Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2010 14:54 - В Англия и САЩ започна стерилизация на наркомани и алкохолици - култивират перфектния Робокоп
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2604 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 13.09.2010 16:14


 


Предлагам препечатка на бълг. език.

 За това, как днес си играем на Политически Бог. Или за това как за 300 долара "печалба" може да се откажеш "доброволно" от потомството си. Завинаги. Не където и да е. В САЩ. Днес. 

Тия управници са се вманиячили от Власт. Ако са си прочели Библията, да са научили, че не бащата или майката, а Бог сам планира и изпраща децата. Кога и къде да се родят. И къде - не.
 

image

Извадиха безпрепятствено до момента голямата Касапска Ножица. И взеха да убиват, предварително, ей така, по "необходимост" Прекрасни Деца на някои Недотам-прекрасни родители. Играят си на врачки и на предсказателки, на кой родител какво дете ще се роди - те ги знаят тия неща в САЩ, Англия и Беларус, виждат с рентгенови очи яйцеклетките под кожата и ги преценяват от раз! Също като шведските психиатри и социални работнички и като френските им колеги! Нали са родени с ясновидски способности!
 

image

Успяха в това, което Хитлер не успя след години разрушителни половин света, войни! Светът се противопостави на Хитлер! Но защо светът се е свил в черупката си и спи днес?

Или какво да възкликна ли: 

"Гордейте се хора! Перфектният Западен Ариец е роден! Робокоп се култивира! Той е на път да порастне и утре очисти нас - по-малко перфектните, по-брюнетите, по-тъмнокожите, по-болните, родените в по-малко арийски етноси и кътчета на света???"
 

image


Ужасяващото семейство шведски политици - мразените от шведите днес социал-демократи семейство Мирдоол се преродиха в САЩ  60 години по-късно и евгенетичния им хитлеризъм възкръсна като Птицата Феникс!
 

image
Альва Миирдоол - майка на принудителната стерилизация в Швеция, социал-демократка.
И г-жа Миирдол под предлог че се грижи "за доброто и за правото на децата", оставя  зад гърба и смъртта си:

70 000 нещастни стерилизирани до 1979 г. жени в Швеция,
както  и множество екстремистки партии в Швеция днес,
престъпници-народни герои, като мъжът Лазер осакатил 20 емигранта

и множество единични случаи на убийства на емигранти днес в Швеция
разделено на "Ние" (шведите) и "Те" (емигрантите) апартейдно общество,
неприязън и предразсъдъци към емиграцията, състояща се в обобщението, че "емигрантът или е мързелив, насилник или е идиот",
- като наследство на тази й "хуманна" социална политика. Та сега и тази нейна реинкарнация в г-жа Барабара в САЩ. Да не забравяме че и в САЩ евгенетичното движение е било още по-силно по това време (вижте моите преводи от шведския блогар назад за евгениката, поместени в блог.бг)


Урааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!! Ми да гудзукаме от радост тогава, ние бедните, болните и недъгавите! Иде и нашия ред! Най-после да освободиме света за перфектните арийски северняци!
 

Армагедон дойде:

В Англия и САЩ започна стерилизация на наркомани и алкохолици

image

 

четвъртък, април 29, 2010 By observer

Във Великобритания предложиха да се стерилизират хора, болни от  наркомания и алкохолизъм. Тази доброволна програма вече работи в повечето американски щати, което продължава да предизвиква полемика. Ето и развитието.


image 


Една от първите страни, където на наркомани и алкохолици предлагат да се подложат доброволно на стерилизация, се превърна Съединените щати.  Там, в повечето щати отвори офиси организацията „Проект превенция“. Тя плаща по $ 300 на тези, които са наркомани или алкохолици и доброволно се отказват да имат деца.

 Основател на организацията е 57-годишната Барбара Харис, която става приемна майка на осем деца, родени от наркоманки. В Съединените щати се отнасят към Барбара нееднозначно.

Някои смятат, че методите и са връщане на фашизма, а други обратно – я подкрепят.

