Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2010 15:42 - SOS! - Помогнете на Туумас!
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2169 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 24.12.2010 12:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

image
 
image
  01. декември 2010 г. , Швеция. Това е Тумас К. - мой приятел от 21 години и роднина. Баща е на 10 деца. По образование е химичен инженер. Знае много как се конструира летяща чиния на електро-магнитен принцип (поне аз доколкото разбирам). Имал е сам като дете среща с НЛО, която е променила живота му. Разбира невероятно много и от физика.

Oт поне едно 15 години Туумас е пенсиониран по болест чрез Касата. Но разочарованието му беше голямо. Не беше пенсиониран заради истинското си заболяване - астма, ами го бяха преиначили "ментално болен" (каквато очевидно е "традицията" в Шв. здравно-осигурителна Каса). Много пъти ми се е оплаквал заради несправедливото му "идиотизиране", неотговарящо на лечението и на епикризите му, и се чудеше да обжалва или не. Не знам докъде е стигнал по този въпрос.

От както се помня обаче, любимата тема на Туумас К. е била "убиецът на Улоф Палме". Улоф е нещо като национале герой в Швеция. Туумас е посветил голяма част от живота си по свое собствено разследване. Надяваше се да получи голямта награда от милион ли беше там шведски крони за разкрилия убийството. Навярно се е надявал да разшири мършавата си пенсия по болест.
 На роднински срещи винаги ми е говорил за Улоф Палме, и как е разкривал много много факти около хора, замесени в убийството. Не знаех дали и кое е истина или не.

image
Улоф Пальме беше убит пред очите на съпругата си от експертен убиец
по време на посещение на кино, като двойката беше излязла без бодигардове
Разследването за Палме пълни цял етаж от сграда, но винаги се преустановява

И така с тия си данни Туумас е влязъл в контакт с полицията. Резултатът днес - в момента Туумас е затворен. Не знам дали в Затвореното отделение или в Полицията. Но са го обявили за ... "луд"! 

Не знам как може да помогнем на Туумас да избегне електро-шоковете и принудителните наркотични хапове по три пъти на ден вътре?? Имате ли някакви предложения какво можем да направим за Туумас. Аз не съм безразлична към неговата съдба. Все пак е татко на 10 деца, ако не друго! Добре, де, ако не са повярвали в разследването му, какво им е пречело просто да го пуснат да си иде по живо по здраво?!?

Туумас е ококошарен в неизвестно тайно отделение от поне 3 месеца! Получихме и страно писмо от бивша приятелка на Туумас, която обявяваше всички в родата му за ... идиоти! Дали полицията я е подкупила да плаши и обижда? - Не знам. Идиотизирането е коз с който очевидно шведите оперират ежедневно. За "добър ден" им е, така да се каже.

Уверявам Ви, че Туумас може да си има други недостатъци. Все пак, всички сме хора и никой не е перфектен. Но... НЕ Е ... луд!!!

Последната информация от роднините ми е, че Туумас го съхраняват в "Анстаалт фъер лонгтииесхюука" (което ще рече в буквален превод нещо от рода на "Лудница за дълготрайно съхранение", защото видите ли, имало градация и сред лудниците) в гр. Веннерсшборй, което е в съседен на родния град на Туумас. Брат му ми се оплака, че някой пише от Аккаунта на Туумас в Туиит от неговото име, докато той е заключен и че го е призовавал да разбива прозорци на лудницата за да го освободи. В  крайна сметка тоя "някой" се е припознал като "човек от персонала". Как човек от персонала може да влезе в акаунт на пациента, като пациентите си имат пароли и лудниците ги държат далече от технически пособия, за компютър е абсурд да се помисли дори -- тоя контакт така и си остава загадка.

За Улооф ли какво си мисля? С целия ми респект към моите шведски роднини и приятели, изпитващи умиление и благоговение пред делото на Улооф Пальме, като си помисля, че през времето на неговото управление в Швеция всичките тия хитлеристки домове и псевдолудници, в които се убиват невинни майки, бащи и деца, са си съществували непокътнати от втората световна война насам, то всичките му светли и назидателни речи за "солидарност против беднотията" губят смисъл!  Да ме прощават, това е истината, която никой не желаее или смее да дискутира в Швеция днес.

Значи така, хора като Туумас и мен, които сме учили цял живот и сме се отказали от собствен личен живот заради кариера в Швеция, сме накрая какви? -- И д и о т и! Туумас с неговото висше образование и аз с моите 36 години приравняване на българска гимназия в шведската образователна система. Само дето парадоксът е този, че мене ме идиотизира доктор от Румъния, който едва ли е изкарал и 6-месечен курс за начинаещи шведския език, и говори шведски толкова развалено, че едва му разбирам! Справедливо ли е всичко това според Вас?

Извод - Не следвайте в Швеция. Не се лишавайте от личния Ви живот! 
За мафиотите-доктори, местни и чужди, Вие ще си останете... идиот. Те не допускат конкуренция в системата. Защото очевидно е, като в случая със сем. Танушеви във Франция и със случая на г-н Димов в Италия -- става едно изтребване тихо и подмолно на знаещите и на училите  хора в Европейския Съюз днес. 

