момичето с черното цвете в косите
Не, но аз  се страхувам, да не ме прободат или нещо такова...

Репортер: Окей

Мъжа с брадата (0.20): Нищо забавно!

Жената с късата коса (0.22): Не ги харесвам никак!

Репортер: Те са дразнещи единстено!

Жената с късата коса (0.26): Живея на третия етаж, тъй, че, не е толкова опасно за мен!

Мъжът с метлата (0.33): Никак не ги харесвам!

Репортер: Те са дразнещи единствено или?

Мъжът с метлата (0.35):  Да, благодаря!

Репортер (0.36): Тъй, че ти по-скоро би желал да ги .. от сорта... да ги убиеш? Или ги искаш въпреки това?

Тъмнокожото момче (0.46): 
Аз ги намирам за твърде неприятни... Но такова е положението.

Възрастната дама (0.48): Не ги харесвам, разбира се...





КОМЕНТАРЪТ НА МАРИЙКА:


Сверийедемукроотерна ("Шведски демократи") са и партията-компаньон на българската партия Атака.
 Тази растиска и отречена в Швеция от шведската общественост,правителство, медии и население, екстремистка партия, иначе най-свободно си сътрудничи и работи с българската  партия "Атака" днес в модерна България (въпреки, че партия Атака  иначе преди години най-широко агитираше българската общественост ЗА  членство в многокултурната ЕС, то тя все пак си сътрудничи с една партия която насъсква към насилие против чужденците и емигрантите си В пределите на Швеция (чухте сами от видеоклипа и се убедихте, становището НЕ Е МОЕ собствено, следователно, аз само ви превеждам на български!), - Поредния партийно-програмен парадокс !?).

Връзки с нея ще намерите тук под "Връзки" и после натиснете "Шведски демократи" (на сайта на партия Атака значи!): http://www.ataka.bg/index.php?option=com_weblinks&catid=27&Itemid=47

Българските скинари се съюзиха с шведските скинари против сънародниците си в чужбина! Честито "родолюбие" и "отстояване на българските национални интереси в чужбина"! 

- Съюз с омразните на шведското общество "Шведски демократи" вместо буквари за децата на българските емигранти  (второто поколение) и учебници за часовете по български език (тук правителството дава възможност за изучаването на българския език като втори език в училище, но учебници няма, когато бях учител пътувах до България и самостоятелно ги закупвах от там.)!

А вие какво мислите? Учудва ли ви всичко това?

Или с мълчание да го одобрим?




Тагове:   атака,   партия,


Гласувай:
2



1. semtomovi - Госпожо, благодаря Ви, вижте си пощата!
26.08.2010 15:24
пишете ми ако обичате на Лични за тия неща.

А какво мислите за темата отгоре? И партийните приятели на партия Атака във Вашата страна ли са еднакво жадни за емигрантска кръв по улиците?

Коментарът ви го изтрих.
цитирай
2. анонимен - отгово.
26.08.2010 20:16
На личния невъзможно, не иска да прати отговор, пращаме в задънена улица, така че няма очевидно да има кореспонденция. На съда е ясно, да влезе убития.

Аз следя новините, но вече ич не мисля да се хабя да пиша за политиците изродените марионетки, всички са от един дол дренки. Чак пък такова удоволствие не смятам да им доставям. По принцип политиците предизвикаха емиграционните процеси, за да могат по лесно да си провеждат политиката на геносид, така че не очавайте помощ, освен сатанинско лицемерие.

Този период мина за мен и осъзнах, че подобни критики са преливане от пусто в празно и губене на време. По добре се концентрирайте към неща, които ще ви помогнат да осъзнаете в дълбочина процесите и Истината за света за вашето духовно издигане иначе всичко е бла бла бла.
Поддържаме само информационния смог фактически, като ги обменяме и насищаме пространството, като по този начин онмемаме енергията на себе си и на другите, но не обменяме енергии помежду си. Крайната цел е на информаторите и ние като овце поддържаме тази тенденция, обезсилване тота.но;

Това е отговора, който не иска да отиде към теб, някой го спира.

Оф, няма да намерите дофтор, който да ви конфирмира, че имате чип, ще го
обработят отма и нищо няма да стане, освен при някакво чудо.
Те тероризират, дори и шилото да кротува на дъното на торбата и да се
показва само в краен случай, за голямо съжаление. Ще си спазят програмата,
която са ви направили, независимо какво правите или неправите, както и за
децата.
Колкото до името, че е фингирано, вие си го давате там в блога, така че ...
?
Дали тук или там все тая. Всичко четат, даже в момента като го пишеш,
абсолютно съм сигурна, проверила съм всички неща, за които твърдя, поне по
сто пъти.
Това е

цитирай
3. semtomovi - 3. Майна им
26.08.2010 22:52
Никой не е роден с повече или по-малко право от другите да изживее живота си като съвсем нормален човек. То и на Ютууба някаква германска гад ми писа че ми следят сървъра. Аз пък си бях качила лични снимки за мъжа ми. Казах му да се забъкне дано докато е жив все мене да гледа. Или както българската пословица гласи "Дано си им у устата, а не у краката". Клех го 1 седмица да ми гледа снимките и да чете сървъра докато е жив. Знаеш ли колко ми пука на мене???
Те няма да ми убият нормалния живот на мен и на децата, и много се радвам когато се хвалят колко ме четат. Дано да не им излизам нито от ъкъла, нито от главата и дано да нямат собствен живот. А аз ще си живея живота.

Внимавай, че СТРАХЪТ е най-страшното. Ще ти бая за страх, аз съм и баячка, баба ми предаде занаята, ако трябва. Ако постигнат страха у тебе и да те залостят зад 4 стени да не срещаш хора - свършено е. Те това и целят - Затвор. Те от друго освен от Концлагери и затвори не разбират.

Затова си носи новите дрехи и излез на танци ако си по-здрава в краката от мене и можеш да танцуваш. И хич ама хич, хич, хич да не ти пука!

Ние не сме бъхтяли по най-зле платените и мръсни дрисливи техни работи двойно и тройно и нощем по вечерни и нощни курсове за да ни отнемат свобода, здраве, живот, диагнози и деца, и най-вече сигурността по този начин. Прати им една майна и иди се забавлявай.

