Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2010 10:18 - Косово търгува с принудително изтръгнати органи на поразия - Западът мълчи!
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3660 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 23.12.2010 14:47


 

image

снимка: Фейсбуук




15 декември 2010 г. Нашите български прародители са живеели  с чувство за самосъхранение, създавайки пословицата: "Ако днес Вълкът е в кошарата на комшията, утре ще дойде и в твоята". Уви, съвременникът-българин се държи като недорасло бебе ритащо срещу инстинкта си за оцеляване и самосъхранение, приспано от "биберона на Демокрацията", презирайки националната мъдрост у себе си. И още по-уви, че утре-то много бързо стана днес, че и "вчера". Вълколакът почерни стотици български семейства (някой днес писа за "мазните сърби на които така им се и пада" в днес.бг, но аз искам да го попитам ако той самият изчезнеше дали щеше да се чувства по-малко "мазен" тогава без органи и погребан в някое дере?)
Та, имам неприятната мисия да Ви съобщя, че вълкът краде овце от нашата кошара, уважаеми сънародници. Че освен че има пострадали от другите националности, сред жертвите имаме и българи (вж тук:
http://www.dnes.bg/balkani/2010/12/22/bylgarki-chrez-izmama-otvlichani-v-kosovo.106970). Въпреки тоя факт от години да не личи сред правителствените и парламентарните ни дискусии. Не се бойте, шведите ще ги поемат и тях както са свикнали да се грижат за другите народи, ще поемат, сигурна съм и тия дискусии, ако не са сторили вече от парламентарната трибуна в Стокхолм. Те така са пък свикнали да назидават чуждите нещастия.
 Не спирам да се питам тогава защо българските правителства до сега продължават да мълчат по въпроса?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Важното е повече български "милионери" да се роят във Варна и София. На каква цена? - Абе, на кого му пука!

 

 

 "Секс, отвличания и убийства на невинни славянски деца и кражба на органи" - някои висши американски служителки очевидно получават оргазъм от тази комбинация. Други, знаещи за блудствата им, пък ги закрилят за да откраднат на Сърбите стародревните славянски земи на Косовското поле. Калигула безспорно завижда от гроба, че не е живял днес по времето на управлението на ЕС и на НАТО на Балканите! Едно е сигурно, че тази страшна ИНДУСТРИЯ НА СМЪРТТА ТРЯБВА обезателно да бъде ЗАБРАНЕНА със сурово законодаателство и преследвана от властите на реда включително и от армия и митническия арсенал!

image

"...В Жълтата къща в селцето в Централна Албания на докараните отвлечени жертви се вземат кръвни проби и се подбират по пол, здравословно състояние и възраст. По правило всички биват разпитвани, мъчени и бити, но очевидно избраните да бъдат "донори" получават друго отношение. В къщата известно време ги хранят добре и ги оставят да спят на спокойствие. После ги товарят в камиони, чиито шофьори разкрили, че често "стоката" вътре стенела и се задушавала, докато я карали завързана с километри по албанските пътища. Крайната спирка била къща във Фуше Круя, градче, прочуло се с това, че иска да вдигне паметник на Джордж Буш. Друга негова особеност и очевидно предимство е близостта до летището на Тирана. В къщата на ужасите във Фуше Круя "донорите" изчаквали да пристигнат лекарите. Когато екипът за експлантации бил готов, извеждали избраните един по един, разстрелвали ги от упор и веднага след това били предавани на хирурзите, които изваждали органите. Най-често ставало дума за бъбреци..."

Източник: в. Сега, 20 дек 2010, "Хачим Тачи - кръвожадният стопанин на Жълтата Къща", http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7810§ionid=5&id=0001001




Косовският премиер Хашим Тачи е оглавявал мафиотска организация, която в края на 90-те години е извършвала убийства, побоища, трафик на органи и други престъпления, пише в проектодоклад на Съвета на Европа на 14 дек. 2010.

