Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2010 00:42 - Евгениката на Бил Гейтс
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5873 Коментари: 10 Гласове:
2

Последна промяна: 25.10.2010 18:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image



"По това време България силно ще обезлюдее"...

предсказание на Слава Севрюкова за наши дни



"Между тези мъдреци ще има добри и лоши. Лошuте ще донесат зло. Ще съсипят въздуха и водата, ще пускат разни отрови по сините морета, по реките и земята и хората ще започнат да умират от някакви болести. Добрите и мъдрите ще видят, че всичкият им труд не струва и лула тютюн и води към провал света, та затова вместо към числата ще се обърнат към себе си, към размишление. Колкото повече се обърнат към мисълта си, толкова по-близо ще са до Божията мъдрост, но всичко ще е напусто, защото злите вече ще са опропастили цялата земя, и ще настане истински мор.
Хората ще бягат от градовете по селата и пак ще търсят планините и трите кръстати гори, та там, в тях, да дишат и да пият вода (всичко това е изречено, когато първите фабрики на Балканите са като "бели лястовици", когато рекuте текат кристално чисти и когато терминът "екологично замърсяване" изобщо не съществува — бел. авт.). Онези, които избягат, ще спасят себе си и потомството си, но не всички и не за дълго, защото ще се яви страшен глад. Храна по градовете и селата ще има, ала навсякъде ще бъде отровена. Много ще ядат и за да се наядат, ще тъпчат всичко в уста и от това ще умрат. Онзи, който пости и изпости, той ще оцелее, защото Свети дух ще го пази и ще бъде близък Богу.
По време на тоя мор в далечните руски градове ще се появи млад човек на име Михайло. Ще има светло лице и целият негов образ ще е милостив. Хората ще му се чудяткак крачи по небето, а той ще отиде до първия манастир и ще зазвъни на всички манастирски камбани. На народа, който се събере около него, ще каже:
"Забравили сте кой съм и че не съм умрял, а жив съм отишъл на небето."
А хората, които го гледат, ще отвърнат: "Не сме, не сме, ти си свети архангел Михаил."
На тези техни думи той ще се усмихне благо и ще рече:
"Разпънахте Богочовека и Сина Божи, а Бог ви даде ум да мислите и да обичате всички около вас. Станахте зверове и човекоубийци! Не съм дошъл да ви карам да се плашите и да вярвате от страх, а съм между вас да ви вразумя! Вече няма богати и сиромаси, а вие пак се мразите и убивате. Забравили сте душите си!"
Тогава след Михайло ще тръгнат всички народи и земята ще стане истинска райска градина. Храната ще изобилства навсякъде — и в реките, и в моретата, и в горите. Онези, които тогава се родят, ще живеят щастливо и толкова дълго, че ще забравят кога са се родили.
Михайло ще бъде навсякъде, а най-вече в Цариград, докато хората не проговорят на един език и не приемат една вяра. После пак, доволен, ще отиде на небето."

Mitar Tarabic, Митар Тарабич, Креманският пророк


В България през последните 20 години  геноцидът против населението придоби най-различни форми - зачестиха сериозните поражения и перманентната инвалидност сред ваксинираните деца (аз самата имам такова детенце в родата ми и знам за какво се касае). Очевидно се касае за проблем на национално ниво, след като българските медии започнаха независими проучвания по въпроса за вредата от днешните ваксини.

За да се разбере това развитие  трябва да го проследим 90 години назад във времето.

От 1920 г. Фондът на Рокфелер финансирал изследвания по евгеника в институтите "Карл Вилхелм" в Берлин и Мюнхен, включително по време на Третия Райх. Учените по това време там дали висока оценка на принудителната стерилизация на населението в хитлеристка Германия и на идеята за расовата "чистота".

Именно Джон Рокфелер Трети, пожизнен привърженик на евгениката, използвал капитала от своя освободен от данъци фонд, за да инициира неомалтусианско движение за съкращаване на населението.

Ето малко интересни факти и от живота на най-богатото американско семейство Рокфелерови (източника е Уикипедия):

"Сутрин Рокфелер закусва хляб и мляко, а вечер яде няколко ябълки. Отива на работа с билет от 5 цента, износва дълго костюмите си и си купува къща в Ню Йорк като запазва обзавеждането на предишния собственик. Все пак има и своите малки забавления, като например конете, като прави своя собствена конюшня. Репутацията на Рокфелер пострадва когато през 1914 г. използва Националната гвардия за да потуши стачката на миньорите и семействата им в Колорадо. В инцидента се задушават две жени и 12 деца, което е повод за сериозен негативен обществен отзвук срещу Standard. Джон има особени възгледи за филантропията и вярва, че благотворителността не бива да се изтъква."