Барбара казва, че работи само в интерес на децата и непрекъснато се пита:   „Защо правото на жената да има дете трябва да се счита за по-важно от правото на детето да има нормален живот? „.
Тази година Барбара е решила да разшири географията на своя проект – британската общественост сега ще трябва да отговори на труден въпрос – дали страдащите от наркомания или алкохолизъм хора имат право да създават деца и не е ли по-просто да им се предложи доброволен отказ от това право?

 

Между другото, преди няколко години такива мерки, макар и не доброволно, а по принуда, щяха да се приложат в Беларус. Автор на проектозакона става депутатът от Народното събрание на Беларус Сергей Костян. Тогава колегите му не го разбират.
 

image

 

Сергей Костян.
И такъв човек раздава награди от името на Белоруския Славянски Комитет!?!?!?!
Източник снимка: http://www.region.mogilev.by/ru/node/8799

 

Въпреки това, становището си по проблема за изоставени и болни деца и до днес той не е променил.

Между другото, в САЩ на такива операции най-често се подлагат жени. Според организацията „Проект превенция“ в продължение на 13 години към тях са се обърнали 2 000 жени и само 29 мъже, които, макар и за пари, но доброволно са решили да се откажат от потомство.

«Вести ФМ»

Б.ред.:

След наркоманите и алкохолиците да се готвят гейовете, куците, кьоравите, сакатите, безработните, самотните и всички, които не се вместват в нормите, определени…кой знае от кого.

А, забравих- и бедните…



ИЗТОЧНИК: 30 думи
http://30dumi.pozicii.net/2010/04/armagedon-doyde-v-angliya-i-sasht-zapotchva-sterilizatsiya-na-narkomani-i-alkoholitsi/




Гласувай:
2



1. misbis - za sega se PREDLAGA sterilizacia
18.09.2010 17:05
posle 6te stane "dobrovolna prinuda", ako iska6 da ti datat pomo6tite kato narkoman 6te triabva da se sterilizira6...i posle koj znae kolko hora 6te badat nabedeni i slojeni v kategoriata narkomani, i sterilizirani....ne se znae.
цитирай
2. semtomovi - 1. Да, г-жо Бис
18.09.2010 23:32
Аз за "набеждаването" пиша непрекъснато тука. Не им пукаше в Инфекц. отделение към Болницата гр. Уддевалла, Швеция, че лежах с изплезен език поради липса на електролити и калий след 2,5 месеца водниста диария от хелминти. Укриха си ми 12-те хелминта и 15-сантиметрови такива, и 20 инфекциозни сестри се извървяха като на новогодишно комично северно ревю и по сценарий правеха кръг на токчета в стаята ми пред кревата и ми внушаваха "Изглеждате ми безпокойна". Докато не издържах след 20-тата пратеница на доктора норвежеца Улафр Щайнум: "Абе не виждате ли че съм без енергия, и искам да поспя?". Значи - да си безпокоен е обратното на "да ти се спи".

Същото се повтори по-късно и в Затвореното отделение на д-р Дорин Борота към болницата НЕЛ в гр. Троллеттан. И там от посрещането ми вътре ми внушаваха "Изглеждаш луда".

А преди това на 10 авг 2007 пък д-р Юанна Пернбру и самият д-р Щайнум ми викаха "имаш вид на шашава", "Признай че не си в ред с мозъка". Там е работата, че ме виждаха за пръв път през живота си и така ме посрещнаха от вратата.

Значи станах жертва на масивна кампания, която Вие описвате. То това не е сценарий от бъдещето. Това аз вече съм го изпробвала на собствен гръб. Пи Пилот проект Община Уддевалла. Тука бъдещето винаги по хамерикански пребързва.

Сещам се и за Вашия хубав превод с Джордж Грийн, той там хубаво го е описал това в "Новия световен ред" на "световния елит". Нали каза нещо от рода на "Тия хора ще са принудени да влязат в тия градове, за да не умрат от глад. И ние да ги храним. И тогава когато са вътре в клопката и хоп... ще им затворим капана". Те плана си го имат. Сега ние просто сме първите му жертви!

Даже и да не съм алкохолик и наркоман. Ама и ревматик за тях си е едно и също. Кво им пука?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1440597
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930