Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2010 03:08 - Земетресението тази нощ в 3.00 часа, последвано от профетичен сън - на фона на клипове за световната тенденция
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11219 Коментари: 29 Гласове:
5

Последна промяна: 23.11.2010 16:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Някой от Вас усети ли като мене земетресението в 3.00 часа? Беше много дълго и неприятно. В 2 части. Първа част беше по-къса от втора част. Събудих се и гледам спектакъл - и стените и особено попюлеят и вратата. Кошница! Яки вибрации.. Земетресението при това продължи НЕЕСТЕСТВЕНО ДЪЛГО време! Странно!

Новините мълчат, затова питам дали земетресението е събудило други като мене?

Тука постинга ми приключваше, без клипове, без снимки с голото нищо. От където са и коментарите отдолу.

Но 2 дена по-късно забелязвам онлайн как по-будните българчета си размърдаха мисловната дейност и аз реших да им доприглася като доразширя темата до по-приличен външен вид. И да я проанализирам малко по-трезво след двата дена  "втори" (или по-скоро Х-подред)  живот от позицията на оцеляла поредното земетресение. Та сега идват подробностите около тази необичайна серия земетресения. Необичайна - от всяка гледна точка (вижте защо именно в коментарите отдолу).

И сънят нарочно Ви го описвам, тъй като обикновено моите сънища СЕ СЛУЧВАТ. И обичам да си ги записвам, за да видя кои части от съня са до 100 процента съвпаднали. Въобще може да се каже че вече съм напълнила 1 Библия със "случили" се профетични сънища в личния ми живот за последните 10 години!

  Та вместо прелюдия ще възкликна както възкликнах пред моята сродна душа и Вашата национална Будителка - Мисс Бисс от вашия блог.бг:  в България все още Западните ни окупатори нямат построените като база на Скандинавия Хитлерови домове и псевдопсихиатрии за да ни спиртосат с принудителните инжекции на Дания, Швеция и Норвегия. Тука е по-лесно да ни сринат с 2 земетресения по едно и също време, както сториха в 2,56 и 2,57 на 4 ноември 2010. По-евтин е ГЕНОЦДЪТ ни така! Прекалено много юнаци и Крали Марковци в България са народени за да бъдат понесени от НАТО. Това ги дразни! Китайски и Хаитски за съжаление ще бъде сценарият им за нас!
image

Успокоих се към 5.30 часа в злополучната нощ на 3 и утрин на 4 ноември 2010 г.. Заспах.

(Тука е мястото да вметна за хората които не ме познават, че след прекарано ППС през 80-те години в болницата, развих дарба да сънувам профетични сънища в бъдещето, както и сънища назад в миналото, да пътувам астрално до мои приятели в техние домове насън и да разменяме информация астрално, както  и да приемам послания насън от моите роднини- мъртъвци). 

Та какво сънувах точно когато бях и без другото разстроена и отворих блог за да питам действително ли земетресение прекъсна съня ми? Ново двайсе! -  Апокалиптичен сън след земетресение! Рядка комбинация. 

Та какво точно сънувам 3 часа след земетресението  (и с молба за Вашето тълкуване)? - Сънувам, как в страх и ужас се крием с децата.  Търся място да се скрием - от всички посоки ни връхлитат от морето огромни вълни с вода, която издавя милиони бягащи и крещящи хора наоколо ни като плъхове (а тука в действителност нямаме в момента наоколо дори река, камо ли язовир, да не говориме за море и океан!).  Вълните просто ни следват по петите. Апокалиптични картини пропити с чувство за безпомощност и обреченост.

Наоколо вълните поглъщат хората. Давят ги точно като плъхове. Времето е ценно. Бягаме и търсим суша, сред малкото издатини и хълмове, но трябва да се пазим от куршуми и удари с нож -  хората са като побеснели псета. В последните си минути всички се нахвърлят еднни върху други, и вместо да си спасяват живота (мъжете особено) изтребяват всичко наоколо си. Дъщерите ми ме насочват към някакакъв кораб или остров, около който е жива Вартоломеева нощ. Но аз ги насочвам към близка планинка, към която тичат милиони хора, земята се тресе, пушеци, бягащите се стрелят и колят един другиго, борейки се за пространство в предсмъртния ни час. После се събуждам.