Днес основателят на Майкрософт, и един от най-богатите хора на планетата Бил Гейтс заявил на закрита конференция в Лонг Бийч, Калифорния:
"Днес в света има 6,8 милиарда човека. Това число ще нарастне до 9 млрд. Сега, ако ние действително свършим много работа по новите ВАКСИНИ, здравеопазването, услугите в областта на репродуктивното здраве, ще намалим населението, може би с 10 или с 15%".

През м. януари 2010 г. на елитния Световен икономически форум в Давос, Гейтс обявил, че в течение на следващите десетилетия неговия фонд ще отдели 10 млрд долара за НОВИ ВАКСИНИ за ДЕЦАТА В РАЗВИВАЩИТЕ СЕ СТРАНИ.

Фондът на Бил и Мелинда Гейтс е член-основател на Глобалния алианс за ваксинация  и имунизация в партньорство със Световната банка, СЗО  и ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАКСИНИ. Целта им е ваксинациятана ВСЯКО новородено дете в развиващия се свят. Тази индустрия обаче напоследък често бива уличавана в укриване на опасните последствия от ваксините. Много учени и неучени днес смятат, че истинската цел на ваксинациите е отслабване имунитета на хората и по-лесна възприемчивост към иначе невинни болести и преждевременна смърт в резултат от тях.

След преминаването на пандемията от свинския грип Франция, Великобритания, Германия и Норвегия са дали 180 милиона останали им дози на развиващите се страни, въпреки, че там сега действителна опасност за населението представляват сърдечните и сърдечносъдовите заболявания. Грипът е незначителен проблем в страни с топъл климат и силно слънце.

Фармацевтичните корпорации премълчават действителните вреди на децата от ваксинациите: аутизъм, многобройни нервно-мускулни деформации, след токсични адюванти, използувани в повечето ваксини.

Много ваксини, особено комбинираните, които са с намалена цена, съдържат ТИМЕРОЗАЛ - едно съединение (sodium ethylmercurthiosalicylate), съдържащо около 50% ЖИВАК. Тук той се използва като "консервант". През юли 1999 г. америк. Национален информационен център по ваксините заявил в съобщение за медиите, че "кумулативния ефект от попадането на живак може да предизвика увреждане на мозъка".
Практиката за поставяне на живак във ваксините  датира назад до 1930-е години. Американската компания Eli Lilly стои зад разработката на тимеросала и много десетилетия е спонсорирала неговата употреба

Резултатите от проекта на Рокфелер са масовото използване на хора в качеството на "морски свинчета" в началото на 1990-те години. Световната Здравна Организация подкрепила масови кампании за ВАКСИНАЦИЯ срещу тетанус в Никарагуа,Мексико и на Филипините.
Римокатолическата организация Comite Pro Vida, решила от Мексико да провери мотивите на програмата на СЗО. Тя проверила многобройните ампули с ваксини и открила в тях човешки хорионгонадротропин - един загадъчн компонент, защищаващ от заболяване в резултат на заразяване на раните от ръждясали пирони и др. бактерии от почвата. Това е естествен хормон поддържащ бременността. Именно съчетанието на възбудителя на тетануса с човешкия хорионгонадотропин стимулира формирането на антитела към последния. Това на свой ред правел бременната майка неспособна да износи зародиша до края на нормалния срок на бременността. С други думи извършили скрита форма на аборт (или  "принудителна стерилизация"). Аналогични сигнали постъпили и от Филипините и от Никарагуа.

 Ваксините срещу свинския грип, създадени за масово инжектиране на бебета, деца, юноши и възрастни, никога не са били тествани и няма да бъдат тествани, преди да бъдат тествани върху вас. В Европа, където обичайно ваксините се тестваха на стотици (или хиляди) хора, преди да бъдат пуснати за тълпата, сега Европейската агенция за медицина позволява на компаниите изцяло да прескочат изпитателните етапи.
И все пак, колкото и да е странно, хората се редят на опашка за ваксината, за която няма каквато и да било гаранция, че е безопасна (тя е опасна като всяка друга ваксина; освен това съдържа живак, без за това да е дадено обяснение, въпреки че се иска – бел. пр.).
(http://www.ivanstamenov.com/2009/09/381/)

Употребата на генетично модифицирани култури никога не е била смятана за безопасна за хората и за животните. По своята същност  те са генетично ”нестабилни”, защото са неестествени продукти, получени от въвеждането на чужда ДНК в семената, което променя свойствата им.

Не по-малко опасни са ”съпътстващите” химични хербициди, които се продават като задължителна част към договора за ГМО, като например ”Монсанто” - най-широко използваният подобен хербицид в света. Той съдържа силно токсични съединения на глифосата. Те са тествани от независими изследователи, които са доказали наличието на токсични концентрации в тях. Проучванията показват, че дори малки количества от съединенията на глифосата водят до увреждане на клетките в пъпната връв, плода и плацентата. Резултатите можете сами да си ги представите.

