Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2010 13:23 - Ще бъде ли опазена България днес от "звездите й"?
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1809 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.12.2010 15:13


image

Дойде времето - ащити си се сам!"
 или
"Малее-малее, оно да теa страa що си жив!"
Сигурно заради премногото членства на държавата ни. Тук и там.

Снимка: Фейсбуук


"България има не само една звезда, а цяло съзвездие които да я пазят."

- Съжалявам! Но тоя път Ванга не позна и Ви излъга! Звездите са прекалено далеч за да ни опазят  и Вие ако "лежите на тия уши"... и Господ няма да ни помогне ако сами не се стегнем и не поемем отговорност за всичко живо в България!

кАТО СЕ ПРИБРАХ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ НА ГОСТИ В БЪЛГРИЯ СЕ ХВАНАХ ЗА ГЛАВАТА - ДЪРЖАВАТА МИ ИЗГЛЕЖДАШЕ В ПРЕДВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ. ПОТЪНАЛА В ХАОС, АНАРХИЯ И БОКЛУЦИ - "ДОСТАТЪЧНО Е САМО НЯКОЙ ДА Й ДРАСНЕ ФИТИЛА", БЕ ПЪРВОТО НАТРАПЧИВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

КАТО СЕ ПОРОВИХ ДНЕС ЗА ФАКТИ ЗА "СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ" - СЕ ОКАЗА ЧЕ И НАЙ-БЪРЗИЯТ ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПОКАЗВА, ЧЕ ПЪРВОТО МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НЕ МЕ Е БИЛО НИКАК ИЗЛЪГАЛО.  - БЪЛГАРИЯ ДЕ ФАКТО СЕ БИЛА НАМИРАЛА ВЕЧЕ В ПРЕДВОЕННА СИТУАЦИЯ И ЧАКАШЕ ВЕЧЕ НАДУПЕНА НЯКОЙ ОТВЪН ДА Й "ПАЛНЕ ФИТИЛА". ЗА ДА ГОРИ КАТО ФАКЛА.

ХУБАВО, АКО ОБИЧАТЕ МАЗОХИЗЪМА СИ Е НАПРАВО ВЪРХА ДА СЕ САМОБИЧУВАТЕ!!! ДА, АМА АЗ КОЯТО СЪМ СВИКНАЛА НА ШВЕДСКА СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ В НАЦИОНАЛЕН ПЛАН, СЕ ЧУВСТВАМ ВСЕ ЕДНО СЪМ НА МАРС, И ЩЕ МИ ПРОСТИТЕ ЧЕСТНОТО ОТНОШЕНИЕ, ДА НЕ ВИ СПЕСТЯВАМ ТАЯ СЪПОСТАВКА МЕЖДУ СИГУРНА И НЕУТРАЛНА ШВЕЦИЯ И НЕСИГУРНА И ОКУПИРАНА БЪЛГАРИЯ.

АМА КАКВА ВИ "СВОБОДА И СИГУРНОСТ" ИМАТЕ, КАТО СТЕ ФРАШКАНИ ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО С РАКЕТИ, ОРЪЖИЕ, БАЗИ И ОКУПАЦИЯ, ПОЛИТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ ОТВЪН. А И СТЕ СЪС СЪКРАТЕНА АРМИЯ КОЯТО ДА ВИ ПАЗИ ОТ ПРИУМИЦИТЕ ИМ? ОЧЕВИДНО ПЛАНЪТ "ПРО" ПЪК, ЩЕ ДАДЕ БЪЛГАРИЯ В ДАН ЗА ДА ОПАЗИ ЕВРОПА! - "ЧЕСТИТО" НИ НА ВСИЧКИ, С ДРУГИ ДУМИ!

ХУБАВ ЛАМТЕЖ ЗА УЧАСТИЕ В НОВИ ВОЙНИ И "ДРЪНЧЕНЕ" НА ИРАН, НО НИТО ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ НЕ РАЗПОЛАГА С УРЕДЕНО СКРИВАЛИЩЕ ПОНЕ ЗА ДА ОПАЗИТЕ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ В ТАЯ НАЛУДНИЧАВА ВИ ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ПОЛИТИКА (ТУКА ВСЯКА ШВЕДСКА СГРАДА РАЗПОЛАГА С ОТОПЛЕНИ И ПОЧИСТЕНИ, ДОРИ ГОДНИ ЗА ВРЕМЕННО НАСТАНЯВАНЕ МАЗЕТА! В БЪЛГАРИЯ С ХЛЕБАРКИТЕ В СТУДА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ИЗДЪРЖИ НАШЕТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ? ВИ ПИТАМ, ЗАЩОТО Е ВРЕМЕ ДА ПИТАМ, КАТО ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА НИ ВКАРАЛИ В ТОЯ "ФИЛМ" ДНЕС)! 

