Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2010 13:59 - Чипосани шведи и борба на шведски организации против
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3980 Коментари: 8 Гласове:
1

Последна промяна: 10.10.2010 10:52


Предлагам един стар от 2008 г. материал специално заради дебата ни тия дни с  г-жа Надежда, за да се убеди сама, че не съм съвсем "боса" по нейната изследователска дейност за чипосването на Запад днес. Тя се опасяваше да не са ме чипосали в Затвореното отделение в гр. Троллетан, Швеция и мене през авг-септ 2007 г.. За нейно сведение аз подобни симптоми като пострадалите нещастни хора отдолу, нямам. Мене ме тровиха с храната и с разни шпрейове в стаята ми нощем. Но чип определено не ми е сложен. Така усещам аз нещата.
Но ето на вниманието Ви хора, които имат нужда от помощ, желаейки да се избавят от чиповете си и не получаващи подкрепа в родината си.

Тъй, че моите способности са си  духовни и нямат връзка със случая ни. Тя би трябвало да се успокои. Аз съм се трудила цял живот да ги развия с много постоянство и самообразование, и са напълно под мой собствен контрол. Г-жа Надежда просто бърка две различни неща.

image
Източник:
Коментирай в форума Last Updated ( Friday, 14 March 2008 ) »   Секретни проекти на ЦРУ за имплантанти”, Writtenby Администратор, От сайтът „Тайни & загадки”
  Секретните проекти на ЦРУ за имплантанти
и шведските протести
  СУБСТАНЦИИ, УЛЕСНЯВАЩИ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА РАДИОВЪЛНИ ОТ ВЪТРЕШНОСТТА НА ТЯЛОТО НА ПАЦИЕНТА   «вторник, 11 март 2008     Въведение “Съществуват някои сведения, че група вътре в правителството е замесена в изследването на тези технологии (за контрол над съзнанието) във връзка с мними НЛО феномени. Ако това предположение се потвърди, веднага ще усетиш съпротива, ако поискаш да получиш информация за НЛО. Не заради самите НЛО, а защото под това прикритие се прилагат и използват технологии за мозъчен контрол.”   Откъс от писмо от 17 февруари 1994г. от д-р Скот Джоунс до научният съветник на американския президент Бил Клинтън, д-р Джон Гибънс, относно експерименти за контрол над съзнанието.

1.Сведения за секретни проекти за имплантанти   Успоредно с описаните в глава 1 експерименти на ЦРУ за контрол над съзнанието съществува интерес и към методите за имплантиране за постигане на въздействието върху поведението на дадено лице от разстояние. Шведската изследователска организация “Групен”, която масирано се противопоставя на незаконните експерименти за мозъчен контрол събра много материали, доказващи, че през последните 50 години са били имплантирани електроди на много хора без тяхното знание. “Групен” притежава рентгенови снимки от 1946 г. от болницата “Каролинска” и от 1948 г. от детската болница “Сакска” близо до Стокхолм, показваща незаконно имплантирани на хора електроди.   В един от случаите майката при посещение в болницата открива как хирургически екип под ръководството на главният хирург д-р Алм вкарва електроди в мозъка на сина й Бент. Д-р Алм излиза извън себе си от гняв като вижда майката на детето и нарежда да я изведат от операционната.   След незаконно проведената операция за Бент започва ходенето по мъките. Налага се да прекара много години в психиатрична клиника, за да бъдат излекувани нанесените му от д-р Алм увреждания.
Освен това “Групен” открива, че от шейсетте години се разработват субстанции, които улесняват излъчването на радиовълни от вътрешността на тялото на пациента. Субстанциите могат да се дадат на пациента с помощта на фармацевтични продукти като таблетки, прахове и разтвори.   Експериментите на военните и на тайните служби се провеждали в следвоенно време на нищо не подозиращи лица. По времето, когато д-р Делгадо изобретява в САЩ стимосийвъра се разработват имплантанти, които позволяват на експериментаторите да имплантират през отворите на носа малки трансмитери в мозъка на човека. Междувременно тази трансназална имплантация е възприет метод в неврохирургията. Интересно, че и лица отвличани уж от НЛО разказват за чужди същества, които им вкарват малки обекти през носа.   Това е много важно тъй като процедурата е позната само в неврохирургията и обикновените хора не знаят за нея. Което от своя страна означава, че действията на екипажите на НЛО могат да се тълкуват указание за реално протичане на феномена отвличане от НЛО. Изследователите в областта на мозъчният контрол обаче смятат, че те могат да се разглеждат като указание за незаконно имплантиране от страна на тайни агенти, действащи под маската на екипажи на НЛО.   Изследователите от “Групен” установиха, че шведската отбранителна индустрия FOA от 1965г. насам се занимава с биотелеметрия.   По същото време, когато ученият от FOA д-р Персон пише статия за биотелеметрията вече има снимки на трансмитери в главите на шведски граждани. Според “Групен” тогава много хора без да знаят са имплантирани в болницата “Сундсвал”. Те са сред първите жертви, които чрез телеметрията са свързани с компютър.   Тези сведения сякаш потвърждават споменатите по-горе изявления относно развитието и изпитанията на биочипове.   Освен това събраните от “Групен” доказателства свидетелстват, че не само в САЩ а и в Европа се експериментира с тези технологии.