Целия ден съм като замаяна. Сърдита съм на Бог, защо вместо успокоение ми изпрати още по-страшен сценарий и си поигра със страха ми. Защо, защо, защо.

Споделих със съпруга ми. "Казали са ти, че има и по-страшни катаклизми от земетресенията. Че едно земетресение е нищо" - изтълкува той в правилната насока. Азиатските брегове и Хаити допълниха с още по-страшната думичка от земетресение - "цунами".

По аналогия когато тази мисловна верига, подадена ми свише, взе да се разплита, започвам реално да се питам - Възможно ли е цунами на Балканите? За него ли ме предупреждава Силата Свише, като сънуваща профетични сънища? Не съм специалист и не мога да ви отговоря на въпроса. Би трябвало да попитаме специалистите.

Какво искаше да ми каже Бог като ми изпрати поредния си предсказателен сън само 3 часа след земетресението в 3.00 часа? А дали не искаше да каже, че Земетресенията на ХААРП са нищо пред голямото Цунами, което се задава за Балканите? Цунами ли да очакваме следващия път, когато Хаарп настроят антените на нужната им честота?

В главата ми се върти само 1 тревожен сигнал? ХАИТИ! 

А дали ние няма да сме следващите "Балкански хаити" и дали серията от земетресения не беше само предварителна подготовка на антените на Хаарп за необходимата мощност в региона, необходима за пълното ни унищожение??? Попитайте г-н Соломон Паси! Той не може да не ги знае тия предподготовки и репетиции към кое представление ни водят!

Едно е ясно: че серията земетресения на 3. ноември 2010 в комбинация с кемтрейлърите над София и Северо-Западна България в периода от 2 до 4 ноември 2010 са само РЕПЕТИЦИЯ и една от генералните репетиции за неземно и нечовешки чудовищно задаващо се апокалиптично представление. За оцелелите. Ако има оцелели.

Господствуващите очевидно не са заинтересувани от едни Заселени Балкани. Обезлюдаяването продължава! Който го преживее - той ще и сглоби многото въпросителни, пред които ни изправи тази нощ!

И ако преживеем и следващите ТУРОВЕ - дано поне ни събуди от менталната и интелектуалната летаргия и отсъствието ни от реалността.

И дали пък Бог не ми говори с втори свой Вариант на Тълкуване? Искал е може би да ми покаже връзката между Цунамитата до сега, и тия събития над България от 3 ноември 2010 г.? Дали се бях вживила в ролята на жертва от Индонезийското цунами? Много ми се ще да съм пътувала астрално назад, а НЕ напред във времето. Кой родител ли би си пожелал подобен край на децата си? Кой родител би пожелал децата му да не дорастнат до възрастта на възрастните.

До момента единствения резултат от Кемтрейлите над България от 2 до 4 ноември 2010 г. е бум на екземи в семейството ни - екземи по цялото тяло в една и съща седмица за мен, сина и дъщерята. От душа за къпане ли са? Или причината е във въздуха около нас? Приличат на обикновени лишеи (розов лишей). Но защо пък едновременно удря трима души? Възможно ли е това от медицинска гледна точка? Без да търся друго обяснение из... облаците! Въпроси, въпроси, въпроси и от ден на ден, въпросите растят. И трябва да си сляп или глух за да не им обърнеш внимание.


image
Калинките покриват стените и пода на домовете ни от октомври и целия ноември до сега в България. Не се повлияват особено от разните шпрейове, които бълг. пазар предлага. Надживяват ги! 
Снимка: http://www.album.bg/peter_petrov/images/13148930/

Друга промяна е напастта от милиарди калинки в домовете ни (но пък калинките са от октомври 2010 и ги ринем с лопата, буквално, и гоним от 2 месеца насам с прахосмукачките). Нападат прозорците и вратите на домовете отвън навъте. Не хапят, но са неприятни особено под дрехите ви, и когато ги настъпвате. Надробени разнасят все пак смрад. А и не е е приятно да вадите оплели се калинки в корените на косата ви, особено ако сте с по-буйна коса.