Мамка им!
цитирай
4. анонимен - Хе, хе, хе
27.08.2010 12:17
С удоволствие бих отишла да танцувам и се забавлявам, но няма с кой, та затова стрижа тревата у градината и в блога геладам да подстригвам овцете с някое и друго анализче. Не ми дават никой да припари до мене, държат ме в един вид "естествена" изолация от външния свят, като особено опасен свободолюбив екземпляр, който на всичкото отгоре знае как да пише и говори на овцете, че барем да почнат да поблейват по-малко, а не само да пасат суа трева.
За голямо съжаление не е само изолацията, а денонощкни психотронни, лъчеви и биологически атаки и ежедневен терор от всякакъв вид и сорт. Ако ти ги разкажа всичките, направо твоите преживявания леко ще избледнеят и няма да ти се виждат толкова страшни. Надявам се и ти го пожелавам от сърце, никога да не те тероризират така, както с мен го правят.

Ако искаш ми сложи тук снимките на мъжа ти, сигурно ще ми подскакажат нещо, което ще ти кажа аз на свой ред. Но ти си реши.

В предишния месаж не можах да го завърша, защото ми изключиха кирилицата и това почти винаги се случва, когато пиша тук, щом се разпиша повече. Да знаеш просто. Най-много ги е страх, когато двама души решат да се съюзят и имат свободни и слини духове, еле пък ако са дами, направо изкрейзват.
И да знаеш, по принцип, аз не се страхувам от нищо, освен от това, че не се страхувам и ми е носело доста проблеми. Всъщност само се опитвам или поне ми се иска да те предпазя от нови силни "преживявания" защото знам на какво са способни и най-лошото, че веднъж захапат ли те, нема пускане, докато не те оглозгат докрай дивите му бесни песове.


Това е и кураж, може и да дойде друг тираж !!!
Надежда
цитирай
5. semtomovi - Госпожо Надежда!
27.08.2010 14:29
Друг тираж за нас няма да дойде. То аз съм си врачка, ама допитвах разни колежки и една друга добра ми каза да се крия, защото ако ме захапят, щели да ме "пускат, затварят, пускат, затварят докато не остане нищо от човек от тебе!". Това е методологията в "Страната на щастливите скандинавци" - както тя до моите преводи и разкази на семейния ни геноцид се знае и се описва от лакеиски редактори от български вестници, които са без най-елементарна социално-политическа ориентировка в културата камо ли да могат да я анализират всестранно и да си вадят заключение (при все това лъжат бълг. народ и той им вярва). Та, имайте впредвид, че ние с Вас разбиваме на пух и прах немалко илюзии в България към Швайнария и Шебеция.

Но мога да си представя тия маниаци по часовникарските механизми и отверките у Ваша Швайнария как ще ви отвинтват навинтват всичко около вас у дома, няма да ви оставят на мира.

Що се отнася до затворите - и у Вас и у нас Концлагерите от Хитлерово пък и от Средновековно инквизиторско още не са демонтирани, само са им сменили табелките и освежили с нова боя.

За захапването и не-пускането сте напълно права. Той и гл. лекар на Затвореното им Гуантанамско-политическо отделение (това дето ме държаха в него с другите политически на три пъти дневно принудително каненйе с "Риспердоол" 34 дена) ме предупреди "Ако много говориш, пак тука ще дойдеш! " (Демек "затваряй си устата". Той е добре платен румънец поне с о 60 000 месечно, за да се нагласи така гл. лекар и да вреди стария си свекър за джипи -- е наясно колко е плюл и с колко тона вазелин е подмазвал).
Толкова за прословутото шведско шебекско биенйе у гредите по телевизия и вестници за "свободата на словото". Не я делят с "Черни черепи" като нас и Вас.

Ние сме да сме тъпунгери за мръсните им работи тука, дето графчетата в костюмарите не щат да я работят и за която си импортираха в Шебеция 700 000 югославяни през 70-те години, когато нямаха още тоалетни (то и до днес 80 процента от вилите им са на свещ и без тоалетна и вода, ама това е друг въпрос, в България не бива да се говори и пише за истинската Швеция), и се возят в нацистките си коли с гордо изправени непогрешими арийски гърбове - все едно са глътнали бастуни когато са на разходка сред животинските породи из емигрантското гето.

Или както успях да я запиша с ем пе тре то на врата ми социалната секретарка г-жа Катариина Рандрюп, ме предупреди още в дивана ми по време на принудителната си визита през 2006 г. "Ако не спреш да разказваш, идвам току-
що от наша среща с колежките, решили сме да ти пришием диагнозите "психоза и параноя" .

Наивница аз само й се изсмях, не знаех тогава за 100 000-те хиляди дето ги убиват с принудит. лоботомия според психотерапевт д-р Магнюс У. в сп. "Доогенс Медисиин" социално любопитни шведи и американци годишно, статията излезе чак откак ме пуснаха на свобода в края на 2007-ма за бързо и също толкова бързо реакцията на списанието я покри, и си мислех още непатила тогава, че си говори така празни приказки, само защото е родом от Нацистко Скоуне.

Взех да й обяснявам за Йордан Радичков и за бълг. манталитет, и за колко много се говори в българската ни територия и култура от писател до клюкарка. Но тя, уви, не познавала българи, и това я улеснявало, каза ми.

Тогава я питам "Значи да имате дар-слово било параноя така ли?"
"- Да"-отговор ми и соц. секретарка Катариина Рандрюп и с тази си преценка раздаде диагнозата "психоза и параноя" на всички писатели, журналисти, учители и прочие ползуватели на дар-слово в живота и в професията си навред по света.

С 2 думи, заби ми предварително "прословутото швеско манарче" онова тъй добре описаното вече на български език от един друг блокиран като мен и вас по Интернет от български вестници и сайтове българин тука - г-н д-р Стефан Чолаков, мудероот, родом от Гр. Враца. И той може да влезе в групата на Шаро. Забравих по-горе да го попълня, ама то модераторите не ми позволиха да си довърша списъка, стигнах само до номер пет, Луговой и Чолаков останаха извън. Седем сме всъщност известни ми поне на мен, ако знаете още давайте ги за членство в организацията.