 Наскоро в САЩ бяха разсекретени по Закона за свободата на информацията (FOIA) документи на американската космическа агенция НАСА, които доказват, че в изследователския център на НАСА “Еймс” от края на шейсетте години са разработвани технологии за биотелеметрични имплантации.   Номерът на доклада е SP-5094. В него се описва как чрез този метод се пренасят данни. Освен това са поместени и изображения на имплантанти с големината приблизително на монета.   “Групен” и “Фондация за свободата на мисълта” притежават ренгенови снимки, на които освен чужди тела са виждат и тъмни полета около тях. Тези места сочат, че там поради проникващите радиовълни е редуцирано съдържанието на кислород.   Шведката Вера Данборг също била жертва на телеметрия. В нея били имплантирани електроди без тя да знае в болницата “Академика”. Според “Групен” операцията била направена от проф. Торд Скоог. На ренгеновите снимки ясно се виждат тези по-тъмни места. За съжаление преди няколко години Вера починала поради намалена циркулация на кръвта в мозъка. Тя както и много други жертви на мозъчният контрол се опитвала да привлече към положението си вниманието на шведското правителство но не успяла.   Организации за мозъчен контрол също така са събрали сведения показващи, че лица задържани от полицията, са имплантирани и използвани и използвани като опитни обекти за биотелеметрични експерименти.   Ренгенови снимки на друг швед показват такива чужди тела в областта на челото. Той твърде, че като го задържали му дали приспивателно и през носа му вкарали трансмитер.   Много от жертвите разказват, че им се струва, че са напълно под контрола на мъчителите си. Такава жертва изглежда е и затворникът Дерек Винсън, който през 1994г. пише следното:   “Тексаският затвор в Кълъмбъс използва биотелеметрия, за да контролира мислите ми. Технологията е разработена от ЦРУ… Персоналът на затвора чете мислите ми по 24 часа на ден. Чувам гласове в главата си, с които мога да разговарям за политическата си дейност. Понякога ми се струва, че контролират мислите ми и въздействат на пулса ми.” През 1993г. Дерек Винсън подал жалба срещу Тексаския отдел на Криминално съдебната институция с номер B-93-1342-D-CV-B.   Сходни на неговите преживявания има затворник от затвора в Юта. Дейвид Фратърс твърди, че го тестват в килията му с високотехнологични средства за контрол над съзнанието. Към тези методи спадат халюцигени, електромагнитни вълни и телеметрия. Фратърс казва, че започва да чува високочестотни тонове. Силата им изглежда можела да се регулира. Той описва ситуации, в които имал такива болки, че му се искало да скача до тавана. Той също е “вълнист”, тъй като чува в главата си гласове, които вероятно са изкуствено произведени и му казват:

“Как Ви харесва главоболието ?”
“Добре ли спахте днес, г-н Фратърс?”
“Искате ли аспирин?”   Както всички “вълнисти” и Фратърс не може нормално да спи. Затворническите власти естествено твърдят, че в техният затвор не се провеждат незаконни тестове над никого. Организациите за подпомагане на затворници също не се интересуват от този метод на изтезание, защото им звучи като научна фантастика.   Турчинът Яги Хаджи Йомер потърсил убежище в Швеция и според “Групен” бил имплантиран с електроди от шведската тайна служба SДPO. Организацията установила, че той е превърнат в психологическа развалина. Електротехник от Стокхолм го изследвал с апарат за честотен анализ. Изследователите успели да потвърдят, че през главата му минават радиовълни с честота от 38 килохерца и напрежение от около десет микроволта.   Симптомите на Яги са сходни с тези на г-н Америкън Експеримент, Дейв Бейдър и Марти Коски.Честотната графика показва ясно покачване в честотният обхват на около 18,5 килохерца. Други уж недоброволни жертви показват сходни честоти в близост до главата.   През януари 1985г. повече от 50 лица, сред които юристи, естествоизпитатели и организации за мир подсписаха петиция, която трябваше да привлече вниманието на шведският главен прокурор Магнус Сьоберг към тези експерименти.   Отговорът на негов представител даде косвено да се разбере, че такива процедури се толерират по съображения за национална сигурност. Вероятно освен САЩ и Швеция заема челно място в разработването на подобни технологии.
Както изглежда от години съществува технология за имплантанти, която заедно със стимосийвъра на д-р Делгадо и технологиите RHIC-EDOM е много важна за тайни военни операции, методи за идентифицирани и за надзираване на затворници.   2. Тайните служби и военните имплантират ли хора ?

Тук бихме искали да разгледаме по-подробно някои човешки съдби. Ще започнем с шведа Роберт Неслунд, които много ни помогна в разследванията за книгата и ни предостави голямо количество изследователски материали.   Роберт Неслунд: От края на шейсетте години е опитно зайче за незаконни медицински експерименти. По време на престой в болницата “Сьодер” в Стокхолм д-р Курт Стран вкарал през дясната ноздра на носа имплантант в мозъка му. Няколко години Неслунд търсел помощ от шведски лекари, от шведските здравни и социални служби. Усилията му обаче остават безуспешни, макар че притежава ренгенови снимки, показващи няколко имплантирани чужди тела. Накрая успява да намери лекарски екип в Гърция, който през 1978 и 1982г. му отстранява по един имплантант.   Учени от университета на Ню Йорк изследвали първия изваден предмет, след което той изчезнал. Участвалите в анализа на учени никога повече не се обадили на Неслунд и не му върнали отстраненият обект.   Неслунд има няколко снимки направени по време на операцията. Притежава и някои снимки показващи извадения обект.
Вторият чужд предмет е изваден от ноздрата му през 1982 г. За съжаление по време на процедурата той се счупил на много части.   Роберт Неслунд ни съобщи, че след отстраняване на чуждите тела се чувствал много по-добре.   И той като описаните в предната глава “вълнисти” чувал гласове в главата си. Гласовете, както и при останалите жертви сякаш познавали мислите му. Започнал да ги чува след като през 1972г. бил задържан в полицията. Интересно е, че гласовете затихнали след 1985г.   През 1988г. Роберт Неслунд случайно се свързал с професор П. А. Линдстром от Калифорнийският университет в Сан Диего, който прегледал ренгеновите му снимки.  Докато шведските лекари давали писмени изявления, че снимките не показват чужди тела в главата на Неслунд, професор Линдстром стига до друг извод. В едно от писмата до Неслунд той пише:

"След като видях ренгеновите ви снимки, мога да ви потвърдя, че няколко чужди тела, вероятно мозъчни трансмитери, са имплантирани в основата на предният мозък и в мозъчната кора.  Рискът от подобни имплантации е значителен, тъй като могат да се появят хронични инфенкции и менингит, ако имплантацията е станала през носа или синуса. По мое мнение те не са оправдани ако пациентът не е информиран за целта на операцията, методите за упойка и рисковете.  Солидаризирам се с Линкълн Лорънс, който на страница 27 в книгата си пише:   ”Бяха разработени ужасни методи. Онези, които тайно си играят с тях ги наричат RHIC и EDOM - радиохипнотичен интерцерберален контрол и електронно разтваряне на паметта.   Преди няколко години проведох няколко дискусии с Делгадо. Той ме попита дали бих предоставил ултрасонарна техника за внасяне на промени в поведението на пациентите му. Дадох отрицателен отговор, тъй като ние преследвахме съвсем различни цели и намерения. Смятам, че Делгадо е интелегентен, но малко странен човек.”
След това изявление Роберт Неслунд получил още десет експертизи от други лекари от най-различни страни по света, които потвърждават, че в главата му има изкуствени чужди тела.   Тъй като д-р Линдстром познавал доктор Делгадо, знаел и за опитите и връзките му с ЦРУ. Той бил сигурен, че Робърт Неслунд е имплантиран и е жертва на технологии за мозъчен контрол.   По една или друга причина шведските лекари давали неверни изявления:
1. Те не искат да приемат, че някой в Швеция без тяхно знание е имплантиран с електроди.
2. Или знаят за експериментите и са съучастници на експериментаторите.
  Тъй като в Швеция Робърт Неслунд не намира лекар, който да му отстрани имплантантите , той търси помощ в Джакарта, Индонезия. На 4 август посетил болницата “Сант Каролус”, където се срещнал с професор Хендайо и му показал ренгеновите снимки, на които ясно могат да се видят чуждите тела. Накрая професор Хендайо се съгласил да ги извади.   Затова Неслунд останал в болницата до другия ден, за да му вземат кръвни проби. Лекарите го информирали, че трябва бъде в болницата на 11 август за операция.
На 12 му показали операционната зала.   Там доктор Хендайо го уведомил, че се е случило нещо, което би могло да затрудни операцията. Но не казал какво е това нещо. Въпреки това Неслунд дал съгласие за отстраняване на имплантанта, тъй като последният бил активиран 24 часа в денонощието.

 Освен това Неслунд забелязал, че лекарят е в състояние на стрес и е много нервен. Щом влезли в операционната, през другата врата в стаята се появили двама мъже облечени по европейски и му направили инжекция. По време на операцията Неслунд се събудил за няколко секунди, защото имал ужасни болки в главата. Той си спомня точно какво е видял и ни съобщи следното:

"Ръцете и краката ми бяха здраво завързани за масата. Едно лице държеше главата ми, докато друг правеше на челото ми разрез дълъг около пет сантиметра. Трети мъж държеше предмет приличащ на маша и го вкара в главата ми…Имах чувството, че главата ми ще експлоадира и ще се пръсне на парчета. Крещях от болки и исках да се освободя от коланите. После от болките и шока загубих съзнание.”
  18 часа след операцията Робърт Неслунд дошъл в съзнание. Сутринта отишъл веднага в радиологичното отделение и си направил ренгенови снимки. Снимките ясно показвали гъбовиден обект в наранената мозъчна област.   Интересно е да се знае, че през 1990 г. д-р Джийн Х.Барнет публикува в списание “Неврология и биомедицински инженеринг” статия със заглавие “Epidural Peg Electrodes”. В нея се описва гъбовиден електрод, който може да се имплантира и който много прилича на чуждото тяло на ренгеновата снимка на Робърт Неслунд.