 

 image
От отдавна се разчу в спомените на близки на Тачи,
че бившата външна секретарка на Бил Клинтън и активна прокламаторка за бомбардировките на НАТО отнели 3500 детски и женски живота - Мадлин Олбрайт има сексуална и романтична връзка с Хачим Тачи

Докладът, адресиран до Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, беше публикуван ден, след като косовската избирателна комисия обяви, че в неделя партията на Тачи е спечелила първите избори след обявяването на независимостта на откраднатата балканска държава. Докладът обвинява и западните сили, че са били наясно и са премълчавали престъпленията на косовските мафиоти в края на 90-те години.


 

"Тачи и други членове на "Групата от Дреница" редовно са определяни като "ключови играчи" в докладите на разузнаването за мафиотските структури на организираната престъпност", гласи докладът на Дик Марти, специален представител на Съвета на Европа по законовите въпроси и човешките права.


 

"Открихме, че "Групата от Дреница" е имала за шеф, или ако използваме терминологията на организираните престъпни мрежи - за "бос" - известният политически деец и може би най-признатата по света личност от Армията за освобождение на Косово (АОК), Хашим Тачи", пише в доклада.


 

Външният министър на Сърбия Вук Йеремич изрази съмнения за политическото бъдеще на премиера на Косово Хашим Тачи: „Не знам какво бъдеще може да има този човек, ако се има предвид докладът за разследването на Съвета на Европа, който говори за негово участие в контрабанда на хероин и търговия на хора и човешки органи”, заяви Йеремич, цитиран от сръбския вестник "Блиц".


 

Съветът на Европа е организация, защитаваща човешките права, със седалище в Страсбург и създадена през 1949 г., за да защитава демокрацията и върховенството на закона в страните членки.

Европейският съюз обяви, че е готов да проведе разследване на твърденията, че премиерът на Косово Хашим Тачи е участвал в трафик на органи и в други престъпления сред края на войната 1998-1999 година със Сърбия, предаде АФП.

 

Да ви припомним, че на 9 ноември 2008 г. премиерът на Косово Хашим Тачи поиска подробна информация от министъра на здравеопазването Алюш Гаши за съществуването на болница за нелегални трансплантации на бъбреци „Медикус“.


 

Скандалът избухна преди седмица след като стана ясно, че 23-годишният турски гражданин Йълмаз А.е продал своя бъбрек на двама уролози от болницата "Медикус" за 20 000 евро. В същото време 71-годишен израелски гражданин е заплатил 120 000 евро за трансплантацията на този бъбрек. Трансплантациите в Косово са забранени със закон. Миналият вторник полицията арестува и двамата уролози участвали в хирургическата намеса - Лютфи Дервиши и Туна Перворфи, както и управителят на "Медикус" Арбан Дервиши. Срещу всички тях е наложена мярка "задържане под стража" за 30 дни. В момента се издирва турският гражданин Юсуф Ерцин Сонмез, който е получил 20 000 евро за операцията.
Според медиите в Прищина той е част от международна престъпна мрежа за търговия с органи.


 

В същата светлина, не бива да се забравя и цензурираната книга на Хаагската съдийка Карла дел Понте. На 8 април 2008 г. Федералният департемент на въшните работи на Швейцария забрани на бившата прокурорка на Международния трибунал Карла дел Понте да направи презентация на книгата си "Лов" в Милано, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

image
Карла дел Понте - "Лов"

 

Презентацията на това произведение е несъвместимо с длъжността на посланик на Швейцария, която Дел Понте заема сега, е посочено в съобщение на швейцарското външнополитическо ведомство. В книгата си Дел Понте разказва за препятствията, които е било необходимо да преодолява в опитите си да организира съдебно преследване срещу лица, виновни за извършването на военни престъпления по време на въоръжения конфликт на Балканите през 90-те години.


