Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2010 22:29 - Кой е Маркус Ботт?
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3221 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 17.11.2010 14:05


Искам да попитам българите, живеещи днес в Германия, кой е Маркус Ботт и защо е бил изолиран, репресиран и убит?  Евреи ли са двамта братя? Защо г-н Мартин Ботт говори непрекъснато за Психиатрии? и в Германия ли психиатриите са изкрейзили като в Швеция?

Това е видео което намерих на Ютууба, и което представлява интродукция от брат му в случая. Тоест на мен днес тука по нета ми писа братът, който е очевидно този г-н Мартин Ботт, който се чувстваше натъжен за брат си и в сходна ситуация жертва на несправедливост.  Oчевидно нашите семейни репресии от шведските расисти са популярно четиво не само в България но и в целия свят днес. Уви!

Затова пък аз продължавам да тъна в абсолютно неведение за немската проблематика (която се оказа едва ли не "Черна дупка") и система и не съм обаче запозната с този, очевидно, нашумял случай в Германия.

Нямам си понятие и коя е мадам Аннелиze и как така е била "зомбирана" до това плачевно състояние, нито знам коя е и с какво се е занимавала преди да стане жертва на това "състояние" или "ментално оръжие". Тази материя е  за съжаление нова и непозната за мен, макар и някои хора да имаха по-големи очаквания тук на блог.бг, ще  се наложи да Ви разочаровам, уважаеми. Както предполагам и подобни лъчеви оръжия са непонятни и на Вас, като родени в преди това социалистическа и източна държава, където такива неща не е имало. Затова питам българите в Германия - Какво става у Вас, уважаеми български емигранти заселили Германия?

В моя случай препарираха единствено с отрови храната ми и нашпрейваха стаята ми, тъй като "зомбирането не е очевидно на мода" в Швеция. Там царуват отровите.
Повтарям тука заради госпожата от Швейцария, която ме преследва да й правя някакви "признания за чипове и за зомбиране". Не, такива неща у нашия случай няма. Сходството е единствено това, че моето наследствено заболяване от ревматоиден полиартрит (реваматизъм) бе използвано от Шведската Каса и социалните служби в Доалаберй, гр Уддевалла, Швеция, като повод да се активизират и да ми препишат разни "фобии от червеи" които нямам (много смел човек съм).  Значи Касата умишлено отрича след 2001 г. полиартрита ми, който е много мъчителен, като се стремеше да пришие върху смптомите му своите решени от социалните й инженери, измислени "стресови теории". В наглостта си стигнаха до отричане на видими шипове по ръцете и краката ми, и да ми отказват направление за ревматолог докато болките и възпалението нападаха костите и хрущялите на лицето ми и имах периоди в които не можех да дъвчам и говоря от възпалени ставаи. Въпреки това думите "стави и възпаление" биваха грижливо ретуширани от касовите документи за мен. Имена на доктори биваха изтривани, папки с килограми лекарски документи умишлено "се изгубваха" дори из висшите ешелони на Касата сред "Комисията й" (Фъерсшеекриингскассенемнден). Всичко беше една доста организирана държавна мафия. НЕ помагаха дори препоръчителни пратки с квитанции по пощата. Черното го изопачаваха в бяло. Дори Касата ме помоли да играя някакъв Двойнствен живот и Театър. Да лекувам ревматизъм, но да се преструвам на "психично болна". Тъй като съм била много дисциплиниран ученик и съм се борила за кариера и притежаввам куп дипломи с високи оценки, отказах три пъти на подобни предложения от служителки на шведската здравна държавно-застрахователна каса. Вместо това обжалвах в Съд, където Касата губеше. И все пак гладувахме от 5 до 11 месеца годишно с децата ми въз основа на спиране на парични средства.

Дори в момента децата ми се намират в един такъв "Касов период", който обжалвам заради детските им помощи, които незаконово са спрени, въпреки че се полагат на децата ми по шведските закони до 18-годишна възраст. Отново 3 деца са оставени да живеят от въздух и вода, все едно са без биологични нужди и не са хора. Нали са българи в Швеция. Голяма работа (е, тука ги имат за половин шведи, ако в България ги считат за небълари). Ето ви и "грижи за човека". Хубави грижи! На хартия само обаче!.

И тогава на този фон станахме със семейството ми жертва на тази акция която е описана тук в блог.бг из последните ни постинги (за непознаващите случая ни), и за който наш случай съществуват до момента 2 видеозаписа на www.youtube.com за ника sportsnut712001 където са изложени 2 видеоматериала с нашия случай през август 2007.

