Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2010 20:35 - Доминик и неговия род - жертва на фашисткия закон LVU в Швеция
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2689 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 22.10.2010 13:08


 


Докато живеете самотни в Швеция - живеете и един хубав живот.
С раждането на децата Ви започва Ходенето по мъките и Адът. Децата със смесена кръв - продукт на смесените бракове настървяват ловните ниандерталски инстинкти у расистките шведско социални власти. Ловът винаги приключва с изземване на трофея и със затварянето и унижаването му. Такъв е случаят с Доминик, който бе незаконово отвлечен от шведските социални служби (чрез  полиция) и откраднат от родителите си. Най-вероятно днес тези учреждения извършват медицински експерименти с мозъка на момченцето!
Имайте впредвид, че ако гласувате негативно или изобщо не гласувате и ако не се изказвате по тия форуми, то вие сте против правата на българския език и обучението на български език за българските емигранти в Швеция! Нещо, което беше човешко право от десетилетия насам!

Можете да протестирате в групата на Фейсбуук, която милостиви шведи са отворили в подкрепа на момченцето Доминик и неговите родители: http://www.facebook.com/group.php?gid=346022854609

Предлагам Ви кратък превод със съкратещения от там:
"В Петък случая бе съобщен на Европейски съд"
28 юли 2010 г.
В петък случаят бе съобщен на Европейския съд. Жалителите смятат, че социалната служба е нарушила човешките права.
Dominic Johansson бе принудително иззет и пласиран в "семеен дом"  след драматично полицейско арестуване на летище Оорланда миналото лято. Момченцето и двамата му родители се били тъкмо настанили в самолета за да летят до родината на майката Индия, когато полицията ги ударва.
Сега американските организации Alliance Defense Fund, ADF и  The Home School Legal Defense Association, HSLDA съобщиха случая на Европейския съд
.

Ето отзив от групата във Фейсбуука:

Kerstin Lendrup 
Черштиин Ландрюп Социалните слуби в Швеция взимат много подобни на това решения. Аз познавам една двойка, която изгуби попечителството върху детето си, и се срещнах с една жена от Иран в джамията, която има шест деца и социалните служители са й взели няколко от тях. Безпокоя се за емигрантската група, чийто глас не се чува толкова силно.
  image

Снимка вляво - майка и син щастливи преди вмешателството на фашистките шведски социални служби.
Снимката вдясно - майка и син нещастни след затварянето на Доминик и принудителното му откъсване от семейството
Разбира се, подобни снимки на унизени и страдащи и погрознели чужденци пълнят с амбра садистичносто северно арийско сърце...

Моля, подпишете Петиция за събиране на семейството тук:
http://www.thepetitionsite.com/1/return-dominic-johansson-to-his-parents/
  Снимка: http://gryningensljus.blogspot.com/2010/06/1-arsdagen-dominic-johansson.html  
Предлагам и превод със съкращения от шведски на следната статия от линка:

"... Юанссон бе иззет от своите родители на 25 юни 2009 година, затова, че получи преподаване по своя майчин език, имал няколко дупки в зъбите и му липсвали последните няколко ваксини, които са заповядани от правителството.
От тогава той получава къси посещения от своите родители, понякога през 5 седмици време, и понякога някой къс - под наблюдение - телефонен разговор.

Според Майкъл Донълли, директор на инернационалните контакти у HSLDA, присъдата над желанието на семейството да се съберат "представлява един училищен пример за всички които се безпокоят за това, какво може да се случи, когато държавата става все по-властимаща и прави ненужни удари против семейната сфера".

Източник:
Domare tillintetgцr hemundervisande familjens hopp om еterfцrening. Beslutar att barnet som "kidnappades" av staten under 2009 mеste vara kvar i socialtjдnstens vеrd
От Bob Unruh
Превод: Ruby Harrold-Claesson, адвокат


Тук коментирам АЗ:
Шведските учреждения тотално са изкрейзили против най-малките си и най-беззащитните си граждани - децата. Като бивш педагог и майка на няколко деца, сърцето ми се къса, да чета долните резюмета на последните шведски медии, които поради сходни семейни проблеми с расистките учреждения в Швеция, съм, за беда, пропуснала. Шведските социални служби са се специализирали - вече те проучват не само сънищата, мечтите и подсъзнанието ви - но Ви и удрят с командоски акции превантивно, още преди да сте направили нещо нередно - в случая едно законово напускане на Швеция е осуетено най-брутално и милитаристично. Случаят касае предразсъдъци в Швеция към Индия и към възможностите и намеренията  на родителите на момченцето. Материалът можеше спокойно да бъде озаглавен "Момченце конфискувано заради расистки предразсъдъци към Индия".