Не можех да си представя че самолетите могат да разпръсват облаци с ... калинки. (!?!)

 Но след като заредих отдолу видео номер три подред, и разбрах, че с кемтрейлърите се разпръсква не само радиоактивен барий и токсичния алуминий, ами се разпръскват и биологически оръжия под формата на микроорганизми, започвам да очаквам и по-големи неща следващия път от калинките и от 1,5-метровите резедави нови змийски сортове из родния ми край. 

 Вие да имате подобни проблеми???

Очаквам държавните ни глави, вместо да се хапят един другиго публично по българските медии, да вземат най-сетне становище и да успокоят българския народ, какво става из българската територия и небе днес. И как така автоматично е позволено на чужди (било и съюзнически) самолети да могат да си правят експерименти с населението на държавата? Къде я има по света подобна слободия?!? 

Българските власти трябва да покажат на Запада  кой е стопанин у дома им, и че са достойни да управляват собствената си родина! 

 На престъпниците, та макар и военнопрестъпници в самолети от по-силни "съюзнически" държави би трябва да се иска официален отговор, неустойки, наказания, както и българското небе да ЗАПОЧНЕ (за Бога!) най-сетне да се охранява от сега натам. Радари и хора имат за целта.

- Това е и най-елементарният пакет от мерки, които мога да предложа на властта ни и които тяТРЯБВА да стори за народа и родината си, като си влезе в ролята! В противен случай се подкопава недоверието у нея. И България отива към все по-предвоенно (дори от днешното) положение на несигурност и анархия.

КОМЕНТАР КЪМ ВИДЕО НОМЕР:

1
Поздравления и поклон пред г-н Еленко А!

4 (0.16): 
! Значи точно така е, както си го и представях! Хаарп-антените генерират по-интензивен сборен сигнал, който на свой ред СПЪТНИЦИТЕ отразяват обратно към земята! След като Хаарп-антените не могат директно да го насочат надолу под почвата, тука влизат в роля спътниците! Които изстрелвха в името на "науката и астрономията, бла-бла-бла"!

 Благодарете на СПЪТНИЦИТЕ за земетресенията ни на Балканите! Точно толкова колкото и на Хаарп и другите подобни антенни установки!










Тагове:   нощ,


Гласувай:
5



1. анонимен - Magnitude mb 5. 4 Region SERBIA ...
03.11.2010 03:17
Magnitude mb 5.4
Region SERBIA
Date time 2010-11-03 00:56:55.5 UTC
Location 43.76 N ; 20.68 E
Depth 10 km
Distances 35 km SW Kragujevac (pop 149,273 ; local time 01:56 2010-11-03)
2 km N Kraljevo (pop 58,140 ; local time 01:56 2010-11-03)

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=196649
цитирай
2. nicodima - Крагуевац, Сърбия... 5,3 по Рихтер
03.11.2010 03:20
На голяма дълбочина- 27 км, затова се усети и тук доста силно...
цитирай
3. semtomovi - Благодаря Ви! Тука няма никакви рутини в България да съобщават новините! Срамота!
03.11.2010 03:23
Само, че това е друго земетресение! Моето е по-пресно. Около някоя минутка преди 3.00 а може би и да е точно в 3.00. Много беше неприятно.
цитирай
4. semtomovi - На 3 ноември сутринта в 3 часа на 2 пъти може би трая 2 минути?
03.11.2010 03:24
!
цитирай
5. анонимен - Земетресение беше усетено в София
03.11.2010 03:31
Земетресение беше усетено в София в 2:56 българско време, като трусът бе с продължителност около минута.

