Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2011 22:34 - Шведските затвори - всички затворници вече се идиотизират
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4144 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.01.2011 00:44


image

Шведските затвори днес:
Тука при Юге-то е и естественото ни място като Българи в Швеция днес. Може би резултат от "бурната" ни дипломатическа и културообменна история? Не знам.
Не стига че ги зашиват доживотно за неизвършени от тях престъпления, но..

Превод: ...сега вече закопчават затворниците и с диагнози

Снимка; www.kmr.nu


Швеция днес - живеем в едно Кралство на Парадоксите  в Една Четвърт-Обществото - управлявано от една четвърт много много здрави ментално хора стриктно облечени в престилки и униформи, които седят на власт върху сейфове със злато цял живот и командват апатично като роботи три четвърти безработната много много болна ментално жизнена част от народната маса. Разбира се, ключовата дума в това невъзможно управление е съчетанието "ментални диагнози".
 
Масовата идиотизация в Швеция продължава. Този път тя се е развихрила сред един друг бранш, пренаселен от невинни но обвинени (някои доживотно) емигранти, (Сега им е паднало да ги боцкат принудително, да ги връзват принудително, да им пепрят пиперения сос с отрови и да им шпрейосват стаите нощем - акциите на синтетичната дрога трябва да растат и жълтиците да дрънкат в нечии джобове, няма да се застрелят я, като птичетата са в кафеза!)


image
Толерантност по шведски днес


Сега с риск за живота си и на поколението ми идиотизирано преди да се е родило още до 9-то коляно в тая държава си позволявам да им задам един логичен, но сигурно в тази логическа взаимовръзка строго забранен въпрос - Еми а политическите затворници? И те ли са Суперидиоти? Или Короновани Идиоти? Каква специална болест ще пръкне пък за тях в тоя Черен Демоничен Списък?

Врачката си е врачка! Отново се изказах профетически! Преди 2 минути го казах това горното за "9-тото поколение" и ето сега като се ровя на сайта на www.kmr.nu се натъкнах на следното заглавие "Психиатрични диагнози - част 2. Сега те искат да влязат вътре в матката". Предварителната идиотизация (преди да се родим) за определени социални групи вече е е била факт! Значи не случайно се страхувах 2 минутки по-горе - то имало защо! Вижте линка и филма, за да се уверите за плановете в развитие за "предродилната преждевременна идиотизация":
http://www.kmr.nu/pressrel_2010_12_03_psykiatriska-diagnoser-del-2-de-vill-komma-in-i-livmodern.htm

Само дето си зададох малко глупав въпрос! Та нима съм забравила, че в Швеция политически затворници няма! Те отдавна са идиотизирани в Тайните отделения (Слютен оовдйеелниинг)  под измислени им от шведските социални служби психични диагнози и с точните лекарства и с малко ЕСТ, симптомите им постепенно се и "набавят" с времето!

E, какво пък? Нищо ново за света и нас! Евгениката е започнала в САЩ, Германия и Швеция преди поне 150 години! Нормално си  е наследниците на евгенетиците на Запад, с каквито и  научни титли да са накичени днес - да продължават да разсъждават като расистките си предшественици, разсъждаващи от тезите на биологическия расизъм. Или с други думи... "Крушата не пада по далеч от дървото" - както  ги е обобщил българският славянски народ.

И така богатите стават все по-богати, а бедните все по-бедни.. идиоти...

ПРЕВОД от водещата статия на сайта за човешки права www.kmr.nu

Link
http://www.kmr.nu/pressrel_2010_12_31-slutrapport-i-adhd-projekt-norrtalje-en-studie-i-kriminellt-diagnosvansinne.htm

Сега диагнозовият доклад по ADHD-проекта в гр. Норртельйе е пуснат вече в обръщение. И затворниците страдат от почти ВСИЧКО, от почти всички психиатрични "болести" , които са прогласувани в Библията за диагнозите DSM-IV. Докладът представлява Божи Рай за поръчителите му, за психиатричната лекарствена индустрия, която желае да сложи ръка върху наказтелните грижи в Швеция. И масмедиите попиват, разбира се, всичко.

• 100% от затворниците получили наименованието Substance Use Disorder. Те са следователно злоупотребители. Което сега вече е  болест.
• 100% имат също Conduct Disorder/Antisocial Personality Disorder, те са следователно невменяеми с поведението
• 50% имали Mood Disorders. Те са депресирани и имат безпокойство.
• 25% получили определението Aspergers Syndrom/Pervasive Development Disorder Not Otherwise Specified (приличащо на аутизъм състояние).

И като това до тук да е малко:
• 57% получиха наименованието параноидни,
• 50 % - нарцистични,
• 40% - от синдром на принудата,
• 37% били пасивно-агресивни,
• 37% страдали, че били избягващи (отбягващи),
• 23% били шизоидни (шизотипни)
• 10% били психопати.
И 100% имали разбира се ADHD.

Не, не се касае за шега. Това е откъс от този списък на психиатрични наименования  които 30-те описани участвуващи в проекта "ADHD"  към Затвора в Норртельйе, Швеция, получили , след всичките подробни "точни разследвания". Колкото повече тестове и разследвания - толкова повече диагнози!

"За един човек с чук в ръка всичко му изглежда на пирон", писа писателят Марк Твейн.  Той писа също така и това:

"Препратките към ментално заболяване са станали тъй чести към съдилищата, тъй че ние вече нямаме нужда от закони, които да забраняват престъплението, ами вместо тях имаме нужда от закони, които да забраняват менталните болести ".

И накрая, за новогодишен подарък, бихме желали да почерпим с едно диагностично бонбонче от сатиричния сайт The Onion. Презентацията лежи на абсолютно същото ниво както и проектът Норртельйе по научната му коректност. Виж филмовия откъс FDA Approves Depressant Drug For The Annoyingly Cheerful”

АВТОР:
Комитетът за Човешките Права

Kommittйn fцr Mдnskliga Rдttigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan fцr att undersцka och avslцja psykiatriska brott mot de mдnskliga rдttigheterna och fцr att rensa upp inom den psykiatriska vеrden.
Fцr mer information gе till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella цvervakaren av psykiatrin
Kommittйn fцr Mдnskliga Rдttigheter
Box 6039 , 129 06 Hдgersten










Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436402
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031