Предлагам късо резюме в превод от шведски език.   Източник, линк: http://www.nkmr.org/gotlandsfallet_sjuaringen_polishamtas_fran_planet.htm


Предлагам копирани ЦИТАТИ от Петицията (http://www.thepetitionsite.com/1/return-dominic-johansson-to-his-parents/)
която
близо 4 000 лица (700 само днес) са подписали в защита на връщането на Доминик на неговата майка и баща:

# 3,712 05:58, Oct 14, Kjell Pedersson, Sweden
This case shows the real nature of the Swedish state; a socialfascist state far from democracy.Return Domenic to his parents at once!
Случаят показва истинската природа на шведската държава - една социално-фашистка държава далече от демокрацията. Върнете Доменик на неговите родители незабавно!

# 3,703 01:48, Oct 13, Dawn Kiss, NC
Please return this boy to his family
Моля върнете момчето на неговото семейство

# 3,700 16:38, Oct 11, Name not displayed, Sweden
The nanny-state in action. I"ve had my fair share of bad power-hungry socialworkers around me when my parents got divorced, and they never put me and my brothers well being first.

  # 3,696 15:30, Oct 09, Christine Dannenbaum, Germany
I"m shocked, angry and sad. This is a shame for a civilized country..
Шокиран съм, гневен и тъжен. Това е срам за една цивилизована дъражава...

# 3,691 14:31, Oct 08, Name not displayed, WA
Boycott Sweden.. the new Nazi regime!
Бойкотирайте Швеция... новият Наци режим!

# 3,690 08:35, Oct 08, susanna Sanford, GA
Release this child to his parents. What has been done to this family is a violation of human rights!!
Освободете детето на родителите му. Това, което е сторено на това семейство е накърняване на човешките права!!

# 3,687 06:53, Oct 08, Kelly Larson, MN
Supporting these parents" rights to homeschool and choose health not vaccination - both legal in US and Sweden.
Подкрепям правата на тези родители за избор на училище и за избор на здраето не на ваксините - които и двете са легални в САЩ и в Швеция
 

  image

Снимка: http://gryningensljus.blogspot.com/2010/06/1-arsdagen-dominic-johansson.html
ПРЕВОД ОТ СНИМКАТА: Снимката е направена през 2009 година, няколко месеци след като Доминик е конфискуван. В документ на съда, Социалната служба във Виисби обвинява семество Юанссонови, както и самия Доминик, че не знаели как да агират един с другиго по време на уредената от държавата визита.
На тази снимка обаче, се вижда, че Анни и Доминик знаят точно какво да правят: да се обичат и да се грижат нежно един към другиго през малкото време което шведската държава им позволява да прекарат заедно. Семейството има право да  посети Доминик не повече от 1 час всяка пета седмица.

Някакъв вроден и късноисторически нацихитлеристки садизъм трябва да  изпитват социалните шефове и юристите им наблюдавайки униженията на една чернокожа майка и нейния бял съпруг ("Да не се е женил за Черен Череп, така ти се пада, ха ха!" - кефят се сега те на хилядите сайтове "Помогнете на Доминик" заливащи нета на английски и шведски език).

Тука е мястото да добавя, че назначена от соц. служба Доалаберй, Уддевалла, детегледачка без педагогическо образование завиждаше на подобни отношения със сина ми и ги изопачи до лъжливото изказване от директорката на дет. дом "Снеккан", записано на телефеонния ми секретар:
"Вие в България всички родители връзвате децата си за кухненските столове и ги биете". Не знам защо решиха, че "ти и детето ти сте насилници и побойници". Без да ме е видяла и визуално срещала дамата - ей така - по телефона. Бедата за тяхна страна, беше тая, че детето ми се хвърляше на врата и желаеше да си тръгва у дома и ме прегръщаше когато идвах да го взема от детската градина. Те бяха планирали обратния сценарий, който не се състоя и затова прибягнаха до грубите изопачавания-ругатни на етнос и държава.