За удар бяха избрали повод на критично състояние за мен и 2 от децяата ми след 2-месечно страдание от водниста диария и повръщане и отделяне на 7-8 вида различни червеи и гадини с килограми след прием на Вермокс, след прекарана хелминтоза, хваната от плаж в новия град Поморие през 2007 г. Към акцията се присъдиниха инфекц. лекари, които отказаха инфекц. лечение на децата ми и ги оставиха недолекуваната им хелминтоза в Ръцете на Бог или на произвола на съдбата.

Как е възможно шведските власти да изкарат една много болна от наследствен ревматизъм  и от семейна остра хелминтозна епидемия  многодетна майка  - политически "дисидент" и "враг на родината", смъртно преследван??

Очевидно в Швеция могат. В Швеция могат всичко. Това е държавата където здравни свидеетелства, дипломи и други писмени документи НЕ ВАЖАТ. Тук всичко МОГАТ и няма хич да им се учудя ако осъмна някой ден с подменена съвсем до края  самоличност, не само с биографията, докторите, симптомите  и диагнозите ми, но и с пола и имената ми!!
 
Аз все пак си обяснявам всичко това с геноцид против българи, славяни в Швеция и с липса на контакти между правителствата на наши държави, както и с мълчаниеето на нашите политически формации по въпроса - у нашия случай липсва някаква национална защита за неправилно третираните български граждани в Швеция (макар и в България да получихме огромна подкрепа от българските власти, в Швеция сме изложени на постоянни фалшификации и преследвания и това е било най-активно от шведска страна в периоди, в които съм била повалена от ревматизма неподвижна на легло, което е показателно за подривните им действия към индивида независимо от фактите и състоянието на лицето. Клеветите и гражданската война не се касаят от действителните факти в тази държава.

Значи  при все всичките им опити да ме изкарат политически, аз съм си майка и болна и моят случай въобще не е политически и не е бил, ами има сили в Швеция които се интересуват от експерименти с емигранти и техните деца (вижте за сравнение със случая с отвличането на деветгодишния Доменик Юанссон - Domenic Johansson - от шведското правителство от неговите родители и експериментите които си правят с него), когато те се разболеят. И аз бях попаднала в подобна "ниша". Така поне си обяснявам днес нещата, тъй като самата аз не съм била политически активна и грам. Активизирам се тук СЛЕД репресиите. Значи обратно е на това което хората си мислят за мене. Това за системата в Швеция.
 
Но Швеция не е Швейцария и не е Германия. Нямам представа до къде са напреднали тия двете държави, и предполагам има хора, и журналисти, които ще отркият и обяснят повече от мен за погазването на човешките и журналистическите права и свободата на словото, там.
Ако някой има някакви познания, линкове и информация, моля да я сподели с нас!

Не знам как аз лично бих могла да бъда полезна на този уважаем господин Мартин Ботт, загубил брат си по този нелеп начин. Но това, което разбирам, е, че г-н Мартин има нужда от разпространение на неговата продукция и сайтове. (То кой ли несправедливо малтретиран не желае това!)

И докато Ви питах, успях да открия следния руски сайт, от който, разбрах следното, превеждам ви от руски:

  Маркус Бот (Markus Bott)
1972-2009 гг.

image


На 11 юли 2009 г. на възраст 37 год в своя апаратамент в Карлсруе от лъчевата мафия бил убит Маркус Ботт.

Маркус Ботт - е съавтор на книгата "Тоталитарната държава", която издал заедно с неговия брат Мартин Ботт. В денят, когато книгата присвоила ISBN номер, психотронните опити били усилени до краен предел. Маркус винаги силно страдал..., а на този ден целенасочено унищожили неговото съзнание. Срещайки се с Маркус Рут Джилл (Ruth Gill) почувствал, как той повече не бил себе си, ами единствено като зомби, което управляли.

В събота на 11 юли 2009 годл. той не станал.

Подробностите на сайта Psiterror.ru ето ТУК!

Ето още но на руски от там:

ВИДЕО: http://www.youtube.com/watch?v=jSQB5z1fYjk

Моят брат, Маркус Бот, с който ние заедно в периода от 2000 г, - до 2005 гоина создавахме  книгата " Тоталитарната държава" в интернет на нашия съвместен сайт: www.totalitдr.de , бе намерен обесен в мазето на неговия дом в Карлсруе в събота на 11 юли 2009 година.

След  регистрирането на заявка за публикация на нашата съвместна книга в началото на 2004 година, Маркус постоянно бе подложен на страшни мъчения и не можа по тази причина да продължи своята по-нататъшна работа по правата на човека. 

От м. декември 2005 година до януари 2008 година ми се удаде да снимам на видео част от тези мъчения. Чудовищните методи на  мъчения, промиването на мозъка и управление на човешкото съзнание, се прилагаха от спецслужбите действително в този период, за да унищожат моя брат.
Маркус никога не беше говорил за това, да е желаел да привърши своя живот със самоубийство, въпреки садистическите мъчения.