Както виждате от филма, в крайна сметка тия Шведски демократи, любимците на Капка и Волен Сидерови от Швеция, или "Сверийедемукроотерна" както си ги знаеме ние, поне са честни и открито си заявяват и подкокоросват по шведските улици шведите да ни избиват и да се сдобият с Нов Лазарман. Ами тия от Тайните политически психиатрии и без другото си избиват по 100 000 души годишно. Тъй, че те само по телевизията се карат, а иначе си действат в името на 1 и съща антиемигрантска емигрантогеноцидна чистителна цел и Сверийедемукрооти и Сините шведи от правителството и Червените преди тях. Все 1 марка. И като са признати от техния психотерапевт д-р Магнюс Е. да не би някой западен или източен журналист да се погрижи да пропише за тях? Щом аз се разприказвах, веднага си направиха рекламно филмче за отделението и укриха факти, че бесят пациенти на креватите, та чак хората по чатовете решиха да им напомнят.

Вие под домашно наблюдение и арест ли сте със закон или просто са ви присвили отвсякъде?
В какво ви винят?

Защото аз за себе си колкото и да анализирам и го обръщам от всякъде, не виждам никаква моя полит. вина, майка на три деца съм и болна, нямам време да си масажирам отеклите крака, камо ли да вилнея на партийни събрания, тъй като не съм полит, активна макар и да се опитаха да извъртят случая ми така първото което сториха в Отделение 67. Просто от 2001 г насам обжалвам в съда измислените им стресови диагнози и диагнозозамесстването на ревматизма с измишльотини. За това убиват в Швеция с принудит. химична лоботомия тука в нашия случай. Колкото и да го извъртат че ме наказват зарди "дар-слово". Ами правете се на тъпа и им пускайте четки, плюйте България и културата си и ще проработите и Вие като другите наши емигранти, политици, еврокомисари и дипломати тука. Нали това е поне модела у нас за успех и за себереализация. Плюй родината си, дроби България на парчета, подлизурствай - и ще се приберете и Вие с Мерцедес и ще стигнеш и до Азорските острови и Тайланд като останалата шебекска и босненска нагодлива сган (тука визуализирам сестра Дамир, който бе назначен от д-р Борота да ми подслушва българските телефонни разговори и да ми изключва телефона, всеки път щом се опитвах да звъня на майка си от отделението на втората секунда) из псевдо болниците и псевдопсихиатриите им тука.

И какво мислите бяха тия "уреди за радон" дето искаха уж от наемателната фирма, да ми монтират срещу спалното легло и до дивана (била съм избрана от 100 семейства в "лотария" моля ви се да ми мерят радона на партера, 1 на 100 семейства се били "анкетирали")? Подслушвателни устройства или камери? На Вас правени ли са подобни опити?
цитирай
6. анонимен - Отговор
27.08.2010 17:59
Не ме обвиняват в нищо, никой не смее да ми се появи, каамо ли да ме обвинява, че неговото чудо ще е голямо.
Всички днес са под майнд-контрол, но някои като нас под особено стриктен и това няма нищо общо с принадлежност към партия или това което правиш. Водят се най-вече от ДНК-то ти и кръвната група, както и психологията като човек, нещо което още като дете снемат и решават, как да те работят.
Когато казвам стриктен майнд-контрол това означава наблюдение денем и нощем и използуване на всички тяхни инквизиторски начини за упражняване на контрол и цялата им научна гама от апаратури всякакви плюс водене на чиста проба биологична война.
Хорица, които са си родени роби ги оставят на по-леки режими и ги използуват да им вършат черната сатанинска работа. Говоря за Елита, който само дърпа конците на всички останали по пирамидалната стълбица. Няма структура в социалния живот, която да не е под контрол от Елита и тя от своя страна да контролира всичко живо около нея. Няма никакво разделение в тая игра, всичко е подчинено на Елита или както аз ги наричам баш-майсторите-зидари, които дзидат високи стени около човечеството. Най-гадното е, че го правят с ръцетке, мозъците и усилията на собствените си жертви. И точно тук, хората трябва да се осъзнаят и да не го правят. За голямо съжаление аз за 63 години живот такъв човек не съм срещала, дори когато е наясно какво става, всеки си намира причини да слигинясва на Саната и си продаде душата на Дявола в символичния и в пълния смисъл на думата.
Казах ви, четете в блога ми, така като романче, може и от тук и там, това и онова, само което ви хареса. Не ми се пише вече за тези неща, защото не ми е интересно, както преди, когато исках да открия на дъното кой седи. Вече не ми е интересно, открих най-важните пъзли мисля, има още доста за откриване, но има време, търпеливо всеки ден научавам по нещо. Не искам повече да си разпилявам мислите и губя времето на всеки да обяснявам поотделно. Всичко, което мисля по тези въпроси съм го
цитирай
7. анонимен - Продължение
27.08.2010 18:13
По принцип положението във всички страни е такова и всичко живо е под контрол. Да не ти разправям какво става пък в САЩ. Има един сит канадски на Ненки http://www.conspiration.cc/ там ако четеш ум ще ти зайде, но повечето неща са на френски, има и доста на англйски. В Италия, Англия, майко мила същата работа, но никой не смее да шукне и официално, дори да произнесе думата майнд-контрол, това направо ги изважва от равновесие, защото всичко е илегално и въпреки че имат цялата власт, слугинажа е поставен над законите, жертвите извън законите и не рискуват почти нищо, освен като си изиграят играта да ги шунтират, защото вече много знаят, пак ги е шубе. А какво да кажеме ние, като сме сами пред цяла армия от изроди, кой от кой по-голям съдист и насъскани като бесни кучета, на всичкото отгоре им пълнат гушите с пари, за да ги мотивират. Ужасът е тотален и далеч по-голям от всичко описано, та то въобще не е за описване, освен да се измислят нови думи и начини за изразяване, за да си дадът сметка заблудените овце каква страхотия е. Лошото е, че разбират, чако когато и тях ги подгонат яката, но винаги е поеденично и няма цялостна съпротива обединена и силна срещу гадините.
Е, това е.
Чети в блога, не защото е мой, а защото преценявам, че има още какво да научиш в него. Аз не списвам този блог за да се правя на интересна, извърлила съм си егото отдавна на боклука, защото с него борба за свобода е невъзможна. Не ме и интересува дали някой ще коментира, но поради пълна липса на коментарии само установявам температурата на овцете и това е нещото, което ме притеснява. Те са се просто вкочинясали от страх и гледат само как да преживеят до другия ден и хич не им пука, докато и те не попадната у нашата дупка.
Познавам много хора, които са под майнд-контрол знаят го, но няма силата да говорят затова, по-скоро правят всичко възможно да го скрият по-скоро. Тука при мен всичките женоря българки, които познавам са в много лоша конфигурация от тая гледна точка.
цитирай
8. анонимен - Продължение
27.08.2010 18:26
Трябва да ти ясно, че всички сме програмирани, нооо някои просто не ги хващат докрай програмките, докато повече като ги курдисат, няма бягане, действуват точно както си требе, докато им се развие пружината.
Всички хора се раждат добри и способни на любов, проблемът е, че програмите им са лоши и като им дръптан конците действуват и стават други, изроди пълни. Ако видиш в семейна среда и най-голямия изрод-мъчител, който си срещнала, тогава когато няма нужда да иизпълнява една от програмите си, той си е душичка човек, но в момента в който го курдисат, става страшно виждаш друг човек. То тези неща са описани научно на много места, как човечеството е шизофренирано и мултиперсонално, за да е удобно на баш майсторите. Номерът е, човек да може да се видим сам себе си и да го открие, за да може да го блокира и да не бъде роботизиран слугинаж изпълнител. В противен случай ето какво се получава, все изроди наоколо. Всички претендират, че са добрички и никому лошо не правят, което може и да е вярно, но за съжаление забравят, моментите, когато са им дръпвали сиджимките и стават други, съвсем други. Те разчитат на това, че повечето не знаят, но нали самия човек си го знае и това му е и наказанието. Всички се оплакват, че света бил лош, но никой не си признава, че е лош. Бря, как става тая работа ??? Та такива ми ти работи значи.