Явно е, че издевателските акции против деца със "смесена кръв" (на които шведските власти гледат като на "врагове на родината си и предатели") сме най-уязвими и напоследък в Мишената на адската им унищожителна машинерия. Милият Доминик, дано оживее всички медицински експерименти!
  Случаят от остров Готланд. 7-годишното момче бе взето със сила чрез полицейски арест от самолета.   2009-08-05   Готландско-индийското семейство планирало да лети за Индия - родината на майката в семейството. Но шведските социални служби с помощта на шведската полиция ефективно стопирали пътуването посредством изземването на техния син,  Доминиик Юанссон, директно от самолета. За случая съществуват серия със статии от различните медии.   Коментарът на Уебмастера: Този случай тука е "само" още един случай от безспирните нарушения на юридическите права които са засегнали - и продължават да засягат шведските родители или родителите, заселили се да живеят в Швеция. Изземването чрез полиция на седемгодишното момченце от самолета по-скоро прилича на една командоска атака, отколкото на грижа за човека, за едно дете, за което се твърди, че е жертва на факта, че нито той, нито неговите родители желаели той да ходи на шведско училище. Без съмнение, детето е травматизирано от действията на шведските служби.   В случая Александър Аминов то Александър беше изведен от своето училище денят преди майка му да лети с него в чужбина във връзка с едно пътуване за репортаж.   Интервенцията против 7-годишният съставлява едно престъпление против Допълнителният протокол номер 1, параграф 2 от Европейската конвенция "Право на образование": Никой няма право да му се откаже правото на образование. При упражняването на тази дейност, която държавата може да предложи по отношение на образование и преподаване, държавата би трябвало да респектира правото на родителите да осигурят на своите деца такова образование и преподаване, което отговаря на религиозните и философските убеждения на родителите."

Интервенцията също съставлява едно престъпление срещу Допълнителния протокол номер 4, параграф 2:2, който гласи; "Всяко лице е свободно да напусне всяка държава, включително своята собствена държава".



КОМЕНТАР КЪМ КЛИПОВЕТЕ:
1 КЛИП: Забележете, че по същия начин като в нашия случай, и тук социалната служба от гр. Виисби, Швеция започва акция по идиотизиране на момченцето Доминиик ( двата ни случая показвват че тия принудителни изземвания на деца от социалните служби днес в Швеция работят по тази нова схема на работа, където идиотизацията и измислените от соц. служби "психични диагнози" за детето, се включват за да мотивират действията по отвличането на детето от семейството му). В конкретния случай на Доминиик соц. служба се опитва да изнамери "психични отклонения", защото момченцето било "прекалено любвеобилно" и прегръщало другарчетата си. Такова поведение в Швеция няма как да не се смята от соц. служби днес за "психична болест". Разбира се, крайната цел са психодрогите и принудителната мозъчна лоботомия със синтетични амфетамини от която шведското правителство и лекарствени олигополи правят днес "биг бисниис".

Другите клипове:
Колко унижения ли трябва да са претърпяли тия родители, за да се принудени да доказват с филми от семейния архив, че детето им е напълно нормално развито.

 

image

За Вас с добри познания по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК . Случаят Доминик е описан тука и се продава в книга тук (трябва проста регистрация):
http://www.amazon.com/dp/B0046ZS2PA

От Е-мейла ми с г-жа Келли Би от организацията HSDL:

"Случаят Доминик, и много случаи като неговия, ме разстройват, защото протективните към детето услуги не бяха създадени за социално инжинерство. Не, те бяха създадени да защищават децата от злоупотребяващи родители, подобно на родния баща на децата, които ние осиновихме. Той е престъпник и стори ужасни неща с децата си."

Ето линк посветен на Доменик и на английски език:
http://friendsofdomenic.blogspot.com/


Почти същия материал ще срещнете и на www.mariatomova.ucoz.ru  :

http://www.mariatomova.ucoz.ru/news/9_godishnija_dominik_zhertva_na_uzhasnija_shvedski_zakon_lvu/2010-10-15-26

И още една добра новина - от 19 окт 2010 г. ние разполагаме и с блог на шведски език в защита на Доменик. Хйелен Е. Лиис, авторът на статията в него, е професор към Бирмингамския Университет във Великобритания. Тя е написала дисертация на тема "Какво се случва с Азът и родители и други възрастни, когато открият възможността да изберат обучението на своя роден език?" ... Философското разбиране което е в подкрепа на тази идея идва от Туумас С. Куун, който написал  "The Structure of Scientific Revolutions" 1969.  Kuhn казва там, че когато хората открият нов начин, по който да вършат нещата, то те сменяват и системата си на мислене, "общоприетия калъп". Резултатът става една диспропорция от разбиране и комуникация между тях в стария им свят и тях в новия..
Има нужда от усилия от хората в "старата система на мислене" за да могат да виждат хората от техния "нов ъгъл на виждане". Изглежда че социалните служби имат сериозен пропуск и липса на разбиране, както и неспособност да разбират че обучението по родния език работи на практика, както и да разберат какво съдържа този нов стил на живот. Те гледат на ситуацията единствено от техния собствен ъгъл на полезрение.
И т. н. и т. н., можете да се изкажете там ако говорите шведски език:
http://vannertilldomenic.blogspot.com/


Отговор на въпрос в един от малкото форуми на шведски език, посветени на Доменик:
"Това, което е странно, го върши самата община, окръжния съвет (ленсстирелсен) не е пожелал дори да направи разследване за този случай, те са разследвали само части от него. Социалните грижи (Сусиолнемнден) отказват да приемат нови факти, тръшват ви телефонната слушалка, когато им звъните на тях. Социалните служби са спрели да отговарят на въпроси, използват чист и прост майнд контрол, за да ни ядосат, и за да ни съкрушат, нищо ново, с това се занимават от отдавна!