 

Официален представител на швейцарското министерство не уточни за кои точно пасажи от книгата на Дел Понте става въпрос. Според редица местни наблюдатели обаче може да става въпрос за "някои нюанси" в оценките за ситуацията на Балканите, отчитайки факта, че Швейцария официално призна независимостта на Косово, а миналата седмица началникът на департамента по външните работи на Конфедерация Швейцария Мишлин Калми-Рей участва в церемонията по откриването на посолство в Прищина, посочва ИТАР-ТАСС.

image

Рамуш Харадинай - един от албанските главорези на висок пост днес управлява откраднатото Косово

 

Въпреки сериозния опит за прикриване фактите от книгата, дори българските медии научиха, че „Хачим Тачи и Рамуш Хардинай са търгували с органи на отвлечени сърби под прикритието на ръководената от Брнар Кушнер мисия на ЮНМИК“, гласят мемоарите на доскорошната главна прокурорка на Хаагския трибунал дел Понте.

 

 image

Бернар Кушнер,
 

"Бернар Кушнер (на френски: Bernard Kouchner) е френски общественик, лекар и политик. През 70-те години той съосновава хуманитарната доброволческа асоциация „Лекари без граници” и по-късно „Лекари на света”.

Бил е министър на здравеопазването на Франция (
1992-1993, 1997-1999, 2001-2002) и европейски депутат (1994-1997). На 16 май 2007 г. е назначен от президентa на Франция Никола Саркози за министър на външните работи в правителството на Франсоа Фийон. По образование е лекар със специалност гастроентерология.Кушнер е силен поддръжник на използването на т.нар. хуманитарна намеса или интервенция. Така например в началото на 2003 г. той подкрепя свалянето на президента на ИракСадам Хюсеин от власт, което по-късно САЩ осъществява.

През 2005 година Кушнер е кандидат за длъжността „Върховен комисар на ООН за бежанците”, но губи за сметка на бившия министър-председател на Република ПортугалияАнтониу Гутериш, който е назначен от генералния секретар на ООН Кофи Анан. През 2006 година се кандидатира за генерален директор на Световната здравна организация, но губи преди последния кръг, като за поста е избрана китайката Маргарет Чан.

След като Никола Саркози печели президентските избори във Франция през 2007 г., Кушнер е назначен от него за министър на външните работи. Преди това той подкрепя противника на Саркози, Сеголен Роял. След като приема назначението, Кушнер е изключен от партията на социалистите"

- УИКИПЕДИЯ


 

Най-скандалния факт от книгата й е, че през 1999 г., докато са били лидери на Армията за освобождение на Косово, сегашния премиер на открадната сръбска провинция Косово – Хачим Тачи и бившият – Рамуш Харадинай, току-що оправдан от Хаагския трибунал, са организирали ОТВЛИЧАНИЯ на около 300 сърби и дори на отказващи да подкрепят АОК албанци. Те са били НАСИЛСТВЕНО ОПЕРИРАНИ, при което са им били извадени жизненоважни ОРГАНИ. След това жертвите са били умъртвявани, а останките им са били заравяни на тайни места. Органите са продавани на черно на частни клиники на Запад. Всичко това е ставало с протекцията на висши чиновници от международната мисия на ЮНМИК. Тя е била ръководена по онова време от сегашният френски външен министър Бернар Кушнер. Карла дел Понте признава, че през 2003 г. тя дори лично е посетила „жълтата къща“ в Бурел в Северна Албания. Там, според сигнали на Трибунала, е една от зловещите нелегални „клиники“ за изтръгване на органите на похитените жертви. В сградата още личали следи от кръв по стените. Запазено било и медицинско оборудване за целта. Никакво следствие обаче не било започнато. Причината била, че... липсвали труповете. Прокурорката и екипът й били притиснати от ЮНМИК и КФОР да не се занимават със случая, признава си в книгата Карла дел Понте, което е показателно и за ролята на КФОР в Косово.