ПО ПЕЩЕРИТЕ ЛИ ЩЕ КРИЕТЕ ДЕЦАТА, КОГАТО КАТО ЧЛЕНКА НА ПРО - СТАНЕТЕ ПРИЦЕЛ НА ВСИЧКИ ЧУЖДИ РАКЕТИ?

ИЛИ ... НЕ ВИ ПУКА ЗА ДЕЦАТА ВИ?
НЕДОУМЯВАМ!!!

СКАН-ДАЛ!

ЕХООООО?

НА НЯКОЙ ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО ДА МУ ПУКА ПОНЕ ЗА ДЕЦАТА НИ?

БЪРЗ ПРЕГЛЕД НА БЪЛГАРСКИЯ ПЕЧАТ. ЦИТАТИ.


"16.12.2009 „ПРО се прицели в България.Новата програма на Алианса за ПРО превръща Балканите в приоритетна територия, а днешната политика на София ще му позволи да осъществи тези планове",
   Северноатлантическият съюз се кани да разположи на българска територия средства за противовъздушна отбрана, с които да защити Европа от балистични ракети, съобщава „Дни”, ...Разширяването на системата за ПРО на Алианса, което да обхване Балканите, е част от новия проект, предложен от администрацията на президента Барак Обама в САЩ....Новият подход на Обама предвижда разполагане на ракети прехващачи със среден обсег SM-3 (Standard missile 3) на кораби със системи за противоракетна отбрана "Иджис" (Aegis - щит) и на мобилни устройства на сушата, както и на свързани с тях сензори на сушата, водата, в космоса, на безпилотни самолети и дори на цепелини. Така САЩ и съюзниците им ще имат по-бърза, гъвкава, надеждна и евтина ПРО, обяви Обама. Според експерти тестовете на системата SM-3 са по-успешни от тези на ракетите прехващачи, базирани на земята (ground-based interceptors – GBI), наричани шеговито прехващачите на Джордж Буш.
   ...Постоянното патрулиране на кораби със системи "Иджис" е скъпо. Ще са необходими повече от 18-те такива кораба, които имат САЩ. Новият усъвършенстван модел на ракетата SM-3 се очаква да бъде готов през 2018 г. и разполагането й на кораби, според оценка на бюджетното управление към Конгреса, ще струва два пъти по-скъпо от разполагането на десетте прехващача GBI в Полша. Подходящо за кораби със системи "Иджис" е Черно море, но конвенцията от Монтрьо (1936 г.) ограничава присъствието на чужди военни кораби в него, посочва "Икономист".
...Пентагонът предвижда разполагане на ракети SM-3 и на сушата към 2015 г., но това също би създало политически проблеми. Подходящи са Турция и Централна Европа - на Полша и Чехия вече е предложено да приемат такива ракети вместо елементите от проекта на Джордж Буш. Но това няма да е достатъчно за надежден противоракетен щит..."
ИЗТОЧНИК: http://www.bulgaria-news.bg/category/world/europe/article/post14120.html

БЪЛГАРСКИЯТ ВОЙНИК ВЕЧЕ Е ЗАСТРАШЕН ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ СОРТ ВПИСАН В "БЯЛАТА КНИГА"! ВИЖТЕ ТУК:

"28.10.2010 г Депутатите одобриха Бялата книга за отбраната и въоръжените сили. Документът предвижда поредна реформа в армията и свиване на числеността на въоръжените сили от сегашните 44 100 до не по-малко от 37 хил. души в края на 2014 г....От левицата се обявиха срещу промените с мотива, че не са ясни намеренията на управляващите как ще се компенсира намалената численост на армията. Депутатът от БСП Ангел Найденов се съгласи с аргумента, изразен преди него от лидера на ДСБ Иван Костов, че силната армия не е непременно многобройната армия, но "една малка и зле въоръжена армия е още по-лош вариант". Георги Пирински от левицата допълни, че ще се въздържи, защото в документа не са разписани ясно задачите на задграничните мисии.
...По-рано от "Атака" и "Синята коалиция" обявиха, че ще подкрепят вносителите при гласуването. Според Иван Костов програмата е съобразена с колективната система за сигурност на НАТО и Бялата книга е безупречно стройно и качествено подредена и трябва да се дава за пример. По думите му с нея въвежда се принципът за отбранителна способност, а не "за закупуване на техника и пълнене на джобовете на собственици на футболни клубове".
...Бялата книга предвижда да бъдат съкратени около 5700 военнослужещи  и 1300 цивилни служители от сегашните 44 100 души във въоръжените сили, според данните на военното министерство. В документа е заложен и нов отбранителен мениджмънт, който ще се осъществява отгоре надолу. Предвижда се администрацията да бъде свита до 750 души, а командният състав да не е повече от 2.5% от състава на подчинените структури подобно на страните от НАТО и ЕС." 
ИЗТОЧНИК:
 http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/10/28/983431_parlamentut_odobri_sukrashtavaneto_i_moderniziraneto/

