Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2010 13:15 - Скритият от историята КАНАДСКИ ХОЛОКОСТ
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3513 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 30.11.2010 16:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Както винаги случайно се натъквам на тази придобивка за човечеството и гражданските права на малцинствата по света.

Виж ти! Шведският Холокост си имал побратим! Двете "най-уредени социални" държави днес в света са стигнали до там, защото използвали (и Швеция продължава да използва) сходни "методи на социално превъзпитание"
 

image
 Нерус и щастлив? - една забранена комбинация в Швеция днес.
За която наказват със затвор по разни домове.
Понякога доживотен.

(спомнете си за доста актуалния в момента случай на 10-годишния Доменик Юанссон, има го във филмчето отдолу, а можете да се запознаете със случая му и ако четете английски тук http://friendsofdomenic.blogspot.com/, който бе неправомощно и противно на закона отвлечен от шведското правителство от родителите му заради обучение у  дома, няколко дупки  в зъбите, както и че родителите са отказали да го ваксинират (е, а виновни ли са родителите, че Интернет гъмжи от негативни против ваксинациите, статии и новини и че са ги чели и са им да кажем... повярвали? Бива ли всеки читател да бъде наказван с отнемане на децата му?), както и можете да чуете от клипа отдолу също е обвинен накрая  в измислената приумица и дъмгосан с  "психично разстройство" - от шведската социална служба, защото, видите ли имал наглостта и прегръщал през междучасието другарчетата си в шведското училище (поведението му след отвличането му очевидно е строго наблюдавано).

Тука е нужно едно доуточнение за българските читатели незапознати с шведската действителност и менталитета тук: Жестикулирането, уви, се смята най-официално за "психична болест" в Швеция. Не случайно по телевизията и на служба никой швед  не смее да се усмихне, или да онагледява обясняването от него с ръце. А недай си боже да повишите тон или да дадете израз на някакви емоционални каскади  - смях, или да подходите с преобладаващо емоционално отношения към коментиран от Вас въпрос - смятайте се за затворен в Принудителните им тайни отделения и подложен на някакъв принудителен невролептик веднага). За сигурност, шведите се държат като "пънове" с опънати  като струна по тялото ръце и имат много скован и "много" психично "нормален" външен вид - тип а ла Карл Билд (на което поведение например немците се смеят, и съм била обект на критиките им в тяхна компания, защото този модел на държание е непознат пък в Германия днес). Та това за "езика на тялото" трябва да се разбере, че тук той се смята за "ментално заболяване" достойно амфетамини, Респирдоли, Концерти и какви ли не синтетични принудителни хапове в домовете им.

Няма да е пресилено, ако потвърдя като очевидец и потърпевша, че абсолютно същия тип канадски и американски културен геноцид се осъществява днес в Швеция. Попитайте българските емигранти които работят тук, в Швеция. Обезателно са си сменили славянското (българското) презиме с шведско (или поне са заместили наставките -ова и -ов с -доттер или -сон), обезателно са се изрусили и работят къртовски върху акцента, за да не се забелязва, че са чужденци. Освен това идеологически от отдавна плюят родината си и всичко българско, защото на тази песен е свикнало капризното шведско чиновническо ухо. А каква е алтернативата? Гонитби като на Доменик Юанссон и на моите невинни деца. Заслужава ли си подобно несъгласие с културната асимилиация? 

Но да се върнем към канадската действителност:

image



"СКРИТ ОТ ИСТОРИЯТА: КАНАДСКИЯТ ХОЛОКОСТ


ЖИЛИЩНИТЕ (ГРАЖДАНСКИТЕ) УЧИЛИЩА - между 1820 и 1969 г. , спонсорирани от правителството,  попълвани от Обединената Католическа Църква, образовали "диваците"-деца на индианците и ескимосите в християнство.

10 месеца годишно местните деца били изземвани от техните семейства и култура, разлъчвани и наказвани ако се осмелявали да говорят родния си език. Никога не им позволявали да се смеят, да се прегръщат, да говорят за родната си култура, изплашвали ги до смърт.

Днес са разкрити педофилни пръстени, мъчения, стерилизация и експерименти от страна на монахините и свещениците.

Въоръжена с цитатите от Библията, църквата масово унищожавала индианците отказващи да приемат друга вяра, и тогава им крадяла земите. За годините МИЛИОНИ умрели от умишлено разпространение на туберкулоза и едра шарка.

Истината няма нужда от разследване. "
 

Превод от английски,
Източник
: Deesillustration.com







Тагове:   канадски,   Холокост,


Гласувай:
4



1. анонимен - Католицизмът е известен с изобр...
30.11.2010 13:47
Католицизмът е известен с изобретателността си в придобиването на светска власт, но е коректно да се уточнява, че иде реч именно за папищаши, които са зверствали и по нашите земи нееднократно, а днес нашите политице им се умилкват. Помияри, с помияри!
цитирай
2. semtomovi - Честно да ви кажа аз съм подозирала голямата суровост в училищата в Ирландия
30.11.2010 15:08
но не съм и предполагала че коренът на злото бил толкова нечовешки, нехуманен и Дяволски. Но пък от друга страна, шведите като са протестанти и са преследвали и убивали католици в земите си преди 100 години (че и по-късно), та каква е разликата? Има ли въобще разлика?
цитирай
3. semtomovi - Бихте ли дали пример???? Уви, за мен тия факти са абс. непознати!
30.11.2010 15:31
анонимен написа:
Католицизмът е известен с изобретателността си в придобиването на светска власт, но е коректно да се уточнява, че иде реч именно за папищаши, които са зверствали и по нашите земи нееднократно, а днес нашите политице им се умилкват. Помияри, с помияри!

цитирай
4. balkanec - Отдавнашни са
30.11.2010 17:22
Зографските мъченици - 26 българи изгорени живи на Атон от католишки войници.
Сигурно и много други примери.
цитирай
5. eltimir - Копирах го
30.11.2010 18:07
Копирах този текст в сайта, посветен на геноцида над българите:
http://genocid.ucoz.ru/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436457
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031