Написала съм хиляда страници все в тоя стил и с много източници и други мнения. Правдя изключение, въпреки че не трябваше да пиша повече. Трикът е съвсем друг, но ти не си в състояние да разбереш, а и то не въобще за писане. Очевидно не са ти ясно докрай какви хитрини се използуват от манипулаторите, за да се насъскват едни други и да продължават сатанинската си игра.
Те правят всичко възможно, бутат ни да пишеме да противодействуваме, да се бориме срещу тях и какво ли не още, защото това ги стимулира, а нас ни убива.
Това е, сещай се за останалото. Всичко е абсолютната игра на манипулация отново и отново. Така че ...

http://enkade.blogspot.com
цитирай
9. анонимен - Всъщност защо казвате, че модер...
27.08.2010 18:54
Всъщност защо казвате, че модераторите са ви свили и не може да пишете повече, та нали ние си пишеме ? Къде е проблема всъщност ? Не вписвайте никой никъде без да имате изришното им съгласие. Вие може да си правите организации каквито искате, но нямате право да избирате сама членовете. Това е принцип, който не тряба да пристъпвате, иначе ставате като своите мъчители-палачи, впрочем крачката е много къса, за да стане това.
Когато нещо се твърди, а то очевидно не е така е не само манипулация, но и неуважение, т.е. превъзходство, само че е точно обратното.
Всички, които познавам са слугинари на баш майсторите, колвкото и много да са мъчени като жертви и това важи за всички слоеве на обществото, като тези от академичния свят просто са по-виртуозни в симулациите и тотално лицемерие. Но по-важното е, че никой не господар на волята си и на действията си във всеки един момент и това е най-голямата трагедия на цялото човечество.

Тази реплика не е за вас, те си знаят за кои е :
Е, сега доволни ли сте, само да не си помислите, че не ми ясна играта при това още преди да е почнала, като се има предвид и другия слугинаш, голямата жертва. Е, пак разчитах те на моето любопитство и че ще потърся потвърждение на моите предположения. Събрах толкова много доказателства през последните години, че вече наистина няма нужда, процента е достатъчно голям, за да обява, че мога спокойно вярността на следната ми констатация
цитирай
10. анонимен - Продължение
27.08.2010 19:05
ТА МОЯТА КОНСТАТАЦИЯ Е :

СВЕТЪТ ВЕЧЕ СЕ НАПЪЛНИ ИЗЦЯЛО ОТ ЖЕРТВИ, С НЕВЕРОЯТНО ГОЛЯМ УСПЕХ ПРЕВРЪЩАНИ В ПАЛАЧИ, ЗА РАДОСТ НА БАШ-МАЙСТОРИТЕ, КОИТО ГЛЕДАТ С ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ, КАК ХОРАТА СЕ ИЗБИВАТ САМИ, КАТО СМЕНЯТ ПРЕЗ ЦЯЛТО ВРЕМЕ РОЛИТЕ СИ, ДНЕСКА ЕДИН Е ЖЕРТВА, УТРЕ ОЗЛОБЕН ГАДЕН И ПОДМОЛЕН МЪЧИТЕЛ ПАЛАЧ !!!

Е няма как, ИСТИНАТА, иска жертви и се налагаше да си набутвам гагата даже в устата на ламята, за да разбера кое как е. Служинажа от такива работи не разбира, освен да изпълнява заповеди, като му дръпнат конеца. Е хайде сега, тичкайте да поднесете превода на шефчето, да си заслужите някое допълнително боносче за гадната си работа на палачи. Това е и наистина последно, не разчитайте, че ще ви пълня джобовете повече и ще ви злагат звездички на пагоните. Намерете си други, мисля че моята лепта беше прекалено голяма.

