Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2010 16:16 - HAARP-феномен в небето 10 мин. преди земетресение в Китай
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7467 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 30.11.2010 13:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image


Ето как на практика протича депопулацията на 6,5 млрд хора планетяни, описана ни от уважаемият герой на нашето време Джордж Грийн, бившият "играч в голямата игра", направил самопризнания за плановете на Новия Световен ред. Геоклиматична депопулациа, произхождаща странно защо винаги на една и съща дълбочина под земята при всички най-големи световни земетресения (Моля, вижте третото филмче отдолу за да разберете какво имам впредвид!). Там в началото на филмчето има една много добре направена ИЛЮСТРАЦИЯ, която до 100 процента потвърди моите лични предварителни ПРЕДСТАВИ, че Антените на ХААРП от различни континенти генерират интензивни сигнали до облаците на кемтрейл в "следите" в небето, които после най-страшното оръжие - САТЕЛИТИТЕ НА ОРБИТА НА НАСА насочват като най-мощното гео-климатично оръжие към избрана точка в земната кора чиято константна дълбочина не може да зависи от друго, освен от височината на сателитите в орбита над земята! Това  е лично моя мисъл и се надявам и тя в най-скоро време да бъде потвърдена емпирично с някой друг филм на друг автор или статия! Няма много варианти просто как да е по друг начин!

Връзката между HAARP и кемтрейлс и земетресенията е вече доказана емпирично! Вижте тука на това видео какъв феномен наблюдава населението в Китай само 10 минутки преди голямо земетресение! Не дай Боже да ни се наложи!  (може пък тия Уроди да чакат алуминия от следите хубаво да се разпръсне първо и да направи по-дебел "Слой", преди да пуснат ХААРП-а, а? Яката поработиха натовские самолети тия дни!)

Този феномен в облаците, наподобява „Северно сияние“ и такъв феномен преди поне 10 години срещнах из външнополитическите анализи за антените на „Хаарп“, ако си спомням точно във в. Строго секретно. Дори има илюстрации из подобни външнополитически анализиращи списания и вестници, дори по Интернет, със Северното сияние изобразено, там като се анализира ефекта на сигналите от ХААРП върху йоносферата. Ако разполагате с хубав линк, с удоволствие допълнете темата и го пуснете отдолу. Предварителни благодарности! 

image

HAARP може да изглежда така. Снимка: http://30dumi.pozicii.net/2010/09/i-oshte-podrobnosti-za-vazmozhnostite-na-haarp/ Аз пък се питам колко ли много хора живеят в тия фургони за да управляват такова сложно и мощно геоклиматично оръжие?



ЕТО КАКВО ПИШЕ АВТОРЪТ НА ДОЛНОТО ФИЛМЧЕ НА САЙТА WWW.YOUTUBE.COM (ПРЕВОД ОТ АНГЛИЙСКИ):
Бизарно сияещ облачен феномен в небето бе наблюдаван около 10 минутки преди да стане на 12 май 2008 г. земетресението в Сишуан. Това бе записано в Меиксиан, провинцията Шаанкси – на около 550 км североизточно от епицентъра. Феноменът бе наблюдаван как трае около една минутка. Източник: http://v.youku.com/v_show/id_cb00XMjc...

 Карта показваща 2-те локации където бяха гледани такива облаци във връзка с епицентрирте на земетресението в Сишуан има тук: http://img223.imageshack.us/img223/24...

 Вижте как подобни облаци стават на около 200 км западно от това местоположение тук:
http://www.youtube.com/watch?v=KKMTSD...

 Повече снимки (рапортирани 1 час преди земетресението) има да се видят тук:
http://shenyun.epochtimes.com/b5/8/5/...

КОМЕНТАР КЪМ ЧЕТВЪРТИЯ КЛИП:
Не е лесно да сте се родили и живеете в интересна за големия Окупатор гео-стратегическа зона! Доктор Ник Бегич е убеден, че ХААРП в Аляска е причинил смъртта на хиляди в Хаити, за да бъдат окупирани островите от военните сили на САЩ. Той ни обяснява  (уви, на английски) ефекта на резонанса.

А дали предстои ОКУПИРАНЕТО НА бЪЛГАРИЯ ПРЕД ПРЕДСТОЯЩОТО ОТКЪСВАНЕ НА РОДОПИТЕ ОТ НАШИТЕ ОКУПАТОРИ? Моля, помедитирайте смело сами върху този най-вероятен сценарий!

Какво мисли пък президент Уго Чавес за катастрофата в Хаити може да се чуе тук http://www.youtube.com/watch?v=Q9QtZkT8OBQ











Тагове:   Китай,   небето,   минутки,


Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1440766
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930