 Когато след ужасното преживяване на Неслунд потърсил д-р Хендайо, последният му припомнил, че го съветва да не подлага на операция. После на четири очи признал, че в акцията била замесена шведската тайна служба и той не могъл да предприеме нищо срещу тях. Неслунд предполага, че SДPO е уведомила колегите си от ЦРУ и е принудила д-р Хендайо да действа по този начин.   И днес Неслунд продължава да страда от тази хирургическа намеса и досега не се е намерил лекар, който да отстрани гъбовидното чуждо тяло от главата му.   Джон Грегъри Ламбос: този по-скорошен случай засяга осъденият за контрабанда на наркотици и намиращ се в затвора форт Левенуърт Ламброс. Той бил задържан преди шест години в Бразилия и след изтезания изпратен в САЩ. Според организацията за подпомагане на затворниците “Амнести интернешънъл” изтезанията се прилагат често в бразилските затвори.   Случаят Ламброс обаче е изключение, тъй като са го облъчвали с електронни полета и имплантирали в мозъка му високочестотни микрочипове, за да могат да го наблюдават и контролират по биометричен път.
След експулсирането му в САЩ, ЦРУ, Департаментът по правосъдие и Държавният департамент се опитват да прикрият тези процедури. Ламброс твърде, че и понастоящем все още е с имплантант и е изтезаван безжично от мъчителите си.   Притежава рентгенови снимки, на които се виждат няколко чужди тела от по един милиметър. Три проведени независимо един от друг радиологични прегледа потвърждават наличието на обекти в ушната област. Други снимки показват, че друго чуждо тяло се намира в челната област на Ламброс. Тъй като е разположено в права линия над продължението на носа, имплантантът както при Робърт Неслунд изглежда е вкаран в мозъка трансназално.
Както при други имплантирани недоброволно лица, малко над имплантантите се виждат тъмни места. Те вероятно се държат както вече споменахме на намаленото съдържание на кислород. Този ефект може да възникне чрез дехидриране предизвикано от електромагнитно облъчване.   Чуждите тела в ушната област на Джон Ламброс причиняват подувания на дясната страна на лицето му.   Интересно е, че обвинителите успяха да получат допълнителна информация за килиите и проектите за имплантиране на бразилските власти. Тези информации идват от висш служител на Американският армейски инженерен корпус, който твърди, че в края на седемдесетте години е участвал в изграждането на килиите. Обвинителите предали информацията с обозначение на случая No. 94-1332 MNMI на съда.   Ще преведем най-ярките места от текста:   “Първис Картрайт притежава лични знания и опит от поставянето на имлантанти на хора и от изграждането на уредите от 1969 и 1970 г., когато служ6и в Щурмовата разузнавателна дивизия на армията на САЩ под командването на полковник Блекшиа в Бразилия. По това време Първис Картрайт живее в американското посолство в Бразилия.
3. Първис Катрайт разговаря с адвокат Гейсел по време на телефонен разговор, воден от ищеца с адвоката в пекът 28 април 1995г.
4. Първис Картрайт информира адвоката Гейсел за уредите на федералната полиция в Бразилия.
5. Първис Картрайт разказва на адвокат Гейсел следните факти, които ищецът успява да чуе по време на телефонният разговор:
а) Картрайт служил в Щурмовата разузнавателна дивизия на американската армия.
б) Американският армейски инженерен корпус изработил апаратурата в Бразилия.
в) ръководител е полковник Блекшиа от Щурмовата разузнавателна дивизия на американската армия, който е и директор на проекта за имплантации в Южна Америка. Той обучава служителите и им разкрива провеждането на имплантазиите по използването на уредите.
г) Картрайт предлага на адвокатът Гейсел да потърси други информации за изработването на апаратура чрез Закона за свободата на информацията (FOIA)

