Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2010 20:20 - Какво финансира Джордж Сорос в България? - част I
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6378 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 16.10.2010 20:36


Ако човек се поинтересува за състоянието на кризата в която днес е затънала България, не може да подмине Джордж Сорос и организациите му. Темата се оказа прекалено тлъста за пространството на 1 постинг. За това я оставям отворена... т. е. с продължение...

Предлагам мисли на различни автори и източници, с цел за да установим каква е дейността на Сорос в България?

КАКВО ФИНАНСИРА ДЖОРДЖ
 СОРОС В БЪЛГАРИЯ?
- ЧАСТ I

image

Снимка: http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=345

- Войната между ромите на Сорос и циганите на Цветелин Кънчев е жестока комбинация - тя е война между стереотипи и война за пари.Заченатите с парите на Джордж Сорос неправителствени организации наричат циганите роми...Постепенно проектите за повишаване на капацитета, финансирани от Сорос, започнаха да повишават капацитета на "Евророма"...Активистите на Сорос ограмотяват ромите за човешките им права, Кънчев им казва да вземат от всеки кой каквото дава и да правят кой каквото си знае.
Източник:
"Тихата, но и все по-гъста вражда между едните и другите е за това кой ще бъде разпределителят на големите пари"
 (Тема Нюз АД)

- Спомням си как през 1999 година поисках подкрепа от българския /с извинение/ Хелзински комитет заради преследванията, на които бях подложен по политически причини. Отказаха ми с едничкия аргумент, че съм етнически българин, а те защитавали единствено малцинствата. това ако не е расизъм, здраве му кажи! Този Хелзинкски комитет се ръководи от „българина” Красимир Кънев, а се финансира от „големия филантроп и хуманист” Джордж Сорос. Унгарски евреин с рождено име Дьорд Шорош, отявлен ционист и човекомразец.Същият Сорос финансира адвокатските услуги на цигани, упражнили насилие срещу българи. Включително адвокатските услуги на циганина, изнасилил и убил шест годишно българско момиченце. Защото според Шорош-Сорос, когато представител на циганите извърши дори най-чудовищното престъпление срещу българин, това не е престъпление, а етническо право.
Източник:
"Човеко, стани - 7", Елтимир, Трети сайт

- Сорос финансира социалната адаптация на натирените от БА
20 000 късат пагона
ВМС набира 250 професионални матроси, дават 330 лева на калпак
20 000 кадрови военнослужещи на БА ще бъдат натирени на улицата от Министерството на отбраната или ще напуснат армията през следващите 3 години във връзка с изпълнението на План 2004 и подготовка за професионализиране на славната българска войска, съобщиха вчера на брифинг във Военноморския клуб във Варна полковник Иван Сотиров, шеф на Ресурсния център на неправителствените организации в България, полковник Иван Димов от ГЩ, капитан I ранг Цвятко Дончев от МО.
Освобождаването на кадровите военнослужещи е в изпълнение на План 2004 за превръщането на войската в професионална армия. В същата връзка е и започналото осъществяване на мащабния проект на Ресурсния център за психосоциална адаптация на освободените пагонлии в гражданското общество, финансиран от финансовия магнат Джордж Сорос и от посолството на САЩ в София.
Само за миналата 1999 година, съгласно договореностите между президента на България Петър Стоянов и Сорос, финансистът е отпуснал за осъществяването на проекта $100 000, а за програмата във Варна посолството на САЩ е предоставило 17 540 щатски долара.
Източник:
В. Черно Море, бр 746, автор Валери Станков,

Евтино "отърваване" от армията на 1 държава. Ще дам 100 000 долара на американската армия да ми разфасоват Делта Форс или еС Ес. Може и ЦРУ да поискам. Но така е. Когато се подготвя "Бъдеща ромска война" и "държава в държавата", то държавата-Майка не бива да има собствена армия. Салют за ромът от с. Черкаски, Михайловградско Петър Стоянов!

Разследването ми с цитати, по тази суперинтересна тема ще продължи в Част II
Моля за търпение!







Тагове:   България,   Какво,   Сорос,


Гласувай:
1



1. boristodorov56 - Да това са знайни факти, които позволяват всетранна трактовка.
16.10.2010 21:04
Но все пак Сорос харчи собственоте си пари, както намери за добре и това можем да ограничим дори и да не ни харесва, но къде е интелигентната част на обществото за да противопостави истински ценности и да реагира справедливо, както на Сорос, така и на циганските безобразия и на циганиите на българите.
Правилният подход към всички граждани в държавата е безапелационно прилагане на закона.
Това не се допуска от управляващите по много поводи и причини и е в основата на всички проблеми и конфликти у нас, погледнато в по-широк аспект.
Хензелкският комитет по никакъв начин не може да бъде определящ обществените настроения или битието на българите, а Сорос - въпреки парите си ще си остане само един наблюдател и неопределящ посоките на развитие. Няма как да го стори - дори с хората на ясла при него.
цитирай
2. semtomovi - Абсолютно съм съгласна
16.10.2010 21:41
но все пак е смешно една държава да се съгласи да си "разфасова" армията заради някакво жалко дарение - това си е политически натиск отвън. В западните общества е абсурд дарители да им диктуват вътрешната политика. То няма много други начини по които да се и изтълкува.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1440979
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930