Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2010 17:39 - Весела Нова Година
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3323 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 31.12.2010 16:40


Весела Нова година с мисли на Майка Тереза и благодаря за подкрепата на ръководството на този блог и на нашите най-големи български блогари, както на другите активни блогари тука! 

Както и желая повече българска подкрепа от обществото и директно от евро-политиците ни за семейството на Борис и Даниела Танушеви във Франция за да си върнат четирите български деца! Бих желала и българските власти да окажат подкрепа на несправедливо съдената българска лекарка в Италия, жертва на тамошната мафия! Бихме могли да направим много за тия двата случая, макар и да бяхме мудни през тая година, се надявам до година да сме по-организирани и да отстояваме интересите на сънародниците ни във всяка точка на света и да покажем на света че имаме национално достойнство! Хубаво е, че на връх Нова година нашият министър-председател се срещна с Вилма Русеф като българин й отдаде честта. Но нека той и колегите му не забравят че по света има много други българи - страдащи! И ако г-н Георги Първанов от националната си конференция преди 3 години насърчи емигрантството, то той и органите би трябвало да поемат правната и политическата отговорност да защитават човешките и хуманитарните права на тая емиграция, която те поощряват иначе. Желая им повече стопанисване на населението - с други думи!

Още какво бих ви пожелала? ...Да спрем убийствата в несправедливите войни в чужбина, и да се погрижим да възобновим умиращото си българско село, провинцията ни, с транспорт, нови пътища.

Да ни домилее и за животинките заобикалящи ни и родени тук, които делят заедно с нас живот и територия.
 
Въобще - да си отворим очите за бедните, болните, онеправдаваните и за всички социални несправедливости и да ги коригираме - за това Годината на заека (според китайския календар) ще е успешна - защото ще е година на упоритите, работливите, предпазливите и бихме могли да подобрим живота ни невероятно през нея!

Както казва майка Тереза, че по-лошо от бедността е липсата на любов и внимание! Пари и материални неща се печелят, стига се и до свръхконсуматорство и кич, но човешките взаимоотношения се разпадат, и е време да обърнем очи от материалното към духовното и към човешкото!
 
Желая Ви и най-сетне най-елементарна функционираща социална мрежа догодина, достойни пенсии и заплати, детски и жилищни помощи, които да спрат емигрантството с всичките му унижения за българския емигрант по света за да не последват нашата съдба!












Гласувай:
4



1. анонимен - Д-р Илко Димов
31.12.2010 13:51
Щаслива Нова година .
Късмет , и дано уродите в живота на всеки един ,бъдат по малко ,а приятелите повече .
Всичко най добро в новата 2011 .
цитирай
2. semtomovi - Сърдечно благодаря доктор Димов!
31.12.2010 16:37
Много хубаво казано! Обезпокоително е, във времена когато уродите вземат връх над мирните, хрисимите и кротките!

Желая Ви и повече да се виждате и чувате - в краен случай и със собствени блогове, филмчета, петиции! Ако и да са ви обърнали гръб, много работа Ви чака догодина! Той Бог всичко вижда! И на всекиму - според заслугите после.

Дано българската общественост й пожелавам да се събуди от летаргията си и да помогне на сънародниците си в чужбина -на невинната Ви съпруга като й възвърне свободата! Да покаже на света, че уважава гражданските си интереси из Европата!

Успешна 2011 г. и на Вашето семейство и дано тя ви събере всички заедно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1440517
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930