Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2010 14:00 - ОДА ЗА ЗАПАДНОТО НАСИЛИЕ: Насилствено хранене в Австрия днес
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2377 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 30.07.2010 02:36


ОДА ЗА ЗАПАДНОТО НАСИЛИЕ:
En hyllning till Vдsterlandets Vеld:

Насилствено хранене в Австрия днес
Tvеngsmеttning i Цsterrike idag


Законите в Австрия са променени. Те разрешават "насилственото хранене" днес.
 

Ето как изглежда то приложено върху затворник по време на "гладна стачка".
Lagarna i Цsterrike har дndrats idag. De beviljar "tvеngsmеttnng" idag.
Sе hдr ser det ut  under tiden fцr "hungerstrejk".

СУБТИТРИ:
Бежанци в бежанските лагери са заплашени от насилствено хранене.

Такова поведение в никакъв случай не е уместно, когато на тези хора им е отправено обвинение за липсващи документи за пътуване.

Новият австрийски закон за чужденците съдържа още много други ужасяващи предписания. В следствие на това - трагични лични съдби.

Подминаването на това не е решение.
Създай частни инициативи за бежанците, убеди хората от обкръжението си във сериозността на ситуацията, вдигни глас публично
сега!
Flyktingar i flyktinglдger дr hotade av tvеngsmеttning.
Ett liknande uppfцrande i inget fall дr lдmpligt, dе mot dessa mдnniskor дr lдmnat anklagan fцr saknade resedokument.
Den nya цsterrikiska lagen fцr utlдnningarna innehеller mеnga andra till skrдmmande fцreskrifter. Som fцljd utav detta - tragiska personliga цden.
Att passera fцrbi dessa дr ingen lцsning.
Skapa personliga initiativ fцr flyktingarna, цvertyg mдnniskorna i din omkrets om situationens allvar, res din rцst offentligt
Nu!





Гласувай:
2



1. semtomovi - WOW!
30.07.2010 02:27
Много Ви благодаря! В този блог имало всякакви надарени експерти! Страшни сте!

Ухааа, това прави ситуацията още по-сериозна! Не очаквах тази информация! Много е трагично наистина! Какво да се стори за бежанците в Австрия? Тия са с 1 рамо по-нагли от шведите, започват ги още от бежанските лагери!

И вижте колко нечовешки и арогантно се държи персонала на клипа! Нито звук! В Шведското затворено отделение поне персоналът изпитваше угризения на съвестта и едва ли не денонощно ми поднасяха извинения и обяснения, чувствувайки че мястото ми не беше там. Но вижте ги тия колко са арогантни и нагли!
цитирай
2. semtomovi - Шведското Белене
01.08.2010 11:58
Да, извинявам се ако съм разбила голямата Идилия за Швеция в България днес, която българските журналисти, без грам езикова подготовка раздухват из българските медии все още всеки божи ден.

Да, голямо лицемерие е изплащането на Втора (Тлъста, за размера на която дори не се говори из шведското общество) ЗАПЛАТА за всичките тия ПОМАГАЧИ, които Шведската здравна каса назначава, за да преиначават симптомите и диагнозите на хората, под формата на Касови лекари, Касови психотерапевти и др. Втора лекарска заплата от 60 000 не е малко. Тия хора живеят в Швеция като Барончета и Графчета.

Имам 1 съседка - лекар на Касата. Фирма й сменява мебелите на вилата и тя дори не благоволява да намине да види какво е станало след премебелировката. Еми, тия мебели струват човешки животи и инвалидизирани нервни системи. Според разкаялият се в номер 47 на шв. здравно списание от 2007 г. шведски държ. психотерапевт Др. Магнюс Е. се касаело за 100 000 политактивисти с поразени нервни системи или починали от принудителната мозъчна лоботомия само за САЩ и Швеция взети заедно днес (замо за 1 година, ГОДИШНО, за Бога!!!).

Та за какво следвоенно Белене дрискат Сините ви по нета, като нашето мирно и "супердемократично" шведско Белене касае мен и приятелите и роднините ми тук, а нито един журналист не мъцва за него. През 2010 година!!!
цитирай
3. анонимен - Поискайте гласност и трибуна от ...
01.08.2010 19:52
Поискайте гласност и трибуна от Пискова. Ако ви е "приятел" и държи на вас, ще ви покани да информирате обществеността от трибуната на националното радио.
Нека видим какво ще каже, дали ще ви обърне внимание на проблемите.
цитирай
4. semtomovi - Не познавам г-жа Пискова. Да заповяда, ако се интересува!
05.08.2010 14:58
Ха, интересно как последния Ви коментар се оказа тука, БЕЗ моето одобрение?!?!?!?!?!????

Ами нашият случай е отворен за всички желаещи медии, организации, партии, и блогари. Не знам дали радиото като форма е най-удачното.
Но разбира се, ако Радиостанции се заинтересуват няма да им откажем по една програма поне. И без друго си ходим в България.

Нали това е и целта - да не ставаме съпричастни към хилядите злини и малки престъпления, които Каса, държ. лекари и соц. служби в Швеция натрупаха от 2001 г. насам. Имаме звукозаписи за радиа и телевизии, а за вестниците сме се погрижили тук в блога да препишем някои тел. записи. Имаме още работа по телефонните записи, защото още не съм открила всички от кашоните. Тъкмо ще можете да интервюирате и съпруга когато е в Бг. Няма да ви излезе скъпо. А пък ако ви се ходи до Швеция там може да интервюирате и адвоката ни.


Ако Вие, модераторите, ни разрешите да допрепишем звукозаписите си и да ги контрираме с някои лекарски документи, цена няма да имате. Щото доказателствата все пак са в лекарската документация, която шведската държава отказва от 2001 г. насам да чете.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441070
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930