Европа не желае знаещи и можещи българи нито пък местни хора, а специално за нас българите планът й е  да й работят мръсната и злеплатената работа, да сме й Бели Роби. - Това е жалкия извод от тези наши 4 нещастни случаи, който поне аз с лекота мога да направя, след като се запознах с нашите 4 случая и ги анализирах!

Темата ще бъде разширявана с любезното разрешение на модераторите, които моля да не я блокират!
Лек ден

В МОМЕНТА ПОЛУЧАВАМЕ СТРАННИ Е-МЕЙЛИ ОТ Е-МЕЙЛА НА ТУМАС К. (СТРАННИ, ЗАЩОТО ПО ПРИНЦИП В ТИЯ ОТДЕЛЕНИЯ ПАЦИЕНТИТЕ НЯМАТ ДОСТЪП ДО КОМПЮТРИ). КАТО ТОЯ ОБАЧЕ В ТИПИЧНИЯ СТИЛ НА ИЗРЕЖДАНЕ НА СВИДЕТЕЛИ ОТ СПОМЕНИ НА ТУУМАС:

Туумас К:
"Причини, и никакъв Кристер Корл-Густов Петерсшон... Възможно е е Петерсшон, ако Габи Стйенберй е задържала първото име на сина си, Валтер Кегйе, именно Коорин Петерсшон, кръстено на рода на Густоф. Б. Туурдйенс, от Мункедол, които се казваха Петерсшон... Че Лихтенщайн от отдавна са затъмнили едно и друго, седейки в комитети , за да "помогнат" на своя Фройнд, на своя "много добър стар приятел от детинството", не подлежи на съмнение. Че същият този Лихтенщайн е вербувал сидии, обвинители, Виктория Корлссон, както и Съветници (роудмен), да разберат, че моята скромна личност, с моите писмени доказателства щеше да затъмни това, което вече става скришом. Като например това, че всичко, което може да послужи за изобличение на техните разобличения чрез собственици на истината се използва обратното - това рядко е видяло дневната светлина, дори това е изяснено... Професорката от Рйестоод Гуннел Рйенберй, се правеше на невменяема, когато чу, че Лихтенщайн е скрил в журнала на Доониел Кристоофер Бенджамин Каллмир 950721-ХХХХ, когато тя описа това за мои собствени "внушения" и не кои и да са, ами за да помогне на Лорсш Магнюс Лихтенщайн да "затъмни моите истини" дори на моя рожден ден на 24 май в 9,15 часа, бях извикан до Сентър Гоурд на Тиволи Циркус Рестоод. Тя, Гуннел, се правеше, като че ли не е видяла в бумагите, че е моят рожден ден тъкмо тогава. Същото стана с Корл Густов Ерикссон, че те не виждат, защото те може би не желаят да схванат, или не желаят дори да знаят, поведението им говори повече от моето държание за това около какво се върти въпросът. Габи Щеенберй-Кох влиза в работилницата на 22 май 1995 г. Тя разказва за Лихтенщайн, съпругата, дъщерите. Аз стоя на вратата където сега е "Сpicy Wok", но тогава работилницата... чува всичко спомням си.. имах Черна Шапка Stetson с разни Вещи залепени на Фронта. Габи си ги спомня със сигурност... Обратно в Бъдещето. 1986 г. на именния ден на Йоаким един вторник или сряда март 1986 г. Аз работя на ул. Бйеррегаррдс А//S, Северна Нептуния-улица номер 17 А в гр. Малмьо, долу до Пристанището. Бригадир  Свйен Круунвал, шефът буу Снатингиус. Валтер Кегйе звъни. Всички в Биеррегаардс чуват разговора. Той е свързан със залата за ЗАКУСКИ/Подслушване. Те чуват как Валтер Кегйе стреля вътре диво по Полицейската служба в Стокхолм, по Офиса, тъй като аз отговарям на един от неговите подиграващи ме въпроси. Аз отговарям, че това е Валтер Кегйе сам който е застрелял Улов Йоаким Пальме. Защо???  Ами аз още от 1974 г. съм видял на картинка как той стреля в тила Роберт Ф. Кенннеди, на 5-ти юни. Свидетели има 4 в живота в Швеция, шведи = Роналд Петерсшон, Майор Берндт Исакссон, Кристиина от Блумстероула (е-kontakt.se, има я като Jдrnfдlla_68, приятна честна жена), Мария Б. Пераиц от Zadar (1954-1996)."
 











Гласувай:
5



1. balkanec - Ако трябва
01.12.2010 16:13
навсякъде да се въведат мерките и теглилките на шведските власти - кой е луд и кой не е - трябва света да се опразни.

Няма да останат достатъчно "нормални" и за санитари...
цитирай
2. semtomovi - Жал ми е за Туумас.
01.12.2010 16:14
Ще го изкарат сигурно в инвалидна количка с пяна на устата...
цитирай
3. semtomovi - И когато 99,99% от набедените НЕ са луди, то те им дават
01.12.2010 16:15
balkanec написа:
навсякъде да се въведат мерките и теглилките на шведските власти - кой е луд и кой не е - трябва света да се опразни.

Няма да останат достатъчно "нормални" и за санитари...


подходящи хапове. След като ги изпиват - сама видях как хората се променят за 3 седмици пред очите ми! А Туумас изкара 3 месеца! Горкия Туумас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436407
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031