Горното послание не беше съвсем директно за вас, но все пак размислете малко върху него, няма да ви е излишно при завихряне на разни игри и да не си сгате излишни греховце. Нали знаете, те винаги се изплащат по някакъв начин рано или късно.
цитирай
11. semtomovi - 10
27.08.2010 20:15
Госпожо Надежда, благодаря за линковете.
Е, аз пък нямам шеф. Слугувам на собствената ми съвест само. Tука много въпроси вече получих от тоя рoд, упрекваха ме да съм оцветена политически. Там е работата че не съм. Превеждам Ви неща за да информирам българското население за факти и за социална култура и политика в Швеция които не са му били познати до моите преводи. Но никой не ми плаща нищо. сама съм си шефа. Не слугувам никому. Успокойте се. Може да създадем някаква организация на жертвите. Но членуването, разбира се, ще е доброволно. И надявам се, че още много жертви ще се обадят и ще посмеят да се идентифицират. Аз го правя за да бъда оставена на мира, защото се водеше абсолютна гражданска апартейдна война срещу мен и смейството ми от първите месеци на заселването ми в този квартал - емигрантското Гето Доалаберй, Уддевалла. Просто попадам от вън след толкова мирни години в тоя ад, организиран от местните соц служби Доалаберй. На кого слугуват те може единствено разследващата журналистика да измъкне повече факти и интервюта ако се заемат да гребат в случая. Аз си нямам и хабер понятие, но като цяло разбирам, че е специална политика, и че нещата едва ли опират до Община Уддевалла, ами е специална антиемиграционна политика към социалното шведско министерство. Поне това ГАДАЯ и ПОДОЗИРАМ аз. Мисля че и Касата е евентуален шеф на поръчките, а социалните само ги подизпълняват. При всички случай са намесени местни расисти, каквито българите в България не могат да си представят защото са мнозинство все още в държавата си, а не малцинство. Тука е расово разделение на ТЕ и Ние, шведи срещу емигранти и за това могат да се напишат дебели книги докато българите го проумеят като явление.

Интересен линк за жертвите дадохте! Учудих се че такива сайтове има! Но е лошото че е на английски! Преводи трябва за да ни светне на нас, на собствения ни език, като тия на г-жа Мис Бис, чак тогава нашия мозък ги асимилира по-лесно.

Работодател в преводите ми няма, те са за кеф. Липсата на мостове и излишъка от предубеждения между 2-те култури ги породиха.
цитирай
12. semtomovi - Предложение
28.08.2010 10:06
анонимен написа:
Да знаеш просто. Най-много ги е страх, когато двама души решат да се съюзят и имат свободни и слини духове, еле пък ако са дами, направо изкрейзват.
И да знаеш, по принцип, аз не се страхувам от нищо, освен от това, че не се страхувам и ми е носело доста проблеми.
Надежда


Госпожо,
ако действително имате такива наблюдения, то аз познавам още 1 млада българка в същия град която ми се оплакваше, ама не и знам днес спатиите, нали знаете, че емигрантите си се оплакваме у дома си около кухненската маса и в общинските перални едни на други, и тука е пълно и с югославянки и чилийка дето и тя прорева за сина си в местното училище и нея същата социална служба й устройва сеири и е по сина й и ги обвиняват в какво ли не, преди да си надигнал глава, вече те подозират и наказват значи. Но оплакванията са по принцип до там. Никой не смее в Швеция да надигне глава, сътърът е наточен и чака в хилядите домове като в кланница сме. После са доволни ако им хвърлят помощи да си платят наема и се нахранят.

После има и друг момент, че бълг. емигрант всичко преглъща, за да се изкара в България преуспял и реализирал се се хвали непрекъснато ако и да е бил третиран тук по-зле от куче. И като казах "куче' Ви поздравявам за епитета там с псетата, защото и аз нямам друга дума с която да оприлича една бясна хайка от 300 държ. сътрудници срещу болни деца и болна майка в критична ситуация (остра хелминтоза и то в края й след 3 месеца обезводняване, диария, повръщане, виене на свят), играейки си "Руска рулетка с живота им", спирайки диетата, прекъсвайки лечението им.

Едно ПРЕДЛОЖЕНИЕ сега, като казахте "Дами" днес преглеждам едно бълг. списание "Журнал за жената", брой 19 от 2010 г. на бълг. език продава се в България и е много популярно. Там на страница 5 пише следното:

"С лице към света събра 14 000 лв за жени, жертви на насилие"

Мария Илиева, Графа, Галя бяха част от звездите, присъединили се към инициативата на Асоциация "С лице към света" и "Жени ГЕРБ-София". Целта на събитието - благотворителна вечеря и търг, бе да се съберат средства, за да бъде платено оперативното лечение на две жени, залети с киселина.
В благотворителня търг взеха участие и водещите Влади Въргала и Ива Дойчинова като си купиха ръчно направени кукли."

После, аз като се заселих на тоя адрес в това емигрантско гето (на мене ми е за пръв път като опит от гето изобщо в Швеция) през 2004 г., то се сприятелих с една майка съседка шведка, Йева Стрйем.

И г-жа Стрйем беше у мен на гости още първите дни след заселването ми на новия адрес през 2004 г. и над кухненската ми масса изплака от местната соц. служба. Каза ми, че са образували дори "Сдружение на родителите против социалната служба в кв. Доалаберй", състоящо се от засегнати родители. Очевидно е търсела помощ. Да, ама аз идвах от цивилизовано Малмьо където и в най-болната си фантазия не съм можела да си представя под какъв терор живеят тук хората от гетото на малкото северно градче. Нито можах да й съчувствам, нито да й окажа помощ, нито дори й повярвах тогава.

Аз тогава сбърках, че не обърнах внимание, мислех си, че г-жа Стрйем преувеличава! Но днес ми е ясна картинката и на Вас в блога стана ясна, като видях как службата с години воюва против съвсем непознати й хора отваряйки ни толкова военни фронтове в училище, дет. градина, логопед, в инфекц. клиника при острата животозаплашителна епидемия. Та дъщеричките ми си играеха с 14-ото дете на г-жа Стрйемм - едно русо момиченце с червени бузки, Сани, което и преспиваше у нас. Та Сани казала на едната ми дъщеря, че и тяхното семейство има проблем с тази съседка - приятелката и информаторката на местната соц. служба и против чието преследване и расистки обиди на децата ми сторих полиц. жалба - г-жа Г. Корлссон, заради която социалните така жестоко са ангажирани против мене! И дъщеря ми разказва, как Сани мацала с някви плодове на бъз с черно вратите на социалната служба (и децата се включват да им отмъщават). Та сигурно просто съм попаднала в нормално шведско гето без да съм с грам опит колко подтискани са многодетните майки и емигрантите там от социалните шведски конструктори нагоре в йерархията?


