Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2010 19:23 - Геноцидът и терорът днес срещу сърбите в Косово - забранения филм
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5524 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 03.01.2011 07:24


"Ако днеска вълко е у кошарата на комшията и му яде овцете,
утре шъ дойде и у твоята"

Българска народна поговорка



 

image

Към палачите на тези 3 500 невинни жени и деца, старци:

Боже, опрости им! Те не знаят какво правят! Дяволът е превзел душите им със злато и власт!

На празниците имам традицията винаги да се сещам за близките и познатите, приятелите и другите хора които са ни напуснали. На нова година можем да си пожелаем никога повече да не допускаме Втора Албания и второ Крадено Косово на Балканите, разбиването на втора славянска държава - защото виждате колко трагични са последствиеята. Тия дни дори авторитетни новинарски агенции в западна Европа дори алармираха с филми и със статии че новата Албания е заплаха за сигурността на цяла Европа, не само на Балканите, където от отдавна е рисков фактор. Да си пожелаем на Нова Година едни по-сигурни Балкани без европейски правомощия за албанския тероризъм и без геноцид към българи, сърби, македонци и обикновени граждани от народа, в собствените им държави - извършвани под мълчаливото съгласие и одобрение на полтииците ни до момента под една или друга форма, и отразени в блогове на ваши доста солидни като имена блогари, като в блоговете на Елтимир и Мис Бис и др. блогари тука!

Ето колко "демократично" става "интеграцията" на албанците в ЕС днес. Демократите да й се насладят! 

Вече 20 години не мога да разбера това безразличие с което вашите български политици говорят по темата "крадено Косово" - не мога да разбера задоволството по лицата на Вашите политици по телевизията, нито самодоволния тон по лица на изказващи се по темата ваши политици като Соломон Паси, Надежда Михайлова (Нейски), бившите ви президенти и министри, нито на водещия на програма "Панорама", който подминава всички геноцидни факти.

За радост в нещастието, интернет по случайност е далеч по-отворено общество и източник на факти, и ако политиците ни ви спестяват нелицеприятните им факти, то Интернет е една опция която ги предлага вместо тях и е заместила информативните им функции. Та, да се благодариме, че научаваме какво става на 30 км от нас и зад границата ни благодарение на Интернет. Все пак нещо е! Без него щяхме да тънем в неведение и дезинформация. При подобна демократическа цензура на "веселите, безгрижните и самодоволните усмивки" върху лицата на политиците ни вече 20 години, можем само да благодарим че Мрежата съществува.

Време е българските политици, отговорни за срамната външна политика на България през 1999 година -  при това световно мнение, което виждате от филмите по Нета днес, да се изправят пред Българския народ и да признаят вината си!

ВНИМАНИЕ! Всички никове които се кефят на трупове с коментари като на "alchimist" (Модераторите къде сте?) - "Така им се пада!" и които като него тука се кефят на умрели детски трупчета, ги редиректирам директно с проклятия към Деветия кръг на Ада, там да си фъфлят с Фъркатите пазители на Ада, за където са поели още от Земния си път. Не си правете труд да пишете! Одобрявам никове които първо гледат 4-те филма, после мислят (разсъждават, медитирали са преди това) и после са дошли с "решение" за проблема! Обидни към невинните жертви на албансктие главорези - към детските  душици - не одобрявам. Отворете си собствен блок ако сте Кръволоци и там лочете детска кръв! Тука такива като алхимист не сте познали адреса и ако съм модератор от отдавна да съм ви препратила към условията на блока! Морбидни, перверзни коментари не допускам! Срането да става в тоалетните ви! 
 
На моя форум допускам само разумни и човешки коментари! Дракулите и Сатаните ще бъдат трити!  20 години дяволство ви стигат! Светът се е отдръпнал от Дявола!

 А кога и вие ще го последвате? Нямате ли чувство за биологическо самосъхранение? За срам? Съвест пред детската кръв капеща от устата и от клавишите Ви, нямате ли?

Заколение ли чакате?
Светът се отърси от лъжата! Отърсете се и Вие! И се молете на Бога за греховете си! 
 

Кушнер и Тачи дебнат зад ъгъла и за Вашите органи също, както сториха с органите  на изчезналите ви деца!


Аз казвам не на ВОЕННОТО НАСИЛИЕ НА БАЛКАНИТЕ И НА АНТИСЛАВЯНСКИЯ ГЕНОЦИД - в съседна Югославия и Македония днес, а утре - в България.

Кажете и Вие!
Кажете го у дома сте си!
ВИЕ сте господарите си у дома! Не ЕС, не НАТО, не САЩ!

Така обожаваната от всички българи днес "Европа" не толерира насилието!
Европа не се кефи на мазохизъм, нито на садизъм! Най-видните журналисти ни показаха становището и на световното обществено мнение!

Та в тоя филм някой се е постарал да събере кадри от много други филми и да ги обедини на 1 място.

Време е да ги последваме!
Събудете се от одобрението на насилието и от летаргията на страха! 

Ако не застанем на страната на Истината - утре по чиста автоматика ще бъде и нашият ред!

OЩЕ ЛИНКОВЕ:
http://eltimir.ucoz.ru/news/kasapite_na_khashish_tachi_sa_vadeli_organi_i_ot_blgarki/2011-01-02-1639
 












Гласувай:
4



1. alchemist - Ние си имаме
02.01.2011 14:56
такива "вълци", викат се турци.
цитирай
2. semtomovi - А какви "турци" са нашите? Те не са ли помохамеданчани българи?
02.01.2011 17:43
alchemist написа:
такива "вълци", викат се турци.



Мисля, си, че те самите са много заблудени в етноса си, и относно корените си и че е време да се осъзнаят и те.

А това което виждаме от първия и втория филм, в момента се прави в Северо-Западна България от ромите (циганите) - разрушаване на български домове и цели квартали, както и рекетиране на българи да продават скъпи имоти за по 1000 лв.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436409
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031