Тук е част от проблема, политиците, които се мислят да знаят, че в Швеция може да затварят семейства, защото имало нещо коеето се наричало "трябва да ходи на училище" (Скуулпликт).Но то не важи когато ще пътувате в чужбина или ще се местите, ние щяхме да се местим!
http://www.helagotland.se/nyheter/ar...icleId=5350456

Политиците се бият заради момче, пише, те се биха заедно за да ни попречат да напуснем страната, тъй незаконно може да бъде! 

Имате право да имате училище на родния език в Швеция, и според тези тестове, които са правени то е по-доброто!

Тъй е, когато политиците не четат и не се интересуват от човешките права, или дори нямат представа какво пише на сайта на Шведското правителство. Начинът по който общината трябва да работи е обозначен ясно, с респект и внимание, а не диктовки и т. н. Ние видяхме и преживяхме обратното! Дълго!

Между впрочем иначе нашият син има нула документирани болнични дни в продължение на 7 години! Не е ли това достатъчно, то можете да започнете да се питате кое е смислено в цялата история, желанието на някой как да живеем нашия живот, или дали законът е нещо, което означава нещо, преди всичко съда!
http://dominicjohansson.blogspot.com/

Живейте добре!
Родителите на Доменик! 
Източник: никът mepadmin, януари 2010, 2 постинга
Flashback Forum



След всичко преживяно до тук от нашето семейство, от семейството на Доменик и от хилядите други емигрантски и полуемигрантски семейства в Швеция ми се иска да вярвам отново в доброто и човека...

Питам се дали все пак да няма и друг начин, по който затъващата във все  по-дълбока криза шведска икономика, да не може да си стъпи на краката освен този начин - освен като затваря емигрантски деца в разни полухитлеристки домове и експериментира с мозъка и телата им???













Гласувай:
1



1. raders - Ти им разказа играта на тия шведи. ...
15.10.2010 21:03
Ти им разказа играта на тия шведи. Като че ли на някой тук му пука за шведите или българските проблеми са по-малко.
цитирай
2. semtomovi - Само ПРЕВЕЖДАМ актуални новини в Швеция на бълг. език! )
18.10.2010 15:44
raders написа:
Ти им разказа играта на тия шведи. Като че ли на някой тук му пука за шведите или българските проблеми са по-малко.



Ето, на г-жа Келли от америк. организация й пука. Дори се свърза с мене за нашия случай. А за Българите е ясно че не им пука! Вижте, от над 100 (сто) души чели, само моя палец нагоре! Срамота, българи-расисти, срамота! Утре иде ред и на вашите деца и внуци.. Пък днес се правете на интересни бели расисти... То Злото ви приближава все повече с всеки изминат ден. Или както Ванга Ви го каза "Примката се стеснява около шията Ви. Ама дали сами не сте си го заслужили?"

Грешката е, че като не Ви пука, мислите, че поредното Зло нас в България ще ни заобиколи. Да, ама Злото се приближава. Първо в САЩ, от там в Швеция и западна Европа, вече е централна (в Чехия), а утре на кого е ред... Лекарствените компании лесно ще си откупят министри и чиновници и в БГ, те са мултимилиардерни фирми, а нашите са по-лекоплатени от шведите. Тъй, че, продължавайте да не Ви пука днес. Утре иде ред и на Вашите деца и семейства! Честито!
цитирай
3. semtomovi - г-н Радев, ама Вие за целокупния Бълг. народ ли се имате?
18.10.2010 16:07
защо се изказвате от мнението на целия народ????

Ето, аз да не би да съм Марсианка?

По-скоро медиите не превеждат неща, които са в разрез с "розовите им очила за бързите пари, които всички фантазират че ще изкарат на Запад", включително в Швеция... Защо им е да си развалят Приказките от 1001 нощ?
цитирай
4. semtomovi - Ама защо аз?!? Всеки да си отговаря за постъпките
19.10.2010 12:28
raders написа:
Ти им разказа играта .


Аз съм само жертва. Която разказва. ТЕ ни разказват играта от 2001 г. насам. Затова че сме болни, а не здрави.
цитирай
5. semtomovi - ПРЕОСМИСЛЕТЕ СИ ПОЗИЦИЯТА!
20.10.2010 11:46
Имайте впредвид, че ако гласувате негативно или изобщо не гласувате и ако не се изказвате по тия форуми, то вие сте против правата на българския език и обучението на български език за българските емигранти в Швеция! Нещо, което беше човешко право от десетилетия насам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1442431
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930