Европейско-средиземноморският сеизмологичен център съобщи по същото време за земен трус с магнитуд 5,4 степен по Рихтер на 243 северозападно от София, недалеч от сръбския град Крагуевац. Епицентърът на труса с дълбочина 10 км е на 35 км югозападно от Крагуевац, с население малко под 150 хиляди души и на 2 км северно от Кралево, с население около 60 хиляди души. Засега няма съобщения за щети и пострадали на наша територия от труса /БГНЕС
http://news.bgnes.com/view/875302
цитирай
6. анонимен - Земетресението тази нощ в 3.00 часа
03.11.2010 03:32
Значи, не ми се е сторило . . .
цитирай
7. semtomovi - Аз не се намирам в София... В Северна БГ съм в момента...
03.11.2010 03:39
Но тука изпонасъбуди комшииите, слушам че са пуснали радио и чакат да чуят нещо по новините. Полюлеят се люля бесно и стените на блока в който съм. Интересно никаква аларма на кола обаче не пусна. Невероятн вибрации! Не може да не ви е събудило като както стори с мене?
цитирай
8. semtomovi - Крагуевац е доста далеч. Но над 5 по Рихтер е много силно!
03.11.2010 03:40
! (получих разстройство от страх!)
цитирай
9. semtomovi - Чудя се да излизам ли да спя на природа?
03.11.2010 03:41

Вие ще заспивате ли?
цитирай
10. pesho079 - друга информация
03.11.2010 03:42
Ходи разбери:), но определно аз вярвам на Европейския център.

Земетресение с магнитут 2.5 по скалата на Рихтер около 3.00 часа разлюля западните части на страната. Епицентърът на земетресението е на няколко километра от Панагюрище. Скоро очакваме повече информация за нанесени щети от труса
http://novini.sveyo.com/?p=407

цитирай
11. semtomovi - Новините са невероятно зле и бавно организирани!
03.11.2010 03:43
Не ми е до Мартин Карбовски в тоя момент по новините! Нито до политически дискусии! Нито дума за земетресението до момента! Минаха се вече 50 минути! Бууу на Телевизиите в България!
цитирай
12. semtomovi - Очевидно е серия от земетресения само тая нощ! Аз пък намерих последно от Сахалинск и София!
03.11.2010 03:44
pesho079 написа:
Ходи разбери:), но определно аз вярвам на Европейския център.

Земетресение с магнитут 2.5 по скалата на Рихтер около 3.00 часа разлюля западните части на страната. Епицентърът на земетресението е на няколко километра от Панагюрище. Скоро очакваме повече информация за нанесени щети от труса
http://novini.sveyo.com/?p=407


цитирай
13. semtomovi - Какви са тия 2,5 по Рихтер!
03.11.2010 03:46
Това се усети поне като 6 по Рихтер! Приличаше на Вранча, ама без тътен!
цитирай
14. semtomovi - И Панагюрище ли е активен център?
03.11.2010 03:52
???
цитирай
15. semtomovi - Мерси все пак. Добре, че сте Вие насреща! Времето се покрива тука все пак!
03.11.2010 03:57
pesho079 написа:
Ходи разбери:), но определно аз вярвам на Европейския център.

Земетресение с магнитут 2.5 по скалата на Рихтер около 3.00 часа разлюля западните части на страната. Епицентърът на земетресението е на няколко километра от Панагюрище. Скоро очакваме повече информация за нанесени щети от труса
http://novini.sveyo.com/?p=407


цитирай
16. semtomovi - В 3.00 часа на човек му се спи....
03.11.2010 04:00
Дали няма да му е последния сън?
цитирай
17. semtomovi - Дори да отчетем евентуална разлика в часовия пояс, това си е с цял час по-рано!
03.11.2010 04:06
анонимен написа:
Magnitude mb 5.4
Region SERBIA
Date time 2010-11-03 00:56:55.5 UTC
Location 43.76 N ; 20.68 E
Depth 10 km
Distances 35 km SW Kragujevac (pop 149,273 ; local time 01:56 2010-11-03)
2 km N Kraljevo (pop 58,140 ; local time 01:56 2010-11-03)