Известен случай за опит на самоубийстоа, имаме когато един млад човек се хвърля веднъж от прозореца на квартирата си и си поврежда гърба. След това събитие младият човек разказва, че той просто влязъл в своята стая, видял прозореца и се хвърлил от него, без въобще да си мисли за самоубийство или за това, че може да се осакати.


Погребението на моя брат Маркус Бот се състоя на 22 юли 2009 година в 13 часа в в Штраубен-Харде-Ланген-Альштадт.

Мартин Ботт

[Съобщено е от Людвиг]

Ето и описанието към третия видеоклип, който свалих от www.youtube.com

wwwtotalitaerde | March 09, 2010

http://www.totalitaer.de

Моят брат Маркус Ботт бе убит от немското BND през м. юли 2009 г. заради неговия сайт. Ако моят сайт изчезне, това ще означава, че BND са ме убили и мен. Аз съм копирал сайта на:

http://www.wuala.com/taranto/

Бих се чувствувал далеч по-сигурен ако много хора биха заредили и архивирали моя сайт.
 
Слуачаят с Anneliese Michel Част 2

Този случай е добре известен. Често се е смятало, че тя бе обсебена от зли демони или от сатаната от ада.

Но ако някой слуша лентите, записани от един католически свещеник по време на молитба и ексорцизъм, става ясно, че германското BND изпълнява една подмолна атака върху религиозните.

Лентите показват ясно, че демонът или дяволът, претендиращ да е Хитлер, Сталин, Ейхман, Неро или подобни лица, всъщност е агент от бившото ГЕСТАПО използвал насочени енергия оръжия и радар за да поддържа курса на своята жертва.

Тази насочена енергия може би е създадена от лазер или микровълни. Общо взето целия електромагнитен спектър от радиочестотите и микровълните до инфрачервени и инфравиолетови до рентген е възможно да е използван.

Някои от тези техники са описани на този канал и на моя сайт
www.totalitaer.de
 

image


С тази си илюстрация Мартин Ботт обяснява как Големият Брат може да Ви подслушва
Илюстрацията е от сайта му и там е поместена под рубриката му "Технологии", 
моля вижте я
ТУК в оригинал!

Не знам случая на г-н Ботт какъв е, но в моя случай някой бе изпратил чистачката към жилищната фирма, в която живеехме под наем, и тя ми монтира 2 кръгли неща - едното върху гардероба срещу спалнята ми, а другото върху рафта за книги на 1 метър от дивана ми в хола. Очевидно моя личен живот в спалнята ми неимоверно интересува и той шведската държава! Обяснено ми беше, че съм 1 от 100 семейства които с лотария били "изтеглени" за мерене на "радона по домовете". Събрах устройствата им в 1 плик та на балкона. Да подслушват птичките.
Ето, сега вече, свободно могат да си четат дяволиите и геноцида в блог.бг! Какво облекчение и за тях свободно да ми четат мислите!

Очевидно Anneliese Michel е била насочвана, измъчвана и убита от BND. Филмът за Екзорцизма на  Emily Rose е базиран върху това събитие.

Целият този сатанизъм, окултизъм, магии и мистерии са добра маскировка за операциите на секретните служби и служи за да направи за посмешище религиозните вярвания, както това е вършено в тоталитарните държави. Подобни техники са използвани също така против политически противници.

Тези записки също така показват, как Anneliese Michel очевидно не е имала ментално смущение. Записаният материал показва как тя не е шизофреничка нито епилептичка. Тя, разбира се, не е и параноик.

При все, че тя е измъчвана през много години, тя не е показала някакво неестествено психологическо смущение като посттравматиченно стресово разстройство PTSD. Това е особено интересно ако някой чуе за огромното количество лица които понастоящем вярват, че са ментално нестабилни.

Anneliese Michel именно не осъзнаваше, че е станала мишена за BND. Вместо това тя и другите свидетели винеха демоните, които я измъчали.
 
Адрес:

Мартин Ботт/Martin Bott
KantstraЯe 8
75334 Straubenhardt
0157 77716523

КОМЕНТАР КЪМ ПЪРВИЯ КЛИП НА МАРТИН БОТТ:
Тази именно ли книга цитира Мартин Ботт в първия си клип???: 
http://www.psychosomaticmedicine.org/cgi/reprint/27/5/490-a.pdf

 










Гласувай:
3



1. анонимен - Markus Bott
16.11.2010 02:37
Hello,

Thank you for writing about the case of my brother Markus Bott.