И сега като пиша за това се сещам, че мога и да вляза в контакт с това дружество да ме регистрират там поне на местна почва сред другите потърпевши от апартейд в квартала ни по адрес! Та съгласна съм с Вас, че овците всичко отхвърляме докато ни оставят на мира и самите не сме пострадали! Отне ми няколко години да им повярвам, а хората са си патили!

Знаете, ли, ако НИЕ жертвите на подобен несправедлив ГЕНОЦИД в Западните държави си устроехме някаква организация, можеше да си устройваме и подобни ангажименти, за да ни ВИДИ света, а не само да страдаме цял живот на хартия и с прекъсвани и подслушвани телефони и компютри и криейки се от света (нали това им е и главната цел - да ни наплашат и да ни затворят устата)!

Не очаквах да намеря точно в 1 блог за 2 месеца толкова много други хора-жертви като мен и в сходна ситуация! Работата тогава наистина е зле и не знам за какво правителствените тела и дипломатите получават тия тлъсти заплати и преимущества и предимства, ако са обърнали гръб на подобна широка Геноцидна система, докато населението и журналистиката спи!?
цитирай
13. анонимен - Последен отговор !!!
28.08.2010 11:19
Вече няколко пъти ви казах, имате още много, твърде много да учите и също да извадите знанието, което е залегнало във вас, а след това да започнете да учите и спасявате другите. Да не говориме, че другите са всъщност всички останали, защото и жертви и палачи са едно и също, като всички са в кюпа, всички до един, но нямат това съъзнание и точно там е проблемът на човечеството.

Първо добре вие самата осъзнайте истината, цялата истина по възможност или поне най-важното и после организирайте и спасявайте другите. Освободете се първо вие самата, най-вече от това да не ставате палач и вие на свой ред, т.е. бъдете истински свободна и после освобождавайте останалите.
Още сте много далече, по моя преценка, от този момент и това трябва ясно да искристализира в съзнанието ви, не може да прескочите етапите, ако искате да стане нещо добро.
НАй-важното е, да не се чувствуувате жертва, защото всяка жертва винаги е склонни да си връща мъките и това я прави лесна плячка за песовете, да я превърнат в мъчител и палач, по един много манипулативен и файнски начин, без да се усети. Добре обърнете внимание на това, дано съм ясна.

Няма нищо случайно на този свят и всяко нещо носи след себе си последствия, които може да ви изглеждат на вас нищожни, но всъщност много страшни за потърпевшия.
ВАЖЕН Е ПРИНЦИПЪТ ВЛОЖЕН В ДЕЙСТВИЕТО, КОЕТО ВЪВ ВАШИТЕ ОЧИ МОЖЕ ДА НИЩО РАБОТА, НО ПОСЛЕДСТВИЯТА СТРАХОВИТИ !!!

НЕЩО КАТО В ХОМЕОПАТИЯТА, МИНИМАЛНИ КОЛИЧЕСТВА, В КОИТО Е ЗАЛЕГНАЛ ПРИНЦИПЪТ ДАВАТ МНОГО ГОЛЯМИ РЕЗУЛТАТИ.
ПРИНЦИП, КОЙТО Е ЗАЛОЖЕН В ДАДЕНО ДЕЙСТВИЕ, НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВАЙТЕ И НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙТЕ, КАКТО ВЪВ ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЕ ТАКА И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ТЪРСЕТЕ ТЕ ГО ВИНАГИ, АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ В ПРАВАТА ЛИНИЯ.

Това е, като последно. Казах !!!
Надежда
цитирай
14. semtomovi - Г-жо Надежда
28.08.2010 13:13
Еми аз се опитвам да уча, виждате че Ви чета нашата съдба и съдбите на други потърпевши в расисткото гето в ръцете на тази расистка и много агресивна местна социална служба. Човек никога не съставлява сам едно общество и следователно не е сам в страданията си.

Там е работата, че има много подетапи през които една жертва може да стане палача си. Като такива, че преди жертвата да стане палач, тя трябва да си извоюва свободата на свободен гражданин.

Сега в ролята ми на жертва съм "роб" в шведското общество, значи непълноправен гражданин, при това в ръцете на частна, семейна и приятелска местна мафия от контактни лица едно с друго накачени с разни роднински и приятелски връзки, злоупотребяващи с властта си в обществото. За да си извоювам само свободата ще е нужен сигурно човешки живот! За да станете на следващ етап нещо от жертва в палач трябва да си основете полит. партия и да си вземете властта. За това също е нужен човешки живот.

Както виждате - проста математика, която социалните конструктори тук са схванали и приложили в моя случай - шведите са се подсигурили двойно от ролята ми на техен възмездник и наказател, ако да съм решила да си върна, ще ме подтискат никога да не стигна до това положение че да си "връщам". Разбирате ли че ми говорите едва ли не за научна фантастика?

Но не съм съгласна с Вас, че жертвата трябва а се задоволява с отредената й заради етнос или характер ситуация на вечна жертва, второ качество човек и безправен роб в обществото от страх от немай-къде да се не превърне за 1 нощ в палач. Тя жертвата лесно осъмва за 1 нощ роб в Швеция но тука не е обществото което коронува лидери от емигрантите си, камо ли палачи. Сбъркали сте държавата за такива фокуси.

Защото тия неща са от отдавна озаконени с международни споразумения, харти, конвенции, които ШВеция и ЕС са подписали, ведни с другите държави по света, а в случая в Община Уддевалла се изсират върху тях.

Става въпрос за търсене на най-елементарни граждански и човешки права, г-жо Надежда, а не до злоупотреба. Все едно да кажете на изнасилена жена че след месец е в състояние на изнасилвач. Просто не се връзва вашата прогноза. Съжалявам!