  д) Щурмовата разузнавателна дивизия на американската армия инструктира бразилските власти как от полицейският участък могат да се контролират хора на разстояние от 250 км. Други системи обхващат целият свят.
е) Ищецът не успява да проследи други разговори между Картрайт и адвоката Гейсел. Те траели от пет до седем минути.
6. В четвъртък 2 май 1995 г., Картрайт е уведомен да опакова нещата си, защото го местят на друга работа.
7. Ищецът говори с Картрайт, за да получи още информация относно проектите за имплантации в края на шейсетте години:
а) В екипите работещи под ръководството на полковник Блекшиа имало персонал и от флота, морската пехота и военновъздушните сили.
б) Франция, Съветският съюз и Германия също така били замесени в проекта за имплантации на бразилската полиция и военните.
в) Френски и съветски персонал обучавал бразилските власти как се поставят имплантанти в мозъка през носа.
г) През 1969 и 1970 г. тези операции се координирали от американската армия от Форт Рилей.
д) Фармацевтичният концерн “UPJOHN PHARMACEUTICAL COPMANY” продал материали на американската армия и на Бразилия, за да могат по-добре да вграждат имплантантите на опитните лица.
е) ”UPJOHN PHARMACEUTICAL COMPANY” продал балонен катетър за разширяване на артериите. С помощта на тези уреди имплантантите се вграждат по-добре.
ж) Други фармацевтични фирми предоставят имплантанти и апаратура за имплантационни процедури на разположение на полицейските части.
з) Картрайт твърди пред ищеца, че бразилците никога нямало да имплантират американски поданици."

  Интересно е да се знае, че датировката на тези привидни проекти съвпада с първите официални резултати от биотелеметричните изследвания на д-р Хосе Делгадо. Би било възможно разработените от него технологии първоначално да са изпробвани върху затворници и противници на режима в страни от Третият свят.   Освен това Картрайт твърди, че няколко фармацевтични фирми са предоставили материали за проектите за имплантиране. Тъй като фармацевтичната индустрия често изпробва продуктите си в Третият свят, това твърдение изглежда напълно убедително.

  Тези информации нахвърлят някои интересни но и опасни въпроси. Ако са верни това означава, че от края на шейсетте години интернационална военна коалиция провежда имплантационни проекти върху хора. Щом по онова време тази технологии е била готова за използване, можем да си представим какво става в днешно време в тази област. Картрайт сочи, че проектът в Южна Америка е проведен между 1965 и 1972 г.   В официалната научна литература през 1972г. се пише са такива биотелеметрични методи за наблюдение на затворници. Имаме статия появила се през 1972 г. в списание “Law Review Crime and Justice” (Законов преглед на престъпленията и правосъдието) от Батърн Л.Инграм и Джералд У. Смит под заглавие “Използването на електроника в наблюдението и контрола на човешкото поведение и възможното й използване в рехабилитацията и контрола.” В нея точно се описва това, което в момента преживяват Джон Ламброс и другите жертви. Напълно е възможно технологията да е била изпробвана по онова време.

  Понастоящем се правят проучвания за намиране на военните участвали в изграждането на съоръженията. Както изглежда разработените от д-р Делгадо и д-р Стюарт Макай биотелеметрични методи за контрол веднага са поети от военните и безскрупулно използвани. Като затворник човек естествено има малък шанс да спечели процес срещу американското правителство.
През октомври 1995г. на някои изследователи беше подхвърлен документ с гриф “За сведение” проект “Грауб” 7А и отнасящ се за имплантиране на затворници без тяхното знание. Документът уж бил от Отдела за сигурност на компютърният концерн IBM. В него пише, че изследователският му отдел заедно с Федералната служба “Затвори”, Калифорнийският изправителен департамент, Тексаския департамент за обществена сигурност и Масачузетският изправителен департамент са провели изпитания с имплантирани затворници.
По-нататък в документа се твърди, че няколко затворници са изпратени за медицински прегледи в Пеликан Бей. Там били упоени и по време на няколко часова операция им имплантирали биочип с обозначение “2020 невпочип”.   Задачата на имплантантите се описва както следва:

1. Имплантантите са използвани за надзираване.
2. Имплантантите обезвредиха двама затворници, опитали се да нападнат нашият персонал.
3. Когато имплантатът се възбуди със 116 мегахерца, те изпадат в летаргично състояние и спя по 18 до 22 часа на денонощие.
4. По време на изпитателната фаза със 116 мегахерца всички тествани лица се отказаха от спортни занимания.
5. Седем от осем опитни лица не проведоха в килията си и извън нея никакви спортни упражнения. Пет от осем се отказаха дори от ежедневният си душ.
6. По време на изпитателната фаза седем от осем затворници не бяха агресивни въпреки провокациите.
7. Всички имаха многократни кървения през носа и ушите. Кървенето спря около 48 часа след имплантацията.
8. Никой от затворниците не знаеше за имплантирането на “2020 микрочип”.”   Съставителят на документа пише по нататък, че имплантантите превръщат носителят в рекьордьор по вървене и говорене.   Освен това се разбира, че само пет лица от изправителната комисия притежават необходимият секретен допуск (Need To Know) относно тестовете с имплантанти.   Макар че някои читатели може би смятат, че това не ги засяга, трябва да се знае, че технологиите могат да се прилагат спрямо всеки индивид. Междувременно е известно, че има случаи, в които жертвата не е затворник или осъден.   Американецът Брайън Рейндж има три отделни медицински заключения, потвърждаващи, че са му имплантирани изкуствени чужди тела от лекар специалист. Магнитно-резонансни методи разкриват, че в главата му има парамагнитен обект. Освен това в тъпанчето на ухото му има плосък метален обект, подобен на компютърен чип.   Въпреки че тези хора имат снимки на чуждите тела и лекарски заключения, властите отричат съществуването на такива проекти. Интересни са в тези случай областите, в които се намират имплантантите и начинът на имплантиране в мозъка на засегнатите.   Челната област и областта зад ушите изглежда са най-предпочитани. Тези места се сочат и като най-подходящи от д-р Ман и д-р Сандърс.   Накрая ще се занимаем с историята на Ед и Джей Кетс. В случая жертвите са емигранти от Украйна.   Ед Кетс сподели с нас, че според нас съдбовната му история започнала в Киев. През 1963г. той бил на 17 години, когато пожелал да намери роднините си в САЩ. По това време Студената война е в кулуминацията си. Затова той смята, че по време на направените си търсения е попаднал в списъците на съветската тайна служба КГБ а и на ЦРУ.   На 11 септември 1977 г. Ед заедно с жена си заминал за САЩ и след първоначалните затруднения се установил в Редууд Сити, Калифорния.
На 11 март 1982 г. в болницата “Стандфорт” извадили сливиците на четиригодишният му син Джей. Странното било, че разрешили на родителите си да видят синът си едва 24 часа след операцията.   На 12 март около 16:00 часа медицинска сестра донесла детето при тях. Детето било много изтощено и имало хирургически белег напреко през устата. Тогава Ед още не знаел, че по време на операцията на сливиците са вградили имплантант на сина му.   Ужасното подозрение се появило в съзнанието му едва, когато самият Ед станал жертва на подобен експеримент. След взимането на няколко таблетки витамини през лятото на 1988 г. внезапно в дясната му ноздра....

 


Тагове:   организации,


Гласувай:
1



1. анонимен - 88. semtomovi - г-жо Надежда! А к...
30.08.2010 11:42
88. semtomovi - г-жо Надежда! А какво според Вас става като промяна у тялото
25.08 03:09 когато сте чипирана?

Вие самата чипирана ли сте?
Или сте чела за тия неща?