Един дългогодишен проект на правителството на САЩ е насочен към подобряване на генномодифициран сорт царевица - основен хранителен продукт в много  страни от Латинска Америка. Тази царевица е била тествана в изследвания, финансирани от Министерството на земеделието на САЩ и малката биотехнологична калифорнийска компания ”Епицит”. Обявявайки постигнатите успехи на пресконференция през 2001 г., президентът на ”Епицит” Мич Хейн, посочвайки оранжериите си с генетичномодифицирана царевица, заявява:
”-  Ние имаме оранжерии с царевица, която произвежда антитела срещу спермата”. Звучи "обещаващо" нали?

Хейн пояснява, че са взели антителата от жени с имунно безплодие. Те са изолирали гените, които регулират производството на тези антитела, водещи до безплодие. С помощта на методите на генното инженерство са ги включили в гените на обикновените царевични семена.  ”Антителата се прикрепят към повърхностните рецептори на сперматозоидите” - казва Хейн. - Те се прикрепят и правят всеки сперматозоид толкова тежък, че той не може да се движи напред. Сперматозоидът просто се тресе така, сякаш танцува ламбада”. Хейн твърди, че това е възможно решение на проблема с ”пренаселването” на света.


image

Снимка: Новият Билдерберй - Гейтс
Източник снимка: http://www.ivanstamenov.com/2010/06/1746/

Медицински експерти казват, че дори намеренията на Гейтс действително са били насочени към подобряване на здравето и благосъстоянието на черните африканци, тези стотици милиони долари, които той инвестира в неизпитани и небезопасни ваксини, биха могли да се използват за осигуряване на минимални санитарни мерки: водоснабдителни системи и канализация. Ваксинирането на деца, които след това ще пият вода от реките, замърсени с фекалии, едва ли ще запази здравето им в цветущо състояние. Само по себе си пречистването на водата и изграждането на канализационни системи в Африка може да направи революция в здравеопазването на континента. Изказванията на Гейтс по време на конференцията TED2010 за търсенето на нови ваксини за намаляване на населението в света очевидно не са случайно изпуснати думи.

Тези, които се съмняват, може да погледнат презентацията, която Гейтс направи по време на годишната конференция на TED2009 преди една година. Там той почти дословно повтаря тезата за намаляване на населението, за да се разреши проблемът с глобалното затопляне.

За силните, богати и влиятелни милиардери хората са само един вид замърсяване, като въглеродния двуокис, което евтино и ефикасно може да бъде "премахнато".


Източници:
 в. Лечител, бр 39 ("Ваксините - чудовищни проекти за намаляване на населението на Земята) 
и
samvoin, блог.бг ("Бил Гейтс убива чрез ваксини")

ОЩЕ за вредата от ваксините:
http://www.ivanstamenov.com/2010/10/2285/











Гласувай:
2



1. liliyanaandreeva - Луксът на богатите няма да стигне дори за 1 % от бедните...
24.10.2010 02:09
...друг е начинът за решаване на проблемите...
цитирай
2. misbis - prosto izpalnenieto na plana za depopulaciata na NWO v dejstvie
24.10.2010 08:09
nali na kamennia monument v Georgia sa napisali,4e naselenieto da se poddarja do 500 mln,maj be6e.Koeto zna4i,4e samo 1/10 ot sega6noto naselenie polu4ava pravo da ocelee....pove4eto ot nas, oba4e NE sme polu4ili vhoden bilet kam izbranite da oceleiat...
za tova-na borba
цитирай
3. semtomovi - Това на мене ми е ясно. Нали съм ветеран )
24.10.2010 11:33
Но все пак се питам, как това не го осъзнават останалите? Не виждат ли че сме в предвоенно положение и че всичко е въпрос на време и начин по който да ни изберат смъртта? Младите купонясват все едно нищо не забелязват. Старите пият с пиене "да си отидат". "Демократите" дори са "предоволни" от новия "строй", абе нали са яхнали по 1 джип и се крият из етажите си!!?

Абе, човек се пита луди ли са, слепи ли са, нямат ли интуиция, шесто чувство, не им ли стигат боклуците поне около тях. грабежите и убийствата, за да видят за къде са ни запътили политиците ни и какво ни чака ПО-НАТАТЪКА? Защото хаоса е само преходен етап.
цитирай
4. semtomovi - Вижте филма по-назад от Николета на доктора
24.10.2010 11:41
liliyanaandreeva написа:
...друг е начинът за решаване на проблемите...