АМИ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ? - НЕГО... КУЧЕТА ГО ЯЛИ, БУКВАЛНО И ПРЕНОСНО! ВИЖТЕ ТУКА (МОЛЯ, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ И СЛАВА СЕВРЮКОВА ПРЕДСКАЗА ТОВА ПРЕДСТОЯЩО "ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ И "КОЙТО СЕ ПРИБРАЛ, ПРИБРАЛ В БЪЛГАРИЯ, ДРУГИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ОТВЪН"):

"26. декември 2010 г.
Отделът за стратегически анализи за развитието на източна Европа към ЦРУ, публикува на своята интернет страница следният интересен доклад за състоянието на България към 2050г. :

 

" Доклад относно перспективите за развитие и състоянието на република България към 2050г.

Нашите проучвания направени въз основата на очакваното демографско развитие на региона, както и базирано на народопсихологията на българският народ и интелектуалният му потенциал към момента сочи следният вероятен сценарий относно състоянието на страната към 2050г. В България населението ще бъде съсредоточено почти изцяло в няколко основни града: Северна България – Видин, Търново, Русе, Свищов, Варна и Разград; Южна България – София, Стара Загора, Пловдив, Кърджали и Бургас. Населението на сраната ще бъде около 6,5 милиона души, от тях 3,5 милиона българи; 2 милиона роми и 1 милион с турско самосъзнание. Градовете Разград и Кърджали ще имат полуавтономен статут и ще приютяват окло 60% от жителите с турско самосъзнание. В София ще живеят около 2,5 милиона българи а останалите ще бъдат разпръснати по останалите гореизброени градове. Селата и по-малките градове ще опустеят напълно, относно перспективи и начин на живот. Те ще се превърнат в гета, където ще се настаняват номадстващи ромски племена, които ще представляват реална заплаха за мира и спокойствието на страната. Тези племена, наброяващи близо 2 милиона души , периодично ще нападат големите градове, с цел ограбване и прехрана. Пътуването между отделните градове ще става само с военнизирани конвои. Всички българи, и мъже и жени, ще са преминали задължително военно обучение по подобие на Израелската армия и ще отбиват наборна военна служба. Техническият потенциал на нацията, ще бъде близко до нулата, като ще разчитат на инженери внесени от азиатските страни, понеже техните образовани и с интелектуален капацитет над средния кадри, ще емигрират у нас или в Западна Европа. Богатството на нацията ще е съсредоточено в един процент от населението, което ще живее в силно охранявана зона в полите на Витоша. България ще бъде отново диктатура опитваща се да изглежда като президентска република. Всякакъв опит за справяне с войнстващите ромски племена, спъващи развитието на нацията, ще бъде пресичан от Българският Хелзинкски комитет, препречващ всеки един опит за решаване на проблема под предлог на етническа дискриминация. Земеделието ще бъде напълно унищожено и ще се разчита на внос и хуманитарни помощи. Туризмът ще се развива, на основата на екстремен спорт по оцеляване, като ще бъдат изградени силно охранявани лагери на отделни места като Банско, Пампорово и по морето. България ще отпадне от Европейският съюз още през 2030 г. Българите няма да имат разрешение да пътуват извън страната под страх от смъртно наказание. Възможен е вероятен военен конфликт на балканите и разпокъсване на България към 2060г. Спасението на държавата е възможно само ако до 2020г. се вземат мерки за повишаване на раждаемоста сред българите с българско самосъзнание, направят се основни преобразувания и стратегия за развитие на образованието и науката и се гарантира неприкосновенноста на частната собственост и честта на населението . Ромите трябва да живеят в специални зони подобни на индианските резервати, като не се допуска да се разраства техният паразитизъм, но всеки които иска да се интегрира да му се дава възможност чрез субсидирано от държавата образование. Хората не трябва да бъдат карани да издържат елементи, които по никакъв начин не спомагат за развитието на страната, а напротив претендират, че някой е длъжен да се грижи за тях защото не притежават и не желаят да придобият никакви знания и умения, даващи им шанс да изкарват сами средствата за прехраната си, чрез упражняването на трудова дейност. Всяка държава, която кара способната част от населението си да работи за благото на неспособната част е обречена на упадък и изчезване от картата на света.
http://neverojatno.wordpress.com/2010/05/16/doklad/
ИЗТОЧНИК: Блогът на Елтимир








 

 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1442400
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930