Знаете ли колко труд и време съм хвърлила за да стигна до тоя етап днес гласът ми изобщо да бъде чут зад затворническите стени и с колко рискове и унижения съм стигнала до тук до тая "свобода" да ви говоря тук като един от Вас? Сигурно не можете да си го и представите!

А питам се още колко месеци борба от моя страна ще мине докато пропише първия официален шведски масмедиален източник. До сега като им пращам готови документи където в. Афтонблоодет и голямото разследващо шведско предаване Уппдроог гранскниинг на Яне Юанссон слушат директно как шведско джипи се кефи че нанася побой на мирен и кротък нов негов клиент, те мълчат като посрани и не ми отговарят. Тия права и етапи на борба на теория са много лесни за Вас да ги кажете, ама я запретнете ръкави да постигнете нещо в действителност, официално като Мартин МакГиннесс или Мартин Лутер Кинг или като Мандела в обществото - ми хората си посветяват живота за да се усети най-елементарното раздвижване в Апартейдните общетва. На практика всичко е много много мудно и трудно и няма шанс жертвата дори да си възвърне правата, камо ли да стане опасен отмъщаваш водач (ли имате впредвид като го наричате "палач"). Тия неща стават лесно само по телевизията в продукцията на Холивууд. На филм всичко е лесно.

И все пак по-лесно ми се даде думата в български блог, един блог на шведското радио какво ли не извъртя но не ми публикуваха патилата там, те си защитават принципа винаги емигрантите да изкарваат мързеливите, виновните, идиотите, престъпниците според както са израстли и бидени възпитавани около кухенската маса с тия си национални предразсъдъци. На теория можеме да фантазираме всичко. Практиката е друго нещо. А аз съм реалист. Не ме е страх от какво може да бъде. В какво "може да се превърна". Страх ме е до кога хората по света ще търпят Шведското Апартейдно общество да замества това от ЮАР и от Северна Ирландия, като си сядат на ушите и си приспиват съвестите!?

Господ ме е превърнал в това което съм, когато съм се родила. Всеки се е родил какъвто е. Не може от расисти и палачи аз да сторя хора, както и те от мене не могат да сторят палач. Виждате на колко хора съм помогнала в моя живот и продължавам да помагам. Но в случая като съм набедена несправедливо и ми подритат лекарската документация и не щат да я четат а си фантазират какви ли не измишльотини и ми крадат биографията, идентитета, е направо научна фантастика, да си представяте, че човек като мене може да стане "палач". В случая самата АЗ съм пострадала и на мене НЯМА кой да ми помогне, колкото и да съм спасявала българчета тук в Швеция на които учреждения, правителства и посолства са били гръб. Сега дойде мой ред. И ако не си помогна сама и на децата ми - и бог не може да ми помогне.

Била съм и 3 години пълен вегетарианец и правя на мравката път. Такива хора като мене не ставаме палачи.

Да разказвате как сте измъчвана и преследвана, тероризирана като "жертва" от расисти не е същото като вече да сте "палач", г-жо! Не съм съгласна! Борете се за човешките си права! Този век е за това - емигранти, болни, жени, деца, третия свят, инвалидите, бедните, черните, животинките - всички да се борят за правата си!

Няма нужда да пишете повече ако не искате. Нека и други хора се изкажат. Имаме много емигранти в чужбина и те знаят как е.

А за мен не се притеснявайте, аз библейските принципи си ги следвам в живота. Но до толкова трябва да съм си в ролята на родител и майка, че ако се опитат да ме убият заедно с едното ми дете, да не им се дам, че да ми убият и останалите, нали така?

Вас, лично, г-жо Надежда, навярно Ви подслушват, следят, опитват се да ви отровят чрез вещи в дома ви. Но от фактите до сега, разбирам, че не са ви иззели човешките и граждански права. Не сте роб като мене.

На мене, обаче, са ми иззели статута в обществото: на мене са ми иззели диагнозите, симптомите, опитаха се да ми изземат като на сем. Танушеви и трите деца, да ме изгонят от Швеция като търсиха пенсия от мое име (незаково отново) зад гърба ми в България, иззеха ни хелминтозните проби, 3-годишен архив в местната Здравна служба, майчинството и стова и педагогическите ми дипломи. Иззеха ми и свободата и сега вече живея под постоянен страх от втора клопка в учреждение, каквато се опитаха да предизвикат преди месец само в Инфекц. клиника където задържат неправомощно епикризите ми от докторите ми от Бърза помощ с цел да укрият следите от хелминтозното лечение и ревматизма. С други думи окрадоха ми биографията и идентитета.

Предстои ми борба за да си ги ВЪЗВЪРНА тия моите си неща, факти, моя си живот, а не за да бъда нечии палач. Ако бях палач щях да си купя един револвер и да се барикадирам на някоя височинка.
Палачите са крадците на документацията и фактологията от живота ми, на идентитета ми, гонителите и преследвачите които отказаха на умиращите ми деца лечение (3 доктори и соц. служба в кв. Доалаберй) по време на колективната им хайка през авг 2007 г. Това е. Повтарям го непрекъснато. Дано се разбере накрая.

Ами, не претендирам да познавам шведското общество за да му приписвам автоматично Майнд Контрол за всеки един случай. И аз като Вас се уча. Уча се да го разбирам. Затова съм и изложила назад в блога ми ПРЕВОДИ и на други случаи актуални в Швеция днес с други пострадали родители от социалната политика в страната, дори съм изложила в последните страници съвети на местни политици как да се държим в случай че "попаднем в полезрението на шведските соц. служби" които тук не са приятели, а врагове и саботьори дори политик го призна назад в блога ми е преведен. За да разбера механизмите трябва да анализирам жертвите на тази им социална война в момента водена.

И не съм съгласна че палачът е винаги палач. Палачът на невинни хора е палач, но палачът на престъпниците в света все още се смята за "освободител". Правете разликата и при палачите. А тия хора действително са палачи и имат нужда някой да изтегли шведската брадва из ръцете им!
цитирай
15. semtomovi - 2. за чипа, духовността и отговорниците
28.08.2010 17:15
Госпожо Надежда, разсъждавам си в послеслов за Вашата теория... всичко е възможно... ще уча разбира се.. приятно е да учищ от другите които са ти проправили път на теми, върху които ти сам не си работили или се замислял...