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=196649

цитирай
18. semtomovi - Затварям на модерация, който пише утре ще го пусна!
03.11.2010 04:10
Ако... се събудиме живи и здрави! Може да стане и добра "кайма" от нас!
цитирай
19. batstefan - не е трябвало да се стахувате
03.11.2010 07:02
Просто жена ми се беше дошла от Гърция.
цитирай
20. bovari - И още как!
03.11.2010 08:19
Събудих се и погледнах часовника - 2.59. Странно защо се замислих дали ще има вторични .....после потънах отново в съня си:)


цитирай
21. анонимен - освен да те критикувам, ти давам отдвреме-навреме и информация, но винаги с добри и конструктивни намерения
03.11.2010 13:33
oknele
Напредващ

Неактивен

Пол:
Публикации: 646


Всъщност


Re:Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1
« Отговор #2024 -: Днес в 09:15:00 »

--------------------------------------------------------------------------------
Вчера 2 ноември по това време започнах да снимам с GSM си химическите пръскания над цяла София... До 17-30 бях в движение и имам над 100 снимки и видео, които доказват/показват как прекрасното синьо небе се нашарваше с Кемтрейли, които прерастваха в плътна мръсно бяла мъгла. Вече имам контакти в няколко по-големи медии - обадих се, да и те виждаха същото - chemtrails. Kaзаха ми:

-"Хайде да видим дали в района ще има земетресения(връзката между chemtreils и съоръжения като HААRP) както твърдиш в темата ти в рубриката ти "На кафе" с Гала http://vbox7.com/play:22dda739

Тък във форума се публикуваха и се докладва за десетки снимки от България за chemtreils...

Тази вечер се събудих от първия трус...

Силни земетресения разтърсиха Сърбия и Турция, два труса бяха усетени у нас
3 ноември 2010 07:18 / обновена в 07:44

Две земетресения бяха регистрирани през изминалата нощ на територията на Сърбия и Турция, като трусовете бяха усетени и в България, съобщиха за агенция „Фокус" от Националния институт по геофизика, геодезия и география.

Централната част на Сърбия бе разтърсена тази нощ от земетресение с магнитуд според различни източници между 5,3 и 5.6 по Рихтер, съобщи Ройтерс, като се позова на министъра на вътрешните работи Ивица Дачич. Трусът е причинил смъртта на двама души, съобщил министърът.

Според Европейския средиземноморския сеизмологичен център епицентърът на земетресението се е намирал на 2 км северно от град Кралево, на около 150 км югозападно от Белград, пише БТА. Според източници от медицинските служби в града най-малко 15 души са били ранени.

Населението на Кралево е около 70 хиляди души. В града има повредени сгради, в някои квартали е прекъснато електричеството и питейната вода.

Според Сръбския сеизмологичен институт, цитиран от Франс прес, земетресението е било с магнитуд 5.6 по скалата на Рихтер и е било усетено на цялата територия на страната. След първия трус са били регистрирани още няколко по-слаби, с магнитуд 3.

Земетресение е било регистрирано в 04.51 ч. в Турция. То е било на 360 км в югоизточна посока от София и е с магнитуд 5 по Рихтер.

В 2.57 часа българско време е било регистрирано земетресение с епицентър на около 250 км северозападно от София, извън територията на страната, съобщи Сеизмологичният център към Геофизическия институт на БАН.

Земетресението е било с магнитуд 5,1 по скалата на Рихтер. Трусът е бил усетен в западните райони на страната. Няма данни за жертви и нанесени материални щети.