Това, което АЗ съм ЧЕЛа за чипосването е, че могат да ти пращат
1. електро-магнитни вълни и да ти предават разни състояния на объркване и т н
2. или да ти пращат гласове под формата на команди

СЕГА: ПОВТАРЯМ ТУКА ВСИЧКО ЗАРАДИ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА Г-ЖА НАДЕЖДА КЪМ ТЕМАТА, КОЯТО ИЗГЛЕЖДА НЕ Е ЗАПОЗНАТА С НАШИЯ СЛУЧАЙ, ТЯ СЕ БЕЗПОКОИ ЗА ЧИП НАЙ-ВЕЧЕ, НО ИСТОРИЯТА МИ НЕ КАСАЕ ЧИП И ЛИПСВА ТАКАВА ПРАКТИКА В ШВЕЦИЯ ИНАЧЕ WWW.KMR.NU ДА Е АЛАРМИРАЛ И ТОЙ ОТ ОТДАВНА. НИЕ СИ ЗНАЕМЕ ПРЪДНИТЕ ТУКА В ДЪРЖАВАТА!

Е, тука няма такива неща.
цитирай
2. semtomovi - 1. правете разлика от СЕПО и от Касата
30.08.2010 11:45
СЕПО е секретната шведска полиция. Тя си чипосва заедно с ЦРУ политич. интересни граждани.Касата за какво да чипосва болни хора?
цитирай
3. анонимен - леле мале
30.08.2010 12:49
Вие наистина сте много зле, ама много зле, явно много добре са ви обработили, направо перфектно.
цитирай
4. анонимен - много ти фрагментирано есприто и не може да видиш цялостта на нещата,жалко
30.08.2010 16:51
марийке много си зле марийке
цитирай
5. semtomovi - 3,4
31.08.2010 10:11
това са последните обиди които допускам във форума. Ако имате да се АРГУМЕНТИРАТЕ с нещо - сте добре дошли! Обиди без аргументи - не стигат!

Проблеми от шведите ни стигат. Пък ако не ни вярвате - може да се заселите и Вие тука при нас. Ще ви се отвори и на Вас "парашута" (ще си намерите и Вие палачите, те и без другото са умрели от скука и се чудят с кого да се задяват)

zasto da sam "zle"? Zastoto ne sam dostatachno paranoik li kakto go iskat i planirat te???

Da. Zle sam. No sas sarzeto i kravoobrasteniteo. I se pitam kakwo sa mi vkarvali pri tova chesto prinuditelno vzemane na krav ot legloto mi v Otdelenie 67???? I dali njama da mi navredi klapite na sarzeto!?!?
цитирай
6. semtomovi - Ами www.kmr.nu ви обяснява от години насам проблема какъв е. Той е в принуд. наркотици
10.10.2010 10:47
а не в чиповете в Швеция. Те си правят биг бизнис от лекарствата в момента, а от чипове какво ще изкарат! Инжектират ви 3 пъти на ден цял живот до откачване или смърт. Знаете ли колко пари са това???
цитирай
7. semtomovi - Може и да има някой и друг доктор да сътрудничи с ЦРУ
10.10.2010 10:49
ама това не е организирано като "индустрия" според мене. Докато принудителните лекарства са една преогромна индустрия. ЦРУ сигурно работи на сянка с единични случаи.
цитирай
8. semtomovi - Вижте сега какво планират "добрите" хора за само след 10 години време!
10.10.2010 10:52
До 2020 г. ще си имплантираме чипове в мозъка за сърфиране в интернет
статия от www.zadnovinite.comoj.com , публикувано преди над 1 година в Игри

Изследователската група на Microsoft публикува сензационен доклад. Според него през 2020 г. човечеството ще навлезе в четвъртата компютърна ера и имплантирането на микрочиповете в мозъка ще е масова практика, която ще позволява директно включване в М Още…

добавил lozanov , 28 прегледа

0 коментара

От тука е: http://svejo.net/site/zadnovinite.comoj.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436212
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031