There are many other similar cases like:
Uwe Barschel (politician), Jürgen Möllemann (politician), Heiner Gehring (author), Martina Pflock (political activist), Tron (internet activist), Karl Koch (political/internet activist), Bernd Seiffert (human rights activist), Kirsten Heisig (author/judge), Fritz Bauer (persecutor of the Frankfurt Auschwitz processes).

Martin Bott
Kantstrasse 8
75334 Straubenhardt
Germany
www.totalitaer.de
цитирай
2. semtomovi - Nice to meet You, Mr Bott! I am pretty new in Your cultural herritage when up to violence and force
16.11.2010 02:48
against humane rights. There are different methods than in Sweden we have mostly forced neuroleptica as weapon.

I do not know how to be useful for You but hope that ths page is a good start for the Bulgarian culture is may be the first one about Your case.

I am sorry You lost Your brother and this is a huge tragedi. Nobody should die for a home page or for a book. It is so unnecessary to finish like that!

I do not know anything abt those people. I am sure the Bulgarian readers and the Slavic readers do not know abt them either. Would be great if You leave some more information or links case for case. And where You had pages on Your vidds it was difficult to understand the source of the book You used. This book is not known here.

So information in Your case is everything we need.

Germany had an excellent reputation, before Your brothers case is known here in Bulgaria. And so did my own case - destroyed a lots of idyl abt Sweden. So this is pretty new material for the Bulgarians and they have lots to "swallow" and to wide their view of the reallity a little bit outside the positive news for EU, Sweden, Germany and West from their media.

For me personally would be interesting to know if You are of Judish herritage both with Your brother and if Your etnical roots have something to do with the stalking of You both and his torture? According to owr own case my Bulgarian etnos is the main problem to live with it in Sweden today! But also my sickness (i became reumatism-sick).

I had difficulties today to open your pages. So what is easy to open and watch are Your vidds on the YT that long. Wich is not that bad may be?

I under who was this lady before she got sick by "excertionism" or this psy-torture?? Was she politically active?? What was her occupation and role in the society?

And also a main for myself question - since i was lost for 34 days in faked "hidden hospital" and false psykiatry (a place mostly similar to the Guantanamo or CIA-jail, with police investigation inside, and no therapy and 3 times a day offering of forced neuroleptica without court and on falcifikated doctor pappers and destroyed medical journals for me). So i become interested to hear why You named a few times the "Psychiatrie der Verfolgendes". I could not found this book s awailable on the Bulgarian language and have no idea what is written there nor how the German history or present was and is. So it would be great if You paste a special link with special vidd on this issue! Thanks in advance for the infornation on this. Why psykiatria in Germany as in Sweden today (pls visit the Commission for humane rights www.kmr.nu for more information abt the situation in Sweden!)?

We are new in this materia and have many questions.
I am translating from English from above as You can see.

A last quetion to you, mr Bott! - Wich movies would You recommend me for Yourself to download here. We can choose 4 peaces. May be You have a better choise for beginners in your issue?
Take care and be careful!
цитирай
3. semtomovi - До българските ми читатели и посетители!
16.11.2010 03:09
Моля, не изпускайте случая!
Имаме уникално посещение от автора на стотици видеоклипове и книгата за Маркус Ботт. Това е уникална среща оналайн и абсолютно непланирано ме изненада приятно тая нощ!
цитирай
4. semtomovi - Poisins in the Germany is something new for me and here we may be have the mutual work with Sweden, mr Bot!
16.11.2010 17:50
As in Sweden the German Secret Service is giving "poison" to their intellectuals and politically non-liked citizens. The difference is that in Sweden they have especially "Hidden Hospitals" were the "patients" are treaten with forced neuroleptica and very badly. 100 000 are the victimes in USA nad Sweden yearly from this system - according to the page for humane rights in sweden www.kmr.nu (on swedish and English) but also in nr 47 of the magazine Dagens Medicine, from 2007, dr Magnus E. has the same number in his article.
цитирай
5. анонимен - Сайта на брат му.
22.11.2010 15:48
... е ужасен ;) . В смисъл нищо не може да се прочете. Не разбирам немски и затова опитах с преводачките но явно гугъл не поддържа фреймове и става мармалад а и самия сайт е направен ужасно но предполагам на човека не му е това работата. Жалко, защото наистина исках да разбера какво се е случило :)
цитирай
6. semtomovi - До 5
22.11.2010 16:41
Номер 5,
ами вижте, при мене сайтът му изобщо не се отвори. Пробвах няколко пъти и се отказах. Бихте ли препратили линка, да пробват повече хора тука. Помощ от хората винаги може да се очаква!
цитирай
7. анонимен - Сайта
26.11.2010 14:40
http://www.totalitaer.de/ ето това е , но нищо не разбирам :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1442240
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930