По данни на Сеизмологичният център към Геофизическия институт на БАН и на Главна дирекция "Гражданска защита" земетресението е било усетено извън епицентралната зона по скалата на Медведев-Шпонхоер-Карник както следва: в София - II-IV степен, Видин и Монтана - III степен, Враца и Кюстендил - II-II степен.

В 4.52 часа българско време е било регистрирано второ земетресение с епицентър на около 360 км в югоизточно от София, извън територията на страната, съобщи Сеизмологичният център към Геофизическия институт на БАН.

Земетресението е било с магнитуд 5,0 по скалата на Рихтер и е усетено на територията на страната.

По данни на Сеизмологичният център към Геофизическия институт на БАН и на Главна дирекция "Гражданска защита" земетресението е било усетено извън епицентралната зона по скалата на Медведев-Шпонхоер-Карник както следва: в Кърджали и Момчилград - II-IV степен, Пловдив - III степен, и Ямбол - II-II степен.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=612261

Отивам направо в НОВА при колегите ми в На кафе гледайте


Активен

--------------------------------------------------------------------------------
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята свобода...
http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,4485.2010.html
цитирай
22. semtomovi - 21 Мерси за критиките, но нали знаете, че критики приемам само от профилирани с никове
03.11.2010 19:59
Знаеш ли,
аз също се запитах, какво става?!?!?!?
Защото ние сме земетръсна зона. България е на 2 континентални плочи. Това всеки го знае. Обаче ставали са по 1-2 големи в месеца, хайде напоследък в седмицата.

Но това беше СЕРИЯ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ. В порядъка на-през 1-2 часа! И все силни трусове!

Аз се запитах пък дали нещо не се прави по тия бази, тип подземни опити на оръжие - имаме бази у нас, около нас.. Журналистите ни спят ли???

Трябва да се разнищват нещата кое от кого и как...
цитирай
23. semtomovi - До 21 И СЕГА ПОСЛЕДНО!!! ????
03.11.2010 20:05
????

КОЕ земетресение от всички тия от цялата тая ужасна СЕРИЯ от силни земетресения усетихме в 3.00 часа????
цитирай
24. semtomovi - И защо ВСЕ НОЩЕМ стават????
03.11.2010 20:06
Това е един много интересен въпрос. като са природни катаклизми, защо не стават през деня като ония нормалните земетресения, Вранча и останалите преди 20-тина години?
цитирай
25. semtomovi - Имаше и вторичен, но по-слаб, но не мога да ти кажа след 1 или 1,5-2 часа време.
03.11.2010 20:09
bovari написа:
Събудих се и погледнах часовника - 2.59. Странно защо се замислих дали ще има вторични .....после потънах отново в съня си:)



цитирай
26. semtomovi - След 20 часа открих ето това
03.11.2010 21:09
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=663375
цитирай
27. анонимен - Твърде малко средства се заделят за ...
07.11.2010 14:56
Твърде малко средства се заделят за медицинска помощ у нас...
цитирай
28. semtomovi - Как така 2 земетресения - 2.56 в Панагюрище а в 2,57 отново в Сърбия?
08.11.2010 20:51
С разлика 1 минута?!?!? Ние не сме луди да "купиме" такива "феномени" в "природата"!!!

Това е много много странно! Значи и аз така го усетих като в 2 части! Пък то е било "палачинка върху палачинка!" - Усетила съм 2 земетресения в ЕДНО!!!!

- ИМА ЛИ ТАКИВА "СЛУЧАЙНОСТИ" В ПРИРОДАТА?

Какъв е чисто статистически и математически "шансът" те да се случат???
цитирай
29. semtomovi - Благодаря на окнеле или на Еленко или който е там
08.11.2010 20:55
че ми изпрати навреме информацията! Много е добре човек да си записва както правиме с него, просто като дневник, за да не убягнат нещата. Много взеха да лъжат злите хора на запад и на изток. Освен със записки няма как да ги изловите друг начин няма! Следене! Те следят нас! Но ние следиме тях! Много зорко! Мама им!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1442018
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930