Но, моля Ви да разберете, че в Бюрократическа "офентлига" Швеция не е необходимо чиновниците да са посветени в Майнд Контрол. Те селските расисти тука и английски не знаят. Само знаят че искат да унищожат или поне унижат някой и друг емигрант който им се изпречи като клиент или като партньор в работата им, на работното им място (не дай си боже съдбата му да зависи от тях и да е болен емигрант, както в моя случай, имала съм случей дори когато шефката на Държ. Застраховит. каса в гр. Уддевалла, младичката г-ца Трудде Кворнстштрйем дори се заливаше от кикот по телефона, защото ме слушаше как стена от болки и не мога да говоря (нямаше нищо смешно в моето поведение). Тоест те не си прикриват арийските извращения - дори ги демонстрират. Та насред тоя кикот тя ме изискваше на 3 дена по 8 ч. на ден разговори със "специалисти" (тълкувай "диагнозозаместители") от Касата им - платени лакеи, диагнозоизтривачи. Въпреки, че дискутирахме именно лекарски документ, удостоверяващ й, че не мога да ходя никъде, че не мога да дъвчам, да говоря от ревматично-възпалителни атаки. 2 години по-късно се снабдиха с гл. лекар в Затвореното им отделение номер 67 пък който се опита да внуши на съпруга ми по време на интервю, че никога през живота ни не сме страдали нито от ревматични възпаления, нито от хелминтоза, че всичкко било плод на моята "фантазия". Та ако някой и да развива Майнд контрол, това става в тия Политдисидент-наказващи тайни за обществеността, отделения!

А за духовността си се грижа като за бисер в мида с много много старание от ППС-а ми в болница от 1989 г. насам. Тя няма нищо общо с чиповането. Не съм имала и срещи с извънземни и не се интересувам от тия теми. Искам да оправяме нещата там където срещу всяка шведска апартейдна жертва седи отговорен бюрократ-служител с лично име и с презиме. Той е следвал нещо висше за да се гаври с емигранти, болни, деца и майки, не е случаен и не е посветен изобщо в Майнд Контрол, но е роден с вроден му расизъм срещу всичко несеверно. Тия дребните бюрократи не е нужно да са въведени в някаква "мисия с върховна цел спусната им отгоре". Просто им се е удал случай да се изгаврят и няма да го пропуснат.

Та за духовността ще ви цитирам един цитат от Слава Севрюкова, който обяснява стремежа ми да развивам интуицията си и доверието си в нея и в сънищата, които са част от всеки нормален човек:

"Късче Вселенски Разум е вложен във всяко човешко същество. От него зависи правилно ли ще се развие. Възможно е да се разрасне. Или, потулено в границите на съответния живот, да тлее и мъждука. Ако духовната ни еволюция е възходяща, след години ще се присъединим отново към лоното на Висшата Светлина. Обърка ли се развитието ни, може да се завърнем в тъмната пещерна ера. А може и още по-назад..."

Шведските расисти не са излизали от тази ера, обаче. Бъдете уверени! )
цитирай
16. анонимен - Съдейки по вас, майнд-контролът в ...
28.08.2010 19:14
Съдейки по вас, майнд-контролът в Шебеция работи перфектно и с много добри резултати !!!
цитирай
17. semtomovi - 16
28.08.2010 21:19
Госпожо Надежда,
възможно е, нали Ви казах, трябва си някаква сериозна журналистика да гребе и ровичка в случая. Възможно е да се касае за обикновен расизъм залегнал в основата. Възможно е този норвежец доктора Щайнум в този Морбиден междуанроден комитет да продава на частно детски органи (дето отказа инфекц. здравеоопазване на децата ми). всичко е възможно. Ама няма кой да ги разследва.

Аз съм само майка и отговорен родител за да бъдат лекувани три деца, когато са тежко болни и на смъртно легло и изпълних родителския си дълг. А тия мафиии кой с кого е свързан и кой го управлява, дали е шведското соц. министерство с Черни списъци, дали докторите си продават органи встрани от заплатата, която им се малее, не мога ама никак не се наемам да говоря наизуст. Говоря само проверени неща и за които си имам факти

Може да съм неука на тема Майнд контрол, защото не ми се е налагало да я изследвам, ама не аз съм палачът. Не съм съгласна, че да сте в ситуацията да разказвате като жертва какво сте преживели, Ви прави "палач", само защото намирате смелост да разправяте патилата си.

А вие когато ме упреквате в нещо, ако обичате се обосновавайте, защо мислите еди как си, защото не мога да гадая какво имате впредвид като ме мислите за еди каква си.. Така и не разбрах кой какво си съди, и анонимно поднесено?

Честно да Ви кажа не разбирам тия Ви теории, обвинявайки жертвите в палачи. 6 милиарда души по земното кълбо са обречени, за да останат 500 000 души да използват ресурсите му. Как може да ги наричате "палачи"??
Ако сте г-жа Надежда, ще ви кажа, че и двамата доктори в Затв. отд. се чудеха също толкова както и за "Що си сторила Марийка да разкокоросаш и разсърдиш всичко живо (в смисъл власти и сътрудници).. Ето наблюдаваме те тука 34 дни, внимателна си и вежлива, любезна с всеки, на всеки казваш благодаря, моля, помагаш... " и д-р Левин и Борота много ми влязоха в положението. Ама не можех да си кривя душата, отговорих им истината "И за мене е мистика. И аз точно толкова колкото Вас се чудя защо и не знам". Това е исстината. Докато не се наеме някой журналист да им рови в кирливите журнали и записки какви ги мътят, така ние можеме само да си гадаеме...
цитирай
18. semtomovi - А и не бива да виниме прекалено българите в "овчедушие" ние с вас двете!
28.08.2010 21:47
Българите гледат как да оцелеят физически днес в България. Тази система която ни притиска тука ежечасно все още не е дошла до България и не е разработена там. Трябва да ги разбираме, изхождайки от базата и опита им.

Но сме интелигентен народ и ще се ориентират бързо! Спор няма!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436325
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031