 

Откровенията на дел Понте са посрещнати от гнева на Симо Спасич – ръководител на асоциацията на роднините на жертвите. Той предупреждава, че Карла „танцува върху костите на жертвите“ и се зарича да започне съдебно дело срещу дел Понте. Спасич се възмущава защо, след като сама си е е признала, че е знаела за престъпленията на Тачи, Харадинай и другите от АОК, поне до 2003 г. дел Понте е мълчала – цели пет години! Според него тя нарочно е забавила публикацията на мемоарите си, с цел печалба и слава, като е изчакала първо обявяване на независимостта на Косово. „Ако за престъпленията на албанците се беше разчуло по-рано, то никой да не би признал независимо Косово“, смята Спасич. В интервю за в. „Известия“ Спасич твърди“ „Имаме сведения за 300 похитени. Сред тях е имало и сърби и албанци не искали да участват в престъпленията на АОК и опитвали се да защитят съседите си сърби. Всички те са отвлечени и убити. Чуждите телевизии Би Би Си и „Дойче веле“, „Скай нюз“ показваха колони от хора, които се движеха под охраната на бойците на АОК към Албания. Това бяха именно тези 300 души.“

(„Браво“! - Значи най-демонстративно пред очите на Западната общност!)


 

Руската депутатка и шефка на оганизацията Институт за демокрация и сътрудничество, Наталия Нарочницкая заявява пред портала „Православие и мир“:
„Картината е страшна, но, честно казано, аз се съмнявам Европа някога да
признае тази чудовищна несправедливост и грешка в това чудовищно престъпление, при което сърбите бяха демонизирани, беше оправдана агресията на НАТО срещу суверенна европейска държава, беше провокирано разпадането на същата тази държава, подписала Устава на ООН и Заключителния акт от Хелзинки, беше потъпквано международното право.“

Според Нарочницкая, балканската криза е забъркана в средата на 90-те години с цел стратегически важния район да мине под американски кконтрол с оглед изграждането на планиран петролопровод. Зад проекта на който стояла дъщерна фирма на нефтената корпорация „Халибъртън“ (облагодетелствувана и в Ирак). Обслужвана е от юридическа фирма, взела на работа Бил Клинтън след изтичането на президентския му мандат. - „Онзи същия човек, който заповядва да се бомбардира Белград“ - припомня Нарочницкая и уверява, че
драмата с „разфасованите“ от АОК, след които е имало и 12 руски жени, омъжени за сърби, няма да заглъхне.


След като годишно в България изчезват по около 400 деца (цифрите варират от 67 до 400 в зависимост от източник и година, но какво значение има цифрата. И едно дете е едно дете в повече жертва на подобна "индустрия"!) в следдемократичния период, е съвсем логично, редно и крайно наложително дори да се запитаме като българи: а  има ли повдигнато правителствено РАЗСЛЕДВАНЕ по въпросса за евентуална ВРЪЗКА между двете събития - това в Косово и това в България? 

СПИРАМ ДО ТУК, НЕ ЧЕ НЯМА ОЩЕ ФАКТИ, А ЗАЩОТО МИ СЕ ГАДИ ВЕЧЕ... И СЕ НАДЯВАМ ЗА РАЗБИРАНЕ... КОЙТО ЖЕЛАЕ НЕКА ПРОДЪЛЖИ ДА ГИ ИЗРЕЖДА. МОЖЕ И КАТО КОМЕНТАР. МОЖЕ И ДА СИ ОТВОРИТЕ СОБСТВЕН ПОСТИНГ...


Извадки от българския печат

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7810§ionid=5&id=0001001

ОЩЕ линкове по темата, за този който не страда от гадене:

http://www.youtube.com/watch?v=jGcQnJNLtCc

http://www.dnes.bg/balkani/2010/12/22/bylgarki-chrez-izmama-otvlichani-v-kosovo.106970

http://rusk.ru/newsdata.php?idar=45529

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ytATHb6jLegJ:avangardi.blog.bg/izkustvo/2008/04/07/udobno-zakysnenie-jeleznata-karla-raskazva-kak-sa-riazali-sy.180625+%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D0%BE+%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%87&cd=3&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

http://mkaragyozov.blog.bg/politika/2010/12/16/hashim-tachi-kryvojadniiat-stopanin-na-jyltata-kyshta.651739

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/104199/Stankovic-Organi-vadeni-po-narudzbini

БЕДНА съм продавам си органите!












Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1442341
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930