Там, той казва, че само 1-единствено от 13-те най-богати илюминаторски семейства е в състояние да се справи с бедността в Африка.
При социализъма много малко средства стигаха за да се задоволят най-необходимите нужди на населението - от здравеопазване, хранит. продоволствия. Ако смениме обществения строй и се върнем към колективния строй въпросът тогава не опира до средствата, ами до организацията, тъй като има хора поемащи всяка една сфера, която днес е изоставена, както и нуждите на бедните. В такъв смисъл там бедни нямаше и няма, няма просяци, няма проституция и т н, които днес в България компенсират липсата на "резервната функция на социализъма". Ние не можеме да си представиме колко пари задържат богатите от икономиката ни. Нали сме загрижени да се облечем, нахраним и да живеем без болки, за да продължим да си осигуряваме самопродоволствия и самоиздръжка. Оставени сме с 2 думи на 'произвола на съдбата", на Гаргите. Или с др дума - вече сме отписани и сме в тия 6-те отписаните милиарди. В България това става с глад. В Швеция става с принудителни инжекции за емигранти и за социално нежелани хора. Но посоката е една и съща - пълен напред към гробищата. Богатите се надяват да оцелеят, но просто печелят малко време. Концлагерите са за всички, както ни обясни Дж. Грийн, ама очевидно сме слепи. При Хитлер си пишеше "концлагер", но ако цялото ти село и град е по некролозите на улицата и ти като минеш по нея не виждаш че по некролозите не е мястото на 10- и 20--годишни младежи, на 30- и 40-годишните дори, значи си сляп.
цитирай
5. semtomovi - Бисе виж само колко още новобогаташи ще превъртят като Гейтс и ще помагат на концлагеристката...
24.10.2010 11:46
... кауза? За в бъдеще
цитирай
6. semtomovi - Г-жо Лиляна, а Вашето дете какви здравословни проблеми получи
24.10.2010 12:56
след ваксинацията?
цитирай
7. semtomovi - Абсолютно правилна преценка, и този процес започна със заразяването ни с ЛЕВКЕМИИ през 1999 г.
24.10.2010 12:59
misbis написа:
nali na kamennia monument v Georgia sa napisali,4e naselenieto da se poddarja do 500 mln,maj be6e.Koeto zna4i,4e samo 1/10 ot sega6noto naselenie polu4ava pravo da ocelee....pove4eto ot nas, oba4e NE sme polu4ili vhoden bilet kam izbranite da oceleiat...
za tova-na borba

с бомбите на правителството Иван Костов-Надежда Нейски-Петър Стоянов. Вече имаме и обеднен уран от най-опасната му разновидност - "плюс" и още по-опасния полоний, за който никой не говори. Отделно са тия бели прахове които ни затрупват села и градове в Северо-западна България. Отделно са киселинните им дъждове. Съвсем отделно към тези им военни "подвизи" са изтичането на химикалите от бомбардираните заводи в р. Дунава. Все "хубавини". Все филантропство. Все човеколюбие. Все "демокрация". На кубик. Или на квадрат. Който както предпочита. Резултатите - са в гробищата и по жалейките по улиците и пред входовете ни.

цитирай
8. semtomovi - Г-жо Бисерка, Вие сте много на ясно, и бих се радвала да науча повече за Вашата собствена история
24.10.2010 13:03
Защо не напишете отделна тема за нея??? Защото Българите са в момента Тома Неверници - хем изчезваме с геометрическа прогресия от ден на ден, хем не си верваме. Или там като приказката за рибите дето се пържели в един и същи тиган, но една друга не си "ВЕРват"! Това сме ние българите! Всеки си мисли, също, че сам е нещо и важи, и ще се противопостави, или ще оцелее. Но това са илюзии и резултатите ще видите в претъпканите ни гробища.

А мене пък ония шведски дзверове от Ликвидационното им отделение имаха наглостта да ме питат какви интереси съм имала. Брей, първо затваряте човека, и го пълните с отрови, за да го питате кой е и да се запознаете с него!?! Това ли е начина??? Те ме убиват с лявата ръка, с дясната ме питат за "интересите ми". Ега си лицемерието и гаврата!
цитирай
9. semtomovi - А какви са Вашите предложения, г-жо Лиляна? Опасявам се, че след година-две на Земята
24.10.2010 13:16
liliyanaandreeva написа:
...друг е начинът за решаване на проблемите...


... няма да има останали много бедни хора, чиито проблеми да се "решават".
Има човек - има проблем, няма човек - няма... - както го приписват това на Сталин, ама то било на Бил Гейтс!
цитирай
10. eltimir - Митар Тарабич
05.12.2010 20:52
Тук:
http://www.liveinternet.ru/users/1758119/post108084097/
Има доста подробен вариант на неговите предсказания. Като го сравнявам с българските преводи ми се струва, че нашите са доста поокастрени и модифицирани. както впрочем е окастрен и модифициран целия ни днешен живот. Ако това нашето изобщо може да се нарече живот, разбира се.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1442563
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930